Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.660
Πόντοι
3.556
Εδώ είναι μια από τις Ρωσίδες 185 ύψος,20 χρονών που έχω στο ρόστερ.Ελπίζω το σπούτνικ να κάνει δουλειά να δουν άσπρη μέρα επιτέλους οι σπονσορέτες.

TgFeaG.jpg

Χωρίς ταξίδια στα μουνολίβαδα η ζωή στη Γερμανία είναι σκέτη κατάθλιψη.

τύπε ειναι σιγουρο οτι σου ειπε 1.85; ωραιο σώμα, λευκό δέρμα κλπ αλλα φαινεται για πιο κοντή και πατάει και στις μύτες. :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.834
Πόντοι
5.006
Η τελευταία Λευκορρωσίδα ήταν μόνο 178 έριξα λίγο τα στάνταρντ μου.Εχω και μια άλλη Λευκορρωσίδα 188,τα είχαμε κανονίσει αλλά μας γάμησε ο κορώνα.

γαμησε τα τυπε...η πανδημια σε εριξε στα πλειμεικερ...υπομονη μετα το εμβολιο θα επιστρεψεις στα σεντερ και τα παουερ φοργουοντ...:confused:

τυπε ποσταρε παλι εκεινη την επικη φωτογραφια με τον γαργαντουα που ειχες τραβηξει φωτο σε μια πλατεια ή στον δρομο, δεν θυμαμαι καλα...:rockon::rockon:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πραγματικά ποιος το περίμενε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα.Ατυχία πραγματικά.Αν και σίγουρα θα βελτιωθεί η κατάσταση.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
Πραγματικά ποιος το περίμενε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα.Ατυχία πραγματικά.Αν και σίγουρα θα βελτιωθεί η κατάσταση.

Δες το θετικα και μαζεψε λεφτα για οταν ανοιξουν ολα ξανα

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
ΚΜΑΝ, σκεφτομαι να παω οταν ανοιξουν με ενα φιλο. Ευχομαι να σε δω εκει ανεμελο αναμεσα στις (ζαλισμενες απο τους ευρωπυραυλους) σπονσορετ να παραδιδεις μαθηματα βαλκανικης ανωτεροτητας του Τζομπανη. Μπαλκαν πεος μεχρις εσχατων

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.445
Πόντοι
4.746
πλην Βερολινου η γερμανια ειναι κρυοκολενλαντ
εχω επισκεφτει αρκετες πολεις της γερμανιας, εχω μεινει και βερολινο χριστουγεννα, δεν ξετρελαθηκα.. αν κ' μ ειχαν προτεινει να δουλεψω εκει.. δεν το επελεξα

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
πλην Βερολινου η γερμανια ειναι κρυοκολενλαντ
εχω επισκεφτει αρκετες πολεις της γερμανιας, εχω μεινει και βερολινο χριστουγεννα, δεν ξετρελαθηκα.. αν κ' μ ειχαν προτεινει να δουλεψω εκει.. δεν το επελεξα

Εχω παει σε αρκετες Γερμανικες πολεις και επισης μιλαω γερμανικα παρα πολυ καλα. Με βαση αυτα

Στουτγκαρδη, Φρανκφουρτη, Τριερ δεν εμενα ουτε με σφαιρες
Κολωνια,Δρεσδη τιποτα το σπουδαιο. Κολωνια εχει αυτο το τεραστιο πουταναδικο παντως αξιζει μια επισκεψη.
Μοναχο, επειδη εχει γενικα καλες δουλειες και μιλαω τη γλωσσα μπορει να το ρισκαρα. Παντως γνωστος μου με παρομοιο βιογραφικο (και μισος ελληνας μισος γερμανος μαλιστα) ελεγε οτι εχει τρομερη μοναξια και δεν αξιζει. Και μιλαμε για τυπο που εριχνε γκομενες σε αλλες χωρες.

Βερολινο ειχα δικους μου τυπους εκει που εμεναν καποια χρονια οποτε πηγα σε "καλα" μερη. Ειχα και μια προταση για δουλεια, αλλα εκατσα εκει που ημουν. Πεφτει ανετα πηδημα εκει. Νομιζω ειναι η πιο ευκολη πολη για να πηδηξει ξενος μη ναυαγιο. Και σαν τουριστας να πας βρισκεις ανετα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.445
Πόντοι
4.746
Σε ολες αυτες τις πολεις εχω παει.. κολωνια εχω μεινει κοντα στο μεγαλο παρκο- εχω επισκεφτει κ' το claudius spa -για χαλαρωση αξιζει να πας μια βολτα στο μπαντεν μπαντεν. -Απο γερμανιδες ο'τι ειχα γνωρισει σε τουριστικο νησι το καλοκαιρι.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.445
Πόντοι
4.746

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Στουτγκαρδη, Φρανκφουρτη, Τριερ δεν εμενα ουτε με σφαιρες
Κολωνια,Δρεσδη τιποτα το σπουδαιο. Κολωνια εχει αυτο το τεραστιο πουταναδικο παντως αξιζει μια επισκεψη.
Μοναχο, επειδη εχει γενικα καλες δουλειες και μιλαω τη γλωσσα μπορει να το ρισκαρα. Παντως γνωστος μου με παρομοιο βιογραφικο (και μισος ελληνας μισος γερμανος μαλιστα) ελεγε οτι εχει τρομερη μοναξια και δεν αξιζει. Και μιλαμε για τυπο που εριχνε γκομενες σε αλλες χωρες.

Βερολινο ειχα δικους μου τυπους εκει που εμεναν καποια χρονια οποτε πηγα σε "καλα" μερη. Ειχα και μια προταση για δουλεια, αλλα εκατσα εκει που ημουν. Πεφτει ανετα πηδημα εκει. Νομιζω ειναι η πιο ευκολη πολη για να πηδηξει ξενος μη ναυαγιο. Και σαν τουριστας να πας βρισκεις ανετα.
Ε ναι ρε φίλε είναι πολύ πολυεθνικό το Βερολίνο. Έχω πάει 2 φορές σαν τουρίστας. Άνετα θα έμενα αν μιλούσα καλύτερα Γερμανικα (μου λείπει η εξάσκηση) και έβρισκα εύκολα δουλειά.
Έχει φουλ ζωή και τελικά η Γερμανία έχει και πολύ ωραίες γκόμενες.
Επίσης Φρακφούρτη που πήγα για 1 βδομάδα, πιο περιορισμένα, αλλά είχε εκείνο το τρελό μπουρδελοκτίριο, το ΟΑΣΙΣ, που της έδινε τρελό πλεονέκτημα! :cheesy:

Εγώ στην θ'έση σου θα πήγαινα άνετα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αυτο που μου αρεσει στις ξενες ειναι οτι δεν εχουν τσακωθει με τη γυμναστικη (οχι οτι ειμαι κανας σφιχτης). Δηλαδη βλεπεις γυναικες σε ολες τις ηλικιες να τρεχουν, να γυμναζονται. Οι μικρες γερμανιδες ειναι πολυ δυνατες, αλλα δε φτιαχνονται οσο οι σλαβες.

Και μετα βλεπεις τη Σουλα, το κοντοπουτανο απο το Αιγαλεω, να εχει γυρω της ενα στρατο πυρφορους, να καπνιζει και να πηγαινει με λεωφορειο ακομα και σε αποστασεις κατω του χιλιομετρου.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ε ναι ρε φίλε είναι πολύ πολυεθνικό το Βερολίνο. Έχω πάει 2 φορές σαν τουρίστας. Άνετα θα έμενα αν μιλούσα καλύτερα Γερμανικα (μου λείπει η εξάσκηση) και έβρισκα εύκολα δουλειά.

Ένας γνωστός μου που είχε πάει πριν χρόνια Βερολίνο,έλεγε ότι παντού τουρκόφατσες έβλεπε εκεί

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Ένας γνωστός μου που είχε πάει πριν χρόνια Βερολίνο,έλεγε ότι παντού τουρκόφατσες έβλεπε εκεί

Παιζει Τουρκια ναι, αλλα εχει και πολλες πολωνες και τσεχες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βερολινο πηγα 2008-9 και ειδα ομορφες κοπελιτσες αλλα και πολλα φρικια πανκ.
δεν θα μπορουσα να ζησω γερμανια η βερολινο πρωτα για το φαγητο και δευτερο βαρετα.
για το κακιασμενοπροβατο εχει δικαιο για την σουλα και χτες στον δασκαλο επαριθμησα τους λογους
που δεν ερχομε ελλαδα και ουτε σκοπευω να ερθω ποτε ξανα.ειχα παει αθηνα 16 ωρες μετα απο 25 χρονια
και βολταρα με τον δασκαλο.του ειπα χτες οτι για χαλαρωση 4-7 μερες μακρια απο ουκρανια προτιμω βελιγραδη.
μια πολυ οικονομικη σε σχεση με την αθηνα,χωρις πυρφωρους παντου οπου κοιταξεις πουτσους οπως η αθηνα.
καλητερος κοσμος,ανετα βολταρεις και πολλες οικονομικες επιλογες για διαμονη .εκατονταδες διαμερησματα οπως τα ψαχνω.
εβλαιπα χτες βιντεο απο αθηνα κολονακι,πειρεασ καιαλλες περιοχες και ειναι οπως ελεγε ο διμητρακης,πυρφοροι.
καφε πανω στα πεζοδρομια,διπλα τα αμαξια και πολυκατοικιες χαχαχαχα.ουτε οι γκαρσονες δεν μπορουν να παρουν παραγελια.
απλονουν στον πεζοδρομο καρεκλες και οι πεζοι κανουν ζικ ζακ περνουν αναμεσα,τι ειναι αυτα?ολοι 5-10 στα τραπεζια.
ουκρανια δεν βλεπεις αυτο στα καφε,οι κοπελες πανε μονες για καφε αντε με μια φιλη.οδυσσο και κιεβο μπορω να βολταρω
οπως και στο βελιγραδι υσυχα χωρις συνοστησμο και χιλιαδες αγαμητους πυρφωρους.
γιατι να ερθω αθηνα με πανακριβη διαμονη,φαγητο,μηδες γκομενες,ολο πουτσους και να μην παω τριημερο βελιγραδι καλυτερα?
αυτο λεω χρονια σε κυπριους που αποθεωποιησαν την αθηνα,αντε κανεις πανω κατω την ερμου,ποση ωρα.
να παω να καθομε σε ενα καφε με τις ωρες ταχα να χαλαρωσω.ρε στοκιεβο μεχρι το 2012 που ημουνα καθε μηνα 8-15 μερες
δεν σταματουσα να κινουμε και να βολταρω ανετα.2-3 ωρες υπνο την μερα και ολο βολταρα.
οδυσσο που περνω τον δασκαλο απο εκει το μεσημερι του λεω παντα εκτος απο μενα δεν βλεπεις αλλο αντρα σε καφε,εστιατορια
η βολτα το μεσημερι,ολοι δουλεια.αθηνα παντου θα βλεπεις πουτσους με τις φωρμες μοναστηρακι και γυρω οπως ελεγε
ο κυριος προεδρος.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
* το pascha το τεραστιο πουταναδικο στην κολωνια εκλεισε πριν μισο χρονο λογω της κρισης του κορονοιου. Ειχα ποσταρει σχετικα.
Ετυχε να παω μια-δυο φορες. Ωραια εμπειρια αλλα μεχρι εκει.

Το βερολινο ειναι πολυβουο, ζωντανο, πολυεθνικο, με αλλη κουλτουρα. Λες και δεν ειναι στην γερμανια.
Θα εμενα ευχαριστως αν ειχα εξασφαλισμενη εργασια και στεγη.
Οι τιμες στα ενοικια ειναι τρελες, δουλευεις για να πληρωνεις το ενοικιο εφοσον θελεις να ζεις με αξιοπρεπεια ή να εχεις πολυ υψηλο μισθό.
Αν εχεις μισθο 2700+€νεττο , θελεις να βγαινεις σχεδον καθε μερα τοτε ενταξει.
Αν εχεις μισθο οχι πανω απο 1700€ , πιστευεις οτι θα βγεις μερικες φορες και μετα θα βαρεθεις κ θα βγαινεις σπανια, τοτε δεν αξιζει

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

Παιζει Τουρκια ναι, αλλα εχει και πολλες πολωνες και τσεχες.
Γεματο γκει ζευγαρια χερακι - χερακι είναι στους δρόμους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom