Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
Οντως έλκω καταγωγή από τον κάμπο αλλά δεν είμαι βλάχος.Βασικά εκπροσωπώ μια ιστορική συνέχεια.Οι πρόγονοί μου εξαφάνισαν τους μουσουλμάνους της Πελοποννήσου,κατέκαψαν και πυρπόλησαν τους Τούρκους στη Μικρά Ασία και γενικά έπεφτε βαριά πούτσα όπου εμφανίζονταν.Τους Ιταλούς τους είχαν για πλάκα τους έκαναν κιμά στο ύψωμα 731.
Η ιστορική αυτή παράδοση πάντα μεταφέρεται στους νέους απογόνους,ο πάππος σου γάμησε κι έδειρε Μικρασία,οι πρόγονοί σου διέλυσαν τον Τούρκο,δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα.Είναι αυτή η ηρωική παράδοση που μας εξιτάρει όταν εισβάλουμε στα σλαβικά μουνολίβαδα,οι νέοι Βαλκάνιοι πορθητές.
απλα παλια μπουκαρανε με αρματα και ιππικο τωρα με μινερβα σωβρακα  :grin:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οχι,τότε απέτυχε το σκηνικό.Πήγα Λεπτοκαρυά και γάμησα Πολωνή ως συνήθως.
Ετσι δουλεύει ο αλγόριθμος Ελλάδα.Οσο προσπαθείς να γαμήσεις μουνάρα Τσέχα καταλήγεις να χύνεις σε Πολωνή.Κάπως αρπάζουν τον πούτσο πρώτες από τις ξαδέρφες τους,δεν αποφεύγεις το μοιραίο.
Η πρώτη Πολωνέζα που γάμησα μου το ομολόγησε μετά.Σε είδα στην παραλία που ήσουν έτοιμος να καμακώσεις μια πολύ ωραία Τσέχα που έμενε δίπλα μας,ήταν εντελώς φανερό οτι τη γούσταρες και αποφάσισα να στην πέσω πριν προλάβεις να πας σε αυτήν.
Ζηλεύω πολύ να σε βλέπω με άλλες γυναίκες.Πάλι καλά που με θυμήθηκες όταν έστειλα μήνυμα.Μάλλον έχεις έναν τεράστιο κατάλογο με γυναίκες και αναρωτιέσαι ποια από όλες είναι τώρα αυτή που μου έστειλε SMS?
Γενικά οι Πολωνέζες έχουν αυτό το συν οτι είναι τελείως υπό.Πιάνουν από την αρχή τα γλυφοκώλια και τις απέραντες πίπες,ζητάνε μαστιγώματα και εξευτελισμούς.Αμα δεν τις δείρεις,στο ζητάνε οι ίδιες.Περίεργη φάση.Εχει σχέση με την πολωνική ιστορία βέβαια γαμήστε με κι ας κλαίω φάση όπως έχει πει και ο Β.Π.Αλλά μιλάμε για σάλεμα.Εκεί που τελειώνει η λογική.Εκτοξεύεσαι εντελώς.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Αν διαβάσει λίγη αληθινή ιστορία για του βλάχους, μαλλον θα αλλαξει γνωμη:

fylobie αν διαβασεις το αρθρο θα δεις οτι οι μεγαλυτεροι ευεργετες έκαναν παιχνιδι (με εμποριο φυσικα) στις παραδουναβιες περιοχες, δηλαδη εκει που ελκεσαι και εσυ να πας. Και εκει που ελκεται διαρκως το μεγαλο πνευμα του αρχηγου κιμανιου του Β'
Τυχαια ολα αυτα; Δε νομιζω. Υπαρχει ενα μεγαλο ιστορικο καρμα που τα καθοδηγει

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Οχι,τότε απέτυχε το σκηνικό.Πήγα Λεπτοκαρυά και γάμησα Πολωνή ως συνήθως.
Ετσι δουλεύει ο αλγόριθμος Ελλάδα.Οσο προσπαθείς να γαμήσεις μουνάρα Τσέχα καταλήγεις να χύνεις σε Πολωνή.Κάπως αρπάζουν τον πούτσο πρώτες από τις ξαδέρφες τους,δεν αποφεύγεις το μοιραίο.
Η πρώτη Πολωνέζα που γάμησα μου το ομολόγησε μετά.Σε είδα στην παραλία που ήσουν έτοιμος να καμακώσεις μια πολύ ωραία Τσέχα που έμενε δίπλα μας,ήταν εντελώς φανερό και αποφάσισα να στην πέσω πριν προλάβεις να πας σε αυτήν.
Ζηλεύω πολύ να σε βλέπω με άλλες γυναίκες.Πάλι καλά που με θυμήθηκες όταν έστειλα μήνυμα.Μάλλον έχεις έναν τεράστιο κατάλογο με γυναίκες και αναρωτιέσαι ποια από όλες είναι τώρα αυτή που μου έστειλε SMS?

Γιατι δεν παρατας το υπαλληλικι; Αφου ξερεις οτι δεν εισαι φτιαγμενος για αυτο.
Απογονος μεγαλων ΤουρκοΑλβανοΙταλογαμιαδων και σκιστης πασας της Ανατολικης γηραιας ηπειρου, του πρεπει να δουλευει υπαλληλος σε φριτζηδες;

Στη θεση σου θα πουλουσα ενα διαμερισμα Αθηνα, και θα ξεκινουσα εμποριο

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.013
Πόντοι
3.936
Δεν έχω καλή άποψη για τις Πολωνες στο κρεβάτι.

Καλά κορίτσια αλλά πολύ αθώα όσα έχω γνωρίσει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
fylobie αν διαβασεις το αρθρο θα δεις οτι οι μεγαλυτεροι ευεργετες έκαναν παιχνιδι (με εμποριο φυσικα) στις παραδουναβιες περιοχες
Μα εκει ηταν ο πλουτος τοτε φιλε και για αυτο ξεκινησε και η επανασταση απο εκει ,,, η Αθηνα χωριο ητανε που εβοσκαν προβατα στην Ακροπολη.

το αλλο που εγραψες οτι ολοι ναυαγια ειμαστε μου αρεσε πολυ  :grin: δεν μπορω τους σοβαροφανεις ...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δεν έχω καλή άποψη για τις Πολωνες στο κρεβάτι.

Καλά κορίτσια αλλά πολύ αθώα όσα έχω γνωρίσει.
Όχι Φίλε δεν εκτίμησες σωστά τις καταστάσεις!
Η πρώτη μου πολωνέζα όταν της τον έβαζα με ρώταγε βογγοντας "Γιατί μου το κάνεις αυτό" ?
"Να σταματήσω?" της έλεγα
Και αυτή με γάτζωνε πιο δυνατά και έλεγε όχι αλλά συνέχιζε τις σπαστικές ερωτήσεις ! Και μιλάμε για ξεκολο για τσόντες!
Μην ξεχνάς πως έχουμε κι εδώ στο σάιτ μπάζο που έχει ξεσκιστεί με ότι τριτοκοσμική φυλή υπάρχει και έχει σκοπό να το παίξει αθώα και άβγαλτη σε κάποιον Έλληνα για να την παντρευτεί ...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Όχι Φίλε δεν εκτίμησες σωστά τις καταστάσεις!
Η πρώτη μου πολωνέζα όταν της τον έβαζα με ρώταγε βογγοντας "Γιατί μου το κάνεις αυτό" ?
"Να σταματήσω?" της έλεγα
Και αυτή με γάτζωνε πιο δυνατά και έλεγε όχι αλλά συνέχιζε τις σπαστικές ερωτήσεις ! Και μιλάμε για ξεκολο για τσόντες!
Μην ξεχνάς πως έχουμε κι εδώ στο σάιτ μπάζο που έχει ξεσκιστεί με ότι τριτοκοσμική φυλή υπάρχει και έχει σκοπό να το παίξει αθώα και άβγαλτη σε κάποιον Έλληνα για να την παντρευτεί ...

:2funny: :2funny: :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το μόνο πρόβλημα με τις Τσέχες είναι οτι είναι φοβερές exhibionists.Είχα μία από μικρή πόλη της Μοραβίας που ήθελε συνέχεια να κάνει στριπτίζ.Μόλις έμπαινε στο μπαρ τα πέταγε και χόρευε ημίγυμνη.Κατά σύμπτωση είχε γίνει στριπτιζέζ στη ντίσκο Λέτνα.Θυμάμαι το 2004 κάναμε μπάνιο Λιτόχωρο,κάποια στιγμή βγάζει το κάτω μέρος του μαγιώ,το ανεμίζει στο μέρος μου και το πετάει.Μετά έρχεται πάνω μου μου πιάνει τον πούτσο και τον βάζει μέσα της να τη γαμήσω επί τόπου στη θάλασσα.Μας βλέπει ένα ζευγάρι δίπλα και κάνουν αμέσως το ίδιο.Αρχισαν να πέφτουν τα θαλάσσια γαμήσια βροχή,όλοι οι λουόμενοι έπαιρναν μάτι.Η γκόμενα ήταν 183 ύψος,20 χρονών με φοβερό σώμα.Αργότερα δήλωσε οτι έμεινε έγγυος μαζί μου αλλά στην πραγματικότητα το παιδί ήταν του συζύγου της,με τον οποίο με απάτησε.
Μια άλλη Τσέχα που είχα φέρει σιχαινόταν τα μαγιώ.Ηταν φανατική γυμνίστρια.Στο μουνί της πού βρισκόταν,πάντα τα πέταγε όλα για να κάνει μπάνιο.Θυμάμαι Αίγινα κοντά στο λιμάνι πήγαμε το 2006 για μπάνιο τα έβγαλε όλα και μαζεύτηκαν κάτι τύποι να πάρουν μάτι.Αλλοι κοίταζαν με τα κυάλια μακριά από τις γυναίκες τους.Για κακή τους τύχη έτυχε να βρίσκονται στο ίδιο σημείο δύο νεαρές Ελληνίδες που έκαναν ηλιοθεραπεία τόπλες.Οι τύπισσες τα πήραν στο κρανίο και ήρθαν στη δικιά μου που ήταν με το μουνί έξω.Ωχ τώρα θα μας τα ψάλουν σκέφτηκα.Οπότε λέει η μία Ελλεεινίς:Τους είδατε τους ανώμαλους?Μας κοιτάζουν συνέχεια οι παλιοανώμαλοι.Κοίτα τους ρε.Και άρχισαν να φωνάζουν στους τύπους με τα κυάλια.Ρε παλιοανώμαλοι!

Τσεχία γενικά παίζουν σκηνικά του στυλ να βγαίνεις με τη γκόμενα στο μπαλκόνι και να βλέπεις τη γειτόνισσα στο διπλανό μπαλκόνι ολόγυμνη να κάνει ηλιοθεραπεία.Η να πας βόλτα στο πάρκο ντάλα μεσημέρι και να βλέπεις ξώβυζες,ξέκωλες κτλ να κάνουν πικ νικ,γενικά το έχουν στο αίμα τους κάπως.
Αλλες Τσέχες τις δαχτύλιαζα στην κεντρική πλατεία το μεσημέρι μπροστά στην εκκλησία με όλο τον κόσμο να περνάει μπροστά,άλλες στο μπαλκόνι Αθήνα κτλ.Βέβαια τα θέλουν και αυτές.Θυμάμαι την άλλη Γλυφάδα στο ξενοδοχείο ήρθε στο μπαλκόνι να διαβάσει εφημερίδα έκανε σταυροπόδι και δε φορούσε κυλότα,έδειχνε δημοσίως το μουνί της πρωί πρωί.Τι να κάνεις σε αυτή την περίπτωση?
Την άλλη τη δαχτύλιαζα Παραλία Ελλη στη Ρόδο το 2008 μπροστά σε όλο τον κόσμο και ξαφνικά άναψαν flash,μας έπαιρναν φωτό κάτι ΜΙΛΦ Αγγλίδες.
Αλλη την κυκλοφορούσα κέντρο Κατερίνης και της σήκωνα τη φούστα όπως περπατούσε να δούνε όλοι την κωλάρα της με το στρινγκ.Τέτοια σκηνικά αρέσουν στις Τσέχες.Πολλές διαμαρτύρονταν πως ό,τι και να κάνουν,οι Τσέχοι δεν καυλώνουν με τίποτα ενώ Ιταλία σταματάει η κυκλοφορία όταν τις βλέπουν ημίγυμνες,πέφτουν κορναρίσματα και οι Ελληνες έχουν ταπεραμέντο αντίθετα με τους Τσέχους που είναι παθητικοί και αδιάφοροι,οπότε φτιάχνονται να ταξιδεύουν Νότο,η διάθεσή τους απογειώνεται.

Μου λέγανε αν μία κοπέλα Τσεχία έχει κατάθλιψη δεν έχει παρά να κάνει ένα ταξίδι Νότο.Οι άντρες στο Νότο είναι καλύτεροι και αυτό το ξέρουν οι Τσέχες και οι Σλοβάκες.
Μα λέω γιατί είναι καλύτεροι οι Νότιοι?
Γιατί είστε καλύτεροι μου λέει η άλλη.
100% σωστός ο αρχηγός για Τσεχες! Επιβεβαιώνει και φίλος μου που εχει ζήσει Πραγα για τα μπαλκόνια και τα παρκα!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606

Οι γυναίκες εδώ , όλες αυτής της κατηγορίας είναι .

ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ . ΜΟΝΟ !!!!
733885642703640533495263084705.jpg

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Άρχοντα Kman δε μου είπες τη γνώμη σου για Μπρατισλαβα... Πως και σου διέφυγε αυτή η πόλη?

Από τη δική μου, μικρή εμπειρία στο μπλοκ η πόλη αυτή μου έβγαλε απίστευτα καυλο-vibes.

Μιλάμε να περπατάς στα σοκάκια στο κέντρο και να νιώθεις αδιανόητο το ενδεχόμενο να μη γαμησεις το βράδυ.

Αλκοόλ παμφθηνο (προ 10ετιας), με όσα λεφτά Αθήνα έπινες 3 ποτά στη Μπρατισλάβα έπιναν 2 άτομα τον κωλο τους. Μουνι ποιοτικό και άφθονο. Και μια ατελείωτη καυλαντα στην ατμόσφαιρα.

Είχε μια πολύ ωραία τρελα αυτή η πόλη, η τουλάχιστον εγώ έτσι την έζησα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Άρχοντα Kman δε μου είπες τη γνώμη σου για Μπρατισλαβα... Πως και σου διέφυγε αυτή η πόλη?

Από τη δική μου, μικρή εμπειρία στο μπλοκ η πόλη αυτή μου έβγαλε απίστευτα καυλο-vibes.

Μιλάμε να περπατάς στα σοκάκια στο κέντρο και να νιώθεις αδιανόητο το ενδεχόμενο να μη γαμησεις το βράδυ.

Αλκοόλ παμφθηνο (προ 10ετιας), με όσα λεφτά Αθήνα έπινες 3 ποτά στη Μπρατισλάβα έπιναν 2 άτομα τον κωλο τους. Μουνι ποιοτικό και άφθονο. Και μια ατελείωτη καυλαντα στην ατμόσφαιρα.

Είχε μια πολύ ωραία τρελα αυτή η πόλη, η τουλάχιστον εγώ έτσι την έζησα.

Έχω γράψει πολλές φορές τη γνώμη μου για τις Σλοβακες.Περίεργη νοοτροπία,cock teasers και καθόλου αξιόπιστες.Με τις Τσεχες ξέρεις οτι θα γαμησεις,με τις Σλοβακες τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Ειναι πιο pratelstvi σα λαός απο τους Τσεχους,πιο φιλικοι.Δεν μπαίνουν όμως στο ψητό.Οι Τσεχες είναι πιο σκληρές αλλα πολύ πιο πουτανε και γαμιολες συγκριτικά.
Ακόμα και Πολωνία είναι καλύτερα απο Σλοβακία.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Προς κman

Το polish hearts ειναι με συνδρομη? Η ελευθερο?
Αν ειναι με συνδρομη αξιζει ή ειναι σαν το ελληνικο greeksingles πως Σκατά λεγετε που ειναι πεταμενα λεφτα?

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
254
Πόντοι
21
Αλήθεια απλή περιέργεια. υπάρχει σεξοτουρισμός και για γυναίκες όπως πχ είναι το bali και γενικότερα οι Ασιατικές χώρες γι’ άντρες;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σε κάποιες παράλιες χώρες της Δυτικής Αφρικής Γκάνες και τα σχετικά πάνε Ολλανδές και Γερμανίδες 50αρες 60αρες και πληρώνουν νεαρούς για συντροφιά/σχέση. Έχω δει σχετικό ντοκιμαντέρ - το ίδιο λογικά μπορεί να παίζει και Καραιβικη

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Σε κάποιες παράλιες χώρες της Δυτικής Αφρικής Γκάνες και τα σχετικά πάνε Ολλανδές και Γερμανίδες 50αρες 60αρες και πληρώνουν νεαρούς για συντροφιά/σχέση. Έχω δει σχετικό ντοκιμαντέρ - το ίδιο λογικά μπορεί να παίζει και Καραιβικη

Με συνομίληκους ευρωπαίους τσάμπα, κάνουν παιχνίδι ;;;;;;;;;;;;

μπουαχαχα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ψήνεσαι; Σε είχα για πιο μικρό.

Οι συνομίληκοι Ευρωπαίοι γαμάνε Ρωσίδες Ουκρανές Ρουμάνες
Μεταξουργείο 10
Φυλής 20
ΦΚΚ Γερμανίας 60+
Βίζιτες παραλιακών ξενοδοχείων 100 - 200 +
Η αγορά προέβλεψε για όλα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Ψήνεσαι; Σε είχα για πιο μικρό;

Οι συνομίληκοι Ευρωπαίοι γαμάνε Ρωσίδες Ουκρανές Ρουμάνες
Μεταξουργείο 10
Φυλής 20
ΦΚΚ Γερμανίας 60+
Βίζιτες παραλιακών ξενοδοχείων 100 - 200 +
Η αγορά προέβλεψε για όλα.

Αυτά τα κάνουμε 3 ημερισίως.
Άφρικα δεν έχω πάει.
Καραϊβική .... δεν είναι μία ....
παίζει πολύ ανάλογα με το νησί ............

Με πλούσιες ευρωπαίες, δεν κάνεις παιχνίδι πάντως.
Στο τρινιντάντ έχει αγγλίδες ζάμπλουτες που ξύνουν τη μούνα τους, αλλά τελείως απρόσιτες για μη άγγλους.
Και όχι ... κύπριους άγγλους !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom