Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κανόνισα με Πολωνέζα για μονοήμερα πουτσίδια Βερολίνο αφού μπορούν να μείνουν για λιγότερες από 24 ώρες χωρίς καραντίνα και όλες οι πτήσεις έχουν κλείσει.Απίστευτο.

Δεν ξέρω τι γίνεται Βερολίνο,αλλά εγώ χθες γύρισα κανονικά από Πολωνία,με εισιτήρια Lufthansa και υλοποίηση πτήσης από LOT.
Tα αεροπλάνα είναι λίγο μικρότερα σε χωρητικότητα,το χθεσινό ήταν από εκείνα τα μικρά με τις προπέλες,
συμπλήρωσα το κλασσικό έγγραφο μέσα στο αεροπλάνο και όλα κομπλέ.
Εν τω μεταξύ Πολωνία και τα εμπορικά είναι κλειστά,μάσκες φοράνε παντού,όχι όπως Γερμανία.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κανόνισα με Πολωνέζα για μονοήμερα πουτσίδια Βερολίνο αφού μπορούν να μείνουν για λιγότερες από 24 ώρες χωρίς καραντίνα και όλες οι πτήσεις έχουν κλείσει.Απίστευτο.

Δεν ξέρω τι γίνεται Βερολίνο,αλλά εγώ χθες γύρισα κανονικά από Πολωνία,με εισιτήρια Lufthansa και υλοποίηση πτήσης από LOT.
Tα αεροπλάνα είναι λίγο μικρότερα σε χωρητικότητα,το χθεσινό ήταν από εκείνα τα μικρά με τις προπέλες,
Εν τω μεταξύ Πολωνία και τα εμπορικά είναι κλειστά,μάσκες φοράνε παντού,όχι όπως Γερμανία.

Αμα γυρίσεις όμως σε όλα τα κρατίδια παίζει καραντίνα 10 ημερών ακόμα και με αρνητικό τεστ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506
μουν@πανοβλαχε οταν ερθω στο λαγουμι που μενεις- θα σου φορεσω το γκλοπ στη σουφρα και θα βγαλεις γκλοποπαιδα-
ολα αυτα ειναι στο ζαλισμενο σου μυαλο απο τις πολλες πουτσες που εχεις φαει απο τους φριτζηδες- κ λες ασυναρτησιες..
δουλεψε τωρα για να στελνεις διατροφη στην πρωην γυναικα σου για να την γλενταν οι αλλοι.. ετσι μια ζωη στην πιπα γιατι σου αξιζει- ξεφτιλα :birdman:

Σιγά σιγά, ώπα, παρτο αλλιώς γιατί θα σπάσεις κανένα νυχάκι και θα τρέχεις για μανικιούρ τραβελολάγνε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Αμα γυρίσεις όμως σε όλα τα κρατίδια παίζει καραντίνα 10 ημερών ακόμα και με αρνητικό τεστ.

Bαυαρία 5 μέρες.
Την Παρασκευή το πρωί έχω ραντεβού για Coronatest,τα αποτελέσματα την ίδια μέρα το απόγευμα.
Μέχρι τότε υποτίθεται καραντίνα..
Αλλά εδώ δεν είναι Πολωνία,που όποιος είναι σε καραντίνα περνάει ακόμη και η αστυνομία από το σπίτι του να δει αν είναι εκεί..

Πολλά να διαβάζεις,αλλά λίγα να παίρνεις στα υπόψιν..

Και στην πρώτη καραντίνα είχαν κλείσει δήθεν ακόμη και τα οδικά σύνορα για Τσεχία,
αλλά μια χαρά πέρασα δύο φορές.
Πάντα υπάρχει τρόπος,δεν έχουμε σοβιετία να μας πυροβολήσουν σε κανά συρματόπλεγμα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Απαιτείται φόρος τιμής στον Βαλκανιο που χάρη σε αυτόν την έκανε ο βλάκας Δημητράκης από το σαη.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
μουν@πανοβλαχε οταν ερθω στο λαγουμι που μενεις- θα σου φορεσω το γκλοπ στη σουφρα και θα βγαλεις γκλοποπαιδα-
ολα αυτα ειναι στο ζαλισμενο σου μυαλο απο τις πολλες πουτσες που εχεις φαει απο τους φριτζηδες- κ λες ασυναρτησιες..
δουλεψε τωρα για να στελνεις διατροφη στην πρωην γυναικα σου για να την γλενταν οι αλλοι.. ετσι μια ζωη στην πιπα γιατι σου αξιζει- ξεφτιλα :birdman:

Σιγά σιγά, ώπα, παρτο αλλιώς γιατί θα σπάσεις κανένα νυχάκι και θα τρέχεις για μανικιούρ τραβελολάγνε.

Χχχχχχ

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Ναρθει με λεωφορείο η τρένο ρε μπουφε...
Πούναι το πρόβλημα??
Τι 24ωρες ? Ποιος θα το ξέρει πόσες ώρες είναι μες στην χώρα?? Αυτά είναι για όσους έρχονται με δικό τους όχημα η αεροπλάνο...
Η χαζομαρα σου με υπερβαίνει κάποιες φορές....

τύπε μίδα ο τυπος κμαν θαρρω πως αγνοεί τις προκλήσεις σου και προσπαθει εντέχνως να σε απαξιώσει :confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Έχει κάνει κανείς σπόνσοριγκ ελλάδα μέσω του σχετικου εμπριμέ λουν σάϊτ ;;;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Βρε αρλεκινο του σαιτ- παλι πεταχτηκες σαν πορδη. ΠανΑσχετε..0πισθογεμη των τσοντοσιμεμα- Κλωνε των 5σεντς το ποστ- 0ση λασπη και να ριξεις δεν με ακουμπα τιποτα- γιατι ειμαι καθαρος.- Κυρ ανικανε με την μικροφαλλια. Κρυψου τωρα στο λαγουμι σου εκει στο βλαχοχωρι απο εκει που εκπεμπεις- Αγραμματε- το απολυτο [0] μηδενικο σε ολα!!! :thubsdown:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506
Βρε αρλεκινο του σαιτ- παλι πεταχτηκες σαν πορδη. ΠανΑσχετε..0πισθογεμη των τσοντοσιμεμα- Κλωνε των 5σεντς το ποστ- 0ση λασπη και να ριξεις δεν με ακουμπα τιποτα- γιατι ειμαι καθαρος.- Κυρ ανικανε με την μικροφαλλια. Κρυψου τωρα στο λαγουμι σου εκει στο βλαχοχωρι απο εκει που εκπεμπεις- Αγραμματε- το απολυτο [0] μηδενικο σε ολα!!! :thubsdown:

Τύπε, νόμιζα οτι είχε μείνει μεταξύ μας οτι είσαι πούστης αλλά βλέπω οτι έχει μαθευτεί και σε άλλα έγκριτα μέλη του σαιτ. Εγώ δεν έχω πει τίποτα, να ξέρεις.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Tο σπόνσοριγκ είναι για άντρες,ευνούχοι σαν και του λόγου σου την βρίσκουν μόνο από πίσω...εκτός αν θες να κατεβάσεις κάνα Γεωργιανό οικοδόμο να σου μερεμετίσει την ξεχαρβαλωμένη σου σούφρα...:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506

Tο σπόνσοριγκ είναι για άντρες ευνούχοι σαν και του λόγου σου την βρίσκουν μόνο από πίσω...εκτός αν θες να κατεβάσεις κάνα Γεωργιανό οικοδόμο να σου μερεμετίσει την ξεχαρβαλωμένη σου σούφρα...:confused:

Μπορεί να θέλει να μοιάσει στο ίνδαλμά του τον πορδοδημητράκη, μην τον αποπαίρνεις.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706

Ετσι ειναι τιγρακι.

Αν συκοφαντεις να δέχεσαι και την συκοφαντια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506
Τύπε, νόμιζα οτι είχε μείνει μεταξύ μας οτι είμαι πούστης
Τι μεταξυ μας; ολο το σαιτ εμαθε για το ποιον σου.. :confused:

Δεν ξέρω πως ξέφυγε και το έμαθαν όλοι, απλά να ξέρεις εγώ είμαι τάφος, δεν είπα σε κανένα τίποτα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• Στο νοσοκομείο μετά από ξεκώλιασμα....jpg
    Στο νοσοκομείο μετά από ξεκώλιασμα....jpg
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 31

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ναρθει με λεωφορείο η τρένο ρε μπουφε...
Πούναι το πρόβλημα??
Τι 24ωρες ? Ποιος θα το ξέρει πόσες ώρες είναι μες στην χώρα?? Αυτά είναι για όσους έρχονται με δικό τους όχημα η αεροπλάνο...
Η χαζομαρα σου με υπερβαίνει κάποιες φορές....

Δε ξερει ρε συ γιατι δεν εχει αμαξι.

Εχω περασει συνορα 500 φορες αυτες τις μερες. Λενε ολοι για μετρα και προστιμα, τιποτα απολυτως δεν ελεγχουν.

Απλα βασιζονται στο οτι οι πιο πολλοι κοτευουν και δεν κανουν τιποτα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Tο σπόνσοριγκ είναι για άντρες,ευνούχοι σαν και του λόγου σου την βρίσκουν μόνο από πίσω...εκτός αν θες να κατεβάσεις κάνα Γεωργιανό οικοδόμο να σου μερεμετίσει την ξεχαρβαλωμένη σου σούφρα...:confused:

Μωρή άναναδρη πουστάρα ....
Γράφεις πρώτα με τον τρίτο κλώνο ... τον πουσταδόρο και μετά τον κύριο λογαριασμό μπαρόκ ; Ξέχασες τον πούστλερ, δεύτερο λογαριασμό !!!!

Ξεκωλιάρα των τσοντοσινεμά , χυσορουφήχτρα.

Αναφερόμουν σε ελληνίδες, που ζουν ελλάδα και έχουν προφίλ στη σελίδα .... ζώο ...
αλλά δεν σε αφορά το θέμα.
Εσύ το πας με την όπισθεν .

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ακομα δε μου εχει λυθει η απορια πως ξεκινησε η κοντρα μπαροκ-φυλλοβιου και τι σχεση εχουν τα τσοντοσινεμα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom