Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
μουν@πανοβλαχε οταν ερθω στο λαγουμι που μενεις- θα σου φορεσω το γκλοπ στη σουφρα και θα βγαλεις γκλοποπαιδα-
ολα αυτα ειναι στο ζαλισμενο σου μυαλο απο τις πολλες πουτσες που εχεις φαει απο τους φριτζηδες- κ λες ασυναρτησιες..
δουλεψε τωρα για να στελνεις διατροφη στην πρωην γυναικα σου για να την γλενταν οι αλλοι.. ετσι μια ζωη στην πιπα γιατι σου αξιζει- ξεφτιλα :birdman:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
μουν@πανοβλαχε οταν ερθω στο λαγουμι που μενεις- θα σου φορεσω το γκλοπ στη σουφρα και θα βγαλεις γκλοποπαιδα-
ολα αυτα ειναι στο ζαλισμενο σου μυαλο απο τις πολλες πουτσες που εχεις φαει απο τους φριτζηδες- κ λες ασυναρτησιες..
δουλεψε τωρα για να στελνεις διατροφη στην πρωην γυναικα σου για να την γλενταν οι αλλοι.. ετσι μια ζωη στην πιπα γιατι σου αξιζει- ξεφτιλα :birdman:

Ώπα τιγρακι καλμα χαχαχαχα

Στελνεις πμ κ βρισκομαστε, αν δεν σε βολευει κατεβαινω κι εγω ελλαδα καπου καπου.
Μονο στοιχεια αληθινα να μπορεσω να σε βρω σιγουρα, γιατι τιγρεις πισω απο πληκτρολογιο εχουμε γνωρισει πολλούς.

Ξερουμε ομως και οι δυο πολυ καλα πως δεν υπαρχει περιπτωση να τολμησεις κατι τετοιο.
Ειναι θεμα πειρας, τιγρακια στο πληκτρολογιο= θρασυδειλοι στην ζωη.
Αυτο ειναι νόμος.

Γκλοπ στον κωλο κτλ χμμμμμ κατι μου θυμιζει.

Αααα ναι οι συζητησεις που ειχες σχετικα με τραβιολια κτλ

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
εχει κλειδωσει- το γαμησι κ τις μαπες σου θα τις φας- για τις μυθοπλασιες που βγαζεις απο το κλουβιο μυαλο σου-
τωρα μην προσπαθεις δια της ατοπου απαγωγης να εξορκισεις το κακο- κουτοπονηρε βλαχε

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Μητσάρα πες μου πως είναι ψέματα πως σου φάγαν το διαμέρισμα και σένα σε στείλαν στην σκατότρυπα.
Πες μου πως δεν ισχύει ότι το παιδί του Κυριάκου σε φωνάζει μπαμπά.
Πολύ πουτάνες οι Ρωσίδες ρε Μητσάρα!:confused::confused::confused:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
εχει κλειδωσει- το γαμησι κ τις μαπες σου θα τις φας- για τις μυθοπλασιες που βγαζεις απο το κλουβιο μυαλο σου-
τωρα μην προσπαθεις δια της ατοπου απαγωγης να εξοργισεις το κακο- κουτοπονηρε βλαχε
αντε να σε δω τιγρακι.

Εγω πάντως απο το σαη θα σου υπενθυμιζω καπου καπου πως καποτε με προκαλεσες τζουφια, γιατι εισαι πολυ δειλος για παραπανω.

Στο ιντερνετ κ εντελως ανωνυμος, κρυμενος πισω απο το πληκτρολογιο μου , μια φορά εδειρα τον Πύρρο Δημα ναουμ.

Μου εκανε πολυ εντυπωση απο τόσες φωτος που πόσταρα ,συγκρατησες αυτην με το γκλοπ, μπουααααχαχαχα

Γιατι αραγες??

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Εγω πάντως αν ποτέ προκαλουσα/απειλουσα καποιον (που δεν το κανω ομως γιατι αυτα τα κανουν ανωριμα 15χρονα) για ξυλικι κ συμφωνουσε τότε αμεσως θα εδινα με πμ στιγμα κ τηλεφωνο να το κανονισουμε πριν το μετανοιωσει.

Ομορφα πραματα νοικοκυρεμενα.

Ολα τ'αλλα ειναι πρασινα δαμασκηνα κ ψιλές ελιές

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Με το καλο οταν ανοιξουν τα συνορα και παλι θα ερθω τυπε να σε βρω,μου αρεσει το στυλ σου με το ωραιο ντυσιμο,ευγενικος μιλας ομορφα στα βιντεακια και το κατεχεις το αθλημα.
αυτα θελουν οι Ρωσιδες.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Σκατομεταναστη, πολύ κωλοπαιδο Ο Κυριάκος ο κύπριος ρε συ ...

:wanker::wanker::wanker:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Με το καλο οταν ανοιξουν τα συνορα και παλι θα ερθω τυπε να σε βρω,μου αρεσει το στυλ σου με το ωραιο ντυσιμο,ευγενικος μιλας ομορφα στα βιντεακια και το κατεχεις το αθλημα.
αυτα θελουν οι Ρωσιδες.

Μητσάρα το νου σου!
Έτσι και ο Κυριάκος σου πούλαγε φιλίες και μέτα σου γαμούσε την γκόμενα...:confused:

Θα έρθω και γω Μητσάρα μετά την καραντίνα να κάνουμε παρέα...:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σιγουρα εχω τ' @@ απ την στιγμη που μενω ελλαδα και δεν εγινα αυτοεξοριστος -για να κρυφτω στου διαβολου τη μανα επειδη με κυνηγανε χρεη τραπεζες- και πρωην- με διαζυγια και διατροφες. Επισης σε φαση συρραξης με τα μεμετια θα ειμαι απο τους πρωτους- που θα πανε οπου χρειαστει..
Εχεις βρει κομπογιανίτη και σου ανέβασε λίγο την δοση και άρχισες τις μαλακίες;

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Γίγαντα Κμαν περιμένουμε φώτορεπορταζ από σπονσορέτες...
Ο Μητσάρας ποστάρει άγουρα γκομενάκια,ελπίζω μόνο μην του φορτώσουν πάλι καμιά εγκυμοσύνη.:confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.340
Πόντοι
3.656
Τα μουνολίβαδα θα ξαναζήσουν δεύτερο blitzkrieg από τον άρχοντα όταν ανοίξουν τα σύνορα

Οι βαλκανικοί πύραυλοι θα πέφτουν βροχή :rockon:

carpet-bomb-gif-2.gif
Η ώρα του ζαβου έρχεται
Πιστοποιητικό υγείας κι έφυγε να χαλάσει σε 5 μέρες όσα μάζευε 5 μήνες
Αερααααα άρχοντα

• Like
Αντιδράσεις: barock

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.340
Πόντοι
3.656
Κανόνισα με Πολωνέζα για μονοήμερα πουτσίδια Βερολίνο αφού μπορούν να μείνουν για λιγότερες από 24 ώρες χωρίς καραντίνα και όλες οι πτήσεις έχουν κλείσει.Απίστευτο.
Ναρθει με λεωφορείο η τρένο ρε μπουφε...
Πούναι το πρόβλημα??
Τι 24ωρες ? Ποιος θα το ξέρει πόσες ώρες είναι μες στην χώρα?? Αυτά είναι για όσους έρχονται με δικό τους όχημα η αεροπλάνο...
Η χαζομαρα σου με υπερβαίνει κάποιες φορές....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom