fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.209
- Πόντοι
- 606
Μακραν καλύτερη η βερονικα αλλά αυτο ειναι άλλο επεισόδιο...
Από αυτές που βάζει ο ΚΜΑΝ ;;;
Παίρνετε ναρκωτικά ;;;;;
Μακραν καλύτερη η βερονικα αλλά αυτο ειναι άλλο επεισόδιο...
αφροδισιο δεν ειναι,ειχε αναφερθει εδω τι ειναι, δεν θυμαμαι ομως ακριβως πως λεγεται...εχεις δικιο οτι χαλαει την πιατσα,"φιλη" μου πρων ct,την ξερω 10 χρονια ,μου ειπε πριν λιγες εβδομαδες οτι εχει εναν πρωην πελατη της της δινει 500ε για να της μιλησει 1-2 ωρες και αν την πηδηξει 5 λεπτα,οπως καταλαβαινεις ο kman δεν ειναι ο μοναδικος,υπαρχουν πολλοι,απλα ειναι ο μοναδικος που τα γραφει εδω και φαινεται σαν να ειναι.οτι παει να περασει τα σπονσοριλικια ως συνταγη επιτυχιας περισσοτερο το κανει να πεισει τον ευατο του,μονο αφελης δεν μπορουν να καταλαβουν την πραγματικοτητα,ασχετα με αυτο ομως εχει γνωσεις με το θεμα και εναν μυθιστορηματικο τροπο γραφης σε συνδυασμο με αυτα που κανει που σε διασκεδαζει απολυτα να τον διαβαζεις,και δεν το λεω ειρωνικα.Με τι μοιάζει ??
Αφροδίσιο είναι ρε φίλε !!
Κονδυλώματα η κάτι παρεμφερές.
Για κάποιους που με ρωτάνε με PMs.
Δεν έχω κάτι με τον Kman.
Απλά με εξοργίζει το ότι είναι ο βασικός εκπρόσωπος αυτών που "έκαψαν" τις πιάτσες σε όλη την Ανατολική Ευρώπη που εγώ τις γνώρισα παράδεισο και πέρασα αλησμόνητες καταστάσεις εκεί.
Επιπλέον πάει να περάσει τα μαλακοσπονσοριλίκια σαν την απόλυτη συνταγή επιτυχίας, ενώ είναι η απόλυτη συνταγή αποτυχίας που μόνο τα ναυάγια χρησιμοποιούν.
Το ότι είναι άρρωστος ψυχικά και σωματικά είναι κάτι περισσότερο από προφανές.
Ουσιαστικά τον λυπάμαι. Κυριολεκτικά τον λυπάμαι.
Για αυτό και σταματάω οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.
Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν.
Ξαναλέω
Άπειρες καλύτερες ελληνίδες, χωρίς πληρωμή, απο τις ανατολικες του κμαν
Χωρις κοτερο
Χωρις λεφτα
Απλή σχεση.
Ξαναλέω
Άπειρες καλύτερες ελληνίδες, χωρίς πληρωμή, απο τις ανατολικες του κμαν
Ευτυχώς οι παντρεμένες ελληνίδες, δεν θέλουν σχέση. Μόνο γαμιούνται σαν σκύλες.
Όσο κρατιεσαι κι εχεις τροπο, όρεξη και χρόνο μια χαρα βρισκεις και μικρες...
Ουκρανέζα 20 ετών,180 το 2016 δοκιμάζει πατούμενο που απέκτησε με τη βοήθεια του άρχοντος.Θα βρείτε τέτοιες πλέον?Καλά κρασιά.
![]()
![]()
Θα γαμήσετε κάτι τέτοιο?
![]()
Η κάτι τέτοιο?
![]()
Sorry to tell,the party is over.Τώρα γίνεται της κολάσεως στο παίγνιο,μιλάμε για χοντρό ανταγωνισμό.
Τυπε γιατι δεν βαζεις στοιχεια επικοινωνιας με τα κοριτσια ωστε να αποκτησουν και αλλους πελατες στην ελλαδα ??![]()
Αυτές δεν είναι πλέον διαθέσιμες.Οποιος πρόλαβε πρόλαβε.Ετσι είναι αυτά.Μετά το άνοιγμα της βίζας την κάνανε όλες εξωτερικό για χοντρές μπάζες.Δεν παίζει πια αυτό το επίπεδο Ουκρανία στην κατηγορία σεμιπρο για αυτό το ρίξαμε στις σπονσορέτς.
Αν κάποιος μου μιλούσε για σπόνσορινγκ το 2015 θα έλεγα τι μαλάκας είναι αυτός?Υπήρχαν τόσες μουνάρες σεμιπρος διαθέσιμες που ήταν εντελώς άκυρο να ασχολείσαι με σπόνσορινγκ.
Ιστορικά δηλαδή ίσως είμαι ο τελευταίος που μπόρεσα να ποστάρω τέτοιο επίπεδο σε σεμιπρος,μάλλον δε θα ξαναγυρίσει ποτέ η χρυσή εποχή.