Το μόνο πρόβλημα με τις Τσέχες είναι οτι είναι φοβερές exhibionists.Είχα μία από μικρή πόλη της Μοραβίας που ήθελε συνέχεια να κάνει στριπτίζ.Μόλις έμπαινε στο μπαρ τα πέταγε και χόρευε ημίγυμνη.Κατά σύμπτωση είχε γίνει στριπτιζέζ στη ντίσκο Λέτνα.Θυμάμαι το 2004 κάναμε μπάνιο Λιτόχωρο,κάποια στιγμή βγάζει το κάτω μέρος του μαγιώ,το ανεμίζει στο μέρος μου και το πετάει.Μετά έρχεται πάνω μου μου πιάνει τον πούτσο και τον βάζει μέσα της να τη γαμήσω επί τόπου στη θάλασσα.Μας βλέπει ένα ζευγάρι δίπλα και κάνουν αμέσως το ίδιο.Αρχισαν να πέφτουν τα θαλάσσια γαμήσια βροχή,όλοι οι λουόμενοι έπαιρναν μάτι.Η γκόμενα ήταν 183 ύψος,20 χρονών με φοβερό σώμα.Αργότερα δήλωσε οτι έμεινε έγγυος μαζί μου αλλά στην πραγματικότητα το παιδί ήταν του συζύγου της,με τον οποίο με απάτησε.
Μια άλλη Τσέχα που είχα φέρει σιχαινόταν τα μαγιώ.Ηταν φανατική γυμνίστρια.Στο μουνί της πού βρισκόταν,πάντα τα πέταγε όλα για να κάνει μπάνιο.Θυμάμαι Αίγινα κοντά στο λιμάνι πήγαμε το 2006 για μπάνιο τα έβγαλε όλα και μαζεύτηκαν κάτι τύποι να πάρουν μάτι.Αλλοι κοίταζαν με τα κυάλια μακριά από τις γυναίκες τους.Για κακή τους τύχη έτυχε να βρίσκονται στο ίδιο σημείο δύο νεαρές Ελληνίδες που έκαναν ηλιοθεραπεία τόπλες.Οι τύπισσες τα πήραν στο κρανίο και ήρθαν στη δικιά μου που ήταν με το μουνί έξω.Ωχ τώρα θα μας τα ψάλουν σκέφτηκα.Οπότε λέει η μία Ελλεεινίς:Τους είδατε τους ανώμαλους?Μας κοιτάζουν συνέχεια οι παλιοανώμαλοι.Κοίτα τους ρε.Και άρχισαν να φωνάζουν στους τύπους με τα κυάλια.Ρε παλιοανώμαλοι!
Τσεχία γενικά παίζουν σκηνικά του στυλ να βγαίνεις με τη γκόμενα στο μπαλκόνι και να βλέπεις τη γειτόνισσα στο διπλανό μπαλκόνι ολόγυμνη να κάνει ηλιοθεραπεία.Η να πας βόλτα στο πάρκο ντάλα μεσημέρι και να βλέπεις ξώβυζες,ξέκωλες κτλ να κάνουν πικ νικ,γενικά το έχουν στο αίμα τους κάπως.
Αλλες Τσέχες τις δαχτύλιαζα στην κεντρική πλατεία το μεσημέρι μπροστά στην εκκλησία με όλο τον κόσμο να περνάει μπροστά,άλλες στο μπαλκόνι Αθήνα κτλ.Βέβαια τα θέλουν και αυτές.Θυμάμαι την άλλη Γλυφάδα στο ξενοδοχείο ήρθε στο μπαλκόνι να διαβάσει εφημερίδα έκανε σταυροπόδι και δε φορούσε κυλότα,έδειχνε δημοσίως το μουνί της πρωί πρωί.Τι να κάνεις σε αυτή την περίπτωση?
Την άλλη τη δαχτύλιαζα Παραλία Ελλη στη Ρόδο το 2008 μπροστά σε όλο τον κόσμο και ξαφνικά άναψαν flash,μας έπαιρναν φωτό κάτι ΜΙΛΦ Αγγλίδες.
Αλλη την κυκλοφορούσα κέντρο Κατερίνης και της σήκωνα τη φούστα όπως περπατούσε να δούνε όλοι την κωλάρα της με το στρινγκ.Τέτοια σκηνικά αρέσουν στις Τσέχες.Πολλές διαμαρτύρονταν πως ό,τι και να κάνουν,οι Τσέχοι δεν καυλώνουν με τίποτα ενώ Ιταλία σταματάει η κυκλοφορία όταν τις βλέπουν ημίγυμνες,πέφτουν κορναρίσματα και οι Ελληνες έχουν ταπεραμέντο αντίθετα με τους Τσέχους που είναι παθητικοί και αδιάφοροι,οπότε φτιάχνονται να ταξιδεύουν Νότο,η διάθεσή τους απογειώνεται.
Μου λέγανε αν μία κοπέλα Τσεχία έχει κατάθλιψη δεν έχει παρά να κάνει ένα ταξίδι Νότο.Οι άντρες στο Νότο είναι καλύτεροι και αυτό το ξέρουν οι Τσέχες και οι Σλοβάκες.
Μα λέω γιατί είναι καλύτεροι οι Νότιοι?
Γιατί είστε καλύτεροι μου λέει η άλλη.