Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
φίλε κμαν είσαι κορυφαίος.
μπλα μπλα μπλα και μπλα μπλα μπλα κι ας πούμε ότι όλα είναι έτσι...
το ότι νιώθεις απατημένος που η γυναίκα κάποιου πάει με τον άντρα της, μόνο εσύ !!!

Ετσι ακριβώς ήτανε.Κρίμα που δεν απαθανάτισα όλα τα σκηνικά με φωτός τότε.Δεν υπήρχαν τότε smartphones κτλ.Εχω όμως λίγες φωτό από τότε.
Τότε ήμουνα και μάχιμος είχα τεράστια φυσική αντοχή και πολύ καλύτερη εμφάνιση.Δεν ήμουνα το ράκος που είναι τώρα.Οταν μεγαλώνεις φαίνεται.Καραφλιάζεις,γίνεσαι κοιλαράς,πιο αργός δεν έχεις αυτή την κίνηση του τίγρεως.Κερδίζεις βέβαια σε εμπειρία και λεφτά,ξέρεις καλύτερα τα μουνάκια αφού έχεις επαναλάβει τα ίδια πράγματα χιλιάδες φορές και έχεις δει όλες τις πιθανές αντιδράσεις.
Αυτή τη συσσωρευμένη εμπειρία δεν μπορεί να έχει ο νέος.Εχει όμως περισσότερη ενέργεια,ενθουσιασμό,καλύτερη εμφάνιση κτλ. και μπορεί να αντιρροπήσει.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ η Τσέχα 190 ύψος που είχα μόνιμη γκόμενα το 2008 πριν μπλέξω με τις Πολωνέζες.Στη μαγική Παραλία Μπάτη ή Αλίμου.Εκεί τις πήγαινα συνήθως.

H4vGC1.jpg

Εδώ η ίδια γκόμενα σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα το 2008.

FJQV51.jpg

8P3TQY.jpg

Στο διαμέρισμα γαμιστρώνα στην Αθήνα το 2009.

PRfvpz.jpg

j3HvC3.jpg

Μετά έγιναν τα επεισόδια Δεκέμβρης 2008 φάση,η γκόμενα ξενέρωσε άσχημα,πέσαμε σε πορεία με δακρυγόνα και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα.(γυρνάγαμε κεφάλια στις πορείες γενικώς).Μα με ενοχλούν παντού οι τύποι έλεγε.Δε με αφήνουν κάπου ήσυχη.Γιατί δε βγάζουν οι αστυνομικοί γκλομπ να τους δείρουν όπως γίνεται Τσεχία?

Η Πολωνέζα 186 από τη βαθιά πολωνική επαρχία σε φτηνό ξενοδοχείο στην Αγίου Κωνσταντίνου το 2008,καταφεύγει στο μπάνιο μετά το χύσι..Μετά το πρώτο δεκάλεπτο της γνωριμίας ακολούθησε μπούκι με κατάποση.Μετά όταν γύρισε Πολωνία μου ζήτησε σπονσοριλίκι με 200 ευρώ το μήνα,να της πληρώνω το νοίκι δηλαδή.

TV4aUj.jpg

Οι δύο μόνιμες Πολωνέζες ξαδέρφες 20 ετών που γαμούσα συστηματικά Αθήνα μεταξύ 2008-2012.Μου έφεραν άλλες 3 μικρές Πολωνέζες γνωστές τους να γαμήσω.Τώρα είναι και οι δύο παντρεμένες με παιδιά.

ckdVdP.jpg

Γενικά μεταξύ 2007-2011 γάμησα πάμπολλες Πολωνέζες,Τσέχες.Πρέπει να ήτανε καμιά δεκαριά Τσέχες και άλλες είκοσι Πολωνέζες.Οι Τσέχες ήταν όλες άνω του 185.
Μερικές Πολωνέζες ήταν παντρεμένες,είχανε σιχαθεί τους άντρες τους και ερχόντανε Αθήνα για χύσι.
Για να μην μπερδεύω τα ονόματα αποκαλούσα τις Τσέχες milacku(αγάπη μου) και τις Πολωνέζες kochanie(αγάπη μου).Ετσι δούλευε το σύστημα τότε.Ωραίες εποχές.
Μια μέρα το 2011 είχα γαμήσει 4 Πολωνέζες τη μια μετά την άλλη.Εφευγε η μία ερχόταν η επόμενη.Επρεπε συνεχώς να καθαρίζω τα σεντόνια.
Ηταν κάπως η ανατολική Ευρώπη που λένε.Ο πότσος πάντα έτοιμος για το επόμενο μπούκι.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αρχηγέ πες στους καινούργιους για τις Τσέχες που έφερνες και τους την πέφταν στη γειτονιά σου στην Αθήνα διάφοροι τύποι ενώ ήσουν μπροστά και πόσο γελούσαν μαζί τους!

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Άρχοντα η Μπρατισλάβα πως και σου έχει διαφύγει?

Ωραία πολη, ιδανική για αίσχη, με απίστευτα καυλο-vibes (ειδικά παλιότερα).

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ πες στους καινούργιους για τις Τσέχες που έφερνες και τους την πέφταν στη γειτονιά σου στην Αθήνα διάφοροι τύποι ενώ ήσουν μπροστά και πόσο γελούσαν μαζί τους!

Ναι,δεν μπορούσες να τις αφήσεις 5 λεπτά μόνες τους να πας για κατούρημα και αμέσως πεταγόταν κάποιος βεληγκέκας και τους την έπεφτε.Εις μάτην βέβαια αφού οι γκόμενες μιλάγανε μόνο τσέχικα.Μετά μου λέγανε μου μιλήσανε οι διπλανοί μόλις έφυγες ,μου λέγανε κάτι αλλά δεν καταλάβαινα.
Οι Ελληνίδες έρχονταν στη μάπα τους και έκαναν υποτιμητικά σχόλια σε στυλ είσαι πουτάνα,γιατί πας με αυτόν?Η γελούσαν με τις φίλες τους για να τις μειώσουν.Ευτυχώς οι γκόμενες δεν καταλάβαιναν Χριστό ήταν καλοκάγαθες.
Θυμάμαι Σκιάθο το 2006 έρχεται ο σερβιτόρος στο beach μπαρ,ρωτάει τη γκόμενα τι θέλει(Τσέχα 20 ετών 180),εμένα με γράφει κανονικά.Φέρνει το ποτό πληρώνω και το γκαρσόνι δίνει τα ρέστα στη γκόμενα χωρίς να με κοιτάξει.Σα να λέει είσαι για τον πούτσο,δε μετράς καθόλου.
Η γκόμενα ήταν η ξανθιά στη φωτό η πρώτη αριστερά.

G0UP6K.jpg

FZzx4x.jpg

Επαιξε τότε το 2004 στο φιλμ του διάσημου Τσέχου σκηνοθέτη Jiri Menzel με το ιστορικό μπορδελοξενοδοχείο στην Τσεχία των Αυστριιακών και μετέπειτα των ναζί με τις Αρειες υπερμουνάρες που εξυπηρετούσαν διπλωμάτες και πρέσβεις και ακολούθως ανέλαβαν να διασταυρωθούν με SS για τη γένεση της ανώτερης φυλής.(δεν ήταν ξανθιά αλλά έβαψε τα μαλλιά ξανθά για το φιλμ).

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
φίλε κμαν είσαι κορυφαίος.
μπλα μπλα μπλα και μπλα μπλα μπλα κι ας πούμε ότι όλα είναι έτσι...
το ότι νιώθεις απατημένος που η γυναίκα κάποιου πάει με τον άντρα της, μόνο εσύ !!!

Είναι τρομερό ρε συ.Να μου λέει η Πολωνέζα 190 που ξεκώλιαζα το 2013,κωλύομαι να σε δω.Γιατί λέω?Αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία στον άντρα μου.
Η γκόμενα που ζητούσε να χύνω στον κώλο,chce do tylu,δυο μήνες πριν και που έλεγε οτι γλυφοκώλι δεν είχε κάνει ποτέ στο σύζυγο.Είναι γενικώς τρελαμένες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό είναι το θέμα.Συνήθως λόγω θρησκείας οι Πολωνέζες δεν μπορούν να χωρίζουν μένουν παντρεμένες 90% οπότε συνήθως γαμάς παντρεμένες.Τσέχες γαμάς συνήθως χωρισμένες αφού έχουν ποσοστά διαζυγίου 60%.
Τώρα ποιες είναι καλύτερες παντρεμένες ή χωρισμένες είναι μέγα ζήτημα.Αλλά γενικά οι Πολωνέζες έχουν κάνει τόσες φορές σεξ παρά τη θέλησή τους με κάτι άχρηστους που δεν το θεωρούν σπουδαίο ζήτημα.Το ίδιο και οι Τσέχες.Οι Τσέχες πάνε με τόσους πολλούς(έχουν αντρική νοοτροπία,γουρούνι φάση) που κάποια στιγμή βαριούνται τους άντρες και τραβιούνται με γυναίκες για πιο ποιοτικό γλυφομούνι.Δηλαδή κανά 30-50% από τις Τσέχες έχουν κάνει λεσβιακά το βλέπεις άλλωστε ή στο λένε οι ίδιες.
Γενικά άμα είσαι υπεράνω φάση δέχεσαι πουτανιλίκια,λεσβιακά,απιστίες,αφασίες,μεγκα μπούκια κτλ και είσαι ανοιχτός για το απροσδόκητο και δεν πιέζεις τις γκόμενες,δεν το παίζεις δηλαδή κτητικός,μαλάκας ζηλιάρης,παπάρας κτλ αλλά τις αφήνεις χαλαρές να πουτανίσουν,κάνεις ό,τι θες.Δηλαδή τις πηδάς χωρίς συνέπειες αφού είσαι χαλαρός και χωρίς αντίδραση.Αμα αρχίσεις τις γελοιότητες τις ζήλειες,τους έρωτες και τους κτητισμούς,την έχεις πουτσίσει από χέρι.
Λένε οι γκόμενες αυτός είναι ανώτερος καταλαβαίνει τη γυναικεία φύση και με αφήνει να πηδηχτώ όπως θέλω ενώ στην πραγματικότητα αδιαφορείς γιατί έχεις χιλιόμετρα από μουνί στρωμένο οπότε δε σε ενδιαφέρει τι θα γίνει με τη συγκεκριμένη γκόμενα,αυτομάτως παίρνει τη θέση της κάποια άλλη.Είναι abudance mentality που λένε.
Εκτός αν μία κάνει φοβερό μπούκι ή γλυφοκώλι και φοβάσαι να τη χάσεις,πού να βρεις άλλη να εκπαιδεύσεις?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.592
Πόντοι
1.706
Αυτό είναι το θέμα.Συνήθως λόγω θρησκείας οι Πολωνέζες δεν μπορούν να χωρίζουν μένουν παντρεμένες 90% οπότε συνήθως γαμάς παντρεμένες.Τσέχες γαμάς συνήθως χωρισμένες αφού έχουν ποσοστά διαζυγίου 60%.
Τώρα ποιες είναι καλύτερες παντρεμένες ή χωρισμένες είναι μέγα ζήτημα.Αλλά γενικά οι Πολωνέζες έχουν κάνει τόσες φορές σεξ παρά τη θέλησή τους με κάτι άχρηστους που δεν το θεωρούν σπουδαίο ζήτημα.Το ίδιο και οι Τσέχες.Οι Τσέχες πάνε με τόσους πολλούς(έχουν αντρική νοοτροπία,γουρούνι φάση) που κάποια στιγμή βαριούνται τους άντρες και τραβιούνται με γυναίκες για πιο ποιοτικό γλυφομούνι.Δηλαδή κανά 30-50% από τις Τσέχες έχουν κάνει λεσβιακά το βλέπεις άλλωστε ή στο λένε οι ίδιες.
Γενικά άμα είσαι υπεράνω φάση δέχεσαι πουτανιλίκια,λεσβιακά,απιστίες,αφασίες,μεγκα μπούκια κτλ και είσαι ανοιχτός για το απροσδόκητο και δεν πιέζεις τις γκόμενες,δεν το παίζεις δηλαδή κτητικός,μαλάκας ζηλιάρης,παπάρας κτλ αλλά τις αφήνεις χαλαρές να πουτανίσουν,κάνεις ό,τι θες.Δηλαδή τις πηδάς χωρίς συνέπειες αφού είσαι χαλαρός και χωρίς αντίδραση.Αμα αρχίσεις τις γελοιότητες τις ζήλειες,τους έρωτες και τους κτητισμούς,την έχεις πουτσίσει από χέρι.
Λένε οι γκόμενες αυτός είναι ανώτερος καταλαβαίνει τη γυναικεία φύση και με αφήνει να πηδηχτώ όπως θέλω ενώ στην πραγματικότητα αδιαφορείς γιατί έχεις χιλιόμετρα από μουνί στρωμένο οπότε δε σε ενδιαφέρει τι θα γίνει με τη συγκεκριμένη γκόμενα,αυτομάτως παίρνει τη θέση της κάποια άλλη.Είναι abudance mentality που λένε.
Εκτός αν μία κάνει φοβερό μπούκι ή γλυφοκώλι και φοβάσαι να τη χάσεις,πού να βρεις άλλη να εκπαιδεύσεις?
Ποιοι ειναι κατα την γνωμη σου τροποι να γνωρισεις ψώλες πολωνεζες που ζουν στην γερμανια με σκοπο διαφορα γουστα στο σεξ ,6αρο7αρια.
Απο συγκεκριμενα sites κ αpps? Ή σε συγκεκριμενα μαγαζια?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποιοι ειναι κατα την γνωμη σου τροποι να γνωρισεις ψώλες πολωνεζες που ζουν στην γερμανια με σκοπο διαφορα γουστα στο σεξ ,6αρο7αρια.
Απο συγκεκριμενα sites κ αpps? Ή σε συγκεκριμενα μαγαζια?

Γερμανία έχει άπειρες Πολωνές και γενικά Ανατολικές.Παλιά που είχα πιο πολλή ενέργεια τις ψάρευα στα Hauptbahnhof.Αν πας δηλαδή σιδηροδρομικό σταθμό Berlin ή Düsseldorf έχει άφθονο μουνί.
Εχει και πολωνικά κλαμπ κτλ που μπορείς να βρεις,περιοχές τίγκα στις Πολωνέζες που απλά παίρνεις το τραμ και πας κτλ.
Εχει ακόμα και σάιτς με Πολωνέζες που μένουν Γερμανία και ψάχνουν άντρες.
Π.χ. σε αυτό το σάιτ.

Γενικά βρίσκεις εύκολα Πολωνέζες αν έχεις χρόνο και ασχολείσαι.Το ιδανικότερο βέβαια είναι να κάνεις ταξίδια σε γειτονικές πόλεις Πολωνία όπως Στεττίν(μια ώρα από Βερολίνο),Πόζναν(δυο ώρες από Βερολίνο),Βρότσλαβ(δυο ώρες από Δρέσδη).Εχει άφθονο θήραμα και πολλές ψώλες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Αγορίνα , εγώ είμαι τύπος, που δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ΛΟΓΩ ΦΑΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ.
Σε αντίθεση με εσένα !!!!!!! Που είσαι κάπως έτσι !!!!!!!!
close-up-portrait-of-a-young-middle-eastern-man-beirut-lebanon-middle-B9CC1W.jpg

Λογικό να απορείς, πως έλληνας αποφασίζει να πάει εκεί πάνω ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ !!!!!!

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ !!!!!!

Kαι θα με ταίζεις μια ζωή βλακάκο. Θα πληρώνεις τα επιδόματά μου, εγώ θα πάρω σύνταξη και εσύ που είσαι άεργος θα ψοφήσεις στην ψάθα.

:klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Kαι θα με ταίζεις μια ζωή βλακάκο. Θα πληρώνεις τα επιδόματά μου, εγώ θα πάρω σύνταξη και εσύ που είσαι άεργος θα ψοφήσεις στην ψάθα.

Ρε ζώον , το δικαίωμα σύνταξης στην ελλάδα με 20 χρόνια ένσημα δεν θεμελιώνεται ;;
Το έχω ήδη καβατζώσει ζώον .

Πιθανόν να μου καλύπτει τα έξοδα για φυστίκια.
Μόνο για μένα όμως.
Όχι τα φυστίκια των φίλων !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Θυμάμαι Σκιάθο το 2006 έρχεται ο σερβιτόρος στο beach μπαρ,ρωτάει τη γκόμενα τι θέλει(Τσέχα 20 ετών 180),εμένα με γράφει κανονικά.Φέρνει το ποτό πληρώνω και το γκαρσόνι δίνει τα ρέστα στη γκόμενα χωρίς να με κοιτάξει.Σα να λέει είσαι για τον πούτσο,δε μετράς καθόλου.

Αρχηγέ, πάλι καλά που δεν πήγες στο Πούντα στην Πάρο γιατί εκεί τα μπαρμάνια είναι επιθετικά και τρώνε γκόμενες πελατώνε.  :happy: :happy: :happy: :happy:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ, πάλι καλά που δεν πήγες στο Πούντα στην Πάρο γιατί εκεί τα μπαρμάνια είναι επιθετικά και τρώνε γκόμενες πελατώνε.  :happy: :happy: :happy: :happy:

Πήγα Πολωνεζα 28 ετων,178 το 2010 Punda beach.Τώρα βέβαια ειναι παντρεμένη Πολωνία με παιδιά δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο.
Γενικά όλες όσες γαμουσα ή παρτούζωνα 2002-2014 είναι πλέον παντρεμένες με οικογένειες κτλ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Άμα βρει τα κινητά σας ο Αβράμης κ τα ανεβάσει σε gay site θα σας πω εγώ μετά.....

μονο μην μας τηλεφωνησει και βογκαναστεζει δικε μου :2funny:

τι εγινε κανει μαγκιες ο αβραμης? να παιξω την ηχογραφημενη τσιριχτη?

ειναι σε ενα μικρο πανικο ο αβραμοτριαντης τυπε :grin:
μαλλον χρειαζεται βιολογικο πλυσιμο στην σουφρα του για να ηρεμησει :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.stamoulis.gr/Articles/Images/aytomato_potisma.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

[QUOTE="apolyto_arseniko, post: 3546802, member: 40155"]
τυπε αν βγεις με τον αβραμοτριαντη σιγουρα θα σας ξεφωνησουν παντως :2funny:
κοκκινοσκουφιτσα με βαμμενα νυχακια και χειλακια θα σου σκασει μυτη :2funny:
και μετα ηθελε με τετοια εμφανιση να τον παω στα μπουρδελα να γαμησει και να γινει αντρας ;D
[/quote]

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Πήγα Πολωνεζα 28 ετων,178 το 2010 Punda beach.Τώρα βέβαια ειναι παντρεμένη Πολωνία με παιδιά δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο.

Κρατας αρχειο με ημερ/νιες, τοποθεσιες, ονοματα, προσωπα κτλπ;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Γενικά όλες όσες γαμουσα ή παρτούζωνα 2002-2014 είναι πλέον παντρεμένες με οικογένειες κτλ.
Εισαι λιγο εμμονικος με τις ημερομηνιες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom