Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Ετοιμάζω φάση με Λευκορρωσίδα αλλά η μόνη ανοιχτή χώρα είναι η Τουρκία και εκεί πάλι θες αρνητικό τεστ για να πας.
Εχουν λυσάξει οι σπονσορέτες.Με το κορονοβιρούσι αγόρασα OLED TV και καινούργιο PC,προβλέπω καινούργιο lockdown.
Δηλαδή θα της πληρώσεις αεροπορικά και ξενοδοχείο για να βρεθείτε στην τουρκία;
Συν τα δικά σου έξοδα για να πας εκεί; :confused::confused:
Και όλα αυτά για 1-2 γαμήσια;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Συν τα δικά σου έξοδα για να πας εκεί; :confused:
και Αν... τον αφησει να σπρωξει.. γιατι παιζει και αυτο..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ετοιμάζω φάση με Λευκορρωσίδα αλλά η μόνη ανοιχτή χώρα είναι η Τουρκία και εκεί πάλι θες αρνητικό τεστ για να πας.
Εχουν λυσάξει οι σπονσορέτες.Με το κορονοβιρούσι αγόρασα OLED TV και καινούργιο PC,προβλέπω καινούργιο lockdown.
Συν τα δικά σου έξοδα για να πας εκεί; :confused::confused:

Ετσι περίπου πάει.Με μια χιλιάρα έρχονται όλες.Οπότε το συνολικό έξοδο πάει γύρω στο τριχίλιαρο για τριήμερο τετραήμερο(αεροπορικά,ξενοδοχείο,μάσα,διασκέδαση,δωράκι).
Εχει και μερικές που ζητάνε χιλιάρα τη μέρα αλλά συνήθως πρόκειται για μουνάρες δυτικού μπλοκ(Σουηδέζες,Αγγλίδες,Ολλανδέζες,Αυστριακές κτλ),ανατολικές λίγες μπαίνουν σε αυτά τα κασέ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Aρχηγέ στρατιάς, σε είδα πολλές φορές που έγραφες περί τουρκίας και σου επεσήμανα να μην πας,
αλλά όπως ξέρεις,MΠΑΛΚΑΝ ΠΕΟΣ λαμπρό μας οδηγεί,οπότε την έκανα εγώ τη μαλακία :confused:

hGAI1I8.jpg

Για να πάω δε χρειάστηκα Coronatest,αλλά στο γυρισμό δεν σε αφήνουν αν δεν έχεις αρνητικό Coronatest.
Πλήρωσα 35ευρώ για το τεστ και όλα κομπλέ.

Έβγαλα και τα γούστα μου σε ένα 4στερο με κάτι ΡωσοΟυκρανοειδή,
αλλά παραλίγο να έτρωγα 11 μέρες καραντίνα...

Στο ξενοδοχείο δε,κάθε φορά που έμπαινα από την κύρια είσοδο,υπήρχε τουρκαλάς 24/7 που έστρεφε ένα θερμόμετρο χειρός προς εμένα και σε 1 δευτερόλεπτο του έλεγε τη θερμοκρασία μου.
Οπότε πολύ ρίσκο γενικά..

Είδες?Ο,τι κατηγορείς στην αρχή μετά το εφαρμόζεις κατά γράμμα.Ελεγες χάλια η Πολωνία,τώρα αλωνίζεις Πολωνία.Εγραφες μην είσαι τρελός να πας Τουρκία και μετά πας ο ίδιος.Ελεγες θα μείνω σταθερός με Γερμανίδα και ξεσαλώνεις με ανατολικές εξορμήσεις.Είναι βασικά η ίδια έμπνευση,αδύνατο να αντισταθεί κάποιος στο Drang nach Osten και τις σειρήνες των μουνολίβαδων.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
φιλος μου ειναι μινσκ τωρα αλλα δεν ξερω μεσο ποιας χωρας.στο μινσκ παντως εχουν πτησεις απο γεωργια,κιεβ,οδυσσο.
καζακτζαν, ουσπεκισταν και πολλες ευρωπαικες χωρες.σκεφτωμουνα ουκρανια μεσο βελιγραδι στο κιεβ και να επιστρεψω
απο βελιγραδι αλλα δεν ξερω αν θα μπω 2 εβδομαδες καραντινα

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
εχει πτήσεις από σόφια, γερμανία και πράγα αλλά ε΄χω την εντύπωσιν ότι δεν ημπορείς να ταξιδεύσεις διότι είσαι ξένος. Τράβα μια Βενεζουέλα να βρεις εκτός από μουνί και την υγειά σου....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Μπα οχι Πουσταδουρε δε παιζει!

Εχω χτυπησει και...5ετια αγαμιας αλλα δε το γυρναω που να γυρισει ο κοζμος αναποδα...

Ειδικα τωρα στα γεραματα :confused:

Δεν ειμαστε ολοι σαν εςενα Ιωσηφ μου που απο καθηγητης ουκρανολογιας και διδακτωρ πανω στο ουκρανικο μουνι κατεντησες στα 50 να ζητιανευεις αλγερινες μπουτσες... :confused::confused::confused::confused:

Οφείλεις μια συγνώμη στον τρομπαδουρομακη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
ΓΑΒ ??
ΓΑΒ ??

ΓΑΒ????? :wink:

Που διάολο είναι??
ΓΑΒ πουσαι γαμω το φελεκι μου?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Aρχηγέ στρατιάς, σε είδα πολλές φορές που έγραφες περί τουρκίας και σου επεσήμανα να μην πας,
αλλά όπως ξέρεις,MΠΑΛΚΑΝ ΠΕΟΣ λαμπρό μας οδηγεί,οπότε την έκανα εγώ τη μαλακία :confused:

hGAI1I8.jpg

Για να πάω δε χρειάστηκα Coronatest,αλλά στο γυρισμό δεν σε αφήνουν αν δεν έχεις αρνητικό Coronatest.

Στο ξενοδοχείο δε,κάθε φορά που έμπαινα από την κύρια είσοδο,υπήρχε τουρκαλάς 24/7 που έστρεφε ένα θερμόμετρο χειρός προς εμένα και σε 1 δευτερόλεπτο του έλεγε τη θερμοκρασία μου.

Είδες?Ο,τι κατηγορείς στην αρχή μετά το εφαρμόζεις κατά γράμμα.Ελεγες χάλια η Πολωνία,τώρα αλωνίζεις Πολωνία.Εγραφες μην είσαι τρελός να πας Τουρκία και μετά πας ο ίδιος.Ελεγες θα μείνω σταθερός με Γερμανίδα και ξεσαλώνεις με ανατολικές εξορμήσεις.Είναι βασικά η ίδια έμπνευση,αδύνατο να αντισταθεί κάποιος στο Drang nach Osten και τις σειρήνες των μουνολίβαδων.

Έχεις δίκιο περί Πολωνίας,αλλά περί Τουρκίας είχα τις ανησυχίες μου μη φας κανά πακέτο...
Η Κωνσταντινούπολη δεν είναι εύκολη πίστα,όπου θα γυρνούσες δημόσια σαν χορηγός με καμιά δίμετρη με μίνι και δε θα έδινε κανείς σημασία.

Αυτό που δεν πιάνουν κάποιοι,είναι ότι με την πτώση της λίρας,με 4στερο σε κεντρικό σημείο με 48ευρώ/βραδιά,
χλιδάτα εστιατόρια με τιμές χασαποταβέρνας,βγάζεις γούστα με θέα το Βόσπορο χωρίς να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη,
τη στιγμή μάλιστα που Ρωσίδια και Ουκρανίδια έχουν φάει πόρτα από Ευρώπη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
φιλος μου ειναι μινσκ τωρα αλλα δεν ξερω μεσο ποιας χωρας.στο μινσκ παντως εχουν πτησεις απο γεωργια,κιεβ,οδυσσο.
καζακτζαν, ουσπεκισταν και πολλες ευρωπαικες χωρες.σκεφτωμουνα ουκρανια μεσο βελιγραδι στο κιεβ και να επιστρεψω
απο βελιγραδι αλλα δεν ξερω αν θα μπω 2 εβδομαδες καραντινα

Τι να πας να κάνεις ρε χάρη δηλ
Ποθτανες δεν γαμας
Οι άλλες είναι όλες λες με καλές δουλειές βκ μισθούς δεν σε κοιτάνε

ΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ??
Μα ψωνίσεις στα Μωλλ ??
Δεν καταλαβαίνω καθόλου

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

hGAI1I8.jpg

Έχεις δίκιο περί Πολωνίας,αλλά περί Τουρκίας είχα τις ανησυχίες μου μη φας κανά πακέτο...
Η Κωνσταντινούπολη δεν είναι εύκολη πίστα,όπου θα γυρνούσες δημόσια σαν χορηγός με καμιά δίμετρη με μίνι και δε θα έδινε κανείς σημασία.

Αυτό που δεν πιάνουν κάποιοι,είναι ότι με την πτώση της λίρας,με 4στερο σε κεντρικό σημείο με 48ευρώ/βραδιά,
χλιδάτα εστιατόρια με τιμές χασαποταβέρνας,βγάζεις γούστα με θέα το Βόσπορο χωρίς να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη,
τη στιγμή μάλιστα που Ρωσίδια και Ουκρανίδια έχουν φάει πόρτα από Ευρώπη.

Οντως θυμάμαι το 2011 που κυκλοφορούσα μια Ρωσίδα 20 ετών,188 ύψος από Αγία Πετρούποληπου είχα φέρει Κωνσταντινούπολη και οι Τουρκαλάδες ήταν απίστευτη ενόχλα,δεν την άφηναν λεπτό χωρίς να σκάσει κάποιος να καμακώσει.Πολύ αρχιδοπρήξιμο πέραν από όσους προσπαθούν να σου πουλήσουν την πραμάτεια τους σε γελοίες τιμές.Ηταν πολύ φορτικοί και δεν ξαναπήγα από τότεΤουρκία αν και είχε φάση.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
@@ ΒΠ πολύ ξενερωμα η Πόλη
Πέρσυ ήμουνα κ καλοκαίρι
Απορώ τι σ αρέσει,εκτός το ιστορικό κομμάτι
Όλο κάτι καβλοβοσκοι,βλαχοδημαρχοι, μαντηλομενες παντού
Γκλαμορ γιαλατζι
Ένα χαλί μαύρο κ μισό
Ωσον αφορά υγειυνη βάλε χ σε 4στερο ήμουν κι εγώ μόλις γύρισα Ελβετία δέκα αλοιφές για δερματικα πήρα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• unnamed (1).jpg
    unnamed (1).jpg
    76,2 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πέρσυ ήμουνα κ καλοκαίρι
Γκλαμορ γιαλατζι
Ένα χαλί μαύρο κ μισό
Ωσον αφορά υγειυνη βάλε χ σε 4στερο ήμουν κι εγώ μόλις γύρισα Ελβετία δέκα αλοιφές για δερματικα πήρα

Πρώτη και τελευταία φορά που πήγα,ας όψεται το κάτω κεφάλι...
Εν τω μεταξύ Κωνσταντινούπολη υποτίθεται ότι είναι και πιο "πολιτισμένοι" και κοντά στη δύση..
Αυτοί καλύτερα να ενταχθούν σε καμιά ασιατική ένωση,γιατί για Ευρώπη δεν είναι...

Και μπορεί να έχω εμπειρία από Σλαβικά μουνολίβαδα που μερικές φορές έχω επισκεφτεί μέρη που τα Αγγλικά του πιο γνώστη,
είναι me Tarzan,you Jane..
Aλλά να έχει ρίξει ο άλλος μύρια στο Hotel και στη reception να μη μιλάνε πάνω από 10 λέξεις..
Τα ίδια και στο αεροδρόμιο,νέοι άνθρωποι αλλά χωρίς αγγλικά.

Και η οδήγηση για τον πούτσο καβάλα..
Ότι γουστάρει κάνει ο καθένας

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Θυμαμαι στο Ποζναν το 2008 κατι τουρκαλαδες που πηγαινανε στα κλαμπ. ο καθενας επιανε μια γωνια και ξεκινουσε απο εκει και την επεφτε σε ολες μεχρι να φτασει στο κεντρο. Στο τελος γαμαγανε (γιατι ειπαμε και οι αδερφες γαμαγανε ποζναν) οτι εμενε.

Οσο για τις τουρκαλες πολυ καβλιαρες αν και μετριες. Καμια σχεση με ελλεηνιδες (αν και νομιζω οτι και οι ελλεηνιδες με τους τουρκους ετσι θα ειναι )

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Μπα οχι Πουσταδουρε δε παιζει!

Εχω χτυπησει και...5ετια αγαμιας αλλα δε το γυρναω που να γυρισει ο κοζμος αναποδα...

Ειδικα τωρα στα γεραματα :confused:

Δεν ειμαστε ολοι σαν εςενα Ιωσηφ μου που απο καθηγητης ουκρανολογιας και διδακτωρ πανω στο ουκρανικο μουνι κατεντησες στα 50 να ζητιανευεις αλγερινες μπουτσες... :confused::confused::confused::confused:

Οφείλεις μια συγνώμη στον τρομπαδουρομακη

:embarrased::embarrased::confused:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Πέρσυ ήμουνα κ καλοκαίρι
Γκλαμορ γιαλατζι
Ένα χαλί μαύρο κ μισό
Ειχα παει το '17 κωνσταντινουπολη 5ημερη εκδρομη με γνωστο ταξιδιωτικο γραφειο και ξενερωσα παρα πολυ-με τα μεμετια και τους ιμαμηδες εκει- εκτος τις τεραστιες σημαιες και την προπαγανδα.- Περα της αγιας σοφιας και το υδραγωγιο του ιουστινιανου, τα υπολοιπα ενα μαυρο χαλι- παρολο που μας εβαλαν σε πενταστερο. Πολυ ισμαηλία .. κ' απο αγγλικα, γρι :confused:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οντως θυμάμαι το 2011 που κυκλοφορούσα μια Ρωσίδα 20 ετών,188 ύψος από Αγία Πετρούποληπου είχα φέρει Κωνσταντινούπολη και οι Τουρκαλάδες ήταν απίστευτη ενόχλα,δεν την άφηναν λεπτό χωρίς να σκάσει κάποιος να καμακώσει.Πολύ αρχιδοπρήξιμο πέραν από όσους προσπαθούν να σου πουλήσουν την πραμάτεια τους σε γελοίες τιμές.Ηταν πολύ φορτικοί και δεν ξαναπήγα από τότεΤουρκία αν και είχε φάση.

Για αυτό σου είχα πει να μην πας...
Εκανα πολύ στάνταρ πράγματα,μόνο ταξί στις μετακινήσεις και στα τουριστικά τα στανταράκια.

Εγώ τους random Toύρκους τους έχω χεσμένους,όπως και στη Γερμανία.
Ο λόγος που φυλαγόμουν,είναι γιατί δεν έχω επισκεφθεί άλλο μέρος που να παίζει τόση γκρίζα ζώνη στο ποιος είναι τι..
Από "ασφάλεια",σεκιουρητάδες και διάφορες μούρες.
Ούτε έχω δει τόσο χύμα να οπλοφορούνε άτομα με πολιτικά,πιθανόν ασφαλίτες..

Αεροδρόμιο και στο μπες και στο βγες να με σταματάει μπατσοασφάλεια για μίνι συνέντευξη με ψαρωτικές και πολλές φορές επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις.
Που μένω στη Γερμανία και πόσα χρόνια;Και τι σε νοιάζει εσένα ρε μεχμέτ...
Στο βγες 4 φορές έλεγχος διαβατηρίων...
Μπορεί να έπαιξαν ρόλο και τα τεκταινόμενα σε Γαλλία,κ.λ.π.,δεν ξέρω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom