dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τι κανονικό ψωμί ρε καράφλα, κάτι τέτοια τρως και έχεις αυτά τα χάλια.
Για ποιες αποδείξεις μιλάς;Αν σου βαστάει βάλε μια φωτογραφία σου αβαφτος και χωρίς το σπρέι που ρίχνεις στην κεφάλα σού.
Πουδραρισμενε πουστογερε.
Ποιό σπρέ'ι' βρε βλάκα του ξέφυγε του χάρη ότι έχεις γεράσει και καραφλιάσει κακομοίρη
Καράφλα,αυτή η μαλάκια να ξέρεις δεν είναι ψωμί,στην Ελλάδα ούτε τα περιστέρια δεν το τρώνε, γι'αυτό έχεις καταντήσεις έτσι... ένας πουστογερος.
Μπορεί να το είπες για πλάκα αυτό αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει ψωμί σαν της Ελλάδας. Χωρίς να είμαι ειδικός στα ψωμιά μπορώ να πω ότι το ρωσικό είναι για τα σκουπίδια, σε τρεις μέρες βγάζει μια περίεργη πρασινωπή μούχλα όλο, δεν είναι σαν το δικό μας που γινείτε ξερo σαν παξιμάδι χωρίς να αλλοιώνεται.
το πρόβλημα μας είναι το ψωμί τώρα όταν πάω σε 2-3 μέρες σε κάποιο υπερμάρκετ σας βάζω πόσα ήδη ψωμιών έχει να πάθετε πλάκα και τσιαπάτα,και ντοματόψωμο και και ψωμί με ότι άλλο θέλετε!ολόκληρους διαδρόμους με ψωμιά όλων των ειδών!
Αυτά που γράφεις έχουν πάντα ένα ρομαντισμό μου θυμίζεις τη δεκαετία του '90 που όλα ήταν ακριβώς έτσι όπως τα λες,με αυτό το ψωμί που ανάφερες.
Ο Ιωσήφ μόνο γιά πούτσες κάνει τον έχω βαρεθεί όλο τα ίδια και τα ίδια βαριέμαι και πούτσες να του στέιλω
Θα γράψω του Μαρκέλου να τον κράξει αυτός τώρα