Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
* το pascha το τεραστιο πουταναδικο στην κολωνια εκλεισε πριν μισο χρονο λογω της κρισης του κορονοιου. Ειχα ποσταρει σχετικα.
Ετυχε να παω μια-δυο φορες. Ωραια εμπειρια αλλα μεχρι εκει.

Το βερολινο ειναι πολυβουο, ζωντανο, πολυεθνικο, με αλλη κουλτουρα. Λες και δεν ειναι στην γερμανια.
Θα εμενα ευχαριστως αν ειχα εξασφαλισμενη εργασια και στεγη.
Οι τιμες στα ενοικια ειναι τρελες, δουλευεις για να πληρωνεις το ενοικιο εφοσον θελεις να ζεις με αξιοπρεπεια ή να εχεις πολυ υψηλο μισθό.
Αν εχεις μισθο 2700+€νεττο , θελεις να βγαινεις σχεδον καθε μερα τοτε ενταξει.
Αν εχεις μισθο οχι πανω απο 1700€ , πιστευεις οτι θα βγεις μερικες φορες και μετα θα βαρεθεις κ θα βγαινεις σπανια, τοτε δεν αξιζει

Εκλεισε το Πασα ρε τυπε? Μονιμα? Εκει ειχα παει και εγω, τι μου λες τωρα.....

Βερολινο ειναι δυνατο, δεν ειναι 'βαθια' γερμανια. Σαν να συγκρινουμε Αιντχοβεν που ημουν εγω με Αμστερνταμ ενα πραγμα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
* το pascha το τεραστιο πουταναδικο στην κολωνια εκλεισε πριν μισο χρονο λογω της κρισης του κορονοιου. Ειχα ποσταρει σχετικα.
Ετυχε να παω μια-δυο φορες. Ωραια εμπειρια αλλα μεχρι εκει.

Το βερολινο ειναι πολυβουο, ζωντανο, πολυεθνικο, με αλλη κουλτουρα. Λες και δεν ειναι στην γερμανια.
Θα εμενα ευχαριστως αν ειχα εξασφαλισμενη εργασια και στεγη.
Οι τιμες στα ενοικια ειναι τρελες, δουλευεις για να πληρωνεις το ενοικιο εφοσον θελεις να ζεις με αξιοπρεπεια ή να εχεις πολυ υψηλο μισθό.
Αν εχεις μισθο 2700+€νεττο , θελεις να βγαινεις σχεδον καθε μερα τοτε ενταξει.
Αν εχεις μισθο οχι πανω απο 1700€ , πιστευεις οτι θα βγεις μερικες φορες και μετα θα βαρεθεις κ θα βγαινεις σπανια, τοτε δεν αξιζει

Εκλεισε το Πασα ρε τυπε? Μονιμα? Εκει ειχα παει και εγω, τι μου λες τωρα.....

Βερολινο ειναι δυνατο, δεν ειναι 'βαθια' γερμανια. Σαν να συγκρινουμε Αιντχοβεν που ημουν εγω με Αμστερνταμ ενα πραγμα.
Ο ιδιοκτητης του pascha σε συνεντευξη του στην τβ δηλωσε πως κλεινει μονιμα λογω του οτι δεν αντεχει οικονομικα την κριση του covid.
Αυτα τα πραματα ομως αλλαζουν. Μπορει να ξανανοιξει αυτος ή με νεα διευθυνση.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746

α, ρε πορνογατε.. ολο με γατακια κανεις παρεα.. :sunglasses:

Συνημμένα

• IMG-20201126-WA0000.jpg
    IMG-20201126-WA0000.jpg
    125,8 KB · Εμφανίσεις: 27

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

έλα , αυτή από την παραδιπλανή πολυκατοικία είναι, έχει και μια άλλη φίλη που σπάνε πλάκα με τον κ. πρόεδρο και τις αποκαλεί αυτός "τα γατάκια". Κι όλο υπονοεί ο κ. πρόεδρος ότι την έχει γαμήσει και τρίχες κατσαρές κι άμα τον ερώτησεις για κάνα χειροπιαστό στοιχείο λέει "και τι θες, φωτογραφία με τον πούτσο μου μέσα της?" λες κι άμα είχε είναι κανένας από εκείνους που ενδρέπονται. Χώρια που και να του καθότανε δεν είναι ο πρόεδρος για γαμήσια γιατί έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, παρά μόνο να τον χέζουν και να τον κατουράνε...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
έλα , αυτή από την παραδιπλανή πολυκατοικία είναι, έχει και μια άλλη φίλη που σπάνε πλάκα με τον κ. πρόεδρο και τις αποκαλεί αυτός "τα γατάκια".
0μολογω οτι εχετε ταλεντο στα ευφανταστα σεναρια, μηπως τυγχανει να ειχατε συγγενεια με τον κυριο φωσκολο;

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
έλα , αυτή από την παραδιπλανή πολυκατοικία είναι, έχει και μια άλλη φίλη που σπάνε πλάκα με τον κ. πρόεδρο και τις αποκαλεί αυτός "τα γατάκια".
0μολογω οτι εχετε ταλεντο στα ευφανταστα σεναρια, μηπως τυγχανει να ειχατε συγγενεια με τον κυριο φωσκολο;

Μπα η φαντασία μου είναι...
Όπως και ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο κουζινάκι του κ. προέδρου στην γκαρσονιερούλα του, αυτή είναι η γειτονισσά του που σπάει πλάκα μαζί του και το σημαιάκι της βορείου κορέας που φαίνεται, το έχει σουβενιρ από τότε που πήγε ταξίδι πριν κάμποσα χρόνια με την αεροφλότ στην Πιονγκ Γιανγκ σε μια εξευτελιστική τιμή. Κι εσύ αγαπητέ δια να πιστεύεις τα παραμύθια του κ. προέδρου είσαι είτε κλώνος του είτε τελείως ούφο ....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το βερολίνο είναι η πιο ξεφτιλισμένη πόλη της γερμανίας και γερμανόφωνη γενικώς ....

αλλά παραμένει γερμανία, ευρώπη, κεντρική ευρώπη ...

Εννοείται φραγκφούρτη , χαϊδεμβέργη , καρλσρούη , αμβούργο ... πολύ πιο γαμάτα !
Δεν συζητώ για αυστρία !

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Καλησπέρα μάγκες!
Μετά από δίμηνη απουσία επιστρέφω και βλέπω τους αγαπημένους μου ήρωες παρόντες!
Διαβασα οτι μας την έκανε ο Πρόεδρος!
Τι του κανατε ρε μαλακες?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Καλησπέρα μάγκες!
Μετά από δίμηνη απουσία επιστρέφω και βλέπω τους αγαπημένους μου ήρωες παρόντες!

Ο τσαρος μας κραταει μουτρα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα μάγκες!
Κάποιο μέλος έκανε παράλληλη σχέση με ένα γατί του Πορνου
Και σπαστηκε.. λογικό....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σπασμένο κινητό,βαφη για τα ανυπαρκτα μαλλιά του Μητσου,ζαρζαβατικά,καναπές απο τα σκουπίδια .Κλασσικά εικονογραφημένα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κανόνισα με Πολωνέζα για μονοήμερα πουτσίδια Βερολίνο αφού μπορούν να μείνουν για λιγότερες από 24 ώρες χωρίς καραντίνα και όλες οι πτήσεις έχουν κλείσει.Απίστευτο.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Κανόνισα με Πολωνέζα για μονοήμερα πουτσίδια Βερολίνο αφού μπορούν να μείνουν για λιγότερες από 24 ώρες χωρίς καραντίνα και όλες οι πτήσεις έχουν κλείσει.Απίστευτο.
Πάλι θα τους δώσεις το μουνί στο χέρι άρχοντα!
Ο νόμος του Κμαν!
Σεξ και βία στη Γερμανία

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχει και Γερμανίδες βέβαια αλλά αν μπορούσα να κανονίσω με Πολωνέζες έστω και μονοήμερα θα ήταν γαμάτα.Εχουν λυσάξει όλες.
Εντωμεταξύ άπειρες Ανατολικές διακοπάρουν Τουρκία που είναι ανοιχτά τα σύνορα,δεν πιστεύω να τρώνε πούτσο από τους Τουρκαλάδες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης
Εχει και Γερμανίδες βέβαια αλλά αν μπορούσα να κανονίσω με Πολωνέζες έστω και μονοήμερα θα ήταν γαμάτα.Εχουν λυσάξει όλες.
Εντωμεταξύ άπειρες Ανατολικές διακοπάρουν Τουρκία που είναι ανοιχτά τα σύνορα,δεν πιστεύω να τρώνε πούτσο από τους Τουρκαλάδες.
Εμ τον τρώνε...γουσταρουν τους τουρκαλαδες οι σλαβες

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Όταν λες ΚΜΑΝ έχουν λυσσάξει ;;;
Εννοείς για να αρπάξουν κανά χιλιάρικο σε 24 ώρες ; Λογικό δεν είναι ;
Αν δεν βγάζαν λεφτά ποζάροντας μπούτια και βυζιά και έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τα αληθινά τους προσόντα, δεν θα βγάζαν φράγκο .

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αμα σκάσει ο Ελληναράς δεν πιάνει χαρτωσιά μπροστά του ο Τούρκος.Εχω ένα σωρό έτοιμες μοντελοειδείς Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες,Πολωνέζες,Ουκρανές και με έχει μπλοκάρει το κορονοβιρούσι.Φοβερή κατάσταση.Ενώ δέχονται όλες.Η Πολωνέζα καταφτάνει με 400 ευρώ δωράκι και είναι σούπερ αλλά άμα παίζει καραντίνα τι να το κάνεις.
Μόλις ολοκληρωθούν οι εμβολιασμοί και αρθούν οι περιορισμοί στις μετακινήσεις θα ξεχυθώ ανατολικά του Οντερ,τώρα μιλάμε για συσώρευση οργής και ρευστού στην κρύα Γερμανία.Θα αναγκαστώ στο τέλος να γαμήσω Γερμανίδες,δε βλέπω να το αποφεύγω.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
400 ευρώ στην πολωνία παίρνει το μήνα ένας χειρουργός σε κρατικό νοσοκομείο ;
Χλωμό το κόβω ...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Πολωνεζες ζητανε περίπου τα ιδια με Λευκορωσιδες,Ουκρανες και λίγο λιγότερα απο Ρωσιδες απλά δεν είναι τοσο εντυπωσιακες.Γαμας μια γκομενα 5 κιλα βαρυτερη και 5 χρόνια μεγαλύτερη απο ο,τι αν ειχες μια πρωην ΕΣΣΔ.Αναπληρωνουν ομως με μαγικό τρομπονι,πιπες δυναμιτες που οι Ρωσιδες,Ουκρανες δε φτάνουν ουτε με σφαίρες.
Η ποιοτική πίπα ειναι στανταρντ με τις Πολωνεζες κατι που δεν ισχύει ανατολικοτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom