fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Ραντεβού ρε μαλάκα είναι όταν συμφωνούν και οι δύο.
Εσύ πέταξες μια μαλακία ενώ ήταν σαφές ότι ήμουν εκτός.
Αν θέλει πάντως ο brabus67 να περάσει ρολάροντας από οποιοδήποτε καφέ των ΒΠ ... να μας δείξει την αμαξάρα του ...
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΞΑΡΕΣ ΤΩΝ 80.000€ τέλος πάντων ... μόνο αμάξι να πει , χρώμα και ώρα και θα έχω ανθρώπους να το επιβεβαιώσουν .......
Χαλαρά θα μπορούσε να το κάνει ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΜΑΞΙ ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ... ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ....
Και να μην είναι περιθωριακός, να πλένεται δηλαδή που και που , να μην έχεις τσιμπούρια και να μπορεί να βγει από το παιδκό του δωμάτιο που είναι κλεισμένος από τα ...70s .......
ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΝΤΩΣ .... ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΕΜΠΑ ... και μετά ... ΜΑΒΙΛΗ !!!!!
Την άλλη φορά θα πεις αχαρνών και αγίου μελετίου που είπε το πουλί ....
ή εξάρχεια !!!!!
Εκεί συχνάζουν οι γαλάζιοι λεφτάδες του μπου !!!!!
Μάλλον τα κουμμούνια του φόρουμ , είναι μπρούκληδες μπροστά σας.
Εσύ πέταξες μια μαλακία ενώ ήταν σαφές ότι ήμουν εκτός.
Αν θέλει πάντως ο brabus67 να περάσει ρολάροντας από οποιοδήποτε καφέ των ΒΠ ... να μας δείξει την αμαξάρα του ...
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΞΑΡΕΣ ΤΩΝ 80.000€ τέλος πάντων ... μόνο αμάξι να πει , χρώμα και ώρα και θα έχω ανθρώπους να το επιβεβαιώσουν .......
Χαλαρά θα μπορούσε να το κάνει ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΜΑΞΙ ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ... ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ....
Και να μην είναι περιθωριακός, να πλένεται δηλαδή που και που , να μην έχεις τσιμπούρια και να μπορεί να βγει από το παιδκό του δωμάτιο που είναι κλεισμένος από τα ...70s .......
ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΝΤΩΣ .... ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΕΜΠΑ ... και μετά ... ΜΑΒΙΛΗ !!!!!
Την άλλη φορά θα πεις αχαρνών και αγίου μελετίου που είπε το πουλί ....
ή εξάρχεια !!!!!
Εκεί συχνάζουν οι γαλάζιοι λεφτάδες του μπου !!!!!
Μάλλον τα κουμμούνια του φόρουμ , είναι μπρούκληδες μπροστά σας.