Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Σιγουρα εχω τ' @@ απ την στιγμη που μενω ελλαδα και δεν εγινα αυτοεξοριστος -για να κρυφτω στου διαβολου τη μανα επειδη με κυνηγανε χρεη τραπεζες- και πρωην- με διαζυγια και διατροφες. Επισης σε φαση συρραξης με τα μεμετια θα ειμαι απο τους πρωτους- που θα πανε οπου χρειαστει..

Χρεη αυτοεξοριστος τραπεζες κτλ της φαντασιας σου που οργιαζει ,ακριβως οπως συκοφαντει το ειδωλο σου ο δημητρακης.
Εγω θα ελεγα καλυτερα 50αρης που μενει ακομη με μαμα μπαμπα πεθερα γιατι φοβαται το αγνωστο. Ανικανοι να δημιουργησετε και να δημιουργηθητε μονοι σας. Δεν σας ξερει κανεις . Καμμια προσωπικοτητα.
Γενηθηκατε και θα πεθανετε ως ο "γιος του ταδε"

Με τα μεμετια θα τρεξω γρηγορα να διαφυλαξω εγω τις κληρονομιες που πηρατε εσεις απο τους γονεις σας.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας Ουκρανός αναρωτιέται γιατί οι Πολωνέζες σπάνια τα φτιάχνουν με Ουκρανούς άντρες ενώ οι Πολωνοί γουστάρουν Ουκρανέζες με τα χίλια.Μάλλον μας θεωρούν φτωχούς λέει ενώ μια γκόμενα μου είπε οτι είστε πολλοί και δε μοιάζετε με Πολωνούς.
Η Ουκρανέζα λέει της την πέφτουν συνέχεια Πολωνοί αλλά δεν είχε ποτέ Πολωνό γκόμενο αφού την ξενερώνουν άσχημα όταν την καλούν σε ραντεβού ζητάνε να πληρώσει τα δικά της στο λογαριασμό.

Εδώ αναλυτικά οι διαφορές Ρωσίδων Πολωνέζων.Οι Ρωσίδες λέει βάζουν πολύ περισσότερο μέικ απ,μιλάνε λιγότερο από τις Πολωνέζες,ενδιαφέρονται λιγότερο για καριέρα,μαγειρεύουν περισσότερο και περιμένουν από τον άντρα να πληρώνει τα πάντα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ουκρανέζα(η ηθοποιός είναι Πολωνέζα) που μένει σε σπίτι Πολωνών υποδέχεται τον Πολωνό αρραβωνιαστικό της φίλης της Olya που καταφτάνει κλασσικά με ανθοδέσμη.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Βρε κουβακα μονος σου τα χεις πει ολα αυτα..
0ταν σπουδαζα στο εξωτερικο εσυ εφτιαχνες τυρογαλο στου χουριο.- Μονος μ μενω - κ εχω γυρισει ολο τον κοσμο.. Και την γερμανια επισης. Γι αυτο μην κρινεις εξ ιδιων τ' αλλοτρια..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
0ταν σπουδαζα στο εξωτερικο εσυ εφτιαχνες τυρογαλο στου χουριο.- Μονος μ μενω - κ εχω γυρισει ολο τον κοσμο.. Και την γερμανια επισης. Γι αυτο μην κρινεις εξ ιδιων τ' αλλοτρια..

Σιγά θα κλασεις.
Πισω απο το πληκτρολογιο ολοι λεοντες γινεστε.
Καποια φωτο να σε πιστεψουμε ή να σε πιστεψουμε καλή τη πίστη

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Η Ουκρανέζα λέει της την πέφτουν συνέχεια Πολωνοί αλλά δεν είχε ποτέ Πολωνό γκόμενο αφού την ξενερώνουν άσχημα όταν την καλούν
0ι 0υκρανες με τι μπακ απ μιλανε; Αφου ειναι μια ζωη ξεβρακωτες και νηστικιες.. Αντε ρε που την εχουν δει κι αυτες πριγκιπισσες Σίσσυ.- Δεν ειναι τιποτε αλλο απο πριγκιπισσες Χύση :confused:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706

Σιγά θα κλασεις.
Πισω απο το πληκτρολογιο ολοι λεοντες γινεστε.
Καποια φωτο να σε πιστεψουμε ή να σε πιστεψουμε καλή τη πίστη?

Εμενα με εχουν δει και 5 ανθρωποι απο το σαιτ. Ειμαι υπαρκτο προσωπο. Ενω εσυ? Εισαι ενα προφιλ κ τιποτα αλλο.
Οτι δηλωσεις εισαι. Κανεις δεν σε ειδε ,κανεις δεν σε ξερει.

Ζεις μονος σου, σπουδαζες μονος σου, γυρισες τον κοσμο, γαμουσες κ εδερνες. Αλλα ουτε μια φωτο, ουτε ένα στοιχειο, ουτε ενα πειστηριο.

Θελει πολυ προσπαθεια να σε πιστεψουμε τυπε.

Το μονο που θυμαμαι ειναι κατι αψιμαχιες που ειχες τελευταια σχετικα με τραβιολια ,πουτσες μεγαλες, τρενα κτλ. Οχι οτι με αφορά, δικαιωμα σας ειναι δηλαδη.....

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Σιγά . ρε βλαχομουνοπανο απο την ανω ραχουλα παλιοταγαρο χρεωκοπημενε λεμέ-που θα μ ριξεις εσυ υπονοουμενα κ λασπη για τραβελια; ποτε εγινε αυτο ρε αποτυχημενε εξοριστε- που σου γαμαγαν την γυναικα κ πηρες διαζυγιο παλιοπετουγια

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Το μονο που θυμαμαι ειναι κατι αψιμαχιες που ειχες τελευταια σχετικα με τραβιολια ,πουτσες μεγαλες, τρενα κτλ. Οχι οτι με αφορά, δικαιωμα σας ειναι δηλαδη.....

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

:confused::confused::confused:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Σιγά . ρε βλαχομουνοπανο απο την ανω ραχουλα παλιοταγαρο χρεωκοπημενε λεμέ-που θα μ ριξεις εσυ υπονοουμενα κ λασπη για τραβελια; ποτε εγινε αυτο ρε αποτυχημενε εξοριστε- που σου γαμαγαν την γυναικα κ πηρες διαζυγιο παλιοπετουγια
:coffee:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
α, ρε πορνογατε.. ολο με γατακια κανεις παρεα.. :sunglasses:
Σπασμένο κινητό,βαφη για τα ανυπαρκτα μαλλιά του Μητσου,ζαρζαβατικά,καναπές απο τα σκουπίδια .Κλασσικά εικονογραφημένα

Τύπε δεν ανέφερες το τσιμεντένιο πάτωμα και τη σκουριασμένη σωλήνα καλοριφέρ.
30 Χρόνια στη Πετρούπολη και ζει σε σκατοερειπιο..
Όποιος βλέπει στη φωτογραφία πρώτα την σωλήνα είναι ανίκανος :2funny::2funny::2funny::2funny:

Συνημμένα

• gati.jpg
    gati.jpg
    179,9 KB · Εμφανίσεις: 47

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706

Ουστ κιναιδε παλιοπουστρα.

Πθσω απο το πληκτρολογιο ολοι λιονταρια γινεστε.

Εγω τα εγραφα αυτα με τα τραβιολια?
Εσεις τα γραφατε,

Που θιχτηκες δηθεν,

Τσιχλομαγκες του πληκτρολογιου, ανυπαρκτε κιναιδε

(Δικαιωμα σου ειπαμε)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο πορνογατος προσηλυτιζει τα γατακια του τωρα; :sunglasses:

-Η κοπελα απο τότε κ μετα παντρευτηκε και σήμερα εχει και 16 χρονών κόρη.
-τρωγλη με σωληνες κ τσιμεντα φόρα παρτιδα. Κανενας gastarbeiter δεν ζει σε τετοιες συνθηκες.
-ο καναπές ομως σκυλί....

Ναι μόνο που τα σεντόνια του Σατανά τα πήρα πέρσι :2funny:και τη βαλίτσα του Σατανά την πήρα πριν 2 μήνες:2funny:το γατάκι το έχω και βιντεάκια στο ίνσταγκαμ και στο τικ τοκ.

Ποιά 50 τετραγωνικά?:2funny: το σπιτάκι του Πλούτο πιό μεγάλο είναι απο το δωμάτιο που νοικιάζεις :2funny:
Ακόμα και όταν σου ζητήσαμε να βάλεις λεφτά έβαλες των γειτώνων:2funny:
Φωτογραφία από τ'αμάξι σου που δεν υπάρχει ακόμα να μας βάλεις :2funny:
Μου έδειξαν που ο Βαλκάνιος φουκαράς έβαλε μούφα εισητήριο ότι και καλά πήγε Τουρκία :2funny:πως και δεν έβαλε πάλι τίποτα κορτίνες να μας πει ότι είναι Ρωσσίδες :2funny::2funny::2funny::jerking:
Ο Βλάκμαν πάλι μπούρδες γράφει ότι θα πάει και θα συναντήσει γκόμενες :2funny::jerking:
Δε γράφω γιατί εδώ έχει μόνο φουκαράδες Εσύ είσαι γιά κλάματα κάθεσαι και δουλεύεις διπλοβάρδιες σαν κακομοίρης γιά να πληρώνεις τα χρέη σου :2funny:

Συνημμένα

• oikotrofeio germanias.jpg
    oikotrofeio germanias.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 53
  • oikotrofeio germanias3.jpg
    oikotrofeio germanias3.jpg
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 40

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
δημητράκη που εισαι μορφη :wanker:

με το που πηγε να ξεμυτίσει ο τυπος ουρλαουμπερ τον ισοπέδωσες :confused:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Εγω ειπα πως με εχουν δει κ 5 ανθρωποι απο το σαιτ.

Εσενα δεν σε εχει δει ποτέ κανεις κι ουτε προκειτε δηλαδη.

Σε θυμομαστε απο κατι τραβελοαναφορές κτλ ...ψεματα λεω? Ειπα κατι που δεν εγινε?
Δεν σε ξερουμε για κατι αλλο.

Και ξεσπας σαν 15χρονο πισω απο το πληκτρολογιο και μας δικαιωνεις πανηγυρικα

Μπουααααχαχαχα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
ο πορνογατος προσηλυτιζει τα γατακια του τωρα; :sunglasses:

-Η κοπελα απο τότε κ μετα παντρευτηκε και σήμερα εχει και 16 χρονών κόρη.
-τρωγλη με σωληνες κ τσιμεντα φόρα παρτιδα. Κανενας gastarbeiter δεν ζει σε τετοιες συνθηκες.
-ο καναπές ομως σκυλί....

Ναι μόνο που τα σεντόνια του Σατανά τα πήρα πέρσι :2funny:και τη βαλίτσα του Σατανά την πήρα πριν 2 μήνες:2funny:το γατάκι το έχω και βιντεάκια στο ίνσταγκαμ και στο τικ τοκ.

Ποιά 50 τετραγωνικά?:2funny: το σπιτάκι του Πλούτο πιό μεγάλο είναι απο το δωμάτιο που νοικιάζεις :2funny:
Ακόμα και όταν σου ζητήσαμε να βάλεις λεφτά έβαλες των γειτώνων:2funny:
Φωτογραφία από τ'αμάξι σου που δεν υπάρχει ακόμα να μας βάλεις :2funny:
Μου έδειξαν που ο Βαλκάνιος φουκαράς έβαλε μούφα εισητήριο ότι και καλά πήγε Τουρκία :2funny:πως και δεν έβαλε πάλι τίποτα κορτίνες να μας πει ότι είναι Ρωσσίδες :2funny::2funny::2funny::jerking:
Ο Βλάκμαν πάλι μπούρδες γράφει ότι θα πάει και θα συναντήσει γκόμενες :2funny::jerking:
Δε γράφω γιατί εδώ έχει μόνο φουκαράδες Εσύ είσαι γιά κλάματα κάθεσαι και δουλεύεις διπλοβάρδιες σαν κακομοίρης γιά να πληρώνεις τα χρέη σου :2funny:
Ε που σε βρε αγορι μου, μας ανησυχησες, ετσι κανουν?
Μαυρα ματια καναμε να σε δουμε
Εξαφανιστηκες ναουμ
Μεχρι και νημα ανοιξαμε να σε ψαχνουμε.

Μην το ξανακανεις αυτο.
Μας ελειψες.

Εσυ μονο γραφε κι οτι θες.

Γαμας μουναρες? Ενταξει
Καλοτρως? Ενταξει
Μενεις σε λοφτ? Βεβαιως
Αμαξαρα λουξ? Οτι πεις
Ηλεκτρονικα γκατζετ? Τα καλυτερα
Μποτες? Σαλαχι ειρηνικου
Ρουχα? Αρμανι και πανω
Δημοσιοτητα? Αστερας του διαδικτυου

Οτι θες, οτι θες

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Μητσάρα έχεις χαιρετίσματα πολλά από τον κουμπάρο τον Κυριάκο...:confused::confused::confused:
Έχεις μεγάλη καρδιά τελικά...να μεγαλώνεις ξένο παιδί...:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom