Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γιατί τρολάρισμα ρε μάγκα ;;;
Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ... ΜΕΝΕΙ ΧΑΝΙΑ ;;;
Δεν ήταν κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ότι γράφτηκε για εντυπωσιασμό !
ΗΤΑΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ;;

Επίσης ο ίδιος ... πούλαγε μούρη , ότι δεκαετία 1990 δούλευε σε νυχτερινά μαγαζιά ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΣΤΟ ΕΚΕΙ !!!!!!
Και επίσης πούλησε μούρη ότι ... ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΟΣΤΟ !!!!!!!

Ειλικρινά ...
ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ ΟΤΙ ... ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ;;;;
Ειδικά αν είναι ... ψέμμα !!!!!!

Για τη φωτογραφία, τι γνώσεις έχεις από ψηφιακή φωτογραφία, μας είπες ;;;;;
Γιατί δεν έχει περιθώριο η φωτογραφία ;;;
Γιατί το χαρτάκι δεν είναι ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ;;;
Γιατί τα χαρτονομίσματα είναι προφίλ ;;;;;

Ειλικρινά, πιστεύεις ότι δεν μπορούσα να του το βουλώσω με μια φωτογραφία δική μου ;;;;
Αληθινή , όχι μαλακία.

Ποιός θα το θυμόταν ;;
Κανείς !
Πόσα ... σχόλια θα έπαιρνε ;;; Ελάχιστα !!!!
Τις τρολιές θυμούνται , όχι τις αληθινές τάπες !

Ποιός θυμάται ένα μάτσο άδειες που είχα ανεβάσει ;;;;;;;

Η φωτό δεν είναι αλήθινή.

Για πες μου επίσης ....

ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ... brabus67 ;;;

Κάποιον να τον έχει δει ;;;;;

Γιατί δεν περνάει με τη λαμποργκίνι από μια καφετέρια που του είπα ;;;;;

Τι κίνδυνος υπάρχει σε αυτό ;;;;;;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Λάκη,δυστυχώς στα γραφόμενά του έδωσες τη δική σου ερμηνεία και όπως έχω ξαναγράψει,δεν είμαι ρουφιανος να σου πω τι είναι ψέμα και τι αλήθεια

Αλλά να σε ρωτήσω κάτι,έτσι και αλλιώς για δικαστικούς λόγους από τις 15/9 πρωία,πρέπει ξανά να σταματήσω να γράφω

Πιστεύεις ότι έχει υπάρξει μέλος,μεσήλικας,με οικονομικη ευχέρεια,ο οποίος(όχι εσύ) ας πούμε έχει πληρώσει ιδιωτικό ερευνητή για να βρει το ποιόν μερικών μελών;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.657
Πόντοι
1.706
Μπλα μπλα μπλα και ξανα μπλα μπλα μπλα

Κριμα και μαζευτηκαμε 12 ατομα κ περιμεναμε.

Πως να δικαιολογηθω τωρα?τι να πω? Μαυρο φιδι που με εφαγε τωρα

Σχολη δημητρακη , μονο μπλα μπλα μπλα

Εφαγα εναμισο κιλο ποπκορν περιμενοντας τζαμπα.

Μια φωτογραφια ,χιλιες λεξεις λενε....αλλα που ξερουν αυτοι

Χωχω χωχ χωχ

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

Επίσης ο ίδιος ... πούλαγε μούρη , ότι δεκαετία 1990 δούλευε σε νυχτερινά μαγαζιά ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΣΤΟ ΕΚΕΙ !!!!!!

Ειλικρινά ...
ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ ΟΤΙ ... ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ;;;;

Ειλικρινά, πιστεύεις ότι δεν μπορούσα να του το βουλώσω με μια φωτογραφία δική μου ;;;;
Αληθινή , όχι μαλακία.

Ποιός θα το θυμόταν ;;
Κανείς !
Βαλε εσυ τη φωτογραφία Και σου υπόσχομαι ότι θα το υπενθυμίζουμε στο μπαρόκ εις τον αιώνα τον άπαντα.
Με το να μην την ποστάρεις θα στιγματιστεις αιωνίως και θα σε δουλεύουν μέχρι να σβήσει ο ήλιος

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο Ιταλός μου είπε οτι για τους rooshάκηδες έχω περάσει πλέον στην περιοχή του θρύλου,με θεωρούν ζωντανό θρύλο του μπλοκ.
Ο roosh δεν εθεάθη ποτέ με σοβαρή γκόμενα μετά το 2015 μου είπε όλο με άντρες τον βλέπανε και δεν έδειχνε ποτέ προσεγγίσεις live.Αρνιόταν να δείξει πώς κάνει καμάκι.Σύχναζε στα πιο κακόφημα μαγαζιά της πόλης.Δεν έδειχνε να πάει καλά το τελευταίο διάστημα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ποιός ο ιταλός και ποιός ο roosh ;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Παααααμεεεε Λακαρε!
Εσκασε και η σκελεα με το magnum!
All out war τωρα!
Ή θα τους φας ή θα σε φάνε!
Θα σας κανει παιδάκια σημερα ο Λακμαν!

τα διαλυτικά λείπουν εκ παραδρομής ή να πάρουν αντισυλληπτικά όσοι διαβάζουν το θρεντ τζαστ ιν κεις ; :grin:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολύ σαβούρης ο τύπος.Πήγαινε σε κάτι ανύπαρκτες και όταν τον έριξα στα βαθιά με τις μουνάρες έκλασε τελείως.Εφαγε πακέτο κανονικό.Μου λέει δεν πάω ποτέ σε τέτοιες γιατί ξέρω οτι θα τον πιω.Του λέω δεν ήρθα Πολωνία για μπαζάκια θα ασχολούμαστε μόνο με μοντελοειδείς και σούπερ εμφανίσιμες.
Αλλά στα αρχίδια του ο τύπος μίλαγε με όλες.Πού τις έβρισκε τις μπάζες?Με έβαλε και εμένα να τους μιλήσω εντάξει πλάκα είχε αλλά ουσία μηδέν.Τσίμπησα όμως το τηλεφωνάκι από την Ουκρανή που γούσταρε και μου άρεσε να δούμε πώς θα πάει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ο Ιταλός μου είπε οτι για τους rooshάκηδες έχω περάσει πλέον στην περιοχή του θρύλου,με θεωρούν ζωντανό θρύλο του μπλοκ.
Ο roosh δεν εθεάθη ποτέ με σοβαρή γκόμενα μετά το 2015 μου είπε όλο με άντρες τον βλέπανε και δεν έδειχνε ποτέ προσεγγίσεις live.Αρνιόταν να δείξει πώς κάνει καμάκι.Σύχναζε στα πιο κακόφημα μαγαζιά της πόλης.Δεν έδειχνε να πάει καλά το τελευταίο διάστημα.

Αρχηγέ,μιας και ανέφερες τον roosh και το φορουμ,ξέρεις ποιος είναι αυτός;

Alina-with-Mr-Bald-Summer-Georgia-2019.jpg

Έχετε κάνει μαζί του και διάλογο στο forum

Τον αναγνωρίζεις;
Ξερεις σε ποια πόλη του μπλοκ μένει τωρα μόνιμα;

Αν θες στείλε μου σε μνμ τα στοιχεία της βυζαρούς Λευκορωσίδας,να της κάνω μία πρόταση

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο roosh δεν εθεάθη ποτέ με σοβαρή γκόμενα μετά το 2015 μου είπε όλο με άντρες τον βλέπανε και δεν έδειχνε ποτέ προσεγγίσεις live.Αρνιόταν να δείξει πώς κάνει καμάκι.Σύχναζε στα πιο κακόφημα μαγαζιά της πόλης.

O Roosh πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος παπατζής που έχει βγει ποτέ.

Εγώ αμφιβάλλω αν έχει γαμήσει ποτέ πάνω από 5αρι.Στην Ουκρανία γαμούσε μόνο πουτάνες.Καλά Πολωνία,στάνταρ δεν είχε γαμήσει τίποτα τα τελευταία χρόνια που έμενε εκεί

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
,Αυτός ο Χαλκιάς πακιστανοκαραφλος είναι χειρότερος κι από σένα εμφάνιση..αλήθεια το πιστεύω
Κι εσύ είσαι ναυάγιο αλλά όχι τόσο σαν αυτόν
Αυτός είναι και αντιπαθητικός εκτός από ασχημαντρας
Οποιανπηδηχτηκε μαζί μου παλιά χωρίς λεφτά θαχει αυτοκτονήσει σήμερα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Αρχηγέ,μιας και ανέφερες τον roosh και το φορουμ,ξέρεις ποιος είναι αυτός;

Alina-with-Mr-Bald-Summer-Georgia-2019.jpg

Έχετε κάνει μαζί του και διάλογο στο forum

Τον αναγνωρίζεις;
Ξερεις σε ποια πόλη του μπλοκ μένει τωρα μόνιμα;

Αν θες στείλε μου σε μνμ τα στοιχεία της βυζαρούς Λευκορωσίδας,να της κάνω μία πρόταση

Είναι αυτός που αυτοαποκαλούταν Vorkuta.Τώρα έχει κανάλι στο youtube bald and bankrupt και ένα σωρό θεάσεις.
Με τη Λευκορρωσίδα τα είχα κανονίσει όλα ένα χιλιάρικο δωράκι ήθελε να έρθει διακοπές για όσο διάστημα ήθελα.Πρέπει όμως να τη φέρω Τουρκία και μετά μπορεί να παίξει πρόβλημα γιατί θεωρείται επικίνδυνη χώρα.Οχι κατ' ανάγκη αφού έχει 4 ασφαλείς περιοχές αλλά Πολωνία ήταν πολύ πιο άνετα.
H Λευκορρωσίδα μου έστειλε και γυμνό βίντεο,τα πάντα όλα.Τώρα γίνεται εκεί ο χαμός με τις επαναστάσεις για αυτό βέβαια τα κάνει αυτά.Αλλά έκρινα οτι δεν αξίζει το ρίσκο να τη φέρω Τουρκία.
Τώρα Πολωνία έβγαλα στο live πολύ δυνατή Ουκρανή,άμα πάει καλά θα την εντάξω στο ρόστερ.
Τις δύο που γάμησα στο τριολέ και τις είχα δυο μέρες 400 ευρώ τους έδωσα να πληρώσουν το νοίκι.Βέβαια θέλουν μονιμότητα.Εχουν δουλειά σε γραφείο εργασίας που φέρνει συνέχεια Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες Πολωνία για δουλειά οπότε άμα τις κρατήσω ανοίγω την πηγή.
Εχω και πολλές άλλες στα σκαριά,να δούμε πώς θα οργανώσω τις εξορμήσεις και τα πουτσίδια.
Πάντως να πας Πολωνία 45άρης για διήμερο με στημένο σκηνικό γκόμενες να σε απασχολούν και να καταφέρεις να βγάλεις καλή γκόμενα στο live θέλει επίδοση.Αλλά είναι δύσκολο,καράφλιασα πόσο δύσκολα ήταν.Περίμενα να αλωνίσω σαν υπερτσόμπανος άρχοντας κι έτσι αλλά δεν είναι έτσι.Οι Πολωνές έχουν σκληρύνει πολύ.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Ειλικρινά ...

Αληθινή , όχι μαλακία.

Ποιός θα το θυμόταν ;;
Κανείς !
Βαλε εσυ τη φωτογραφία Και σου υπόσχομαι ότι θα το υπενθυμίζουμε στο μπαρόκ εις τον αιώνα τον άπαντα.
Με το να μην την ποστάρεις θα στιγματιστεις αιωνίως και θα σε δουλεύουν μέχρι να σβήσει ο ήλιος

Πιστεύεις πως ο άνθρωπος που προκαλούσε μήνες σε μονομαχία με μασούρια δεν ποσταρει επειδή δεν θέλει να συμμετέχει;

Ένας φτωχομπινες κακομοίρης είναι που ξεβρακωθηκε,δεν έχει στον ήλιο μοίρα!

Αν είχε έστω τον στοιχειώδη ανδρισμό θα έκανε διαγραφή λογαριασμού σήμερα!

Αλλά μιλάμε για πουστρακι που έχει συνηθίσει να του τρυπάνε τον κωλο μέχρι τελικής πτώσεως,αυτή τη στιγμή κατά βάθος ηδονίζεται που τον ξεφτιλιζει όλο το site,του σηκώνεται από πίσω.:confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Με αυτά τα χιλιάρικα. ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ;;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Ποιός ο ιταλός και ποιός ο roosh ;
Καμμία φωτογραφία με λεφτά θα βάλεις?
ΕΧΕΙΑ ΚΩΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΆ?
ΓΑΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΧΙ???
από εναν σωγαμπρος μανάβη ρε μαλακά ???
ΜΕ ΠΑΠΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΆ?
ΚΑΙ Σ' ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΝΗ ???

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Είναι αυτός που αυτοαποκαλούταν Vorkuta.Τώρα έχει κανάλι στο youtube bald and bankrupt και ένα σωρό θεάσεις.

:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Τον έχω γνωρίσει,Πράγα μένει πλέον μόνιμα,κάποτε είχε ανοίξει και ενα Hostel δικό του σε άλλη ήπειρο και είχε ξεπουτσιαστεί.
Μιλάει και καλά Ρώσικα,ειναι από τα πιο μάχιμα άτομα (για την ηλικια του) που έχω γνωρίσει
Και σταρχιδιστης/απαξιωτής με τα καλύτερα μουνιά.
Έχει πάει ΠΑΝΤΟΥ στο μπλοκ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
ειμαι αποσβολωμενος,πικραμενοςστεναχωρημενος και θυμωμενος...συμπασχω με βαλκανιο πουτσαρα και παω να πιω ενα τετραπλο ουισκακι περδικα(δεν εχω λεφτα για ακριβοτερο:grin:)..γκρεμιστηκε το μπου,η Ελλας και το συμπαν ολακερο..α ρε μπαροκ ζημια που εκανες:confused::(
και από ποιον ρε τυπε
Από.εναν που κυκλοφορεί με ΠΑΠΆΚΙ
ΜΕ ΠΑΠΑΚΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΆ
και τον έκανε Σκόνη....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Ειλικρινά ...

Αληθινή , όχι μαλακία.

Ποιός θα το θυμόταν ;;
Κανείς !

Πιστεύεις πως ο άνθρωπος που προκαλούσε μήνες σε μονομαχία με μασούρια δεν ποσταρει επειδή δεν θέλει να συμμετέχει;

Ένας φτωχομπινες κακομοίρης είναι που ξεβρακωθηκε,δεν έχει στον ήλιο μοίρα!

Αν είχε έστω τον στοιχειώδη ανδρισμό θα έκανε διαγραφή λογαριασμού σήμερα!

Αλλά μιλάμε για πουστρακι που έχει συνηθίσει να του τρυπάνε τον κωλο μέχρι τελικής πτώσεως,αυτή τη στιγμή κατά βάθος ηδονίζεται που τον ξεφτιλιζει όλο το site,του σηκώνεται από πίσω.:confused:

Τα μασούρια ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΦΙΛ μόρτη !!!!!
Μπαίνουν ανοιχτά !

Όπως τα χαρτιά !!!!!!

ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ !!!!!

Πόσο ρεζίλια είστε ρε ;
Γιατί δεν γράφεις μόνο με το προφίλ barock και γράφεις και με αυτή τη μαλακία ;;;

Γιατί σε ανέχονται με τόσους κλώνους ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom