dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτή η ζωντανή χεστρα που ανέβασε φωτογραφία του kman με φάτσα,έχει ανεβάσει το Fb άλλου μέλους που από τότε την έκανε,έχει ανεβάσει σαν ΓΑΒ φωτογραφία άλλου μέλους, τι άλλο πρέπει να κάνει για να πάρει τον πούλο;
@Mindreader,με αφορμή κάτι που έγραψες,έβγαλα σημερα μια φωτό για πάρτη σου
Μπορείς πανευκολα να βρεις ισοτιμία, μισθούς Πολωνίας, διανυκτερεύσεις,κ.λ.π.
Άκου φίλε,αν εν έτη 2020 ένας μεσήλικας δεν παίξει σαν το kman,αξιόλογο σλαβικό μουνι δε θα δει.
Εγώ νταραβεριζομαι με γκόμενες που είναι γεννημένες μετά το 90.
Κάτι Κρητες,Ρόδους,κ.λ.π. έχουν πάει προ πολλού σε χαμηλές ακόμη και για Πολωνία τιμές.
Αν δεν παίξεις μπάλα με Σαντορίνη,Μύκονο και υψηλά στάνταρντ,για ποιον γαμημενο λόγο θα έρθει κάποια μαζί σου;
Έχετε πάρει χαμπάρι ότι πλέον δεν σας περνανε για πατέρα ενός 20χρονου, αλλά για τον παππού της;
Για να γίνει αυτή η υπέρβαση λοιπόν και εσύ σαν κοντά στα 60 να κυκλοφορήσεις αξιόλογο 20+, πρέπει να κάνεις οικονομική υπέρβαση.
Που θα την πας νομίζεις;
Στην Κινέτα και θα έρθει;
Το μουνοχρηματιατηριο τιμών είναι ίδιο για όλους σας τους 50+ τουρίστες.
Δε μιλάω για Τάσο όταν ήταν μόνιμος,ούτε για εσένα όταν ήσουν κατά περιόδους εκεί εργαζόμενος γιατί αλλάζουν οι παράμετροι
Αλλά για το όνομα του Θεού,μη γράφεις "ξέρω και κάποιους που γαμανε χωρίς να πληρώνουν" αν μιλάς για άτομα της σειράς σου..
Δε γίνονται τέτοια θαύματα εν έτη 2020,αυτά μόνο επί μπλοκ και για κάποια χρόνια μετά...
Και σου γράφω από το μπλοκ
Μεγάλε μπράβο πάλι μας έβαλες φοβερές αποδείξεις ότι είσαι στην Πολωνία και είχαμε αρχίσει να αμφιβάλουμε
Άντε βάλε μας και την Πολωνέζα σου όπως μας έβαλες τότε και τη Γερμανίδα σου
Βάζω κ'εγώ απόδειξεις ότι είμαι στη Ρωσσία τέτοιες τουαλέτες έχει μόνο στην Ρωσσία άρα είμαι στην Ρωσσία