Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.401
Πόντοι
22.266
Έχει πολύ πράμα Λευκορωσία ολους τους συνδυασμούς.Πλεον αν θες να γαμησεις μουναρα εκεί στρεφεσαι.Οι Ρωσίδες είναι πολύ ακριβές και οι Ουκρανες μουναρες μη διαθέσιμες πλέον.
Δυστυχώς έχω να πάω είκοσι ένα χρόνια Μινσκ κ θα ήθελα να το συνδυάσω τάλλιν ρίγα Μινσκ
Ρίγα μόνο μια μέρα είχα πάει πριν δύο χρόνια
Για συμβούλευσε με για μινσκ

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αυτη τη βυζαρογελαδα την ειχες ξαναποσταρει αλλα δεν την εφαγες

Ζητησε πολλα η δεν αξιζε την μπαλκαν ανωτεροτητα?

Οχι,απλά κωλωσα να τη φερω Τουρκία λογω καραντινας.Ο Β.Π τόλμησε,πήγε Τουρκία και γάμησε.
Τουρκία πηγαινοέρχονται οι πρώην ΕΣΣΔ χωρίς περιορισμούς.

Δε το πιστευω οτι ενα καμακι σαν και σενα εκανε πισω και οτι βγηκε μπροστα ο πιτσιρικας.....

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχει πολύ πράμα Λευκορωσία ολους τους συνδυασμούς.Πλεον αν θες να γαμησεις μουναρα εκεί στρεφεσαι.Οι Ρωσίδες είναι πολύ ακριβές και οι Ουκρανες μουναρες μη διαθέσιμες πλέον.
Δυστυχώς έχω να πάω είκοσι ένα χρόνια Μινσκ κ θα ήθελα να το συνδυάσω τάλλιν ρίγα Μινσκ
Ρίγα μόνο μια μέρα είχα πάει πριν δύο χρόνια
Για συμβούλευσε με για μινσκ

Μινσκ είχα παει τελευταία φορά το 2011 και το ειχα βρει πολύ κατώτερο του Κιέβου σε διαθεσιμότητα απο γκόμενες.Ειχε μουναρες βέβαια.
Το θέμα είναι οτι μετά το 2017 και τη φρι βιζα η Ουκρανία έχει πέσει πολύ.Ειναι τρομερά δύσκολο να βρεις μουναρες σε σχέση με το παρελθόν.Αξιζει βέβαια ακόμα αν έχεις κοννε προ του 2017 αλλά σιγά σιγά αυτές γερνάνε και δεν μπορείς να ανανεωσεις το χαρέμι.Ενω η Λευκορωσία έχει ακόμα διαθέσιμες μοντελοειδεις.
Ας πούμε το 2016 γαμουσα 3 διαφορετικές γκόμενες κάθε μερα Κιεβο εφταρια και πανω και εβγαζα συνεχώς καινούργιες στο δρόμο και τα κλαμπ.Εχω ποσταρει φωτός τοτε.
Τωρα αυτό είναι αδύνατο.Να γαμησεις τέτοια ποιότητα τοσο γρήγορα και εύκολα.Τοτε ηταν παιδική χαρά γουσταραν ολες,ήσουν ημιθεος και βάλε.Τωρα έχουν απειρες επιλογές.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.401
Πόντοι
22.266
Ναι αλλά έχω πληροφορηθεί τώρα ότι στη Λευκορωσία είναι πιο συντηρητικες οι κορασίδες κ ότι για να τις φας είναι πιο δύσκολες κ θέλει πιο πολλα datings

Aληθευει;;;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Δεν πάω Κίεβο εγώ ρε ηατακιμην φοβάστε
Λβιβ Νικολαεφ Ζαποριζιε άντε και κάνα Ντνιπρο γράφει το Νάβι ΜΌΝΟ
Δεν εννοουσα εσενα ρε "βαρυ χαρτι¨ καθοτι δεν εισαι μπαοκτσης και συριζαιος :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.401
Πόντοι
22.266
Ουφ :( με μπερδέψετε
Στο Κίεβο έχουν δυσκολέψει
Στη Μόσχα έχουν βαρύνει οι γκόμενες
Στο Μινσκ άνθρακας ο θησαυρός
Τότε τα βαρέθηκα όλα κ συγχυστηκα:confused:πάω να φάω κανενα σουβλακι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι αλλά έχω πληροφορηθεί τώρα ότι στη Λευκορωσία είναι πιο συντηρητικες οι κορασίδες κ ότι για να τις φας είναι πιο δύσκολες κ θέλει πιο πολλα datings

Aληθευει;;;

Οχι.Απλά θέλουν κάπως μεγαλύτερη πολυτέλεια σε σχέση με τις Ουκρανές.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Ουφ :( με μπερδέψετε
Στο Κίεβο έχουν δυσκολέψει
Στη Μόσχα έχουν βαρύνει οι γκόμενες
Στο Μινσκ άνθρακας ο θησαυρός
Τότε τα βαρέθηκα όλα κ συγχυστηκα:confused:πάω να φάω κανενα σουβλακι

Χαχα

Minsk : 25 ευρω το πρωινο στο Hotel Europe ,20 ευρω το ποτο (με την εισοδο) στο Rich Cat , 300 δολλαρια οι πουτανες στο Dot XX1
οι γκομενες ψωνισμενες και δυτικοποιημενες ... καλα που βρηκα εκεινη την βιζιτα με τα 100 την πρωτη μερα :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.401
Πόντοι
22.266
K νομίζω πλέον λόγω ιού δεν μπορείς να πάρεις τουριστική βίζα για Ρωσία λευκορωσία

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εδώ είναι η άλλη Λευκορρωσίδα η βυζαρού που περιμένει υπομονετικά τη σειρά της.Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες.Είναι αυτή και ένα άλογο ακόμα 186 στις επιλογές.

pq5ZNJ.jpg

Θα προσπαθήσω να τις γαμήσω όλες αν και φοβάμαι οτι μερικές θα στερηθούν του Βαλκάνιου ευεργετήματος.

Κοίτα,αν δεν προλάβεις τη συγκεκριμένη,της σκάω το κασέρι εγώ :grin:

Εν τω μεταξύ μόνο για Λευκορωσίδα δε μοιάζει.
Μινσκ όλο κάτι στυλιάρια wannabe models θυμάμαι
Στο δρόμο ωραίες αδύνατες γυναίκες,που από τα ρούχα καταλάβαινες και ότι δεν παίζει πολύ χρήμα Λευκορωσία.
Κάτι δερματίνες και κινεζιές..
Αγγλικά,μι τάρζαν γιου τζέιν
Όσο για βυζιά και κώλους,ούτε καν...

Μια παράμετρος που αξίζει να μπει και ειδικά ο Τάσος θα το έζησε Μολδαβία,είναι ότι πολλές φορές γκόμενες που προέρχονται
από φτωχές χώρες,με δύσκολα παιδικά χρόνια,που π.χ.νιώθουν χαζές για το γεγονός ότι δεν ξέρουν ούτε Αγγλικά,
είναι ρίσκο να πας εκδρομή μαζί τους ή να τις καλέσεις σπίτι σου.
Είναι δύσκολο βίωμα η φτώχια,σε υλικό ή πνευματικό επίπεδο και σε μερικές γκόμενες σκάει με απίστευτα κυκλοθυμικές συμπεριφορές και κολλήματα.

Αρχηγέ, η Πολωνία ξεκινάει lockdown στις 28 Δεκέμβρη,μέχρι τις 17 Γενάρη,αλλά υπάρχουν παραθυράκια.
Όσο για καραντίνα μετά την επιστροφή σου στη Γερμανία,είσαι υποχρεωμένος να μπεις,κατά πόσο ελέγχεσαι όμως είναι άλλη ιστορία..

Την Τουρκία ξέχασέ την για πάρα πολλούς λόγους που έγραψα τότε..
Ο τολμών νίκησε μια φορά,για δεύτερη δε θα το ρίσκαρα..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Μια παράμετρος που αξίζει να μπει και ειδικά ο Τάσος θα το έζησε Μολδαβία,είναι ότι πολλές φορές γκόμενες που προέρχονται
από φτωχές χώρες,με δύσκολα παιδικά χρόνια,που π.χ.νιώθουν χαζές για το γεγονός ότι δεν ξέρουν ούτε Αγγλικά,
Είναι δύσκολο βίωμα η φτώχια,σε υλικό ή πνευματικό επίπεδο και σε μερικές γκόμενες σκάει με απίστευτα κυκλοθυμικές συμπεριφορές και κολλήματα.
Ισχυει.
και αγγλικα να ξερει αν εχει μεγαλωσει μεσα στη φτωχεια και δεν εχει βγει απο την χωρα της θα βγαλει ολα τα απωθημενα της ... μου ετυχε οταν ειχα κατεβασει μια στη Μυκονο. Μια αλλη ομως που σπουδαζε Αμερκη και την γνωρισα καλοκιαρι πανω που ηταν για διακοπες (ειχε παει και στο Cancun) :grin: οταν κατεβηκαμε Κρητη της αρεσε πολυ δεν εβγαλε κανενα κομπλεξ και περασαμε υπεροχα με διαμονη σε ενα απλο τριαστερο ξενοδοχειο.
Πρεπει να ειναι καπου στη μεση ,,, ουτε πολυ δυτικοποιημενη ουτε να μυριζει σοβιετιλα :grin: αυτο πιστευω.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ισχυει.
και αγγλικα να ξερει αν εχει μεγαλωσει μεσα στη φτωχεια και δεν εχει βγει απο την χωρα της θα βγαλει ολα τα απωθημενα της ... μου ετυχε οταν ειχα κατεβασει μια στη Μυκονο. Μια αλλη ομως που σπουδαζε Αμερκη και την γνωρισα καλοκιαρι πανω που ηταν για διακοπες (ειχε παει και στο Cancun) :grin: οταν κατεβηκαμε Κρητη της αρεσε πολυ δεν εβγαλε κανενα κομπλεξ και περασαμε υπεροχα με διαμονη σε ενα απλο τριαστερο ξενοδοχειο.
Πρεπει να ειναι καπου στη μεση ,,, ουτε πολυ δυτικοποιημενη ουτε να μυριζει σοβιετιλα :grin: αυτο πιστευω.

Kαι εγώ αυτό πιστεύω, πρέπει να είναι κάπου στη μέση..

Έχουν υπάρξει φορές που εξεπλάγην(αν και το έκρυψα) με το έλλειμμα συγκεκριμένων εμπειριών/γνώσεων από γυναίκες του μπλοκ.
Π.χ.το να μην αναγνωρίζει μία Ουκρανέζα φρέσκο,γνωστό μη γκουρμέ για το δυτικό κόσμο προϊόν,γιατί το είχε φάει μόνο από κονσέρβα.
Ψιλοτραγικά πράγματα..

Από την αρχή του έτους,εστίασα σε μία περιοχή της Πολωνίας( Podkarpackie) που είναι σύνορα με Ουκρανία.
Και στις δύο μεριές των συνόρων,έχω επισκεφθεί πόλεις ακόμη και μερικών χιλιάδων κατοίκων,
που δεν υπάρχει ξένος μόνιμος κάτοικος και οι τιμές σε διαμονή/σίτιση είναι αστείες

Αναρωτιόμουν,σε ποια πόλη της Πολωνίας,μπορώ να μένω και να εκδράμω εύκολα και στη δυτική Ουκρανία.
Πίστευα ότι η πόλη που μου κάνει ήταν το Rzeszów,είχα μισθώσει airbnb για μία βδομάδα,αλλά στην πορεία κατέληξα ότι
αυτό που ψάχνω είναι το Przemyśl

image.jpg

η δεύτερη πιο παλιά πόλη της Πολωνίας,που σου δίνει πρόσβαση Podkarpackie,αλλά είναι και μόλις 97 χιλιόμετρα από το Λβιβ.
Nα είσαι εσύ αμαξάτος και να βλέπεις μουνάκια να έχουν στριμωχτεί εν έτη 2020 στην.....Marshrutka.

Οι γυναίκες πέρα από το γεγονός ότι είναι Πολωνοουκρανο μείξη,μιας και οι αλλαξοκωλιές ιστορικά πήγαιναν σύννεφο,
έχουν και ένα touch από Λιθουανικό και Αυστριακό dna.

Tην κατάσταση που επικρατεί από τη μεριά της Πολωνίας,περιγράφει πολύ καλά η ταινία
Boze Cialo του 2019
και τα ιστορικά της περιοχής(που βοηθούν να διαβάσουμε και καλύτερα τα γκομενικά)
η ταινία Wolyn του 2016

Τέσπα,συνηθίζω να μελετώ τα ιστορικά κάθε περιοχής που με ενδιαφέρει γκομενικώς,
γιατί με έχει βοηθήσει να κατανοώ καλύτερα τα των γυναικών στα σλαβικά μουνολίβαδα..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Ισχυει.

Kαι εγώ αυτό πιστεύω, πρέπει να είναι κάπου στη μέση..

Έχουν υπάρξει φορές που εξεπλάγην(αν και το έκρυψα) με το έλλειμμα συγκεκριμένων εμπειριών/γνώσεων από γυναίκες του μπλοκ.
Π.χ.το να μην αναγνωρίζει μία Ουκρανέζα γνωστό μη γκουρμέ για το δυτικό κόσμο προϊόν,γιατί το είχε φάει μόνο από κονσέρβα.
Ψιλοτραγικά πράγματα..

Από την αρχή του έτους,εστίασα σε μία περιοχή της Πολωνίας( Podkarpackie) που είναι σύνορα με Ουκρανία.
Και στις δύο μεριές των συνόρων,έχω επισκεφθεί πόλεις ακόμη και μερικών χιλιάδων κατοίκων,
που δεν υπάρχει ξένος μόνιμος κάτοικος και οι τιμές σε διαμονή/σίτιση είναι αστείες

Αναρωτιόμουν,σε ποια πόλη της Πολωνίας,μπορώ να μένω και να εκδράμω εύκολα και στη δυτική Ουκρανία.
Πίστευα ότι η πόλη που μου κάνει ήταν το Rzeszów,είχα μισθώσει airbnb για μία βδομάδα,αλλά στην πορεία κατέληξα ότι
αυτό που ψάχνω είναι το Przemyśl

image.jpg

η δεύτερη πιο παλιά πόλη της Πολωνίας,που σου δίνει πρόσβαση Podkarpackie,αλλά είναι και μόλις 97 χιλιόμετρα από το Λβιβ.
Nα είσαι εσύ αμαξάτος και να βλέπεις μουνάκια να έχουν στριμωχτεί εν έτη 2020 στην.....Marshrutka.

Οι γυναίκες πέρα από το γεγονός ότι είναι Πολωνοουκρανο μείξη,μιας και οι αλλαξοκωλιές ιστορικά πήγαιναν σύννεφο,
έχουν και ένα touch από Λιθουανικό και Αυστριακό dna.

Tην κατάσταση που επικρατεί από τη μεριά της Πολωνίας,περιγράφει πολύ καλά η ταινία
Boze Cialo του 2019
και τα ιστορικά της περιοχής(που βοηθούν να διαβάσουμε και καλύτερα τα γκομενικά)
η ταινία Wolyn του 2016

Τέσπα,συνηθίζω να μελετώ τα ιστορικά κάθε περιοχής που με ενδιαφέρει γκομενικώς,
γιατί με έχει βοηθήσει να κατανοώ καλύτερα τα των γυναικών στα σλαβικά μουνολίβαδα..

Πολυ ενδιαφερουσα στρατηγικη

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πολυ ενδιαφερουσα στρατηγικη

Chance favors the prepared mind - Louis Pasteur :grin:

Έχω ακούσει σε διπλανό τραπέζι πορνοτουρίστα μέσα στην τρελή χαρά που βγήκε με δυνατό νέτο,
να κάνει μία πρόποση που όμως στην περιοχή που ήμασταν θεωρείται προσβολή,
με αποτέλεσμα το νέτο να τον κράξει και να σηκωθεί να φύγει.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω κάνει τη διαδρομή Πρζέμυσλ Λβωφ άπειρες φορές.Πολύ ενδιαφέρουσα περιοχή το Karpaty.Δε μένουν οι μουνάρες βέβαια εκεί αλλά έχει ενδιαφέρον.
Γενικά τα τεράστια ζητήματα Wielkopolska vs Slaskie vs Malopolska vs Mazury vs Tricity vs Polska B παραμένουν ανοιχτά.Αλλού οι μέγιστες ψώλες αλλού τα μπούκια και αλλού οι μουνάρες και κάπως πάντα επιλέγεις βάσει γούστου.Είναι αυτή η άπειρη ποικιλία των μουνολίβαδων που πάντα εξιτάρει τόσο μεγάλες διαφορές σε τόσο μικρά όρια.
Γενικά πάντως ιστορικά η Γαλικία ήταν μια από τις φτωχότερες περιοχές της Ευρώπης η τρίτη φτωχότερη μετά από Βοσνία,Κόσοβο,Αλβανία προ και μετά ΑΠΠ καίτοι ανήκε στην Αυστροουγγαρία.Ιστορικά Αυστριακοί,Ούγγροι και Γερμανοειδείς γαμούσαν Γαλικία αφού θεωρούνταν οι ευκολότερες γκόμενες.Η ένταξη στο σοβιετικό μπλοκ δεν άλλαξε τη μοίρα τους αισθητά.
Μουνάρες μεν αλλά σε αναζήτηση αναβάθμισης.Με το μπάλκαν πέος να προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες.
Ελάχιστες ντόπιες είναι υπερήφανες για τη ρωσική ή πολωνική παρουσία στην περιοχή αντίθετα όλες ενθυμούνται συγκινητικώς την Αυστροοουγγαρία τη δυαδική μοναρχία και το μεγαλείο του König.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπικές σλαβικές καταστάσεις.Παλαιός κόσμος,αισθησιασμός,ρομαντική ατμόσφαιρα,πιώμα,προοργασμική κατάσταση.Αυτή η κατάσταση είναι live and kicking στα μουνολίβαδα.Μιλάμε για παράλληλο σύμπαν,γενικά κολλάς με το σλαβικό κόσμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom