Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απλα θυμάμαι έντονα τα μέρη.Παρος 2010,Σαντορίνη 2008,Ρόδος 2009,Σκιάθος 2007,Παραλια Κατερινης 2007,Κατερινη 2005 με διαφορετικές γκομενες,τα θυμάμαι έντονα.
Εντωμεταξύ γαμουσα άπειρες Ουκρανεζες Λβωφ,Κίεβο την ίδια εποχή συν φάσεις Τσεχία,Πολωνία.Ηταν μυθικα χρόνια,απίστευτες εποχές.
Ηταν πολύ ωραία τότε.Πραγα 1999,Πιλσεν 2004,Ποζναν 2008,Κίεβο 2003,Λβωφ 2005.Απλα δεν μπορείτε να διανοηθείτε ποσο καλά ήτανε,η πραγματικότητα ξεπερνουσε τις περιγραφές.
Τότε με το που έσκαγες ένα ΣΚ σε οποιαδήποτε απο αυτές τις πόλεις έβγαζες οχταρι γκομενα,20-25 ετων,175 ύψος και πάνω.Τις άλλαζες κάθε βδομάδα αν ήθελες.
Στο Λβωφ έβγαλα 4 γκομενες σε 5 μέρες.Δεν είχες χρόνο για όλες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Απλα θυμάμαι έντονα τα μέρη.Παρος 2010,Σαντορίνη 2008,Ρόδος 2009,Σκιάθος 2007,Παραλια Κατερινης 2007,Κατερινη 2005 με διαφορετικές γκομενες,τα θυμάμαι έντονα.
Εντωμεταξύ γαμουσα άπειρες Ουκρανεζες Λβωφ,Κίεβο την ίδια εποχή συν φάσεις Τσεχία,Πολωνία.Ηταν μυθικα χρόνια,απίστευτες εποχές.
Ηταν πολύ ωραία τότε.Πραγα 1999,Πιλσεν 2004,Ποζναν 2008,Κίεβο 2003,Λβωφ 2005.Απλα δεν μπορείτε να διανοηθείτε ποσο καλά ήτανε,η πραγματικότητα ξεπερνουσε τις περιγραφές.
Τότε με το που έσκαγες ένα ΣΚ σε οποιαδήποτε απο αυτές τις πόλεις έβγαζες οχταρι γκομενα,20-25 ετων,175 ύψος και πάνω.Τις άλλαζες κάθε βδομάδα αν ήθελες.

Σκαστος.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα για να διατηρήσεις την ίδια ψευδαίθσηση πρέπει να τα χώνεις.Τότε ήταν απλά υπερβολικά απλά τα πράγματα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.868
Πόντοι
216
Απλα θυμάμαι έντονα τα μέρη.Παρος 2010,Σαντορίνη 2008,Ρόδος 2009,Σκιάθος 2007,Παραλια Κατερινης 2007,Κατερινη 2005

Εχω μια μικρη υποψια τυπε οτι η καταγωγη σου ειναι απο τον καμπο λαρισα η καρδιτσα. Αθηναιος δεν ξερει καν που ειναι η κατερινη και σιγα μην παει διακοπες εκει. Στον καμπο παιζει πολυ το μποι το δικο σου. :grin:
Χρησιμοποιεις πολυ τον ορο βαλκανιος τον οποιο μονο βλαχοι χρησιμοποιουν ως αυτοπεριγραφη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
εδω ο αρχηγός ακριβολογει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Αρχηγε παρε ιδεες για να φτιαξεις κανα δωματιο της πεοκοπης τοτλαχιστο στην. Γερμανια να κοιμασαι κι ασε τα σπονσορινγκ της αποτυχιας με τα ξυλαγγουρα
Παρε κουρτινες κανα παπλωμα
Κρεβάτι τουλαχιστον εχεις  :rockon:
Ετσι θα μπορεσεις να σπιτωσςις καμμια μιλφ πολωνη απο κανα ζωριο
Κ να γαμας οχι με το σταγονιμετρο αλλα κανονικα καινμε.λοου μπατζετ
Καθε μηνα αλλη
Εύκολο
Αλλα θελει σπιτι
Με το αχουρι οου μενεις οποια μπει εφυγε αμεσως
Φαινεσαι εντελως πενητας τωρα...

Συνημμένα

• IMG_20191122_100711.jpg
    IMG_20191122_100711.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 25

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Γερμανία έχει άπειρες Πολωνές και γενικά Ανατολικές.Παλιά που είχα πιο πολλή ενέργεια τις ψάρευα στα Hauptbahnhof.Αν πας δηλαδή σιδηροδρομικό σταθμό Berlin ή Düsseldorf έχει άφθονο μουνί.
Εχει και πολωνικά κλαμπ κτλ που μπορείς να βρεις,περιοχές τίγκα στις Πολωνέζες που απλά παίρνεις το τραμ και πας κτλ.
Εχει ακόμα και σάιτς με Πολωνέζες που μένουν Γερμανία και ψάχνουν άντρες.
Π.χ. σε αυτό το σάιτ.

Γενικά βρίσκεις εύκολα Πολωνέζες αν έχεις χρόνο και ασχολείσαι.Το ιδανικότερο βέβαια είναι να κάνεις ταξίδια σε γειτονικές πόλεις Πολωνία όπως Στεττίν(μια ώρα από Βερολίνο),Πόζναν(δυο ώρες από Βερολίνο),Βρότσλαβ(δυο ώρες από Δρέσδη).Εχει άφθονο θήραμα και πολλές ψώλες.
Το polish hearts ειναι με συνδρομη? Η ελευθερο?
Αν ειναι με συνδρομη αξιζει ή ειναι σαν το ελληνικο greeksingles πως Σκατά λεγετε που ειναι πεταμενα λεφτα?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εχω μια μικρη υποψια τυπε οτι η καταγωγη σου ειναι απο τον καμπο λαρισα η καρδιτσα. Αθηναιος δεν ξερει καν που ειναι η κατερινη και σιγα μην παει διακοπες εκει. Στον καμπο παιζει πολυ το μποι το δικο σου. :grin:
Χρησιμοποιεις πολυ τον ορο βαλκανιος τον οποιο μονο βλαχοι χρησιμοποιουν ως αυτοπεριγραφη.

Εγώ είμαι αθηναίος ... και ξέρω ... και έχω πάει διακοπές πλαταμώνα !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Εγώ είμαι αθηναίος ... και ξέρω ... και έχω πάει διακοπές πλαταμώνα !

Σε έχουμε καταλάβει οτι είσαι τυρόγαλο από κανένα χωριό της Καρδίτσας, ούτε καν από Καρδίτσα και το παίζεις πρωτευουσιάνος ρε ταγάρι.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σε έχουμε καταλάβει οτι είσαι τυρόγαλο από κανένα χωριό της Καρδίτσας, ούτε καν από Καρδίτσα και το παίζεις πρωτευουσιάνος ρε ταγάρι.

Στράκι , γράψε κανέναν πλήρη οδηγό για οπαδούς των ζόμπι σε τσοντοσινεμά
να δει χαρά ο κώλος τους !!!!!!

Όλα  τα γερόντια για πάρτη σου τα κρατάς ;;;;;;;

Ποσους λούτσους έφαγες στο σινεμά χθες ;;;

Με τη Μ5 πας στο σινεμά ;;;;;;;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αθηναιος δεν ξερει καν που ειναι η κατερινη και σιγα μην παει διακοπες εκει. Χρησιμοποιεις πολυ τον ορο βαλκανιος τον οποιο μονο βλαχοι χρησιμοποιουν ως αυτοπεριγραφη.

Μακαρι να ειναι βλαχος ο kman, θα ανεβει ακομα περισσοτερο στην εκτιμηση μου

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μακαρι να ειναι βλαχος ο kman, θα ανεβει ακομα περισσοτερο στην εκτιμηση μου

Ο Αβράμης, θεωρεί το βλάχος προσβολή !!!!!!!
Επειδή δεν τον γαμάνε βλάχοι.
Μόνο κάτι λουγκρες από το κολωνάκι !!!!!!!!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Αν διαβάσει λίγη αληθινή ιστορία για του βλάχους, μαλλον θα αλλαξει γνωμη:

Τύπε μου, μην επιβαρύνεις το πληκτρολόγιό σου για να ασχολείσαι με το ναυάγιο, ξέρω αρκετά εώς πολύ καλά την ιστορία των βλάχων, προφανώς και εννοούσα τη "βλαχιά" που κουβαλάει από την κορυφή εως τα νύχια και φυσικά δεν τον έχω ικανό να έχει οποιαδήποτε σχέση καταγωγής, πιο πολύ σε ρομα μου κάνει.  ;)

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τύπε μου, μην επιβαρύνεις το πληκτρολόγιό σου για να ασχολείσαι με το ναυάγιο, ξέρω αρκετά εώς πολύ καλά την ιστορία των βλάχων, προφανώς και εννοούσα τη "βλαχιά" που κουβαλάει από την κορυφή εως τα νύχια και φυσικά δεν τον έχω ικανό να έχει οποιαδήποτε σχέση καταγωγής, πιο πολύ σε ρομα μου κάνει.  ;)

ειρηνη κυριοι...ολοι ναυαγια ειμαστε  :grin:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οντως έλκω καταγωγή από τον κάμπο αλλά δεν είμαι βλάχος.Βασικά εκπροσωπώ μια ιστορική συνέχεια.Οι πρόγονοί μου εξαφάνισαν τους μουσουλμάνους της Πελοποννήσου,κατέκαψαν και πυρπόλησαν τους Τούρκους στη Μικρά Ασία και γενικά έπεφτε βαριά πούτσα όπου εμφανίζονταν.Τους Ιταλούς τους είχαν για πλάκα τους έκαναν κιμά στο ύψωμα 731.
Η ιστορική αυτή παράδοση πάντα μεταφέρεται στους νέους απογόνους,ο πάππος σου γάμησε κι έδειρε Μικρασία,οι πρόγονοί σου διέλυσαν τον Τούρκο,δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα.Είναι αυτή η ηρωική παράδοση που μας εξιτάρει όταν εισβάλουμε στα σλαβικά μουνολίβαδα,οι νέοι Βαλκάνιοι πορθητές.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θυμάμαι το καλοκαίρι 2006 είχαμε ταξιδέψει με έναν τύπο που έμενε προσωρινά Κατερίνη μισό Ελληνα,μισό Ιταλό και είχα γνωρίσει στρατό να γνωρίσουμε εκ του σύνεγγυς Τσέχα 23 ετών 186 που με είχε ειδοποιήσει οτι θα αφικνύετο Παραλία Βελίκα Νομού Λαρίσης.
Βασικά εμείς πηγαίναμε Κατερίνη που έμενε ο τύπος για να καμακώσουμε Παραλία,Σκάλα Κατερίνης,Λεπτοκαρυά και στα περίξ αλλά μου φάνηκε καλή ιδέα να περάσουμε και από Βελίκα αφού ήταν στη διαδρομή και η γκόμενα είχε σκάσει εκεί με διαδρομή 40 ωρών από Τσεχία με το κλασσικό λεωφορείο που κατέβαζε Ανατολικές.
Ερχεται η δικιά μου με καυτό σορτς,αρχίζω να της χαιδεύω το μπούτι με το μισό χέρι κάτω από το σορτς πλησίον του μουνίου και μετά καλεί τη φίλη της σε κάποια φάση να έρθει και αυτή.Καταφτάνει η άλλη Τσέχα κάθεται απέναντι ακριβώς από εμένα ανοίγει τα μπούτια και διαπιστώνω οτι είχε ξεχάσει να φορέσει κυλότα.Χάζευα το μουνί της μιας χαιδεύοντας το μπούτι της άλλης οπότε σε κάποια φάση με ρώτησε η δικιά μου τι κάνεις εκεί?Τι είναι αυτό?Ruka απαντάω(χέρι),η δικιά μου έβαλε τα γέλια ενώ η φίλη της συνέχιζε σοβαρή να πίνει τα κοκταίηλ με τα πόδια ανοιχτά.
Ντάλα μεσημέρι μαγική παραλία Βελίκα.
Ο άλλος δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα.Ούτε τους χούφτους ούτε το μουνί σε κοινή θέα στο καφέ,έπρεπε να του εξηγήσω τι έπαιζε.Μετά πιάσαμε Κατερίνη έστειλα SMS και η γκόμενα απάντησε οτι δεν μπορούσε να ερωτευτεί.
Η million dollar question ήτανε έπρεπε να γυρίσουμε την επόμενη μέρα Βελίκα ή να πάμε Λεπτοκαρυά για καμάκι?Εκεί παίρνεις αποφάσεις μία και έξω δεχόμενος όλες τις πιθανές συνέπειες.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι οτι αντί να γαμήσεις Τσέχες καταλήγεις μαθηματικά σε Πολωνέζες αλλά πώς γίνεται αυτό πρέπει να το εξηγήσω αναλυτικά.Οσο φανατικός Τσεχογαμιάς και να είσαι,Πολωνέζες θα γαμήσεις στο τέλος εκτός αν κεντράρεις εντελώς συνειδητά σε Βοημία,Μοραβία.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οντως έλκω καταγωγή από τον κάμπο αλλά δεν είμαι βλάχος.Βασικά εκπροσωπώ μια ιστορική συνέχεια.Οι πρόγονοί μου εξαφάνισαν τους μουσουλμάνους της Πελοποννήσου,κατέκαψαν και πυρπόλησαν τους Τούρκους στη Μικρά Ασία και γενικά έπεφτε βαριά πούτσα όπου εμφανίζονταν.Τους Ιταλούς τους είχαν για πλάκα τους έκαναν κιμά στο ύψωμα 731.
Η ιστορική αυτή παράδοση πάντα μεταφέρεται στους νέους απογόνους,ο πάππος σου γάμησε κι έδειρε Μικρασία,οι πρόγονοί σου διέλυσαν τον Τούρκο,δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα.Είναι αυτή η ηρωική παράδοση που μας εξιτάρει όταν εισβάλουμε στα σλαβικά μουνολίβαδα,οι νέοι Βαλκάνιοι πορθητές.

:S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom