Δημήτρη κλώνε μου εάν ο ακαποειρα είναι αεροσυνοδός ίσως έχεις πέσει έξω για το ύψος του , γιατί με τα χέρια ψηλά στο ταβάνι πρέπει να φτάνεις ένα ύψος για να ακουμπάς την οροφή του αεροπλάνου, φυσικά και ίσως υσχιει διότι είχε δώσει στον πιλότο εν χαρτί που έγραφε για το πουλί
καλά τόσες αεροσυνοδοί δεν μπορεί να βρεις μια
κει περιμένει να πάει Μύκονο το οποίο ούτε φυσική ομορφιά έχει, ούτε ποιότητα κόσμου, ούτε τίποτα
αυτός τουλάχιστον έχει μείνει προσωρινά στα ξενοδοχεία της αεροπορικής , τρώει τσάμπα και έχει έναν μέτριο μισθό,το κοινό του είναι ότι με όλους τους γκαστερμπαιτερ ότι αν τους σουτάρουν θα επιστρέψουν Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον
ο μόνος που τα έχει σκούρα είναι ο φύλακας γιατί τον περιμένει η τράπεζα και η πρώην του, αυτά τα λέω γιατί το δεύτερο κύμα πανδημίας θα είναι χειρότερο,και φυσικά στο μέλλον θα επιβάλουν χειρότερη πανδημία , ποιος ξέρει τι έχουν στα εργαστήρια κρυμμένα,έχω ακούσει ότι σε εργαστήρια Σιβηρία και κάπου στην ΗΠΑ υπάρχει δείγμα της ευλογιάς,που αν το αμολησουν τελείωσε
ο κλώνος μου δεν έχει να φοβάται τίποτα αντίθετα η κρίση τον ευνοεί και στο γαμησι ,θα γαμιουνται σαν την κατοχή για ένα κόμματι ψωμί ,οι άντρες είναι δύσκολο να επιβιώσουν ,μόνο ο μονσελας σας σώζει
ούτε πανδημίες έχει να φοβάται, τρώει καλα, πίνει, κοιμάται,γαμαει, είναι χαρούμενος εκτός και αν πέσει καμία βουβωνική πανώλη ξανά που θα σώσει πολλούς φουκαραδες στην τελική