Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Καλά εγώ δείχνω τρελά πράγματα μουνάρες,γλυφοκώλια,ενδοφθάλμιο χύσι,δίδυμες,τριολέ κτλ.Μη φανταστεί κανείς οτι μπορεί να τα επαναλάβει έτσι εύκολα.Δεν είναι καθόλου εύκολα.Εγώ τα κάνω να φαίνονται εύκολα.Εχει τεράστιο ρίσκο,απώλειες και θέλει σοβαρές ικανότητες,ρευστό και εμπειρία να τα καταφέρεις.

Το μονο που θελει ειναι ρευστο κμαν, λυπαμαι φιλε που θα σου γκρεμισω το ονειρο.

Και ενας παππους μπορει απο το σπιτι του να επικοινωνησει με κοπελες απο ολο το κοσμο, να δειξει φως και να ερθουν στο χωρο του.

Ειδικα αν πληρωνει καλα και εχει και μια στοιχειωδη συμπεριφορα και υγιεινη, ανετα για οσο εχει ρευστο θα φερνει καθε εβδομαδα και απο 5. Εννοειται ανωτερες σε επιπεδο ομορφιας και συμπεριφορας, στοιχειωδη νοημοσυνη να εχει, αρκει.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Καλά εγώ δείχνω τρελά πράγματα μουνάρες,γλυφοκώλια,ενδοφθάλμιο χύσι,δίδυμες,τριολέ κτλ.Μη φανταστεί κανείς οτι μπορεί να τα επαναλάβει έτσι εύκολα.Δεν είναι καθόλου εύκολα.Εγώ τα κάνω να φαίνονται εύκολα.Εχει τεράστιο ρίσκο,απώλειες και θέλει σοβαρές ικανότητες,συγκέντρωση,ενέργεια,προσήλωση,ρευστό και εμπειρία να τα καταφέρεις.
Αμα κάποιος μπει στο τριπάκι να τα επαναλάβει,θα κουφαθεί με τη δυσκολία του εγχειρήματος.
Πρέπει και να το έχεις μέσα σου κάπως βέβαια,να σου αρέσει το σπορ του sport fucking.

ποσο ρευστο σου χει φυγει ρε αρχηγε περιπου?εχεις υπολογισει?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν ξεκαθαριζεις αν εισαι ο μοναδικος χορηγος στα κοριτσια η αν αυτες εχουν πολλους χορηγους σαν εσενα σε ολο τον κοσμο. :think:

Μπορί να έχουνε απλά πλέον δεν είναι διαθέσιμο αυτό το επίπεδο.Δηλαδή ο σύγχρονος γαμέας δεν έχει αυτές τις επιλογές του στυλ μουνάρα πωλήτρια σε κεντρικό μαγαζί 20 χρονών,180 να έρχεται να του πάρει μπούκι με τη φίλη της για 100 ευρώ,ενώ ο αρραβωνιαστικός μαλακίζεται στην τηλεόραση νομίζοντας οτι έχει βγει για καφέ με τη φίλη.
Αυτά τα σεμιπρολίκια τελείωσαν.Πλέον για να γαμάς αυτό το επίπεδο την 20χρονη 180 μοντελέ πρέπει να τα σκας σε σπονσοριλίκια.Τουτέστιν μηνιαία συνδρομή allowance,μίνιμουμ 300 ευρώ για το νοίκι της κοπέλας,συν 200 ευρώ σε κάθε συνάντηση,συν έξοδα ραντεβού σε κυριλέ μαγαζιά,ακριβά ετσιατόρια,κλάμπινγκ,συν δώρα,έξοδα διακοπών σε εξωτικά μέρη 2 φορές το χρόνο κτλ.
Εχει μεγαλώσει η δυσκολία και το έξοδο σημαντικά δεν είναι το παλιό απλό στυλ.Τώρα κοστίζει θέλει θυσίες και οι περισσότεροι κωλύονται,δε θεωρούν οτι αξίζει τόσο έξοδο σε σχέση με το καθαρά πληρωμένο.
Τώρα όλο το ποιοτικό μουνί συγκεντρώνεται στα χέρια των λίγων εχόντων,πρώτη φορά βλέπουν τόσο μουνί στις πούτσες τους,κάνουν πάρτυ.Οι άλλοι τη βγάζουν μόνο με μαλακία,μπορδέλα ή μπαζόλες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το μονο που θελει ειναι ρευστο κμαν, λυπαμαι φιλε που θα σου γκρεμισω το ονειρο.

Και ενας παππους μπορει απο το σπιτι του να επικοινωνησει με κοπελες απο ολο το κοσμο, να δειξει φως και να ερθουν στο χωρο του.

Ειδικα αν πληρωνει καλα και εχει και μια στοιχειωδη συμπεριφορα και υγιεινη, ανετα για οσο εχει ρευστο θα φερνει καθε εβδομαδα και απο 5. Εννοειται ανωτερες σε επιπεδο ομορφιας και συμπεριφορας, στοιχειωδη νοημοσυνη να εχει, αρκει.

Δε γίνεται τόσο εύκολα.Αλλιώς όλοι οι πλούσιοι θα γαμούσαν μουνάρες χαλαρά.Βλέπεις να γίνεται αυτό?Πόσοι γαμάνε μέτριες και μπάζα και τις παντρεύονται κιόλας?
Θέλει πολύ περισσότερα για να βγεις στον ανταγωνισμό.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Δε γίνεται τόσο εύκολα.Αλλιώς όλοι οι πλούσιοι θα γαμούσαν μουνάρες χαλαρά.Βλέπεις να γίνεται αυτό?Πόσοι γαμάνε μέτριες και μπάζα και τις παντρεύονται κιόλας?
Θέλει πολύ περισσότερα για να βγεις στον ανταγωνισμό.

Δηλαδη θες να πεις οτι οι πλουσιοι ειναι χαζουληδες και δεν γαμανε μουναρες και τις γαμας εσυ αφηνιασμενος;

Πιες κανα ποτακι να συνελθεις λιγακι κμαν, αρχιζεις και λες χοντραδες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ποσο ρευστο σου χει φυγει ρε αρχηγε περιπου?εχεις υπολογισει?

Υπολογίζω 150000 ευρώ.Βέβαια είναι και ο χρόνος που έχω σπαταλήσει,τα κόστη ευκαιριών κτλ.
Αλλά 20 χρόνια γαμήσια στο μπλοκ,δε νομίζω οτι βγήκα ζημιωμένος στην τελική.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Υπολογίζω 150000 ευρώ.Βέβαια είναι και ο χρόνος που έχω σπαταλήσει,τα κόστη ευκαιριών κτλ.
Αλλά 20 χρόνια γαμήσια στο μπλοκ,δε νομίζω οτι βγήκα ζημιωμένος στην τελική.

625 ευρω το μηνα, τσαμπα την εχεις βγαλει εως τωρα για τα 20 ετη που λες κμαν.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δηλαδη θες να πεις οτι οι πλουσιοι ειναι χαζουληδες και δεν γαμανε μουναρες και τις γαμας εσυ αφηνιασμενος;

Δεν είναι τόσο εύκολο.Υπάρχουν πολλές παράμετροι.Τα έχω περιγράψει όλα υπεραναλυτικά.
Τα άτομα σαν εμένα είμαστε ανωμαλία της φύσης,καυλιάρηδες έχουμε τεράστια εμπειρία στο μπλοκ κτλ.Είναι άλλοι πολύ πιο γυμνασμένοι,άλλοι πιο χωμένοι,άλλοι πιο μαγκάκια,πιο παπατζήδες,ο λεφτάς πρέπει να τους ανταγωνιστεί όλους.Δεν είναι τόσο εύκολο.Ειδικά όταν χρειάζεται να είναι προβλεπέ,συμβατικός,γυναίκα,παιδιά,σπιτικό,σκυλιά φάση στους γύρω για να εξακολουθήσει να είναι λεφτάς και οι πελάτες να του έχουν εμπιστοσύνη.Δεν είναι εύκολο.Μάλλον δύσκολο είναι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Πάντως απ'τον Μπέκαμ πχ γαμάει καλύτερες ο αρχηγός.Έστω και με σπονσορινγκ.Τη Βικτώρια πιστεύω ούτε τζάμπα δε θα τη γαμούσε

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Δεν είναι τόσο εύκολο.Υπάρχουν πολλές παράμετροι.Τα έχω περιγράψει όλα υπεραναλυτικά.
Τα άτομα σαν εμένα είμαστε ανωμαλία της φύσης,καυλιάρηδες έχουμε τεράστια εμπειρία στο μπλοκ κτλ.Είναι άλλοι πολύ πιο γυμνασμένοι,άλλοι πιο χωμένοι,άλλοι πιο μαγκάκια,πιο παπατζήδες,ο λεφτάς πρέπει να τους ανταγωνιστεί όλους.Δεν είναι τόσο εύκολο.Ειδικά όταν χρειάζεται να είναι προβλεπέ,συμβατικός,γυναίκα,παιδιά,σκυλιά φάση στους γύρω για να εξακολουθήσει να είναι λεφτάς και οι πελάτες να του έχουν εμπιστοσύνη.Δεν είναι εύκολο.Μάλλον δύσκολο είναι.

Εχεις ζησει μαζι με λεφταδες, σε ειχαν μαζι τους ολο το 24ωρο, σου ανοιχτηκαν και σου εδειξαν τη προσωπικη τους ζωη και τα μυστικα τους και εχεις γνωση και μιλας;

Σοβαρεψου κμαν, συνεχιζεις και λες χοντραδες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
625 ευρω το μηνα, τσαμπα την εχεις βγαλει εως τωρα για τα 20 ετη που λες κμαν.

Εγώ καλά πέρασα.Και στο κάτω κάτω έζησα εποχές που δεν πρόκειται να επαναληφθούν ποτέ πλέον,Τσεχία το 1999,2004,2005,2008,Πολωνία το 2003,2008,2012,Ουκρανία το 2005,2006,2007,2008 και το 2015,2016,2017 κτλ.
Και να πάει τώρα κάποιος με τα ίδια λεφτά,την ίδια εμφάνιση,ηλικία στα ίδια μέρη που πήγα εγώ τότε θα γαμήσει γκόμενες 10 φορές κατώτερες ή 10 φορές λιγότερες από αυτές που γάμησα εγώ τότε.Οπότε δε μετανιώνω,άδραξα την ευκαιρία.Γάμησα το λίγο διάστημα που με ευνοούσαν οι συνθήκες και τις συνθήκες αυτές τις δημιούργησα εγώ με τυφλό φανατισμό.Κανονικά η μοίρα μου ήταν να παντρευτώ ένα εξάρι μάξιμουμ με λίγη περιουσία και να μου πρήζει τα αρχίδια ες αεί,ανέτρεψα εντελώς όλα τα προγνωστικά δια της προσπάθειας.Αρνήθηκα να δεχτώ το ντιλ που η κοινωνία μου προσέφερε,έφερα το δικό μου σχέδιο δράσης και άλλαξα ενεργητικά τους συσχετισμούς διά της ατομικής δράσεως.
Αυτό κάπως το πιάνουν και οι γκόμενες,γουστάρουν τους μαχητικούς καυλιάρηδες,θέλουν να βλέπουν σε εσένα την καύλα τη δίψα για μουνί αλλιώς ξενερώνουν.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εγώ καλά πέρασα.Και στο κάτω κάτω έζησα εποχές που δεν πρόκειται να επαναληφθούν ποτέ πλέον,Τσεχία το 1999,2004,2005,2008,Πολωνία το 2003,2008,2012,Ουκρανία το 2005,2006,2007,2008 και το 2015,2016,2017 κτλ.
Και να πάει τώρα κάποιος με τα ίδια λεφτά,την ίδια εμφάνιση,ηλικία στα ίδια μέρη που πήγα εγώ τότε θα γαμήσει γκόμενες 10 φορές κατώτερες ή 10 φορές λιγότερες από αυτές που γάμησα εγώ τότε.Οπότε δε μετανιώνω,άδραξα την ευκαιρία.Γάμησα το λίγο διάστημα που με ευνοούσαν οι συνθήκες και τις συνθήκες αυτές τις δημιούργησα εγώ με τυφλό φανατισμό.Κανονικά η μοίρα μου ήταν να παντρευτώ ένα εξάρι μάξιμουμ με λίγη περιουσία και να μου πρήζει τα αρχίδια ες αεί,ανέτρεψα εντελώς όλα τα προγνωστικά δια της προσπάθειας.Αρνήθηκα να δεχτώ το ντιλ που η κοινωνία μου προσέφερε,έφερα το δικό μου σχέδιο δράσης και άλλαξα ενεργητικά τους συσχετισμούς διά της ατομικής δράσεως.
Αυτό κάπως το πιάνουν και οι γκόμενες,γουστάρουν τους μαχητικούς καυλιάρηδες,θέλουν να βλέπουν σε εσένα την καύλα τη δίψα για μουνί αλλιώς ξενερώνουν.
Και τι σου έμεινε;Φωτογραφίες;
Δεν απάντησες όμως και στο άλλο που σε ρώτησα;Κάτι πιο φρέσκο δεν έχεις;Πχ φέτος;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206
Στο μυαλό του Κμαν οι μουνάρες γουστάρουν αγύμναστους,τριχωτούς,με σωβρακοφανέλα.
Ας βγει εξω να δει τι στυλ γουστάρουν στην πραγματικότητα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και τι σου έμεινε;Φωτογραφίες;
Δεν απάντησες όμως και στο άλλο που σε ρώτησα;Κάτι πιο φρέσκο δεν έχεις;Πχ φέτος;

Αυτό είναι σωστό.Φέτος προσπαθώ να κάνω come back με διάφορους τρόπους που περιγράφω όπως το ηλεκτρονικό σπονσοριλίκι και σας δείχνω live τι παίζει.Θα ανανεώσω το ρόστερ σίγουρα σε δυο βδομάδες.
Τα έχουμε πει,το παίγνιο δυσκολεύει,οι μάχες πολλαπλασιάζονται και όλοι αγριεύουν.Είναι το φυσικό αποτέλεσμα της παγκοσμιοποίησης.
Είδατε πώς με εξαπάτησε η Λευκορρωσίδα με fake φωτός κτλ.Αυτά προ διετίας δε γίνονταν ούτε για πλάκα.Για να μείνουμε ανταγωνιστικοί πρέπει να προσαρμοστούμε.Εχω βέβαια τις παλιές γκόμενες αλλά σταδιακά μεγαλώνουν και παχαίνουν οπότε πρέπει να ανενώσω το χαρέμι ASAP.
Σαν άρχων πρέπει να μπορείς να ανταποκρίνεσαι σε όλες τις προκλήσεις της εκάστοτε εποχής,είμαστε διαχρονικοί.Δε μας καταβάλει ο χρόνος όπως τους περισσότερους,πούτσα το κεφάλι που λένε.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.813
Πόντοι
3.936
:cheesy:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
150.000 ευρω δεν ειναι τιποτα μπορστα στα γουστα που εβγαλε ο αρχοντας.
Ψιχουλα ειναι
Μισο διαμερισμα στη Νεα Σμυρνη του 2006
Αλλοι εχασαν τοσα λεφτα απο μια υπογραφη του Βενιζελου στο PSI, ενα τοξικο ομολογο δωρεα της Eurobank, η απλως απο την πτωση της αξιας του στεγαστικου τους

Ξερω πολλα ζευγαρια ΔΥ, που απο την αρχη της κρισης μεχρι τωρα, εχουνε χασει εισοδημα πανω απο 200.000 ευρω

Ο κμαν τη μυριστηκε τη δουλεια και πηγε εξωτερικο και εξαργυρωσε αυτα τα λεφτα σε φρεσκο Σλαβικο μοσχομυρωδατο μουνι

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Αυτό είναι σωστό.Φέτος προσπαθώ να κάνω come back με διάφορους τρόπους που περιγράφω όπως το ηλεκτρονικό σπονσοριλίκι και σας δείχνω live τι παίζει.Θα ανανεώσω το ρόστερ σίγουρα σε δυο βδομάδες.
Τα έχουμε πει,το παίγνιο δυσκολεύει,οι μάχες πολλαπλασιάζονται και όλοι αγριεύουν.Είναι το φυσικό αποτέλεσμα της παγκοσμιοποίησης.
Είδατε πώς με εξαπάτησε η Λευκορρωσίδα με fake φωτός κτλ.Αυτά προ διετίας δε γίνονταν ούτε για πλάκα.Για να μείνουμε ανταγωνιστικοί πρέπει να προσαρμοστούμε.Εχω βέβαια τις παλιές γκόμενες αλλά σταδιακά μεγαλώνουν και παχαίνουν οπότε πρέπει να ανενώσω το χαρέμι ASAP.
Σαν άρχων πρέπει να μπορείς να ανταποκρίνεσαι σε όλες τις προκλήσεις της εκάστοτε εποχής,είμαστε διαχρονικοί.Δε μας καταβάλει ο χρόνος όπως τους περισσότερους,πούτσα το κεφάλι που λένε.

Σ αυτο εχεις λαθος. Ευκαιριες υπαρχουν παντα. Απλα οι χωρες οπου παιζεις εσυ, δυτικοποιηθηκαν αποτομα και λιγοστεψαν οι ευκαιριες
Υπαρχει ακομη πολυ ψωμι αν θελει καποιος να ψαχτει διεθνως
Για να μην πω οτι οι καλυτερες ευκαιριες πλεον ειναι στην Δυση.
Εγω Αγγλια παντως ειδα απειρες ευκαιριες για μουνι, γαμιονται ασυστολα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
150.000 ευρω δεν ειναι τιποτα μπορστα στα γουστα που εβγαλε ο αρχοντας.
Ψιχουλα ειναι
Μισο διαμερισμα στη Νεα Σμυρνη του 2006
Αλλοι εχασαν τοσα λεφτα απο μια υπογραφη του Βενιζελου στο PSI, ενα τοξικο ομολογο δωρεα της Eurobank, η απλως απο την πτωση της αξιας του στεγαστικου τους

Ξερω πολλα ζευγαρια ΔΥ, που απο την αρχη της κρισης μεχρι τωρα, εχουνε χασει εισοδημα πανω απο 200.000 ευρω

Ο κμαν τη μυριστηκε τη δουλεια και πηγε εξωτερικο και εξαργυρωσε αυτα τα λεφτα σε φρεσκο Σλαβικο μοσχομυρωδατο μουνι
τυπε αν ξεκινησουμε με δεδομενο οτι ολοι εχουν 150000 για πέταμα εισαι πολυ σωστος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
σταματα βλακεντιεντην ακατάσχετη μπουρδολογια
Εχεισ σπάσει το ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ εντελως
Παρε κανα σωβρακο γι αρχη κανε καμμια θεραπεία στα @@ σου μην την κλασεις μεχρι τα 60 κι ασε τις ...προκλησεις  :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom