Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.207
Πόντοι
5.506
Λαλακη, είσαι άσχετος από αυτοκίνητα,σε πιάσαν και κορόιδο στο "leasing για μαλακές",σου πασαραν την κουράδα για 500 ευρώ το μήνα!

Ακόμα γελάει ο υπάλληλος που έκλεισε το deal μαζί σου...

Και σκέψου οτι ήταν ο δεύτερος πωλητής που τον έψησε να πάρει Σεατ Λεον.

Σεατ λεον ρε μαλάκα και μάλιστα diesel, να το βάζεις μπρος και να το ακούς σαν ταξί.

Ακόμα ψάχνουν δεύτερο τέτοιο κορόιδο.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε ηλίθιε, το λήζιγκ στην ελλάδα, εννοείται δεν έχει καλές τιμές. Είναι ανάλογο με τις τιμές των αυτοκινήτων που είναι αρχίδια.

Για αυτοκίνητα τι να πεις ....
Κι εσύ ο barock
(pustadoros31 + pustler = barock )
και ο άλλος αποτυχημένος, ο brabus67 ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΟΥΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑ !!!!!

Εννοείται ότι είστε λεχρίτες, βρωμιάρηδες λέτσοι ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΤΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΓΕ ΑΛΛΟΣ ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΟΒΑΝ ΛΟΓΩ ΒΡΩΜΑΣ.

Δεν σας νοιάζει βέβαια, γιατί δεν έχετε φράγκο !!!!!!!

Κάντε 20000000000 posts προσπαθώντας να με προσβάλετε (σας έχω γραμμένους στα @@ μου).

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΩΤΟ 500 ΕΥΡΩ,
ΟΠΩΣ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΟ Ο ΜΗΤΣΟΣ. ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ, ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ , ΑΦΡΑΓΚΟΙ , ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ, ΝΑΥΑΓΙΑ.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Λάκη τώρα θα κοιμηθείς είχες μεγάλη περιπέτεια από το πρωί

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
Ρε σεις χαμουτζηδες κανα ταξιδι η καμια ιστορια την τελευταια πενταετια στο μπλοκ παιζει?
εχουμε μαθει τα αμαξια και τις περιοχες-μαγαζια σας απεξω .... νισαφι πια :2funny:

χαμουτζης ειναι ο κωλος σου
δες το whatsapp σου
και <κλαψε>

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.207
Πόντοι
5.506
Ρε ηλίθιε, το λήζιγκ στην ελλάδα, εννοείται δεν έχει καλές τιμές. Είναι ανάλογο με τις τιμές των αυτοκινήτων που είναι αρχίδια.

Για αυτοκίνητα τι να πεις ....
Κι εσύ ο barock
(pustadoros31 + pustler = barock )
και ο άλλος αποτυχημένος, ο brabus67 ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΟΥΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑ !!!!!

Εννοείται ότι είστε λεχρίτες, βρωμιάρηδες λέτσοι ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΤΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΓΕ ΑΛΛΟΣ ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΟΒΑΝ ΛΟΓΩ ΒΡΩΜΑΣ.

Δεν σας νοιάζει βέβαια, γιατί δεν έχετε φράγκο !!!!!!!

Κάντε 20000000000 posts προσπαθώντας να με προσβάλετε (σας έχω γραμμένους στα @@ μου).

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΩΤΟ 500 ΕΥΡΩ,
ΟΠΩΣ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΟ Ο ΜΗΤΣΟΣ. ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ, ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ , ΑΦΡΑΓΚΟΙ , ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ, ΝΑΥΑΓΙΑ.

Φαντάσου να ΜΗ μας είχες και γραμμένους μέχρι που θα έφταναν οι αφροί που βγάζεις από τη μύτη. :cheesy:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε αρχίδι .... στα θέματα του stekas72, είχες αφιερώσει σε εμένα 5-6 χιλιάδες posts
ενώ εγώ δεν ήξερα την ύπαρξή σου !

Με pm με ειδοποίησαν , ότι ένας πούστης, παλιός θαμωνας τον τσοντοσινεμα, γράφει για μένα ,
στο θέμα του συγγραφέα και ...συνθέτη playlists !!!!!!

Κατανοητό το ότι μισείς αυτούς που έχουν αυτά που δεν έχεις εσύ

1)ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ... ΕΠΑΛ ...
2)ΠΤΥΧΙΑ
3)ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
4)ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ.

Πάντα υπήρχε το περιθώριο , γιατί δεν παρηγοριέσαι ;;;;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Πλακα πλακα..
Εσυ, ο Αρχηγος, ο Β. Π. o sex volcano, ο yorkie και εγω... ειμαστε Βορειοι
Βαλε και τον dirty που ειναι πια μονιμος κατοικος Κιεβου εδω και τρια χρονια για να δεσει το γλυκο :grin:

yorkie ... ο μοναδικος απο ολη την κοινοτητα του μπου που ταξιδευε LA και LV για να ψωνισει( αποδεδειγμενα ) αμερικανες βιζιτες/πορνοσταρ
απαιχτος

Μεγάλη απώλεια για το forum,είχα γράψει και στο αντίστοιχο thread όταν σταμάτησε να γράφει...
Τον είχα και στο δεύτερο πορνο fb μου,αλλά τον έχω χάσει

Ηπιαμε καφε πριν κανα τριμηνο νομιζω , σταματησε το σπορ εδω και καιρο :grin:
εγραψε ιστορια παντως ...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Μίλησα με Ρωσίδα φοιτήτρια που γνώρισα στην Κύπρο και ψήνεται να έρθει ένα τριήμερο μαζί μου Αθήνα τον Οκτώβρη.

Η κοπέλα σπουδάζει Πολωνία και ξέρω ότι οι Ρωσίδες δεν μπαίνουν Ελλάδα.
Έχει να προτείνει κανείς καμία ιδέα πώς να την δεχτούν;
Παίζουν τίποτα φοιτητικές βίζες;

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Μένω Κύπρο, τρώω όλα τα λεφτά στο ενοίκιο, πίνω κρασί, τρώω φέτα στο μπαλκόνι, κοιτάζω την θέα από το μπαλκόνι, και αναπολώ να γυρίσω στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον, δεν ζηλεύω καθόλου τους γκαστερμπαιτερ, αφού είμαι σε ελληνικό έδαφος ΥΓ Κάντε κάτι επιτέλους για τα εμοτικονς, εγώ και ο κλώνος μου ο Δημήτρης δεν μπορούμε χωρίς αυτά

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εδώ μέσα υπάρχουν τρελοί λεφτάδες με παπάκια !!!!!!

Υ.Γ. Μιας και ειπωθηκαν μαλακίες ... το seat leon 1.8 του 2009 , όπως και να έχει πιάνει τα τριπλάσια από το τουαρέγκ που ήρθε το 2009 μεταχειρισμένο στην ελλάδα ... του 2004 και βγάλε δηλαδή ...
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΟΥΤΕ 1500€

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ρε Μαρκελε, τραβα παρε κανα μοριο, που εσυ αντι για φετα τρως μονιμως λουκανικα στο μπαλκονι.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ρε σεις χαμουτζηδες κανα ταξιδι η καμια ιστορια την τελευταια πενταετια στο μπλοκ παιζει?
εχουμε μαθει τα αμαξια και τις περιοχες-μαγαζια σας απεξω .... νισαφι πια :2funny:

Πλακα πλακα..
Εσυ, ο Αρχηγος, ο Β. Π. o sex volcano, ο yorkie και εγω... ειμαστε Βορειοι

Μονο ο mindreader σωζει καπως την καρασταση απο τους χαμουτζηδες

Και ο Δημητρακης χαμουτζης ειναι αλλα οι φωτο απο το αχουρι με τα γατια και τις κρεμες δεν προσφερουν και πολλα περαν του τρολαρισματος
Κατσε ρε,σαλλλονικιος ηταν ένας μυθομανης πουσταρας ναζι κολλητος του τραβελοπουστα Nik1410,acapoeira τον έλεγαν.
Τον ξέρεις?
Μια αλλη πουσταρα ονόματι modeljunkie?

Μαλλον να ψαχνεις για τραβελοκαταστασεις
Ρωτα τον Μαρκελο να σου πει που θα βρεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΡΙΑ φαινεσαι να τα εχεις ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΝΑΓΚΗ

Τι μαλακας βλαχοστουρνος!
Καρφωθηκε μονος του το ζώον οτι είναι ο ακαποειρα!
Βρε γελοιε πηγαινε με τον κολλητό σου το Νικ1410 στη Φιονα το τρένο,να σας τακτοποίησει!
Ε για να εισαι ναζι και εσυ χωμένος στην ντουλάπα χρόνια θα εισαι σαν τη χοντρή κολλητή σου τραβελοπουστα!
Τι κηδειες σας εχω κανει εδω μεσα!
:2funny::2funny:

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Γύρω στα 60 είμαι είπα ψέματα, ο Χάρης είπε ότι μου βγήκε η φαλάκρα, φτιάχνω κλώνους στο μπούρδελα έχω κρυφά προφίλ δίπλα και ζητάω ραντεβού με Κρος άλλος χωρίς λεφτά γιατί δεν έχω, ζητάω από τον πορνομετανστη πουτσες για γυναίκα ούτε λόγος, με λένε ιωσηφ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.207
Πόντοι
5.506
Εδώ μέσα υπάρχουν τρελοί λεφτάδες με παπάκια !!!!!!

Υ.Γ. Μιας και ειπωθηκαν μαλακίες ... το seat leon 1.8 του 2009 , όπως και να έχει πιάνει τα τριπλάσια από το τουαρέγκ που ήρθε το 2009 μεταχειρισμένο στην ελλάδα ... του 2004 και βγάλε δηλαδή ...
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΟΥΤΕ 1500€

Εχεις δικιο Λακη, αρα το σεατ λεον του 2009 ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΑΞΙ απο το Τουαρεγκ του 2006.

Εχεις πει και μεγαλυτερες μαλακιες, μην πεφτεις.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Sorry κιόλας ρε τύποι, αλλά τι ακριβώς προσπαθείτε να αποδείξετε?

Ότι είστε μπρουκληδες?

Ότι είστε γρήγοροι?

Γιατί με Leon και Tuareg ούτε το ένα προκύπτει ούτε το άλλο.

Μη μας ζαλιζετε τις μπάλες, ανοίξτε ένα θέμα και αλληλοξεκωλιαστειτε ελεύθερα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
γεια σας παιδεια ξεχαστηκα να μπω τελευταια με τις βολτες.εχουμε κανα νεο?
εβαλε επιτελους φωτο ο μπαγλας της πετρουπολης απο μπριζολες εστω και κουλουρι?
βρηκε η μαρκελα επιτελους το μεγαλο μωριο που ψαχνει?
ζει ο διμητρακης η πεθανε απο την πεινα στην προσπαθεια του να μαζεψει 2 μηνων χαρτζιλικη
για να βαλει εδω φωτο να το παιξει πλουσιος?ειναι απιστευτος ο πουστης θα κανει κοματακια το πιρασκι
στα 3 να τρεφετε για 5 μερες για να κανει οικονομια να τα φωτογραφησει!
ειναι πραγματι πλουσιος ο προεδρος,περνει 1500 χαρτζιλικι απο τα λεφτα που κλεβει κρυφα η μανα του
απο τον γερο σπονσωρα πολιτικο μηχανικο και δεν χαλα σελινι ολα στην κασα πανε!
πεθενει της πεινας και ζει κλισμενος σε μια τρωγλη να τον παιζει στο μπανιο ολη μερα.
σε ρουχα δεν ξοδευει,ειδατε την ντουλαπα του χαχαχαχ,σε φαι τιποτα,σε πουτανες μονο κερασμενες
στο μεταξουργιο απο κανενα φαν του που πιστευει οτι ειναι πετυχημενος και εχει μουνια στην πετρουπολη.
ειναι απιστευτος ο πουστης,πεθενει της πεινας για να το παιξει πλουσιος σε οσους δεν το ειδαν η γνωριζουν.
εχει και μια φημη ειναι ο σταρ του μπου,μην νομιζουν οι φουκαραδες ειναι σε χειροτερη μοιρα χαχαχαα.
ελα ρε τσιπη πισω αθηνα να κανεις ζωαρα με τα 200 ευρο που παιρνεις απο τους απορους!
αφου σου φτανουν και σε περισευουν δεν ξοδευεις μια καραφλομογγολε.χαχαχαχαχα,
διμητρακη εξαφανιζολ ρε κακομοιρη,εγω ειμαι ο σταρ του μπου χαχαχαχαχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom