Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Τα θανάσιμα αμαρτήματα του κμαν για τα οποία τον δουλεύουν όλοι :
1) βαφτίζει τις βίζιτες, γκομενες
2) θεωρεί καμάκι την φράση θα σου δώσω 1000 ευρώ για το τριημερο
3) έχει φτιάξει μια πραγματικότητα στην οποία πανηγυρίζει και δεν καταλαβαίνει ότι τον εκμεταλευονται οι βίζιτες.. Όταν δηλαδή σε μια μουνα που ο καθένας μπορεί να πάρει ως cg με 200 ευρώ, αυτός της δίνει 1500 ευρώ, μιλάμε για ξεκάθαρη υπέροχη της βίζιτα και όχι του Βαλκάνιου πουτσαρα... Μιλάμε για αδιανόητη νίκη της βίζιτας, κανονικό ξεβρακωμα
4) βγαίνει και κυκλοφορεί έξω με βίζιτες!!! Ξεκάθαρη δηλαδή ανάγκη να δείξει στον κόσμο ότι κυκλοφορεί μια μουνα... Ενώ οι υπόλοιποι έχουμε ανάγκη να πηδηξουμε μια μουνα, αυτός έχει ανάγκη να την κυκλοφορήσει... Αίσχος...
5) γαμαει σπάνια!!! Μπορεί να βγάζει 2-3 μήνες μόνο με δουλειά και μαλάκια για να πηδηξει ένα τριήμερο μια μουναρα...Πραγματικά αδιανόητο... Απορω πως δεν του πονάνε τα αρχιδια... Αν ήταν να διαλέξω την ζωή του πικερ που γαμαει μέρα παρά μέρα μαζί με τα πανιά η του κμαν που πηδαει μου ες 1 φορά το δίμηνο, μάλλον θα διάλεγα την ζωή του πικερ (νταξει μαλακιες λέω, θα αυτοκτονούσα στα σίγουρα, αλλά ετσι για την κουβέντα το λέω)

:hi: :hi: :hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Εννοειται οτι ειναι καλυτερα να πας στον κμαν και στις βιζιτες τυπε, εγω δεν εχω βιζιτες μαζι μου. Δεν μπορω να ανεχομαι τετοιες μαλακισμενες καταστασεις.

Αν ερχοσουν πριν απο μερες που σου εκανα επισημη προσκληση δημοσιως, θα εβλεπες απο κοντα και δεν θα ελεγες μαλακιες τωρα.

Εχε λοιπον για αρχηγο σου (οπως δηλωσες μερικες σελιδες πριν) τον κμαν και πηγαινε εκει, πληρωσε για κατι που ειναι τσαμπα και καθηστε παρεα να σας μαδανε τα μουνακια και να γελανε μετα μαζι με τις φιλες τους και τους γαμιαδες τους για τη παρτη σας.

Εϊσαι σοβαρός ρε ;
Έχω παλιούς φίλους που δεν βλεπόμαστε ούτε μια φορά το χρόνο και ψάχνουμε αφορμή να βρεθούμε.
Και θα ερχόμουν να δω έναν άγνωστο στο χίλτον , να πίνει και να  ανεβάζει φωτό το bou.com ;;;;;
Πας καλά ;;;

Τσάμπα είναι ;;;
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ;;;;
Να πηδάς μουνάρες 1.85 θεογκόμενες και μπάνικες ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ;;;;;;;;
Στην ελλάδα ;;;;;;;;

Εδώ άλλοι έδιναν 250 ευρώ την ώρα, σε σκιπιτάρα 1.5 μέτρο κατουρημένη σαγιοναρογλείφτρα.
Και είναι τσάμπα η ξανθιά μουνάρα 1.85 ;;;;;;;;

Θα σκοτώσουμε και το δράκο στο τέλος του παραμυθιού ;;;;;;;;

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τι επαγγέλεσε "Χρήστο Σαββίδη" ?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Εϊσαι σοβαρός ρε ;
Έχω παλιούς φίλους που δεν βλεπόμαστε ούτε μια φορά το χρόνο και ψάχνουμε αφορμή να βρεθούμε.
Και θα ερχόμουν να δω έναν άγνωστο στο χίλτον , να πίνει και να  ανεβάζει φωτό το bou.com ;;;;;
Πας καλά ;;;

Τσάμπα είναι ;;;
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ;;;;
Να πηδάς μουνάρες 1.85 θεογκόμενες και μπάνικες ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ;;;;;;;;
Στην ελλάδα ;;;;;;;;

Εδώ άλλοι έδιναν 250 ευρώ την ώρα, σε σκιπιτάρα 1.5 μέτρο κατουρημένη σαγιοναρογλείφτρα.
Και είναι τσάμπα η ξανθιά μουνάρα 1.85 ;;;;;;;;

Θα σκοτώσουμε και το δράκο στο τέλος του παραμυθιού ;;;;;;;;

Πολλα λεμε Λακη.

Αν ερχοσουν, θα εβλεπες απο κοντα. Εγω σαν αντρας, δημοσια σε καλεσα μερικες ωρες πριν και σου ειπα στις 01:00 να εισαι εκει να περασουμε καλα σαν αντρες.

Τωρα ολα αυτα που λες ειναι για παιδακια.

Ενας αντρας που δεν μασσαει, αποδεχεται τη προσκληση, φορτωνει το μαρουλι του και τα μουνια του (αφου δηλωνεις αντρας και δεξιος μαλιστα) και παει εκει που τον καλεσε ενας αλλος αντρας για να περασουν καλα και μοιραστουν οτι υπαρχει στη παρεα.

Δεν δεχτηκες τη προσκληση, δικαιωμα σου.

Ασε τις μαλακιες για αγνωστους και λοιπες παπαριες. Ειναι ντροπη αυτα που λες, δηλωνεις και δεξιος...δεν ειναι για αντρες αυτα που λες.

Ενας αντρας οταν τον καλεσει καποιος αλλος αντρας καπου, ειτε παει, ειτε του λεει δεν γουσταρω και τερμα.

Δεν καθεται σαν τη παλιογρια να του λεει μαλακιες για αγνωστους και εικασιες ανυποστατες χωρις αποδειξεις.

Εαν ειχες αντρισμο πανω σου και δεν φοβοσουν αγνωστους (ελεος πια με αυτες τις μαλακιες, δηλωνεις και δεξιος) θα ερχοσουν με τα λεφτα σου (που λες οτι εχεις) και τα μουνια σου (που επισης λες οτι εχεις) και θα ελεγες με πριν το καλησπερα, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΑΝΤΡΙΚΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ, ηρθα μωρη κουφαλα Σαββιδη να σε δω απο κοντα να δω αν μετρας. Ετσι κανουν οι αντρες.

Τωρα κατσε να λες τις μαλακιες και τις ειρωνιες σου και να εχεις για αρχηγο τον κμαν. Εγινες και ιπποτης του τωρα...ποιος σε πιανει.

Ο αντρας ειτε αποδεχτει μια προσκληση ειτε οχι, το κανει αντρικα. Εσυ εξαφανιστηκες, ουτε καν απαντησες τοτε και τωρα ερχεσαι να πεις τις παιδικες μαλακιες που λες και να ειρωνευεσαι σαν παλιογρια.

Μαυρα χαλια Λακη, κριμα γιατι σε ειχα για σοβαρο ανθρωπο οταν σε ειχα δει στις αρχες οτι εισαι μαχομενος στον αγωνα...αλλα τζιφος...μαπα το καρπουζι.

Δεν θα απαντησω σε οτι μαλακια και να ξαναπεις, το εχεις τερματισει...δεν αξιζεις φιλε το κοπο και το χρονο, πες τα μονος σου πλεον. Πες οτι θες, δεν θα σου κρατησω κακια, ενεκεν του αγωνα που κανεις ως δεξιος. Αυτο μονο κραταω. Καλη συνεχεια και να εχεις υγεια, αυτα σου ευχομαι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.726
Πόντοι
2.606
Ρε μαλακες.....ψυχραιμια,λιγο λογικη......ΣΕ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ κραζετε ενα τυπο επειδη γαμαει πουτανες????? ΟΣΟ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ,οσο και να τον μαδανε,οσο και να πιστευετε οτι τον βαζει λιγο η πολυ,οσο και ξεφτιλα να δειχνει,ΟΣΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ,ειναι δικα του λεφτα ,δικο του βρακι ,δικια του ζωη,δικο του καβλι....σας ζητησε δανεικα????.........ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ.....Αν στην τελικη το δειτε και πιο χαλαρα ,στην ουσια δωρεαν μαθηματα για αποφυγη καταστασεων κανει....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.219
Πόντοι
5.506
Ας ασχοληθούμε με τα σοβαρά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρχηγέ βαλκάνιε με τους πυράυλους σου, αυτά εκεί τα στίγματα πάνω στη μπάλα σου δεν πιστεύω να είναι βρωμιές και επιβεβαιώσεις τη γκόμενα που σε έφτυσε τελευταία λέγοντάς σε άπλυτο......  :S :S :S :S :S :S

zC6DL7.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.219
Πόντοι
5.506
Ρε μαλακες.....ψυχραιμια,λιγο λογικη......ΣΕ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ κραζετε ενα τυπο επειδη γαμαει πουτανες????? ΟΣΟ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ,οσο και να τον μαδανε,οσο και να πιστευετε οτι τον βαζει λιγο η πολυ,οσο και ξεφτιλα να δειχνει,ΟΣΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ,ειναι δικα του λεφτα ,δικο του βρακι ,δικια του ζωη,δικο του καβλι....σας ζητησε δανεικα????.........ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ.....Αν στην τελικη το δειτε και πιο χαλαρα ,στην ουσια δωρεαν μαθηματα για αποφυγη καταστασεων κανει....

Ρε τύπε, εμείς το ξέρουμε οτι γαμάει πουτάνες, αυτός δεν το έχει καταλάβει ακόμα.  :embarrased:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
κμαν, ρονάλντο και δε με νοιάζει τι, αν πηδας επί πληρωμή δε "μετράει". καλο και ωραίο τα γαμήσι, περνας καλά εκεινη την ώρα αλλά αν κάποιος με ρωτησει πόσες γυναίκες έβγαλα στη ζωή μου θα μετρήσω μόνο αυτές που δεν πλήρωσα, αυτές που ήρθαν με μενα ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.

επειδή το ανέφερες, ειμαι 1000% σίγουρος ότι ο ρονάλντο έχει γυναίκες και χωρίς να πληρώσει. μόνο και μόνο επειδή ειναι αυτός που είναι.
εσύ πόσες τετοιες έχεις? ο κμαν? εγώ? αυτές μετράνε...

Η σκληρη αληθεια, εν συντομια.

:hi: :hi: :hi:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.726
Πόντοι
2.606
Ρε τύπε, εμείς το ξέρουμε οτι γαμάει πουτάνες, αυτός δεν το έχει καταλάβει ακόμα.  :embarrased:
και ουτε θα το καταλαβει ρε μαγκα....τον εχεις κοψει για τυπο που νιωθει τι συμβαινει γυρω του....ποσταρει την καβλα του και οποιος μεινει ορθιος....ο καθενας εχει τον γκαιλε του...στην τελικη,καπως επρεπε και αυτος ο ταλαιπωρος να βρει την μοντα να τον χωσει λιγουλακι...και τα κοριτσια τον εχουν αναγκη,ξερεις ποσες τσαντες εχουν σταμπαρει και θελουν να αγορασουν ...τον κραζετε λες και μας ζηταει δανεικα,   θα τον προγκηξετε και θα μεινουμε με τραμουντανα και λακη να ποσταρει ο ενας στον αλλο 500ρικα και φορ.δηλωσεις......το νου σας ρεμαλια!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606

Σε site για πουτάνες, έχουμε αφισσοκολλητές κομματόσκυλα σαν τον Αβράμη με 34.000posts , που κράζουν όσους δεν στηρίζουν το κόμμα τους. Και οι τύποι αυτοί δεν έχουν κανένα ποστ σχετικό με πουτάνες, τζάδικα κτλ.Μόνο κομματική προπαγάνδα κάνουν , για τα αφεντικά τους.
H δική τους σεξουαλική ζωή, είναι να πιπώνουν ζόμπι σε τσοντοσινεμά.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Στο λέω, αλλά δεν το πιάνεις!

Παπαριες για μικρα παιδια λες Λακη...ουτε καν απαντησες τοτε και ερχεσαι τωρα να μας ζαλισεις τα αρχιδια για τον αρχηγο σου. Γαμα το και ας τραβηξουμε παρακατω γιατι δεν μου αρεσει το mood που με εχει πιασει με τη παρτη σου.

Μη μου ξαναγραψεις τιποτα, τραβα πιο κατω. Μη ξυνεσαι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Το 1989 με το 2019 δεν έχει καμμία σχέση. Δυστυχώς και πες μου αν είδες διαφορά

Λίγο μετά τον πόλεμο, αρχές 2000 αν θυμάμαι καλά, ο Κοστούνιτσα είχε πει στα ίσια σε γερμανους που είχανε παει σερβία για κάποια μεγάλα έργα οτι αν θέλουν να ειναι καν υποψήφιοι θα πρέπει να κατέβουν με Ελληνες.

Το 2018 λοιπόν, Ελληνικές εταιρίες δε λαμβάνονται σοβαρά υπ'όψιν (χωρίς επίσημα να βγαίνουν εκτός) για λόγους αξιοπιστίας.

Αλλο οι μπίζνες, άλλο το προσωπικό επίπεδο

Και μιας και πιασαμε για τα καλά πρωην γιουγκοσλαβία, σε ποιο παιχνίδι ματσ Ελλάδα-σερβία οι σέρβοι γιουχάρισαν τον Ελληνικό εθνικό ύμνο;

Ασε ρε με τους μαλάκες
Γιατι ειμαστε καλυτεροι? Σε ολους τους λαους υπαρχουν ηλιθιοι.
το 89 ειχα ανεβει με οπαδικο πουλμαν ,καποιοι δικοι μας δειχναν τα μπουκαλια με ουισκι και τα πακετα marlboro στους φτωχους σερβους για να τους πικαρουν ,ηταν βλεπεις για εμας η εποχη της αστακομακαροναδας που με δανεικα το παιζαμε πλουσιοι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.726
Πόντοι
2.606
Σε site για πουτάνες, έχουμε αφισσοκολλητές κομματόσκυλα σαν τον Αβράμη με 34.000posts , που κράζουν όσους δεν στηρίζουν το κόμμα τους. Και οι τύποι αυτοί δεν έχουν κανένα ποστ σχετικό με πουτάνες, τζάδικα κτλ.Μόνο κομματική προπαγάνδα κάνουν , για τα αφεντικά τους.
H δική τους σεξουαλική ζωή, είναι να πιπώνουν ζόμπι σε τσοντοσινεμά.
χαλαρωσε τυπε.....ενημερωτικα ουτε η αφεντια μου εχει γραψει για τανες ποτε στο σαη,το σαη εχει 100χιλιαδες θεματα να νταραβεριστεις αλλωστε....[size=30pt]αυτο δε σημαινει ομως οτι κραζω αυτους που  γαμανε τανες η το αναποδο[/size]....τη δουλεια τους οι τανες τη δουλεια μας και μεις....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
κμαν, ρονάλντο και δε με νοιάζει τι, αν πηδας επί πληρωμή δε "μετράει". καλο και ωραίο τα γαμήσι, περνας καλά εκεινη την ώρα αλλά αν κάποιος με ρωτησει πόσες γυναίκες έβγαλα στη ζωή μου θα μετρήσω μόνο αυτές που δεν πλήρωσα, αυτές που ήρθαν με μενα ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.

επειδή το ανέφερες, ειμαι 1000% σίγουρος ότι ο ρονάλντο έχει γυναίκες και χωρίς να πληρώσει. μόνο και μόνο επειδή ειναι αυτός που είναι.
εσύ πόσες τετοιες έχεις? ο κμαν? εγώ? αυτές μετράνε...

Όταν είσαι γνωστός λεφτά, πολλές έρχονται με την ελπίδα να φάνε. Άσχετο αν δεν τρώνε συχνά.
Πετυχημένοι παπατζήδες, χωρίς να έχουν μία, το παίζουν ότι έχουν και δημιουργοπυν προσδοκία σε καριολίδια ότι θα φάνε.
Στο μεταξύ οι μάγκες τον βρέχουν και γίνονται λούηδες.

Οι γκόμενες όμως ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΑΝΕ.
Άσχετο αν υπάρχει ψητό να φάνε και αν θα τα καταφέρουν τελικά.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ.

Οπότε δεν πιστεύω σε μάγκες, που γαμάνε με την ομορφιά τους.
Κάτι λίγα , γαμάνε κάτι απομεινάρια κι αυτά με το σταγονόμετρο.

Αν θυμάσαι την ταινία με το ντι κάπριο ... που ήταν παπατζής και έταζα λεφτά, ότι είναι ιατρός, ότι είναι πιλότος ...
Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΕ Η ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΑ .... ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΝ ΞΕΚΩΛΙΑΖΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΤΖΑ !!!!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Αυτο, μαζι με διπλο talisker. Μονο ετσι αντεχεις να διαβαζεις χοντρες μαλακιες και παιδιαστικες παπαριες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.219
Πόντοι
5.506
και ουτε θα το καταλαβει ρε μαγκα....τον εχεις κοψει για τυπο που νιωθει τι συμβαινει γυρω του....ποσταρει την καβλα του και οποιος μεινει ορθιος....ο καθενας εχει τον γκαιλε του...στην τελικη,καπως επρεπε και αυτος ο ταλαιπωρος να βρει την μοντα να τον χωσει λιγουλακι...και τα κοριτσια τον εχουν αναγκη,ξερεις ποσες τσαντες εχουν σταμπαρει και θελουν να αγορασουν ...τον κραζετε λες και μας ζηταει δανεικα,   θα τον προγκηξετε και θα μεινουμε με τραμουντανα και λακη να ποσταρει ο ενας στον αλλο 500ρικα και φορ.δηλωσεις......το νου σας ρεμαλια!

Συμφωνώ, με ρέγουλα παιδιά!!  :happy: :happy: :happy: :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom