athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.471
- Πόντοι
- 12.756
Ποσταρε τη φωτο Λακαρε να τους θάψεις μεσα στη γη!Η φωτογραφία είναι έτοιμη .
Θα έστελνα ένα pm σήμερα , στον Καραμάνη.
Πριν κάνω κλικ , όμως .... άλλαξα γνωμη.
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΠΟΥ , ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΜΕΝOI , σαν τον brabus67 .
brabus67 , έχω υπόψη μου άπειρες ιστορίες αποτυχημένων ναυαγίων , σιχαμάτων , άνανδρων , ξεφτιλισμένων ...
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΟΛΟΥΣ !
Κάποια μέλη, ίσως όχι από αυτά που γράφουν πολλά ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
(άνδρες δηλαδή, καμία σχέση με το brabus67)
με ξέρουν και ξέρουν ότι μπορεί κάποιες φορές να δαπανώ αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο μου εδώ,
ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ.
Έχω ζωή, είμαι υπαρκτός ... με ξέρουν ... δεν είμαι brabus67 .
Οπότε , πρέπει να γίνουν κάποια .... βήματα.
ή θα γίνει ψηφοφορία
και θα αποφασίσετε με ψήφους , ο,τι γουστάρετε
ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ή ο brabus67
ο οποίος είχε υποσχεθεί ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ , ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ . αν δεν κατάφερναν ΑΥΤΟΣ , Ο brabus67 δηλαδή και ο άλλος αποτυχημένος barock
και οι ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥΣ, να με βγάλουν πρώτο στο ... διαγωνισμό του αυτοαποκαλούμενου .... buefa γελοίου αποτυχημένου συγγραφέα ...
Φυσικά ο λόγος του brabus67 αξίζει όσο ο ίδιος ... και είναι ίδιος με τον ανδρισμό του ...
και τόσο ... υπαρκτός όσο τα ... υπεραυτοκίνητα των 160.000 ευρώ που έχει !!!!!!
Αν θεωρείται υπερβολικό αυτό , θα πρέπει να μην επιτρέπεται στον brabus67 να αναφέρεται σε εμένα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΟ , ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑΣ, ΕΝΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑΣ, ΕΝΑ ΣΚΥΛΟΣΚΑΤΟ , που μόνο ... βιβλιοκριτικές γράφει εδώ μέσα
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ....
να ... ενοχλεί !!!!!!
Είναι extra small το άτομο .
Είναι δεδομένο ότι είναι ανύπαρκτος.
Με αυτά .... όσοι έχετε ζωή, να περνάτε καλά , οι αποτυχημενοι ανύπαρκτοι brabus67 & barock και κλώνοι
συρθείτε στη λάσπη σας , ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΙΣΤΕ, ΤΙΠΟΤΕ, ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ....
Μέχρι την επόμενη κυριακή 20/9/2020 , δεν ξαναγράφω τίποτε .
Αν αναφερθεί σε εμένα πολλές φορές , ειδικά ο brabus67 αλλά και το άλλο ναυάγιο ο barock ,
θα προσθέτω βδομάδες. Αν με αναφέρουν σε 2-3 posts η 20/9/2020 γίνεται 27/9/2020
Αν κάνουν παραπάνω 4/10/2020 !!!!!!
Μπορεί να ενημερώνω με pm, κάποιον δεν γαμιεται και είναι άνδρας, το αντίθετο δηλαδή του ... brabus67.
Αν γράψουν πολλά , no problem , γίνεται οκτώβριος ... νοέμβριος .... 2021 ...
Κανένα πρόβλημα, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ brabus67 !!!!!!
Είπαμε ... δεν είναι ανεκτό το ...
brabus και παληκάρια , γίναμε μαλλιά κουβάρια !!!!!!!
Καλά να περνάτε και να γαμάτε , οι άνδρες, όχι ο brabus67 !!!!!!
Η φωτογραφία είναι έτοιμη .
Κακώς...
Μάλλον είχα μεγάλες προσδοκίες από το θρυλικό nickname-χέζω τάφους αριστερών-Λάκη33
Πόσταρε τη φωτό που λες ότι ετοίμασες εδω στο thread να εξιλεωθείς,εχεις μερικες ωρες ακόμη...
Κακώς...
Μάλλον είχα μεγάλες προσδοκίες από το θρυλικό nickname-χέζω τάφους αριστερών-Λάκη33
Πόσταρε τη φωτό που λες ότι ετοίμασες εδω στο thread να εξιλεωθείς,εχεις μερικες ωρες ακόμη...
Πως την είδες ΒΑΛΚΑΝΙΕ ;;;
Με έχεις ότι ζητάω ΕΛΕΟΣ από σένα ή από όποιον άλλο παίζει εδώ μέσα ;;;;;;
εισαι πισω αγαπητε,,,μασουρια θα ειχε το μενου σημερα αλλα δυστυχως...αχά....
σήμερα διαγωνιζόμεθα στα τουτού !!
ειμαι αποσβολωμενος,πικραμενοςστεναχωρημενος και θυμωμενος...συμπασχω με βαλκανιο πουτσαρα και παω να πιω ενα τετραπλο ουισκακι περδικα(δεν εχω λεφτα για ακριβοτερο)..γκρεμιστηκε το μπου,η Ελλας και το συμπαν ολακερο..α ρε μπαροκ ζημια που εκανες
Λακη περιμενουμε τοσοι φαν σου να ξεσκισεις κωλαρακια οπως παλια με τις πιστολες..βαλε τα μασουρια να καυλωσουμε και μετα οτι θες...Έγινα ... δημοκράτης ρε αθηναίε !!!!!
ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ;;;
Εσείς διαλέγετε !!!!!
Ποιόν θέλετε να διαβάζετε ;;;;;
Εμένα ή το brabus67 ;;;
Κάντε ψηφοφορία και μην ψηφίσει κανείς !
ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ brabus67 να του δώσω αβαντάζ !!!!
Μετά ψηφίζετε οι υπόλοιποι !!!!
Πείτε μου ώρα αν είναι , να επαληθευτεί η ψήφος μου !!!!
περιμενω και εγω αγαπητε Πουτσαρα με αδημονια...ειμαι ρομαντικος και σχεδον εκλιπαρω Λακη να κανει ρελανς να πεσουν οι σερβερ..εχω ελπιδες ακομαειμαι αποσβολωμενος,πικραμενοςστεναχωρημενος και θυμωμενος...συμπασχω με βαλκανιο πουτσαρα και παω να πιω ενα τετραπλο ουισκακι περδικα(δεν εχω λεφτα για ακριβοτερο)..γκρεμιστηκε το μπου,η Ελλας και το συμπαν ολακερο..α ρε μπαροκ ζημια που εκανες
Νομίζω εκφράζεις το κοινό αίσθημα των απανταχού Λακοfans
Έχουμε ακόμη τρεισήμισι ώρες πριν μπει η Δευτέρα,ίσως ρεφάρει ο Λάκης στο 90΄
Είναι η μέρα της κρίσης σήμερα για το monsieur Lakis
Μας έχει ζαλίσει τις μπάλες τόσους μήνες με μασουρια, οικογένειες Ρότσιλντ κλπ, σήμερα θα φανεί αν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Υποψιάζομαι ότι έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και βρήκε μόνο φόδρα
Υ.Γ.
1. Αν το τελευταίο επιβεβαιωθεί, προβλέπω επιστροφή Σαββίδη σήμερα και επική καραμούζα
2. Αν ο γίγαντας Lakis, προς τερψιν του κοινού του bou, σταθεί στο ύψος του με μεγάλη χαρά θα ανακαλέσω