urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.572
- Πόντοι
- 1.706
Ας σε ξεκατινιαζω εγω με αληθειες που πονανε κι ας απαντας εσυ με συκοφαντιες και ψαχνοντας ορθογραφικα λαθη ,σημεια στίξης, τελειες, ψιλες κ δασειες. Λαθος εμοτικον, ααα κ μια φορα που εγραψα γραμματικη αντι για συντακτικοΕίσαι μαλωμένος με την αλήθεια? Έβαλες παλιά κατοστάευρα απο αποταμιευσεις δεκαετίας για να το παίξεις ανώτερος στον Δημητράκη? Και δεν πρέπει να το λέμε?Ενω εσυ τα πετυχες ολα.
Ακομη κ τα χρηματα που ποσταρα τα έβλεπες παλια χαρτνομισματα* κ ψευτικα κτλ προκειμενου ν βρεις κάτι ν με σπιλωσεις.
Εγω καταλαβα πως δεν εχεις τον απαραιτητο ανδρισμο να παραδεχτεις την αληθεια , ας το δουν κ οι αλλοι.
Κι αν γουστάρεις συκοφαντιες συνεχιζουμε. Τσαμπα ειναι....
Άλλο μέλος είπε πως είναι πλαστά! Βέβαια στο ίντερνετ όλα είναι πιθανά! Και στο παζάρι στη Σερβία πουλούσαν καλά αντίγραφα του Ευρώ!
Η ρητορική σου για την εργασία όπως και να έχει είναι σαν να διαβάζω μέλος του ΠΑΜΕ!!!
*στο μεταξύ βλέπω πάλι πόσο ήρεμα γράφεις που σου φεύγουν γράμματα απο τον πανικό ! Τρέμουν τα χέρια σου κάθε φορά που γράφεις σε εμένα! Χεσμένος είσαι διότι απο παντού πιάνεσαι!
Χαχαζαζα (κι αυτο λαθος το εγραψα)
Κανονικα έπρεπε να υπαρχει παραρτημα του μπου για να γραφουν παιδακια γιατι αυτα ειναι παιδικα πραματα.....
Χαχαχα.
Ακομη δεν μας απαντησες:
Θα καθοσουν να σε χεζουν για 200€ τον μηνα? Αν ναι γιατι? Αν οχι γιατι?
Θα εχυνες στο πεπονι κ να το δωσεις στους γονεις σου να το φανε? Αν ναι γιατι? Αν οχι γιατι?
Γιατι δεν τολμας να απαντησεις??
Γιατι δειλιαζεις??
Τι φοβασαι?
Δεν θα σε παει στις πουτανες? Χαχαχα
Τι δουλεια να κανει ο αλλος στην λευκορωσια?
Εσυ γιατι δεν πας να επενδυσεις??
Καβλωνω να ξεσκεπαζω υποκριτες χαχαζαζα (ουπς λαθος)[/quote]
Ανακεφαλαιώνω για να εμπεδωθούν! Εξ αρχής καταλάβαμε πως οι Γερμανοί σου μιλάνε ΣΠΑΣΤΑ για να έρθουν στο επίπεδό σου για να καταλάβεις τι σου ζητάνε! Δηλαδή να σου εξηγήσουν τις αγγαρείες στη δουλειά! (Όταν σου λένε "Toiletten Putzen" σου δείχνουν και τον κουβά για να καταλάβεις πως κατά τη βάρδια πρέπει να ρίχνεις και ένα χέρι σφουγγάρισμα στη τουαλέτα!)
Τα ορθογραφικά και τα λάθη δεν τα ψάχνω σε κανέναν στο φόρουμ! Εδώ ο Μίδας μας έχει στραβώσει αλλά ότι λεει είναι ευστοχο! Αλλά όταν ο άλλος σου λέει 'ΓΡΑΦΩ ΗΡΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΑΩ" τότε με αυτά που βλέπω στη γραφή αμφιβάλω για την ηρεμία την ώρα της γραφής! Καλά για το ότι γαμάς δεν το συζητάω...
Κάθε τι που γράφεις σε ρεζιλεύει και σε φέρνει σε χειρότερη θέση! Σήμερα έκανες μια προσπάθεια να σταματήσω να σε βαράω αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν καταλάβεις λίγο τα φάουλ που έχεις υποπέσει! Προς το παρόν δεν βλέπω μεταμέλεια και η φάπα θα πέφτει σύννεφο!!! [/quote]
Επειδη ολοι το καταλαβαν εκτος απο σενα....οταν λεμε γραφω ηρεμα γιατι γαμαω εννοουμε την ηρεμια, την διαθεση για καλαμπουρι κ την πραοτητα...κι οχι τα ορθογραφικα ή τυχον αλλα λαθη.
Σε αντιθεση με σενα που παντα χανεις την ψυχραιμια σου.
Καταλαβαινω πως η αναδουλεια κ η ανασφαλεια σε εκνευριζουν αλλα δεν φταιω εγω για αυτο.
Toietten putzen μπορει να λες εσυ προστακτικα στους υπαλληλους σου κ να το δεχοντε γιατι εχουν αναγκη αλλα εμενα ουτε το λενε ,ουτε το σκεφτοντε καν.
Κι αν νομίζεις πως τα λεκτικα χαδια σου, χωρις επιχειρηματολογηματα ειναι φαπες εγω τι να πω.....
Εγω γραφω με επιχειρηματα ενω εσυ λασπωνεις με συκοφαντιες, ακριβως οπως το ινδαλμα σου ο δημητρακης....
Το"p" στο putzen δεν γραφετε με κεφαλαια γιατι ειναι ρημα κ οχι ουσιαστικο χαχαχα
Α να χαθεις να χανεσαι που εγινες κ γλωσσομαθης....
Ποιος ειναι ο ταρασης στο ba βρε?? Χαχαχα