Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σαύρα .... πες μας μια γνώμη !!!!!
Δεν είναι μαλακία όταν βάζει ο meister το 2μετρο , να σχολιάζουμε το σωβρακο του meister ;;;;

Άπειρη.

Εγώ πάντως έχω πάει σε cg και με μεταξωτό μποξεράκι και με μινέρβα και διαφορά δεν είδα.

Και με σωβρακοφανέλα να πήγαινα πάλι στα τέτοια της.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
U3W8WE.jpg
....live and let ψωλάδες die....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
....live and let ψωλάδες die....

Τύπε το τεμάχιο δεν ήταν αυτή στη σαντορίνη.
Αλλά η δίμετρη.

Μία από τις γκόμενες που μου πάσαρε η δικιά μου.Μου χάιδευε το χέρι στο μαγαζί όλη νύχτα.Τελικά αδιαφόρησα λόγω της δίμετρης και κατέληξε Τουρκία πλέον παντρεμένη με Τούρκο.

q5WIZF.jpg

Ουκρανέζα 25 χρονών,182 που είχα για ένα εξάμηνο αλλά μετά τη βαρέθηκα,δεν έπιανε τα υψηλά στάνταρντς για σπόνσορινγκ.

Εδώ με τη δίμετρη.

ON36Fb.jpg

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τύπε το τεμάχιο δεν ήταν αυτή στη σαντορίνη.
Αλλά η δίμετρη.
τυπε δες τι μουνι εφτυσε ο αρχηγός :kneel: :kneel: εφυγε και ζει το ονειρο του  :rockon: και εμεις εδω να πληρωνουμε τα γαλαζοπρασινοροζ κομματοσκυλα :headbang:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
τυπε δες τι μουνι εφτυσε ο αρχηγός :kneel: :kneel: εφυγε και ζει το ονειρο του  :rockon: και εμεις εδω να πληρωνουμε τα γαλαζοπρασινοροζ κομματοσκυλα :headbang:

Γιατί ;
Θα μείνεις για πάντα στην ελλάδα ;;
Εγώ είμαι φευγάτος.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
τυπε μειναμε με τους εαμοβουλγαρους, λες να καταφερει να μας διωξει το μητσοτακεϊκο?

Εγώ μόλις τελείωσουν τα παιδιά μου το σχολείο , χαιρετάω για πάντα.
Έχω τελειώσει με τη χώρα.

Αδιάφορο ποιοί κυβερνούν .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
Για σένα το ξέρουμε ότι είσαι δημόσιος υπάλληλος Αβράμη

Αυτός ο Αβράμης , είναι ένα τσιμπούρι,
που ανακουφίζει θαμώνες σε κινηματογράφους
κοντά στην Ομόνοια !  :2funny: :2funny: :2funny:

Έκανε και πιάτσα στις φυλλωσιές στο Ζάππειο
αλλά έφυγε λόγω βροχής !  :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936
Αρχηγέ, αυτή δεν είναι που έσκασες γύρω στο 3χίλιαρο για να σε αφήσει να τον παίξεις, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ και να χύσεις στην κοιλιά της;;
:cheesy:
Τυπε ολα αυτα τα κανει το ναυαγιο για να παρουσιαζει τη πουτανα στον εξω κοσμο οτι και καλα ειναι η γκομενα του...δεν ειδες κατι τριμαλακες εδω μεσα που τον θαυμαζουν που δουλευει σαν το σκυλι και υστερα του τρωνε τα λεφτα οι πουτανες;
:thumbsup:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.392
Πόντοι
4.746

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ps
1000 φωτο να βγάλει εδώ ο κμαν είναι από πληρωμένες γυναίκες. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, ΔΕ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙς ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ - ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ - ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Τύπε δηλάδή τι μας λες ;

Ότι αυτές που γαμάει ο ρονάλντο , τις γαμάει με την αξία του ;
Ο ντι κάπριο γαμάει με την αξία του ;;;

Δεν μετράνε τα φράγκα τους ;;;

Ο κύριος, έριξε τη γυναίκα με την αξία του ;;;;
celebrities-attend-2017-lacma-art-film-gala-honoring-mark-bradford-KMBNBD.jpg

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ο αρχηγός πηδάει γυναίκες πολλά επίπεδα πάνω από την κατηγορία που προσδιορίζουν τα σωματομετρικά του δεδομένα.

Αυτό είναι αδύνατον να συμβεί χωρίς κάποιου είδος πολλαπλασιαστή ισχύος. Ο πολλαπλασιαστής ισχύος του αρχηγού είναι τα σκληρά κερδισμένα ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ φράγκα.

Ο ζωτικός μύθος που έχει οικοδομήσει ο αρχηγός σε αυτό το πλαίσιο είναι αυτός της διαφοροποίησης της σπονσορετας από την απλή πουτανα.

Πρόκειται για τον συνδυασμό σεξουαλικης διαστροφής και υπέρκορεσμού απο τις συνήθεις πουτανες που οδηγεί τον βαλκάνιο αρχηγό στην συγκεκριμένη προσέγγιση.

Το να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης αυτή η συγκεκριμένη (συνειδητά φαντασιακή) επιλογή  του αρχηγού είναι το ίδιο με το να συζητάμε την καταλληλότητα η μη των γουστων του καθενός από εμάς στο κρεββάτι.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936
Ο αρχηγός πηδάει γυναίκες πάνω από την κατηγορία που προσδιορίζουν τα σωματομετρικά του δεδομένα.
Ο πολλαπλασιαστής ισχύος του είναι τα σκληρά κερδισμένα ΤΟΥ φράγκα.

Συνημμένα

• giphy (1).gif
    giphy (1).gif
    429,2 KB · Εμφανίσεις: 81

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τύπε ... να πούμε πάλι για τους διάφορους από μενίδι ... ασπρόπυργο ... που πάνε στα 19 στο στρατό
και είναι ήδη παντρεμένοι με παιδιά ;;;;;

Που κολλανε αυτα που γραφεις με αυτο που ειπα στον κμαν;

Καταλαβα, με βαση τη δηλωση σου, αναγνωριζεσαι τον κμαν ως αρχηγο σου και τον υπερασπιζεσαι σθεναρα...οκ. Καταλαβαινω. Γραφε οτι θελεις, δεν σε παρεξηγω Λακη.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τύπε μην το πάρεις και εσύ βαριά. :grin: :grin:

Αλλά στις εκλεκτές γυναίκες του Kman2 περιλαμβάνονται κοπρολαγνούδες, κτηνοβάτησες και διάφορα άλλα "ανώτερα" δείγματα γυναικείων φυλών, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ.  

Για να μην μιλήσουμε για τα ξυλάγγουρα τηλεγραφόξυλα που κατά καιρούς έχει ανεβάσει. Μέσα στις τόσες θα βρεθούν και 2-3 καλές δεν λέω. Επίσης το αν τις πηδάει η όχι, αφού τον μαδήσουν, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ,  παίζεται.

Να τον χαίρεσαι λοιπόν τον "αρχηγό" σου και καλή σταδιοδρομία ως ιδρυτικό μέλος του "κόματός" του. Αν φέρει πάντως καμία γκόμενά με σκύλο, απλά το νού σου !! :grin:

Μάλλον είσαι ανενημέρωτος διότι δεν έχω ποστάρει μόνο Ταιλανδέζες αλλά ένα σκασμό από όλες τις γυναικείες φυλές της γης, των Σλάβισων συμπεριλαμβανομένων. Γυναικείες φυλές που ο "αρχηγός" σου δεν τις έχει δει, και ούτε θα τις δεί στον ύπνο του.

Αν δεν γουστάρεις Ταιλανδέζες μαγκιά σου. Και μένα δεν μου αρέσει το παστίτσιο αλλά δεν το κάνω θέμα.

Τις θερμές ευχές μου στο κόμα σας. Αν ψάχνετε για Σπόνσορες πηγαίνετε στη Μινέρβα και στη Ρεξόνα.

:hi: :hi: :hi:

Απο τις μια αντε το πολυ 2 καλες γκομενες που αναφερεις οτι εχει πληρωσει για να του κανουν παρεα και να βγουν φωτο μαζι του με το κλασικο αμηχανο υφος, ουτε μια δεν εχει γαμησει.

Σκεψου λογικα, πως μπορει να συμβει κατι τετοιο;

Μια ομορφη γυναικα που ειναι της δουλειας, εχει στανταρ πελατακια που τη περιμενουν-παρακαλανε-πληρωνουν και ειναι μια χαρα ανθρωποι στο να γαμηθει μαζι τους. Για ποιο λογο να γαμηθει με εναν που κατα ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ η χοντρομπουταρου μετριοτελειωμενη τον απαξιωσε, δεν του εκατσε, του γαμησε τη ψυχη και του τα ειπε στα μουτρα περι απλυσιας-βρωμας-πατσοκεφτεδιασης και εμφανισης;

Πιστευεις οτι μια κοπελα σαν τα κρυα τα νερα που εχει ποσα πελατακια μια χαρα ανθρωπους σε εμφανιση και χρημα θα ρισκαρει να κανει σεξ με κατι που βλεπει και φοβαται;

Μονη περιπτωση να ειναι τελειωμενη κοκακιας και να εχει μεινει απο λεφτα για σκονη και για τα χαρτζηλικια του γαμια της. Πιθανον να μαζεψε και τιποτα ξυλιες (φαινονται απο τα ματια τους οτι τραβανε λουκια οτι ειναι ψυχωτικιες) και σου λεει οκ, ας παρω 1000+ να βγω φωτο να πουλησει τη μουρη του και ο αλλος να ανεβει ψυχολογικα.

Απλη λογικη θελει, δεν ειναι επιστημη.

Απεκτησε και ακολουθους-υπερασπιστες τωρα...ποιος τον πιανει...

Ταγμα θα γινουν σε λιγο κατσε και θα δεις...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Πάνω που έχει επιβάλει τους όρους και έχει κανοναρχίσει το σύμπαν και έχει καταργήσει τις συμβάσεις, και λάμπει η βαλκανική ανωτερότητα...

ΧΟΝΤΡΟΧΡΥΣΟΠΛΩΡΩΝΟΝΤΑΣ...

Ξεχνάει να γαμήσει !!! :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τελικά αν είναι να πάμε κάπου με μασούρι και μαρούλι
αντί να πάμε στο γκάλαξυ με τον σαβίδη
καλύτερα να πάμε να βρουμε τον ΑΡΧΗΓΟ ΚΜΑΝ στο ανατολικό μπλοκ.

Αυτές οι άνω του 1.80 , είναι το αδύνατο σημείο μου.
Αν θυμάται κανείς μία Όλγα βίζιτα , ρωσίδι στην αθήνα το καλοκαίρι του 2000, στα 25.000δρχ το βασικό
πρέπει να την είχα πάρει καμιά 100 στη φορές μέχρι τον οκτώβριο που χάθηκε.

Εννοειται οτι ειναι καλυτερα να πας στον κμαν και στις βιζιτες τυπε, εγω δεν εχω βιζιτες μαζι μου. Δεν μπορω να ανεχομαι τετοιες μαλακισμενες καταστασεις.

Αν ερχοσουν πριν απο μερες που σου εκανα επισημη προσκληση δημοσιως, θα εβλεπες απο κοντα και δεν θα ελεγες μαλακιες τωρα.

Εχε λοιπον για αρχηγο σου (οπως δηλωσες μερικες σελιδες πριν) τον κμαν και πηγαινε εκει, πληρωσε για κατι που ειναι τσαμπα και καθηστε παρεα να σας μαδανε τα μουνακια και να γελανε μετα μαζι με τις φιλες τους και τους γαμιαδες τους για τη παρτη σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom