Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Alter ego Λαλάκη;
Τύποι να ποσταρω λογαριασμό κοινόχρηστα μετράει;
τραλαλακη πες μας για το αμος ρε μαλακα έλα ξέρεις τα λέω καλά η τα κατέβασα κι αυτά από το κεφάλι μου ;Τύποι να ποσταρω λογαριασμό κοινόχρηστα μετράει;
Δεν χρειάζεται.
Ξέρουμε ότι πεθαμένοι σαν εσένα , μένουν σε πεθαμένες πολυκατοικίες και εχουν κοινόχρηστα ....
Μάγκες μένουν σε μονοκατοικίες στα προάστεια ... ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ .,..
εκείνοι έχουν και δίπλωμα , αυτοκίνητα ... ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ !!!!!!
Σας ξεφεύγουν λίγα λίγα ...
Σήμερα θα πας με το όχημα των 80.000 ευρώ στην ... πλατεία παγκρατίου ;;;
ή στην πλατεία βάθη ;;;;
Μαβίλη μήπως ;;;
τραλαλακη πες μας για το αμος ρε μαλακα έλα ξέρεις τα λέω καλά η τα κατέβασα κι αυτά από το κεφάλι μου ;Τύποι να ποσταρω λογαριασμό κοινόχρηστα μετράει;
Δεν χρειάζεται.
Ξέρουμε ότι πεθαμένοι σαν εσένα , μένουν σε πεθαμένες πολυκατοικίες και εχουν κοινόχρηστα ....
εκείνοι έχουν και δίπλωμα , αυτοκίνητα ... ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ !!!!!!
ή στην πλατεία βάθη ;;;;
Μαβίλη μήπως ;;;
τραλαλακη μην παιζεις με μενα γιατι γνωριζω ολη την αθηνα και μην στενευεις τον κλοιο για σενα στο καφε της λεβιδου παρκαρουν οδηγοι αγωνων και ιδιοκτητες οικων ευγηριας αν με νογαςΣκουπίδι barock ... μην ξεχνάμε ότι εσύ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟ 2009 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥΑΡΕΓΚ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ...
Ψέμμα ήταν βέβαια.
Δεν έχεις καθόλου αυτοκίνητο !!!!!
Δεν έχεις ούτε ένα κατοστάρικο !
Βάλτε κανά μασουρι ρε σούργελα.
Μαλάκα brabus67 ... που κυκλοφορείς ρε μαλάκα με τα ακριβά αυτοκίνητα ρε σούργελο ;;;;;
Σου είπα ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ , ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ....
Να ρολάρεις μπροστά από καφέ στη λεβίδου .......
ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ;;;;;
Κολλάς ... στο ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΑΞΙ
ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΑΜΑΞΙ
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑ.
Πιθανόν δεν είσαι και σε θεση να βγεις από το σπίτι.
Χοντρός, βρωμιάρης, νύχια με μύκητες κτλ ....... ψείρες, τσιμπούρια ...... μυρίζεις σκυλόσκατα κτλ
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟ 100 ευρω !!!!!
Υ.Γ. Φωτό όταν λέμε , εννοούμε αληθινές, με χαρτάκια με ονόματα κτλ.
Όχι όπως τη στέρνα ... ή τα μούφες χαρτονομίσματα !!!!
Φωτό κινητών , βάλτε σε φόρουμ που έχουν ως γλώσσα την αλβανική.
Δεν χρειάζεται.
ή στην πλατεία βάθη ;;;;
Μαβίλη μήπως ;;;
Αυτά τα γράφει όποιος δεν έχει καθόλου αυτοκίνητο!Και λένε ότι το αυτοκίνητο δεν τους χρειάζεται και αν ήθελαν θα έπαιρναν αμέσως όποιο ήθελανΤα ακριβοτερα αυτοκινητα στην Λαρισα τα κυκλοφορουσε ο Βιλανακης
Ο βασιλιας των βΡομα
Παιζει να ξερω τον τυπο που εκμεταλλευτηκε ο Λακης για να του παρει το TTS σε χαμηλη τιμη για την τοτε εποχη που τα κοροιδα επαιρναν δανειο για μεταχειρισμενο αμαξι
TTS, κοψοχρονια, αγοραστης οδοντιατρος..
Φατσα δεν βγαζω, Δημητρακης δεν ειμαι
Καποιος να πει του λακη να δεχθει την προσφορα του Μιδα για το λεον, αμανατι θα του μεινει. Καλο ντιλ ειναι, ενα λεον για ενα αιφον 5C
Παιζει να ξερω τον τυπο που εκμεταλλευτηκε ο Λακης για να του παρει το TTS σε χαμηλη τιμη για την τοτε εποχη που τα κοροιδα επαιρναν δανειο για μεταχειρισμενο αμαξι
TTS, κοψοχρονια, αγοραστης οδοντιατρος..
Φατσα δεν βγαζω, Δημητρακης δεν ειμαι
Εγώ δεν επηρέασα την τιμή !
Αυτός είπε ότι θα το έδινε για 25 χιλιάρικα. Τότε έπιανε +12 για πλάκα.
Το άκουσε ένας δικός μου, με παίρνει τηλέφωνο , μου λέει παίζει tts κυριλέ , καθαρό και το δίνουν 25 χιλιάρικα ! Ψηνεσαι ;;
Του είπα εντάξει τηλεφωνικώς.
Το τσέκαραν γνωστοί και το πήρα τη μεθεπόμενη .
Ρε σεις χαμουτζηδες κανα ταξιδι η καμια ιστορια την τελευταια πενταετια στο μπλοκ παιζει?
εχουμε μαθει τα αμαξια και τις περιοχες-μαγαζια σας απεξω .... νισαφι πια