Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Είναι αυτός που αυτοαποκαλούταν Vorkuta.Τώρα έχει κανάλι στο youtube bald and bankrupt και ένα σωρό θεάσεις.
Με τη Λευκορρωσίδα τα είχα κανονίσει όλα ένα χιλιάρικο δωράκι ήθελε να έρθει διακοπές για όσο διάστημα ήθελα.Πρέπει όμως να τη φέρω Τουρκία και μετά μπορεί να παίξει πρόβλημα γιατί θεωρείται επικίνδυνη χώρα.Οχι κατ' ανάγκη αφού έχει 4 ασφαλείς περιοχές αλλά Πολωνία ήταν πολύ πιο άνετα.
H Λευκορρωσίδα μου έστειλε και γυμνό βίντεο,τα πάντα όλα.Τώρα γίνεται εκεί ο χαμός με τις απαναστάσεις για αυτό βέβαια τα κάνει αυτά.Αλλά έκρινα οτι δεν αξίζει το ρίσκο να τη φέρω Τουρκία.

Αυτός γυρνάει σε κάτι χωριά και μιλάει με σκατόγριες.Λούγκρα μου φαίνεται

Αυτή τη γκόμενα την είχα σταμπάρει κι εγώ στα βιντεάκια του,σιγά μην την γαμάει η λούγκρα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ποιός κυκλοφορεί με ... ΠΑΠΑΚΙ ;;;

Θέλω να το ακούω !!!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Μπλα μπλα μπλα και ξανα μπλα μπλα μπλα

Κριμα και μαζευτηκαμε 12 ατομα κ περιμεναμε.

Πως να δικαιολογηθω τωρα?τι να πω? Μαυρο φιδι που με εφαγε τωρα

Σχολη δημητρακη , μονο μπλα μπλα μπλα

Εφαγα εναμισο κιλο ποπκορν περιμενοντας τζαμπα.

Μια φωτογραφια ,χιλιες λεξεις λενε....αλλα που ξερουν αυτοι

Χωχω χωχ χωχ

Ο μιτσοσ ποσταρει έστω και δύο κιλά σωλομο ληγμένο
Ο Λάκης ούτε κατοσταρικο φωτικοπυ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.958
Πόντοι
5.506
Λάκη "βλέπεις" και κλώνους πλεόν;;;

Πρόσεξε γιατί θα έρθει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ πούτσα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Από σήμερα δεν είσαι ο Λαλάκης είσαι η Λαλακαινα....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τελικά ο κουνιστός δεν μένει στην ... κρήτη ;;; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ;;;;;;

Ούτε είχε ... πόστο σε μαγαζι δεκαετία 1990 ... και το κρατάει ακόμη για χόμπυ ;;;;;;

Πρέπει να μπει ο μήτσος ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙ ΥΠΟΛΕΙΨΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ... ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ... "ΜΑΓΑΖΙΑ" ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είναι αυτός που αυτοαποκαλούταν Vorkuta.Τώρα έχει κανάλι στο youtube bald and bankrupt και ένα σωρό θεάσεις.
Με τη Λευκορρωσίδα τα είχα κανονίσει όλα ένα χιλιάρικο δωράκι ήθελε να έρθει διακοπές για όσο διάστημα ήθελα.Πρέπει όμως να τη φέρω Τουρκία και μετά μπορεί να παίξει πρόβλημα γιατί θεωρείται επικίνδυνη χώρα.Οχι κατ' ανάγκη αφού έχει 4 ασφαλείς περιοχές αλλά Πολωνία ήταν πολύ πιο άνετα.
H Λευκορρωσίδα μου έστειλε και γυμνό βίντεο,τα πάντα όλα.Τώρα γίνεται εκεί ο χαμός με τις απαναστάσεις για αυτό βέβαια τα κάνει αυτά.Αλλά έκρινα οτι δεν αξίζει το ρίσκο να τη φέρω Τουρκία.

Αυτός γυρνάει σε κάτι χωριά και μιλάει με σκατόγριες.Λούγκρα μου φαίνεται

Αυτή τη γκόμενα την είχα σταμπάρει κι εγώ στα βιντεάκια του,σιγά μην την γαμάει η λούγκρα

Εγώ τον σέβομαι.Αυτός πάει Σιβηρία και Λευκορρωσία σε κάτι απομονωμένα χωριά εκεί θέλει αρχίδια να σκάσεις.Γουστάρει τη φάση βέβαια.Εγώ δεν πήγαινα εκεί που να με παρακαλάγανε.Αυτός το κάνει,στα αρχίδια του.Δεν πάει μόνο για τα μουνιά,γουστάρει παρακμή ο τύπος.
Θυμάμαι και εγώ παρακμιακά σκηνικά σε χωριά και μικρές πόλεις Ουκρανία,Πολωνία που μετά το γαμήσι δεν έβρισκες τουαλέτα εντός της οικίας και έβγαινες στο ψωλόκρυο στην τούρκικη ή που ανάβανε φωτιές μπροστά από τις μηχανές στα αμάξια να πάρουν μπρος.
Αλλά αυτός πάει εκεί γαμάει δε γαμάει.Απλά γουστάρει.
Βέβαια είναι και Αγγλος.Ετσι είναι οι Αγγλοι κάπως στα αρχίδια τους,περιηγητές φάση.Σιγά μην τα έκανε αυτά Ιταλός ή Ισπανός.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε βλάκα αν είναι να κάνεις εξαγορά, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΛΗΖΙΓΚ ;;;;
Πας και το αγοράζεις.

Μετά , όταν περάσουν τα χρόνια, το πουλάνε σε κάτι αποτυχημένους σαν τον brabus67 ....

Όταν μεγαλώσει , θέλει να αγοράσει μια 316 4ετίας από λήζιγκ.
Αλλά είναι ακόμη μικρός.
Δεν έχει κλείσει τα 65.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Ο Ιταλός μου είπε οτι για τους rooshάκηδες έχω περάσει πλέον στην περιοχή του θρύλου,με θεωρούν ζωντανό θρύλο του μπλοκ.
Ο roosh δεν εθεάθη ποτέ με σοβαρή γκόμενα μετά το 2015 μου είπε όλο με άντρες τον βλέπανε και δεν έδειχνε ποτέ προσεγγίσεις live.Αρνιόταν να δείξει πώς κάνει καμάκι.Σύχναζε στα πιο κακόφημα μαγαζιά της πόλης.Δεν έδειχνε να πάει καλά το τελευταίο διάστημα.

Αρχηγέ,μιας και ανέφερες τον roosh και το φορουμ,ξέρεις ποιος είναι αυτός;

Alina-with-Mr-Bald-Summer-Georgia-2019.jpg

Έχετε κάνει μαζί του και διάλογο στο forum

Τον αναγνωρίζεις;
Ξερεις σε ποια πόλη του μπλοκ μένει τωρα μόνιμα;

Αν θες στείλε μου σε μνμ τα στοιχεία της βυζαρούς Λευκορωσίδας,να της κάνω μία πρόταση

γι' αυτόν εδώ μιλάμε ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.958
Πόντοι
5.506
Ακόμα βγάζει γλώσσα;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτός είναι άλλη φάση.Θα πάει σε σλαβικό χωριό και θα ανταγωνιστεί τους ντόπιους σε πόση βότκας.Θα πιάσει τα αρχίδια του βέβαια αλλά είναι αξιοθαύμαστος για την προσπάθεια.
Αυτοί είναι Αγγλοι.Δεν τα βλέπουν όπως εμείς οι Βαλκάνιοι.Αυτοί βλέπουν ιθαγενείς,αποικίες κτλ,σου λέει κάτσε να ρίξω ένα ξύρισμα πριν έρθει ο άλλος με το ακόντιο να με σκοτώσει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν αντέχεις τη βότκα κμαν ;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οχι.Αυτό είναι το κλασσικό σύστημα των Σλάβων να γαμάνε τη δική σου.Σε κερνάνε βότκες και βγαίνεις γκολ ενώ αυτοί αντέχουνε.
Βέβαια η δικιά τους μπορεί να κάθεται στα γόνατά σου μεθυσμένη και να τη χαμουρεύεις.Είναι γάμησέ τα καταστάσεις.Σου ρίχνουν τη δικιά τους για να γαμήσουν τη δικιά σου.Πονηρά σλαβικά συστήματα,δεν τους πιάνεις.
Μερικοί Ιρλανδοί πάνε να το παίξουνε γαμιάδες,γερά ποτήρια κι έτσι και ξεγελάνε τους Πολωνούς βάζοντας νερό στα ποτήρια ενώ οι Πολωνοί κατεβάζουν βότκες και ουίσκια.Γενικά τους Σλάβους δεν τους νικάει κανένας,είναι αδύνατο.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γιατί με έκανε ρόμπα ;;;

Ο κολλητός του , έχει 20 αντίκες φεράρι, όλες τις λαμπορκίνι που έχουν βγει , όλα τα μοντέλα παγκάνι και όλες τις amg , brabus και Μ5 Μ3.

Ακούγεται ότι έχει και παλάτσο στη βενετία.
Για αυτό άλλωστε τον λένε και παλιάτσο .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.686
Πόντοι
2.606
Πάντως ένα πράγμα το αναγνωριζω στον τραλαλακη είναι άξιος μαλακας δεν θα σε απογοητεύσει ποτε δεν πέφτουν τα στάνταρ του στη μαλακια πάντα μπορεί να σε ανταμείψει για την υπομονή σου με μια μεγαλύτερη μαλακια από αυτή που τον είχες ικανό μπράβο τραλαλακη σου βγάζω το καπελο είσαι ένας αγνός πραγματικός μαλακας γνήσιος ανοθευτος αληθινός μαλακας όχι γιαλαντζι σαν κάτι άλλους που πήραν και τίτλους φέτος πρέπει να το πάρεις σπίτι σου :hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Οχι.Αυτό είναι το κλασσικό σύστημα των Σλάβων να γαμάνε τη δική σου.Σε κερνάνε βότκες και βγαίνεις γκολ ενώ αυτοί αντέχουνε.
Βέβαια η δικιά τους μπορεί να κάθεται στα γόνατά σου μεθυσμένη και να τη χαμουρεύεις.Είναι γάμησέ τα καταστάσεις.Σου ρίχνουν τη δικιά τους για να γαμήσουν τη δικιά σου.Πονηρά σλαβικά συστήματα,δεν τους πιάνεις.

Τύπε ... μπορώ να κοντράρω πάρα πολλούς στη βότκα.
Εννοείται να πίνουμε τα ίδια.
Από 100 άτομα, θα μεθύσω, όταν οι πρώτοι 50 είναι ήδη για πλύση στομάχουν και οι υπόλοιποι 30 στο νοσοκομείο με κρεβάτι.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
brabus67 ....

ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ;;;

Τις λαμπορκίνι σου τις έχει δει κανείς ρε ζητιάνε ;;;;;;

ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ;;;

Τα βιβλία εντάξει ,δεν τα αμφισβητεί κανείς !
Ξεπερνάς όλες τις νοικοκυρές, που βλέπουν πρωινό καφέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom