Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Το πως βγαζετε συμπεράσματα ότι οι άλλοι είναι άπλυτοι και δεν φοράνε αποσμητικά ... είναι μαγικό !
Στο ξαναγράφω λοιπόν.

Δεν είσαι μελετηρός. :grin:

Ο ίδιος ο "αρχηγος" σου το έγραψε λίγες σελίδες πριν.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε ότι η λευκορωσίδα "γκόμενά" που της πλήρωσε εισιτήρια διαμονή και διασκέδαση δεν του κάθησε γιατί βρώμαγε.

Υ.Γ. Το ότι είναι ειλικρινής του το αναγνωρίζω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
:huh: το
Σιγα τις γκομενες. Οι περισσοτερες ειναι μετριοτητα...
Το κυριοτερο. Πληρωθηκαν για να φωτογραφηθούν...
o kman ειναι τοσο βλακας που εξναι ικανος και γι αυτό
Παντως πιστευω οτι δεν τιςνπληρωνει γιαβφωτο μονο
Χαλαει του κοαμου τα λεφτα γιανκατι ναυαγια σαν αυτον αλλα ψηλες κ πιο νεες ολοτε νομιζει οτι κατι κάνει
Κατα βαθοσ ξεεει οτι εθναι οφφ ολη η φαση εξ ου κ αρχισε και σψστα ναρχεται αθηνα πλέον αντι να τρεψει ασκοπα στο καμενο Κιεβ κ να ταιζει τα αγγουρια απο τα αζητητα
Η μαλλον να συναγωνιζεται με αλλα ναυαγια δυτ ευρωπης για τα αγγουρια απο τα αζητητα  :respect:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Τωρα καθεσαι σαν το κομπλεξικο αρρωστακι και λες τις μαλακιες σου.

Τραβα να παιξεις το πεσμενο πουλακι σου Λακη. Ακους Λακη; Δεν ασχολιεμαι αλλο με τη παρτη σου Λακη. Μη ξυνεσαι για να λαμβανεις τη προσοχη μου....Λακη.

Δεν σε έχω βρίσει ποτέ τύπε.
Σχολίασα τις γκόμενες που ανέφερε ο άλλος.
Από καζακστάν ουζμπεκιστάν ομογενείς.

Επίσης στο στρατό .... έχουμε δει 19χρονους με 2 παιδιά  ....

Αυτά τα ξέρουν οι πέτρες .....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Στο ξαναγράφω λοιπόν.

Δεν είσαι μελετηρός. :grin:

Ο ίδιος ο "αρχηγος" σου το έγραψε λίγες σελίδες πριν.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε ότι η λευκορωσίδα "γκόμενά" που της πλήρωσε εισιτήρια διαμονή και διασκέδαση δεν του κάθησε γιατί βρώμαγε.

Υ.Γ. Το ότι είναι ειλικρινής του το αναγνωρίζω.

Μεγάλη μαλακία του.
Ο γρήγορος παίχτης , σε 5 λεπτά κάνει μπανάκι που τον ετοιμάζει για μάχη !!!!!
Πολύ νερό , ντουζ υγρό παντού , λούσιμο , ξέπλυμα .... 5 λεπτά !!!!!!!!!

Ακόμη και ντουβάρια να γκρεμίζει με βαριοπούλα , αύγουστο , σε 5 είναι μάχιμος !!!

(τεσταρισμένο , γκρέμισα κάτι ντουβάρια στο χωριό τον αύγουστο ....
1 το μεσημέρι ....        )

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σκεφτείτε το παρακάτω, υποθετικό σενάριο...

Σκάει ο Kman Χίλτον ζωσμενος με δεσμιδες 50αρικα... Βρίσκει εκεί το Σαββίδη με 2 Ρωσοποντιες, εξαπολυει τους πυραύλους ο Άρχοντας, τις φορτώνει με συνοπτικές διαδικασίες και τις οδηγεί στο διαμέρισμα-γιάφκα.

Ποσταρει φώτο με το σωβρακο-συμβολο και τις Ρωσοποντιες να τον γλωσσοφιλανε  :rockon:

Πιστεύω ακράδαντα θα μείνει χωρίς ίντερνετ όλη η χώρα για 4-5 ημέρες. Θα γονατισουν όλοι οι παροχοι, θα μυρίζει καμμένο καλώδιο όλη η χώρα.

Εγώ τον άλλον για να τον δοκιμάσω τον πετάω πάντα στην αρένα αντιμέτωπο με τα θηρία και βλέπω τι θα κάνει,πώς θα αντιδράσει,αν μπορέσει κάπως να κινηθεί.Δηλαδή σε άγνωστη χώρα,σε άγνωστη πόλη σε άγνωστη ντίσκο,τελείως μόνο.Αν κινηθεί σωστά,αν προσπαθήσει σημαίνει οτι αξίζει.Αν ψαρώσει και δεν μπει στο παίγνιο σημαίνει οτι είναι fake.
Αμα ρίξω το Σαββίδη σε κανά D flair Κίεβο,Pascha club Poznan,ή στα διάσημα κλαμπ του Κατοβίτσε το Pomaranca κτλ εννοείται θα πιάσει τα αρχίδια του σε ασημένιο πιάτο.Απλά δεν έχει το ένστικτο του killer,του κυνηγού που μπαίνει στη ζούγκλα και καθαρίζει το θήραμα.
Αυτό είναι και εσωτερικό θέμα πόσο σου αρέσει η περιπέτεια οι προκλήσεις η αδρεναλίνη.Τα σπονσοριλίκια,το μουνοκυνήγι γενικώς δεν είναι για λιπόψυχους.Εχεις να αντιμετωπίσεις τεράστιες δυσκολίες και αναπάντεχα εμπόδια και πρέπει πάντα να έχεις ένα πλάνο να ανταπεξέλθεις.
Τη μια στιγμή είσαι βασιλιάς την επόμενη ζητιάνος.Εχει τρομερές εναλλαγές το παίγνιο είναι όλα απρόβλεπτα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Τυπε αυτα που λες δεν εχουν σχεση με αυτα που λεω...

Βαρεθηκα πραγματικα. Εισαι αρρωστος. Πηγαινε να ζητησεις βοηθεια απο καποιον ειδικο. Δεν μπορω να ασχοληθω αλλο μαζι σου. Δεν εχει νοημα. Σε γραφω στα αρχιδια μου, πες τις μαλακιες που λες, μονος σου.

Αυτά που λέω εγώ, τα έχουν δει όλοι.
Αυτά που λες εσύ, δεν τα έχει δει κανείς .

Επαναλαμβάνω , δεν σε έβρισα ποτέ.
Δεν θες να το σταματήσω αυτό !

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Εγώ τον άλλον για να τον δοκιμάσω τον πετάω πάντα στην αρένα αντιμέτωπο με τα θηρία και βλέπω τι θα κάνει,πώς θα αντιδράσει,αν μπορέσει κάπως να κινηθεί.Δηλαδή σε άγνωστη χώρα,σε άγνωστη πόλη σε άγνωστη ντίσκο,τελείως μόνο.Αν κινηθεί σωστά σημαίνει οτι αξίζει.Αν ψαρώσει και δεν μπει στο παίγνιο σημαίνει οτι είναι fake.
Αμα ρίξω το Σαββίδη σε κανά D flair Κίεβο,Pascha club Poznan,ή στα διάσημα κλαμπ του Κατοβίτσε το Pomaranca κτλ εννοείται θα πιάσει τα αρχίδια του σε ασημένιο πιάτο.Απλά δεν έχει το ένστικτο του killer,του κυνηγού που μπαίνει στη ζούγκλα και καθαρίζει το θήραμα.
Αυτό είναι και εσωτερικό θέμα πόσο σου αρέσει η περιπέτεια οι προκλήσεις η αδρεναλίνη.Τα σπονσοριλίκια,το μουνοκυνήγι γενικώς δεν είναι για λιπόψυχους.Εχεις να αντιμετωπίσεις τεράστιες δυσκολίες και αναπάντεχα εμπόδια και πρέπει πάντα να έχεις ένα πλάνο να ανταπεξέλθεις.

Τύπε εσένα όμως άμα ρε πάμε σε ποντιακό γλέντι στο μενίδι ή στα σούρμενα ;
Την παλεύεις με τις πεθερές των 19χρονων ;;;

Τικ ξέρεις να χορεύεις ;
Δεν είναι απλά τα πράγματα !!!!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
Ας ασχοληθούμε με τα σοβαρά
βαλκάνιε, αυτά εκεί τα στίγματα πάνω στη μπάλα σου :S
zC6DL7.jpg
Φοβαται μαλλον το λειζερ μην του καψει τα μπαλακια, για αυτο εχει αφησει τα στιγματα αλα τατουαζ.
Παρολη την φιλοτιμη προσπαθεια της εργατριας για ρουφακωλαντα.. αντικουκου η κατασταση του αρχηγου, σαν να βρισκεται σε πληρη καταστολη  :sunglasses:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τύπε εσένα όμως άμα ρε πάμε σε ποντιακό γλέντι στο μενίδι ή στα σούρμενα ;
Την παλεύεις με τις πεθερές των 19χρονων ;;;

Τικ ξέρεις να χορεύεις ;
Δεν είναι απλά τα πράγματα !!!!!

Σιγά μην ασχοληθώ με τις Πόντιες κοντές χοντροκώλες με τις μυτόγκες.Εμείς μιλάμε για τον ανθό των λευκών γυναικών,Σλάβες Σκανδιναυές κτλ όπου πέφτουν κορμιά καίγονται άπειροι στον ανταγωνισμό αφού όλοι αυτές θέλουν.
Απειρες περιουσίες έχουν θυσιαστεί στο μουνοκυνήγι.Είναι ένα πάθος η θυσία στους σλαβικούς κώλους.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φοβαται μαλλον το λειζερ μην του καψει τα μπαλακια, για αυτο εχει αφησει τα στιγματα αλα τατουαζ.
Παρολη την φιλοτιμη προσπαθεια της εργατριας για ρουφακωλαντα.. αντικουκου η κατασταση του αρχηγου, σαν να βρισκεται σε πληρη καταστολη  :sunglasses:

Αυτή η Πολωνέζα εκπαιδεύτηκε στο γλυφοκώλι και αποδίδει πλέον εκπληκτικά.Αυτό είναι το καλό με τις Πολωνέζες είναι ανοιχτές και ευεπίφορες μαθήσεως.Το μπούκι το μαθαίνουν σε dt να το κάνουν τέλεια δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.Και αυτή στην αρχή ήταν μέτρια και αρχάρια στο γλυφοκώλι ενώ απέδιδε πρώτης κατηγορίας μπούκι αλλά με τη μακρόχρονη εξάσκηση έγινε εξπέρ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πάμε ακόμα μια στο φλέγον θέμα.

Με τι μοιάζει ??

Αφροδίσιο είναι ρε φίλε !!

Κονδυλώματα η κάτι παρεμφερές.

Για κάποιους που με ρωτάνε με PMs.

Δεν έχω κάτι με τον Kman.

Απλά με εξοργίζει το ότι είναι ο βασικός εκπρόσωπος αυτών που "έκαψαν" τις πιάτσες σε όλη την Ανατολική Ευρώπη που εγώ τις γνώρισα παράδεισο και πέρασα αλησμόνητες καταστάσεις εκεί.

Επιπλέον πάει να περάσει τα μαλακοσπονσοριλίκια σαν την απόλυτη συνταγή επιτυχίας, ενώ είναι η απόλυτη συνταγή αποτυχίας που μόνο τα ναυάγια χρησιμοποιούν.

Το ότι είναι άρρωστος ψυχικά και σωματικά είναι κάτι περισσότερο από προφανές.

Ουσιαστικά τον λυπάμαι. Κυριολεκτικά τον λυπάμαι.

Για αυτό και σταματάω οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.

Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Σιγά μην ασχοληθώ με τις Πόντιες κοντές χοντροκώλες με τις μυτόγκες.

Εκεί είναι για τους navy seals των καμακιών τύπε.

Αν δεν σου κάνει προξενιό η γιαγιά σου με τη γιαγιά της γκόμενας,
δεν έχεις καμία ελπίδα.

Βέβαια πριν τα 18 σου πρέπει να γίνουν όλα αυτά, για να κάνεις μειωμένη θητεία με 3 παιδιά
ή καθόλου με 4 . Στα 19 .

Και πρέπει να αντέξεις το χορό ώρες.

Μιλάμε για τη μοσούλη του καμακιού !!!!!

Την ομάχα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εκεί είναι για τους navy seals των καμακιών τύπε.

Αν δεν σου κάνει προξενιό η γιαγιά σου με τη γιαγιά της γκόμενας,
δεν έχεις καμία ελπίδα.

Βέβαια πριν τα 18 σου πρέπει να γίνουν όλα αυτά, για να κάνεις μειωμένη θητεία με 3 παιδιά
ή καθόλου με 4 . Στα 19 .

Και πρέπει να αντέξεις το χορό ώρες.

Μιλάμε για τη μοσούλη του καμακιού !!!!!

Την ομάχα

Από Ελληνίδες μόνο οι Μακεδόνισσες και οι Θρακιώτισσες αξίζουν.Εχει και κάτι Θεσσαλές καλού επιπέδου αν αγνοείς τη βλάχικη προφορά.Οι Κρητικές είναι μεγάλες γαμιόλες εκτός έδρας.
Από εκεί και πέρα το χάος.Γενικώς οι Ελληνίδες υστερούν σε όλα εμφάνιση,χαρακτήρα,σεξ κτλ δεν είναι ανταγωνιστικές στο χώρο των σπονσόρων.Οι Σλάβες τις ρίχνουν στα αυτιά για πλάκα.Δε μιλάμε για Σκανδιναυές κτλ,αυτές τις έχουν για πρωινό.Αντε να τις προτιμούν τίποτα Αραβες λόγω κωλάρας,κοινής παράδοσης και οθωμανικού.
Οι Ελληνες άντρες στέκονται διεθνώς πολύ καλύτερα.
Αν εμφανιστεί η Πολωνέζα με τις βυζάρες,τις ποδάρες,το μαγικό μπούκι ή η Ρωσίδα με το τέλειο σώμα και την τέλεια συμπεριφορά ή η Τσέχα model material ή η Ουκρανή με το τέλειο γλυκό πρόσωπο τα ψηλά φανταστικά πόδια,τι να κλάσει η Ελληνίδα?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
Αυτή η Πολωνέζα εκπαιδεύτηκε στο γλυφοκώλι και αποδίδει πλέον εκπληκτικά.
οκ κμαν, αλλα αντικουκου η κατασταση.. επρεπε και μονο με την κινηση της εργατριας να ειχες γινει ντουρασελ

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
οκ κμαν, αλλα αντικουκου η κατασταση.. επρεπε και μονο με την κινηση της εργατριας να ειχες γινει ντουρασελ

Χρειάζεται κανά μισάωρο αριστοτεχνικό γλυφοκώλι για να ανταποκριθεί επαρκώς το Balkan πέος.
Ενώ η πίπα της είναι εκπληκτική,προτιμώ το γλυφοκώλι γιατί κρατάει περισσότερο.
Την έχω εκπαιδεύσει σε όλες τις ανωμαλίες.
Αυτό είναι το καλό με τις Πολωνέζες.Γουστάρουν ακραία πράγματα στο σεξ όχι τα συμβατικά.Θυμάμαι μια στο Πόζναν ξάπλωσε με το κεφάλι να κρέμεται από το κρεβάτι.Πήγα να τη γαμήσω και μου λέει όχι.Ελα πίσω από το κεφάλι μου.Ζητούσε throat fucking,ασφυξίες κτλ.Αγόρασε μαστίγιο και μου το έδωσε να μαστιγώνω το μουνί της.Δηλαδή οι ίδιες τα ζητάνε,τους αρέσουν οι εξευτελισμοί.
Μιας άλλης το 2008 της έκαιγα τα βυζιά και μετά έτρεχε σε ένα Γερμανό dungeon στο Βερολίνο να τη σπάσει στο ξύλο μέχρι αιμορραγίας.Μου έδειχνε τις φωτό τι της έκανε ο Γερμανός και ζητούσε τα ίδια από εμένα.
Αυτά βέβαια μόνο Πολωνέζες τα κάνουν είναι του heavy style,βιομηχανία στο σεξ,τα πάντα όλα.Οι Ουκρανές είναι γατάκια μπορστά τους,μόνο τη σιλουέτα τους κοιτάζουν.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
Χρειάζεται κανά μισάωρο αριστοτεχνικό γλυφοκώλι για να ανταποκριθεί επαρκώς το Balkan πέος.
Ενώ η πίπα της είναι εκπληκτική,προτιμώ το γλυφοκώλι γιατί κρατάει περισσότερο.
Την έχω εκπαιδεύσει σε όλες τις ανωμαλίες.
Αυτό είναι το καλό με τις Πολωνέζες.Γουστάρουν ακραία πράγματα στο σεξ όχι τα συμβατικά.Θυμάμαι μια στο Πόζναν ξάπλωσε με το κεφάλι να κρέμεται από το κρεβάτι.Πήγα να τη γαμήσω και μου λέει όχι.Ελα πίσω από το κεφάλι μου.Ζητούσε throat fucking,ασφυξίες κτλ.Αγόρασε μαστίγιο και μου το έδωσε να μαστιγώνω το μουνί της.Δηλαδή οι ίδιες τα ζητάνε,τους αρέσουν οι εξευτελισμοί.
Το γνωριζω.. τυπε. Σε καλο δρομο βρισκονται οι πολωνεζες.. μπεκωνα μια μικρη ξανθια φοιτητρια που εμενε στο κεντρο για 3 χρονια, ωσπου ζητησε στεφανι και τσακισε η δουλεια..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ Ουκρανέζα σεμιπρο που γαμούσα Κίεβο το 2015.Αυτό το επίπεδο δεν είναι πια διαθέσιμο σε σεμιπρο.(πωλήτριες σε μαγαζιά,φοιτήτριες,ρεσεψιονίστ που κάνουν εξτραδάκια)

caPRPN.jpg

Ούτε αυτό το επίπεδο είναι διαθέσιμο εννοείται.

JBWFJB.jpg

6SOXMo.jpg

Γκόμενα 20 ετών,186 που γάμησα το 2015 από τη βαθιά ουκρανική επαρχία.Εκανε 16 ώρες ταξίδι για να γευτεί μπάλκαν πέος.

XHT3Vf.jpg

bMWsXh.jpg

Γκόμενα που γάμησα το 2016 από καμάκι σε κλαμπ.Την πρώτη νύχτα το έπαιζε δύσκολη αλλά την επόμενη μέρα στο πρώτο ραντεβού υπετάχθη.

avZhkf.jpg

Τριολέ με 2 γκόμενες από ουκρανική επαρχία την Πρωτοχρονιά 2015-2016.

Tkolb2.jpg

H τύπισσα για δώρο εορτών μετά το έξτρα γλυφοκώλι κάλεσε και τη στενή της φίλη και συνάδελφο στη δουλειά για παρτούζα.Η φίλη της κατέφτασε μετά 5 ώρες ταξίδι με το λεωφορείο για προσκύνημα στο Balkan πέος.

Αυτά δεν τα πετυχαίνεις πλέον μετά το 2017 και τη φρι βίζα που να παρακαλάς.
Τέτοιες φωτό δεν πρόκειται να ποστάρει πλέον κανένας γιατί η περίοδος που αναφέρονταν έληξε.
Εκτός αν γίνει νέα πουτινική επέμβαση στα ουκρανικά εδάφη και εγκαθίδρυση ρωσόφιλης κυβέρνησης.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Ελαφρώς κοιλίτσα που ρουφαει, πλαδαρος κωλος και κυτταριτιδα σε αρχικο στάδιο.
Κανα χιλιαρικο ????

Ευκαιρία έτσι ;
Αν σκεφτείς ότι εδώ έδιναν 250 την ώρα , χωρίς τα εξτρά σε κατουρημένη 1.5 μέτρο ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom