kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
ΓΑΒ ΓΑΒ????
Φαγώθηκες ΓΑΒ και ΓΑΒ, επέστρεψε το λαμπραντόρ.
ΓΑΒ ???
Σταματα ρε σκυλε, κοιμομαστε
ΓΑΒ ΓΑΒ????
Φαγώθηκες ΓΑΒ και ΓΑΒ, επέστρεψε το λαμπραντόρ.
ΓΑΒ ???
Δηλαδή θα της πληρώσεις αεροπορικά και ξενοδοχείο για να βρεθείτε στην τουρκία;Ετοιμάζω φάση με Λευκορρωσίδα αλλά η μόνη ανοιχτή χώρα είναι η Τουρκία και εκεί πάλι θες αρνητικό τεστ για να πας.
Εχουν λυσάξει οι σπονσορέτες.Με το κορονοβιρούσι αγόρασα OLED TV και καινούργιο PC,προβλέπω καινούργιο lockdown.
και Αν... τον αφησει να σπρωξει.. γιατι παιζει και αυτο..Δηλαδή θα της πληρώσεις αεροπορικά και ξενοδοχείο για να βρεθείτε στην τουρκία;
Συν τα δικά σου έξοδα για να πας εκεί;
Και όλα αυτά για 1-2 γαμήσια;
Δηλαδή θα της πληρώσεις αεροπορικά και ξενοδοχείο για να βρεθείτε στην τουρκία;Ετοιμάζω φάση με Λευκορρωσίδα αλλά η μόνη ανοιχτή χώρα είναι η Τουρκία και εκεί πάλι θες αρνητικό τεστ για να πας.
Εχουν λυσάξει οι σπονσορέτες.Με το κορονοβιρούσι αγόρασα OLED TV και καινούργιο PC,προβλέπω καινούργιο lockdown.
Συν τα δικά σου έξοδα για να πας εκεί;
Και όλα αυτά για 1-2 γαμήσια;
Ετοιμάζω φάση με Λευκορρωσίδα αλλά η μόνη ανοιχτή χώρα είναι η Τουρκία και εκεί πάλι θες αρνητικό τεστ για να πας.
Aρχηγέ στρατιάς, σε είδα πολλές φορές που έγραφες περί τουρκίας και σου επεσήμανα να μην πας,
αλλά όπως ξέρεις,MΠΑΛΚΑΝ ΠΕΟΣ λαμπρό μας οδηγεί,οπότε την έκανα εγώ τη μαλακία
Για να πάω δε χρειάστηκα Coronatest,αλλά στο γυρισμό δεν σε αφήνουν αν δεν έχεις αρνητικό Coronatest.
Πλήρωσα 35ευρώ για το τεστ και όλα κομπλέ.
Έβγαλα και τα γούστα μου σε ένα 4στερο με κάτι ΡωσοΟυκρανοειδή,
αλλά παραλίγο να έτρωγα 11 μέρες καραντίνα...
Στο ξενοδοχείο δε,κάθε φορά που έμπαινα από την κύρια είσοδο,υπήρχε τουρκαλάς 24/7 που έστρεφε ένα θερμόμετρο χειρός προς εμένα και σε 1 δευτερόλεπτο του έλεγε τη θερμοκρασία μου.
Οπότε πολύ ρίσκο γενικά..
Μπα οχι Πουσταδουρε δε παιζει!
Εχω χτυπησει και...5ετια αγαμιας αλλα δε το γυρναω που να γυρισει ο κοζμος αναποδα...
Ειδικα τωρα στα γεραματα
Δεν ειμαστε ολοι σαν εςενα Ιωσηφ μου που απο καθηγητης ουκρανολογιας και διδακτωρ πανω στο ουκρανικο μουνι κατεντησες στα 50 να ζητιανευεις αλγερινες μπουτσες...
Ετοιμάζω φάση με Λευκορρωσίδα αλλά η μόνη ανοιχτή χώρα είναι η Τουρκία και εκεί πάλι θες αρνητικό τεστ για να πας.
Aρχηγέ στρατιάς, σε είδα πολλές φορές που έγραφες περί τουρκίας και σου επεσήμανα να μην πας,
Για να πάω δε χρειάστηκα Coronatest,αλλά στο γυρισμό δεν σε αφήνουν αν δεν έχεις αρνητικό Coronatest.
Στο ξενοδοχείο δε,κάθε φορά που έμπαινα από την κύρια είσοδο,υπήρχε τουρκαλάς 24/7 που έστρεφε ένα θερμόμετρο χειρός προς εμένα και σε 1 δευτερόλεπτο του έλεγε τη θερμοκρασία μου.
Είδες?Ο,τι κατηγορείς στην αρχή μετά το εφαρμόζεις κατά γράμμα.Ελεγες χάλια η Πολωνία,τώρα αλωνίζεις Πολωνία.Εγραφες μην είσαι τρελός να πας Τουρκία και μετά πας ο ίδιος.Ελεγες θα μείνω σταθερός με Γερμανίδα και ξεσαλώνεις με ανατολικές εξορμήσεις.Είναι βασικά η ίδια έμπνευση,αδύνατο να αντισταθεί κάποιος στο Drang nach Osten και τις σειρήνες των μουνολίβαδων.
φιλος μου ειναι μινσκ τωρα αλλα δεν ξερω μεσο ποιας χωρας.στο μινσκ παντως εχουν πτησεις απο γεωργια,κιεβ,οδυσσο.
καζακτζαν, ουσπεκισταν και πολλες ευρωπαικες χωρες.σκεφτωμουνα ουκρανια μεσο βελιγραδι στο κιεβ και να επιστρεψω
απο βελιγραδι αλλα δεν ξερω αν θα μπω 2 εβδομαδες καραντινα
Είδες?Ο,τι κατηγορείς στην αρχή μετά το εφαρμόζεις κατά γράμμα.Ελεγες χάλια η Πολωνία,τώρα αλωνίζεις Πολωνία.Εγραφες μην είσαι τρελός να πας Τουρκία και μετά πας ο ίδιος.Ελεγες θα μείνω σταθερός με Γερμανίδα και ξεσαλώνεις με ανατολικές εξορμήσεις.Είναι βασικά η ίδια έμπνευση,αδύνατο να αντισταθεί κάποιος στο Drang nach Osten και τις σειρήνες των μουνολίβαδων.
Έχεις δίκιο περί Πολωνίας,αλλά περί Τουρκίας είχα τις ανησυχίες μου μη φας κανά πακέτο...
Η Κωνσταντινούπολη δεν είναι εύκολη πίστα,όπου θα γυρνούσες δημόσια σαν χορηγός με καμιά δίμετρη με μίνι και δε θα έδινε κανείς σημασία.
Αυτό που δεν πιάνουν κάποιοι,είναι ότι με την πτώση της λίρας,με 4στερο σε κεντρικό σημείο με 48ευρώ/βραδιά,
χλιδάτα εστιατόρια με τιμές χασαποταβέρνας,βγάζεις γούστα με θέα το Βόσπορο χωρίς να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη,
τη στιγμή μάλιστα που Ρωσίδια και Ουκρανίδια έχουν φάει πόρτα από Ευρώπη.
Οντως θυμάμαι το 2011 που κυκλοφορούσα μια Ρωσίδα 20 ετών,188 ύψος από Αγία Πετρούποληπου είχα φέρει Κωνσταντινούπολη
@@ ΒΠ πολύ ξενερωμα η Πόλη
Πέρσυ ήμουνα κ καλοκαίρι
Απορώ τι σ αρέσει,εκτός το ιστορικό κομμάτι
Όλο κάτι καβλοβοσκοι,βλαχοδημαρχοι, μαντηλομενες παντού
Γκλαμορ γιαλατζι
Ένα χαλί μαύρο κ μισό
Ωσον αφορά υγειυνη βάλε χ σε 4στερο ήμουν κι εγώ μόλις γύρισα Ελβετία δέκα αλοιφές για δερματικα πήρα
Μπα οχι Πουσταδουρε δε παιζει!
Εχω χτυπησει και...5ετια αγαμιας αλλα δε το γυρναω που να γυρισει ο κοζμος αναποδα...
Ειδικα τωρα στα γεραματα
Δεν ειμαστε ολοι σαν εςενα Ιωσηφ μου που απο καθηγητης ουκρανολογιας και διδακτωρ πανω στο ουκρανικο μουνι κατεντησες στα 50 να ζητιανευεις αλγερινες μπουτσες...
Οφείλεις μια συγνώμη στον τρομπαδουρομακη
Ειχα παει το '17 κωνσταντινουπολη 5ημερη εκδρομη με γνωστο ταξιδιωτικο γραφειο και ξενερωσα παρα πολυ-με τα μεμετια και τους ιμαμηδες εκει- εκτος τις τεραστιες σημαιες και την προπαγανδα.- Περα της αγιας σοφιας και το υδραγωγιο του ιουστινιανου, τα υπολοιπα ενα μαυρο χαλι- παρολο που μας εβαλαν σε πενταστερο. Πολυ ισμαηλία .. κ' απο αγγλικα, γρι@@ ΒΠ πολύ ξενερωμα η Πόλη
Πέρσυ ήμουνα κ καλοκαίρι
Απορώ τι σ αρέσει,εκτός το ιστορικό κομμάτι
Όλο κάτι καβλοβοσκοι,βλαχοδημαρχοι, μαντηλομενες παντού
Γκλαμορ γιαλατζι
Ένα χαλί μαύρο κ μισό
Ωσον αφορά υγειυνη βάλε χ σε 4στερο ήμουν κι εγώ μόλις γύρισα Ελβετία δέκα αλοιφές για δερματικα πήρα
Οντως θυμάμαι το 2011 που κυκλοφορούσα μια Ρωσίδα 20 ετών,188 ύψος από Αγία Πετρούποληπου είχα φέρει Κωνσταντινούπολη και οι Τουρκαλάδες ήταν απίστευτη ενόχλα,δεν την άφηναν λεπτό χωρίς να σκάσει κάποιος να καμακώσει.Πολύ αρχιδοπρήξιμο πέραν από όσους προσπαθούν να σου πουλήσουν την πραμάτεια τους σε γελοίες τιμές.Ηταν πολύ φορτικοί και δεν ξαναπήγα από τότεΤουρκία αν και είχε φάση.