Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επειδή εσύ είσαι κακομοίρης και ούτε στα όνειρα σου δεν έχεις κάρτες πρέπει και οι άλλοι να είναι φουκαράδες σαν κ'εσένα?:2funny:

Της πιστωτικές μου κάρτες σας της είχα ξαναβάει,όταν με είχες ρωτήσει αν έχω πιστωτικές της είχα ξαναβάλει και το είχες βουλώσει γιά 5-6 μέρες :2funny:
Το μεγαλύτερο ρεζιλίκι το έφαγες όταν έλεγες ότι δεν πήγα στις Η.Π.Α :2funny::jerking:και έβαλα και βίντεο και φωτογραφίες και δεν έγραφες γιά 2 βδομάδες :2funny::2funny::2funny::jerking:
Πάρε πάλι 2 πιστωτικές που έχω πρόχειρες γιά να το βουλώσεις ξανά γιά 5-6 μέρες :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ρε βλάκα, αυτές δεν είναι πιστωτικές, χρεωστικές είναι.

Ηλίθιε, δεν ξέρεις καν την διαφορά πιστωτικής και χρεωστικής.

Στον ύπνο σου είναι χρεωστικές :2funny::jerking: καλά δεν βλέπεις στη φωτογραφία που μας έβαλες που γράφει ξεκάθαρα ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΟΡΙΟ 500.000 ΡΟΎΒΛΙΑ :2funny:
Η πάνω κάρτα MTS που είναι σαν τη δικιά μου είναι πιστωτική η κάτω είναι χρεωστική αλλά τόσο βλάκας είσαι :2funny:
Η κάρτα μου sberbank είναι αυτή εδώ και είναι και αυτή πιστωτική. Αλλά τόσο βλάκας είσαι :2funny::2funny::2funny::2funny:Καλά λέω ότι είσαι ο πιό ηλίθιος στο σά'ι'τ :2funny::2funny::2funny:Μα πόσο 'ασχετος μπορεί να είσαι?:headbang::headbang::headbang:

 

Συνημμένα

  • sber pistotiki.png
    sber pistotiki.png
    435,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • pistotikes.png
    pistotikes.png
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 24

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Μηνύματα
2.417
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ναι,έκατσα στο Word και αφιέρωσα χρόνο για να την πω σε έναν.......

-ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΖΑΝ ΓΙΑ 200ΕΥΡΩ

-ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

-ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ.....ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ

-ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΥΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ

-ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΣΟΝΤΑ

-ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΓΥΜΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΙ

-ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ,ΒΑΖΕΙ ΚΡΕΜΕΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ.....

QLUhX4B.jpg


ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ

Δεν ηξερα οτι η καραφλο μητσαινα ειχε επαφη με Σασα Μπαστα, για ξηγησου
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μητσο δεν λεει ψεμματα ο Ρηγας μην αναμασας χωρις στοιχεια οτι διαβαζεις...:glasses:


Ο Ρήγας είναι κλώνος του ακαποέ'ι'ρα :2funny:που είναι ο δεύτερος πιό γελοίος μετά το Βαλκάνιο φουκαρά :2funny:.Το πουλί τον έσβισε και δεν τόλμησε να ξαναγράψει σαν ακαποέ'ι'ρα :2funny:.
Πιλότος φυσικά και δεν είναι γιατί είναι φτωχομπινές και που να τα βρει τα 80.000 ευρώ γιά να σπουδάσει :2funny:.Αεροσυνοδός είναι και ξέρετε πάρα πολύ καλά τι μισθό παίρνουν :2funny::shit:.Άφραγκος είναι με κακομοίρηδες γονείς που τρώει τη ραδιενέργεια της αρκούδας γιά το μεροκάματο :2funny:
Τον είχε συναντήσει παλιά ένα μέλος του σά'ι'τ που δε γράφει πιά και ξέρω πολύ καλά τι είναι και ότι αυτά που λέει είναι γελοιότητες και ψέματα :2funny:



Χιροσιμα και Ναγκασακι τους εχει κανει τους φουκαραδες ο Μητσαρας!!!

Σφαζει αβερτα!!

Αιθερας!!! Κερβερος!!! Αλογο!!!

Επειδή αυτοί είναι φουκαράδες και κακομοίρηδες δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι όλοι σαν κ'αυτούς :2funny:
Αυτές της πιστωτικές κάρτες της είχα ξαναβάλει στο σά'ι'τ όταν αυτός ο ηλίθιος μου είχε πει ότι δεν έχω πιστωτικές κάρτες :2funny::jerking:
Χτες πήραν πάλι τον πούλο :2funny:ο άλλος κλώνος του Ιωσήφ έγραψε να του βάλω φώτο της κρέμες ανοικτές και του της έβαλα :2funny:και τον έφαγε :2funny::2funny::2funny:
Έχουν έρθει άτομα εδώ από το σά'ι'τ και με έχουν συναντήσει και έχουν δει αν όλα αυτα που γράφω είναι αλήθεια ή όχι.
το ξερω οτι ειναι ο ακαποειρα και επειδη διαβαζα λαιβ την φαση με το πουλι μαλακιες εγραφε το πουλακι ο Ακαπ ηταν ολοσωστος Μητσο



Μήπως και ο Βαλκάνιος φουκαράς λέει αλήθεια? :2funny: Μήπως η κλεμμένη φωτογραφία από το μεσητικό ήταν το διαμέρισμα που νοίκιαζε?:2funny:μήπως οι κουρτίνες ήταν η Γερμανίδα γκόμενα του?:2funny: ή και η τσόντα ήταν και αυτή γκόμενα του?:2funny:
 

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Μηνύματα
2.417
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αναφορικα με το Ριγα που ειπε οτι η ανατολικη Ευρωπη ειναι ανωτερη της Δυτικης.

Σιγουρα μιλαμε για μουνολιβαδα, αλλα προσωπικα εφαγα εκθετικα περισσοτερες γκομενες δυτικη ευρωπη απο οτι η ανατολικη. Πιθανοτατα να ειμαι η εξαιρεση στον κανονα (απο οτι μου λενε και αλλοι) αλλα η δυτικη Ευρωπη ειναι ανωτερη. Εχεις διχτυ ασφαλειας, περισσοτερα φραγκα, παντου εχει ξενες (να εισαι σε περιοχη της προκοπης οχι σε κανα γερμανικο μπουρδελο) και οποτε θες χτυπας ανατολικη. Γενικα οσο μεγαλωνεις η δυτικη Ευρωπη ειναι ολοενα και καλυτερη (αν και παντα μενει η σπιθα να γυρισεις στα μουνολιβαδα).

Πολυ σωστος και ο ΒΠ που ανεφερε οτι υπαρχουν διαφορες μεταξυ των γυναικων του μπλοκ. Οι χειροτερες ειναι οι Ρωσιδες/Ουκρανες και απο κοντα (και ισως και χειροτερες οι Ρουμανες).

Απο την αλλη οι γκομενες του Βιζενγκραντ δε σε βλεπουν σαν μια πιστωτικη με ποδια. Γενικα εχουν φιλοτιμο, κανουν κινηση για να πληρωσουν , ειναι γενικα οκ.

Παιζει οι σλοβακες να ειναι και οι πιο "φιλικες προς τον χρηστη" γκομενες στην Ευρωπη. Ουτε πρηξιμο, ωραια μουνια, αξιζουν για κατι παραπανω. για οποιον ψαχνεται για κατι τετοιο. Γενικα στην ελλαδα (τουλαχιστον καμια δεκαετια πισω) υπηρχε . και νομιζω ακομα υπαρχει. μια υποτιμητικη αντιληψη για τις σλαβες.

Το οποιο ειναι γελοιο .δεδομενου οτι οι Ελληνιδες ειναι οι πιο σαπιες (μαζι με ρουμανες, ρωσιδες ουκρανες αλλα αυτες τουλαχιστον ειναι ωραιες) γκομενες της Ευρωπης.


Επισης ο Λακης, δε καταλαβαινω τι κομπλεξ εχει με τους Ελληνες του εξωτερικου. Νομιζει οτι ειμαστε ολοι για τον πουτσο. Τα φραγκα που βγαζω εξω καθως και τα μουνια που εχω παρει δε θα τα εβλεπα ουτε με κυαλι ελλαδα. Ελλαδα εφυγα πριν σχεδον 10 χρονια, πιστευω σε αυτη την περιοδο θα εβγαζα μαξ 1.3 καθαρα, δουλευοντας σαν σκλαβος και θα ειχα παρει μαξ 3 γκομενες που θα μου βγαζανε την ψυχη. Αλλα ειπαμε, ακουμε καζαντζιδη, κλαιμε και τη βγαζουμε με χειρομαλαξεις.




 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στο μεταξύ ο Ιωσήφ μου λέει ότι ο τρομπαδούρος και ο πούστλερ είναι ο Σκυλοχάλιας :2funny:.
Εγώ δεν το πιστεύω γιατί δεν τον έχω γιά τόσο μαλάκα το Σκυλοχάρα.Καταρχήν είναι με αναστολή γιά την υπόθεση που είχα γράψει με λεπτομέρια,και δεν θα ήταν τόσο μαλάκας να πάει να βάλει φωτογραφίες από γιους εφοπλιστών στο σά'ι'τ!:headbang:χωρίς να έχει κανένα κέρδος!.Ο Σκυλοχάρας γράφει κριτικές γιά Call girls και βγάζει χαρτζιλίκι (100 το μήνα) που με το επίδομα που παίρνει ζει πολύ καλύτερα από τους Ελληνες φουκαράδες στη Γερμανία :2funny:.Γιατί να πάει να μπλέξει γιά μαλακίες?
Σκέφτομαι να τους το πω :2funny:γιά να :knockinb: τον Ιωσήφ-τρομπαδούρο.Δεν είναι εύκολο να τον βρούνε.Αλλά αν το πάρουν σοβαρά το θέμα μπορούν να βορύνε το Χάρη που γιά να μη γίνει πάλι έτσι μπουνισμένος θα τους ξεράσει ποιός είναι ο Ιωσήφ-Τρομπαδούρος :2funny:Ο Χάρης δύσκολο να κρυφτεί γιατί στο αεροδρόμιο δουλεύει :2funny:.
Ο Χάρης είναι μέγας μαλάκας γιατί μπλέκει άσχετους ανθρώπους επειδή του το είπε ο Ιωσήφ:2funny::jerking:Με τον κυνηγό ήμασταν συμμαθητές στο δημοτικό και τίποτ'άλλο.

Χτες φάγατε της κρέμες στη μάπα :2funny:της ζήτησε ο Πούστλερ ανοικτές :jerking:σας έβαλα κρέμες αξίας 1.000 ευρώ που έχω στο ψυγείο ανοικτές :2funny:
Σήμερα δεν έχω λέει πιστωτικές κάρτες :2funny::jerking:σας έβαλα της πιστωτικές :2funny:.
Και άρχισαν οι κλώνοι να γράφουν :2funny::jerking:γιατί δεν έχουν τι να γράψουν :2funny::2funny::2funny::2funny:
 

Συνημμένα

  • mpounies2.jpg
    mpounies2.jpg
    97,4 KB · Εμφανίσεις: 20

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Μηνύματα
557
Like
623
Πόντοι
86
Τι έγινε ρε κλώνε με το δικαστήριο τού σχινοχαρα , αναστολή τελικά η πρόστιμο?:2funny: ο Χάρης λόγο σωματότυπου έπρεπε να ήξερε πολεμικές τέχνες και να είχε άδεια οπλοφορίας για σπρέι πιπεριού και τειζερ ηλεκτρικό,οχι μόνο δεν έχει όλα αυτά,αλλά είναι και τέρμα Μάλακας και κυκλοφορούσε με πολλά μετρητά πάνω του σε φτωχές περιοχές της οδυσσου :jerking::2funny: σαν να πάει τώρα νύχτα κάποιος στην Αθήνα Στην Ομόνοια να κυκλοφορεί γύρω γύρω με τόσους νοματεους:headbang: φιρι φιρι το πάει ο Χάρης ξανά να τόν ληστέψουν εκεί που θα πάει :2funny::2funny: όσο για τον Ιωσήφ τον βαρέθηκα, μένει μόνο να μάθουμε με ποιους κλώνους γράφει στο ιερόδουλες και ζητιανευει πουτσες τσάμπα από κρόσσια :2funny: Βαλκανίος φουκαρας παθολογικός ψεύτης, δεύτερη θέση Ρήγας ,ο φύλακας δεν ανεβάζει άλλες φωτό γιατί θα γίνει ρεζίλι ξανά, άξιο απορίας ο τραπουσταρα που χάθηκε :2funny:
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Καραφλοπουστόγερε, αυτές οι στάσεις είναι από το....μετρό της Βαρσοβίας;

IMG-20200827-144313.jpg


Γράψε μας ρε ΑΝΑΠΗΡΕ που πήγες με το μαχαίρι στην κρεβατοκάμαρα των γονιών σου να τους σκοτώσεις

Τι σου έκαναν;
Έφαγαν το τελευταίο πεπόνι από το ψυγείο και δεν είχες να γαμήσεις;

ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΜΕΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ

 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ;;;
Στις μαλακίες είναι η ζωή !
Και το αντριλίκι !!!!

Που είναι ;;
Στον καθωσπρεπισμό και τη δηθενιά ;;;

Αν θα είχαμε γιό το Δημητράκη ;;;;

Από το να είχαμε ένα ΧΑΛΒΑ ....

Δεν ξέραμε ότι πέρα από μπόμπες θα γούσταρες να πίνεις τα χύσια του γιού σου μέσα στο φαγητό σου ενώ τον καμαρώνεις στο λαζόπουλο

Πες μας τώρα πόσα χλμ θα κάνεις για να γαμήσεις τη συμμαθήτριά σου που ήταν μουνάρα.......πριν 40 χρόνια :2funny:

Άμα ψάχνεσαι για αμάξι να πας,σου δανείζω το δικό μου..

Άκου βαράμε κάρτα...:2funny:

 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.398
Like
23.057
Πόντοι
5.506
ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ;;;
Στις μαλακίες είναι η ζωή !
Και το αντριλίκι !!!!

Που είναι ;;
Στον καθωσπρεπισμό και τη δηθενιά ;;;

Αν θα είχαμε γιό το Δημητράκη ;;;;

Από το να είχαμε ένα ΧΑΛΒΑ ....
που δεν γάμαγε πουτάνες , επειδή δεν είναι ... καθώς πρέπει !!!!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ
ΠΟΥ "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ" ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΙΠΗΤΑΡΙΑ ... και οι καριολάρες μανάδες τους ....
και γαμιούνται όλες με περσοναλ τρέηνερς και δασκάλους του σκι και του τέννις ....

και ο ΧΑΛΒΑΣ τα έφτιαξε με γνωστή από "την παρέα" ... που έβγαινε 15 χρόνια ....
και άκουγαν τον καπετανάκη .... και χόρευαν ικαριώτικα ....
και τη γάμησε την καριόλα μετά από .... 2 χρόνια .....


και έκαναν γάμο σε ... κτήμα ....
και έβαλαν δάνειο με αποπληρωμή σε .... 39 χρόνια ....


ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΠΤΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ....
για να μην έχει ... "πάει με μόνο έναν ανδρα"


ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ... ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ... ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ....


και ... πάει σε ψυχολόγο !!!!!!



ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΡΕ ΝΑΙ !!!!!!


Σεβασμός !!!!!!

Σεβασμός !!!!!!!


Ο Μήτσος με 30 ευρώ , γαμάει σπέσιαλ τεμάχια στα σαλόν !!!!!!

Ο μαλάκας δίνει 30 ευρώ για μια άδεια πιατέλα, σε σχέδια από σάλτσες , 50 γραμμάρια κρέας, σπαράγγια και σως αρχίδια καπαμά !


ΓΑΜΑ ΜΗΤΣΟ !!!!!!
ΑΙΘΕΡΑΣ !!!!!!!!

Κέρβερος !!!!!

Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε καριόλη !!!!!!

Σεβασμός !!!!!!ΣΕΒΑΣΜΟΣ !!!!!!







Ρε μαλεα λακη, γιατι μας περιγραφεις τη ζωη σου; Θελεις να στεναχωρηθουμε ή να σε λυπηθουμε;
 
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.037
Κριτικές
4
Like
16.698
Πόντοι
3.936
Καράφλα,σε δουλεύει ο Ιωσήφ και σου λέει πως δεν είμαι ο Ιωσήφ.

Ε λοιπόν είμαι ο Ιωσήφ και θα σε γαμώ μέχρι να σκαρφαλώσουν οι τρίχες τις πλάτης σου στην καράφλα και να καρφώσουν σημαία.:grin:



 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.108
Κριτικές
33
Like
7.348
Πόντοι
4.746
Αν πήγαινα εγω Κιέβο και γαμουσα στα μπορδελα θα γελούσε και το εμπριμέ ερίφιο.Θα λέγανε τι μαλακας είσαι ρε,κανεις ολόκληρο ταξίδι να γαμησεις στα μπορδελα.
Τουλαχιστον θα σκοραρες καπου τυπε- δεν θα σε κοροιδευαν τα π@υτανακια του διαδικτυου- με τους αγαπητικους τους- και μετα να φευγεις ασφαιρος και μαδημενος. (Για εσενα γ@μας- οχι για τους αλλους που δεν γνωριζεις.) Απο την στιγμη που μπαινει το χρημα μπροστα- το ανατολικο μπλοκ απο καμακι εχει πεθανει.
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.437
Like
7.956
Πόντοι
2.356
Αναφορικα με το Ριγα που ειπε οτι η ανατολικη Ευρωπη ειναι ανωτερη της Δυτικης.

Σιγουρα μιλαμε για μουνολιβαδα, αλλα προσωπικα εφαγα εκθετικα περισσοτερες γκομενες δυτικη ευρωπη απο οτι η ανατολικη. Πιθανοτατα να ειμαι η εξαιρεση στον κανονα (απο οτι μου λενε και αλλοι) αλλα η δυτικη Ευρωπη ειναι ανωτερη. Εχεις διχτυ ασφαλειας, περισσοτερα φραγκα, παντου εχει ξενες (να εισαι σε περιοχη της προκοπης οχι σε κανα γερμανικο μπουρδελο) και οποτε θες χτυπας ανατολικη. Γενικα οσο μεγαλωνεις η δυτικη Ευρωπη ειναι ολοενα και καλυτερη (αν και παντα μενει η σπιθα να γυρισεις στα μουνολιβαδα).

Πολυ σωστος και ο ΒΠ που ανεφερε οτι υπαρχουν διαφορες μεταξυ των γυναικων του μπλοκ. Οι χειροτερες ειναι οι Ρωσιδες/Ουκρανες και απο κοντα (και ισως και χειροτερες οι Ρουμανες).

Απο την αλλη οι γκομενες του Βιζενγκραντ δε σε βλεπουν σαν μια πιστωτικη με ποδια. Γενικα εχουν φιλοτιμο, κανουν κινηση για να πληρωσουν , ειναι γενικα οκ.

Παιζει οι σλοβακες να ειναι και οι πιο "φιλικες προς τον χρηστη" γκομενες στην Ευρωπη. Ουτε πρηξιμο, ωραια μουνια, αξιζουν για κατι παραπανω. για οποιον ψαχνεται για κατι τετοιο. Γενικα στην ελλαδα (τουλαχιστον καμια δεκαετια πισω) υπηρχε . και νομιζω ακομα υπαρχει. μια υποτιμητικη αντιληψη για τις σλαβες.

Το οποιο ειναι γελοιο .δεδομενου οτι οι Ελληνιδες ειναι οι πιο σαπιες (μαζι με ρουμανες, ρωσιδες ουκρανες αλλα αυτες τουλαχιστον ειναι ωραιες) γκομενες της Ευρωπης.


Επισης ο Λακης, δε καταλαβαινω τι κομπλεξ εχει με τους Ελληνες του εξωτερικου. Νομιζει οτι ειμαστε ολοι για τον πουτσο. Τα φραγκα που βγαζω εξω καθως και τα μουνια που εχω παρει δε θα τα εβλεπα ουτε με κυαλι ελλαδα. Ελλαδα εφυγα πριν σχεδον 10 χρονια, πιστευω σε αυτη την περιοδο θα εβγαζα μαξ 1.3 καθαρα, δουλευοντας σαν σκλαβος και θα ειχα παρει μαξ 3 γκομενες που θα μου βγαζανε την ψυχη. Αλλα ειπαμε, ακουμε καζαντζιδη, κλαιμε και τη βγαζουμε με χειρομαλαξεις.
Ωραιο ποστ ,παμε λοιπον να μιλησουμε συγκεκριμενα και ανοιχτα
Για Ελλαδα εννοειται οτι συμφωνουμε πιστευω ολοι ,η πιο πουριτανικη χριστιανικη χωρα της Ευρωπης απο βορρα μεχρι νοτο και απο δυση μεχρι ανατολη
οταν μερικοι φιλοι μου λενε οτι ξεσχιζονται οι ελληνιδες γελαω , συγκρινομενες με μουσουλμανες σιγουρα ναι :grin:

Μπορεις να μας πεις στο περιπου τον αριθμο απο γκομενες που εφαγες στη Σλοβακια μεσα σε ενα χρονο και αντιστοιχα ποσες σε καποια απο τις δυτικες χωρες που ησουν? Επισης μιλαμε για ανατολικες που μενουν στην δυση? αν ναι τοτε αυτο ειναι λιγο διαφορετικο ... ντοπιες ποσες εφαγες ειναι για μενα το ζητουμενο (γερμανιδες,γαλλιδες,ισπανιδες,αγγλιδες κτλ) καθοτι δεν γνωριζω για που ακριβως αναφερεσαι.

Ας γραψουν και αλλοι φυσικα που εζησαν/ζουνε μονιμοι στο εξωτερικο τις εμπειριες τους
και το τελευταιο τι ηλικια ειχαν οι γκομενες , κατω απο τριαντα χρονων η πανω ....

 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ;;;
Στις μαλακίες είναι η ζωή !
Και το αντριλίκι !!!!

Που είναι ;;
Στον καθωσπρεπισμό και τη δηθενιά ;;;

Αν θα είχαμε γιό το Δημητράκη ;;;;

Από το να είχαμε ένα ΧΑΛΒΑ ....

Δεν ξέραμε ότι πέρα από μπόμπες θα γούσταρες να πίνεις τα χύσια του γιού σου μέσα στο φαγητό σου ενώ τον καμαρώνεις στο λαζόπουλο

Πες μας τώρα πόσα χλμ θα κάνεις για να γαμήσεις τη συμμαθήτριά σου που ήταν μουνάρα.......πριν 40 χρόνια :2funny:

Άμα ψάχνεσαι για αμάξι να πας,σου δανείζω το δικό μου..

Άκου βαράμε κάρτα...:2funny:

Σε εσένα μέχρι τώρα , είχα φερθεί με σεβασμό . ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.
Τα ίδια σκατά με πουστάρες των τσοντοσινεμά σαν τον μπαρόκ είσαι . Γαμημένος.
Γιαυτό η εξέλιξη σε έστειλε στο διάολο από την ελλάδα. Επειδή είσαι κομπλεξικό σίχαμα.
ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΚ . Τόσο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ & ΑΝΑΝΔΡΟΣ που αναφέρεται ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Δείξε μου τις πουστάρες των τσοντοσινεμά (barock) που ταιριάζεις, να σου πω ποιός είσαι (ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ).

Καλά σου λέει ο Μήτσος ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ... απλά είσαι και ΦΟΥΚΑΡΑΣ ....

Σε όποιον υπάρχει ΙΧΝΟΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ... και θυμάται τι έχω γράψει ....

ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ...

Φυσικά με τον ανδρισμό ΕΣΥ ή ο νέος κολλητός σου Ο BAROCK ουδεμία σχέση έχετε ...

Ούτε άλλα κολλητάρια έχουν .... θα τα ξεσκίζω λίγα λίγα ... για να έχει τζέρτζελο και να παρακολουθεί με αγωνία το κοινό ...

τι να κλάσει ο big brother !
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αναφορικα με το Ριγα που ειπε οτι η ανατολικη Ευρωπη ειναι ανωτερη της Δυτικης.

Σιγουρα μιλαμε για μουνολιβαδα, αλλα προσωπικα εφαγα εκθετικα περισσοτερες γκομενες δυτικη ευρωπη απο οτι η ανατολικη. Πιθανοτατα να ειμαι η εξαιρεση στον κανονα (απο οτι μου λενε και αλλοι) αλλα η δυτικη Ευρωπη ειναι ανωτερη. Εχεις διχτυ ασφαλειας, περισσοτερα φραγκα, παντου εχει ξενες (να εισαι σε περιοχη της προκοπης οχι σε κανα γερμανικο μπουρδελο) και οποτε θες χτυπας ανατολικη. Γενικα οσο μεγαλωνεις η δυτικη Ευρωπη ειναι ολοενα και καλυτερη (αν και παντα μενει η σπιθα να γυρισεις στα μουνολιβαδα).

Πολυ σωστος και ο ΒΠ που ανεφερε οτι υπαρχουν διαφορες μεταξυ των γυναικων του μπλοκ. Οι χειροτερες ειναι οι Ρωσιδες/Ουκρανες και απο κοντα (και ισως και χειροτερες οι Ρουμανες).

Απο την αλλη οι γκομενες του Βιζενγκραντ δε σε βλεπουν σαν μια πιστωτικη με ποδια. Γενικα εχουν φιλοτιμο, κανουν κινηση για να πληρωσουν , ειναι γενικα οκ.

Παιζει οι σλοβακες να ειναι και οι πιο "φιλικες προς τον χρηστη" γκομενες στην Ευρωπη. Ουτε πρηξιμο, ωραια μουνια, αξιζουν για κατι παραπανω. για οποιον ψαχνεται για κατι τετοιο. Γενικα στην ελλαδα (τουλαχιστον καμια δεκαετια πισω) υπηρχε . και νομιζω ακομα υπαρχει. μια υποτιμητικη αντιληψη για τις σλαβες.

Το οποιο ειναι γελοιο .δεδομενου οτι οι Ελληνιδες ειναι οι πιο σαπιες (μαζι με ρουμανες, ρωσιδες ουκρανες αλλα αυτες τουλαχιστον ειναι ωραιες) γκομενες της Ευρωπης.


Επισης ο Λακης, δε καταλαβαινω τι κομπλεξ εχει με τους Ελληνες του εξωτερικου. Νομιζει οτι ειμαστε ολοι για τον πουτσο. Τα φραγκα που βγαζω εξω καθως και τα μουνια που εχω παρει δε θα τα εβλεπα ουτε με κυαλι ελλαδα. Ελλαδα εφυγα πριν σχεδον 10 χρονια, πιστευω σε αυτη την περιοδο θα εβγαζα μαξ 1.3 καθαρα, δουλευοντας σαν σκλαβος και θα ειχα παρει μαξ 3 γκομενες που θα μου βγαζανε την ψυχη. Αλλα ειπαμε, ακουμε καζαντζιδη, κλαιμε και τη βγαζουμε με χειρομαλαξεις.


Κόμπλεξ έχουν κάτι υπάλληλοι σαν τον ΒΑΛΚΑΝΙΟ ΦΟΥΚΑΡΑ & ΠΟΥΣΤΑΡΑ .
Φαίνεται αυτό από το ότι ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Μόνο πούστηδες σαν το barock θα το έκαναν αυτό . Το ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥΣ, Ο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ.
Εγώ απλά νααφέρω ότι υπάρχουν πολλά ληγούρια στο εξωτερικό και φαίνονται πολύ !
Στο φόρουμ , δεν ξέρω τι καπνό φουμάρει ο καθένας και στα αρχίδια μου.
ΚΟΜΠΛΕΞ , ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ που αναφέρονται σε γυναίκες γνωστές μου, χωρίς να τις ξέρουν ..


ΑΝ ΕΙΝΑΙΜ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΦΩΤΟ ΚΑΝΑ ΜΑΣΟΥΡΙ.

Εδώ είναι που λένε ότι είναι γκόλντεν μπόϋς κκαι κυκλοφορούν μόνο με κάρτες !

Εδώ που τα λέμε πάντως, δεν έφυγαν από την ελλάδα τύποι με Μ3 ή σκάφη αραγμένα στη ... βουλιαγμένη .... ή στο πασαλιμάνι !!!!
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ;;;
Στις μαλακίες είναι η ζωή !
Και το αντριλίκι !!!!

Που είναι ;;
Στον καθωσπρεπισμό και τη δηθενιά ;;;

Αν θα είχαμε γιό το Δημητράκη ;;;;

Από το να είχαμε ένα ΧΑΛΒΑ ....
που δεν γάμαγε πουτάνες , επειδή δεν είναι ... καθώς πρέπει !!!!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ
ΠΟΥ "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ" ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΙΠΗΤΑΡΙΑ ... και οι καριολάρες μανάδες τους ....
και γαμιούνται όλες με περσοναλ τρέηνερς και δασκάλους του σκι και του τέννις ....

και ο ΧΑΛΒΑΣ τα έφτιαξε με γνωστή από "την παρέα" ... που έβγαινε 15 χρόνια ....
και άκουγαν τον καπετανάκη .... και χόρευαν ικαριώτικα ....
και τη γάμησε την καριόλα μετά από .... 2 χρόνια .....


και έκαναν γάμο σε ... κτήμα ....
και έβαλαν δάνειο με αποπληρωμή σε .... 39 χρόνια ....


ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΠΤΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ....
για να μην έχει ... "πάει με μόνο έναν ανδρα"


ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ... ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ... ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ....


και ... πάει σε ψυχολόγο !!!!!!



ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΡΕ ΝΑΙ !!!!!!


Σεβασμός !!!!!!

Σεβασμός !!!!!!!


Ο Μήτσος με 30 ευρώ , γαμάει σπέσιαλ τεμάχια στα σαλόν !!!!!!

Ο μαλάκας δίνει 30 ευρώ για μια άδεια πιατέλα, σε σχέδια από σάλτσες , 50 γραμμάρια κρέας, σπαράγγια και σως αρχίδια καπαμά !


ΓΑΜΑ ΜΗΤΣΟ !!!!!!
ΑΙΘΕΡΑΣ !!!!!!!!

Κέρβερος !!!!!

Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε καριόλη !!!!!!

Σεβασμός !!!!!!ΣΕΒΑΣΜΟΣ !!!!!!

Ρε μάγκα παίρνεις ως βάση σύγκρισης το χειρότερο σενάριο ζωής ενός γαρδούμπαλου ελληνα ναυαγίου για να το συγκρίνεις με το Δημητράκη ;;

Προφανώς σε σχέση με αυτόν θα φαίνεται "καλύτερος" ο Δημητράκης.

Δεν υπάρχουν δηλαδή Ελληνες επιτυχημένοι άντρες με ένα γαμάτο μοντέλο ζωής ;;

Αυτό που περιγράφεις είναι το σενάριο ζωής του ολοκληρωτικού ελληνα άντρα ναυαγίου.

Προφανώς δεν είναι όλοι έτσι.

Αυτοί που λέω , είναι το 30% από όσους το παίζουν μάγκες σε ... μουράτα προάστεια !
Και γκόμενοι ... και ... "στελέχη" ....

τσούζει , αλλά αλήθεια !!!!
 
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.037
Κριτικές
4
Like
16.698
Πόντοι
3.936
Επειδή εγώ είμαι μονογαμικός θα ασχοληθώ μόνο με τον Μήτσο!:grin:

Καράφλα, μίλησα για την περίπτωση σου στην ένωση εφοπλιστών, έχουν μείνει όλοι άφωνοι! Θέλουμε να έρθεις για να ερευνήσουμε πως ένα τόσο μικρό καλούπι χωράει τόσο μεγάλες πουτσες και τόσους τόνους σπέρμα.

Ο κωλος σου μπορεί να φέρει επανάσταση στην εμπορική ναυτιλία!
Αλήθεια, έχει δίπλα τοιχώματα για προστασία κατά των διαρροών;:think:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom