Ο ένας φουκαράς υποστηρίζει τον άλλον
τι γλυκό και ρομαντικό
τουλάχιστον κάνατε μια ομάδα, είμαι εγώ κι ο κλώνος μου αν έρθει τρίτος μαζί μας ή κάποιος ανεξάρτητος θα πέσει περισσότερο γέλιο
το πουλί χάθηκε, οι περισσότεροι που κράζανε τον Βαλκάνιο φουκαρά είναι διακοπές και αυτός χώθηκε
είχε μήνες να γράψει, πάντως να ξέρετε εσείς οι γκαστερμπαιτερ ότι το δεύτερο κύμα ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ θα είναι χειρότερο σε κάποιες χώρες του εξωτερικού ειδικά στην Γερμανία, οπότε την γλιτώσατε τώρα, την επόμενη φορά την απόλυση δεν την γλυτώνετε, εδω δείτε ποδοσφαιρικόι κολοσσοί που βγάζουν δις διώξανε υπαλλήλους και δεν μείωσαν μισθούς ποδόσφαιριστων, φανταστείτε τι έχετε να πάθετε εσείς στα μπουντρούμια που δουλεύετε
ο κμαν λογικά θα γυρίσει Ελλάδα να πάει στο χωριό μέχρι να τελειώσει η πανδημία, ο φύλακας που θα πάει?
αφού με το που πατήσει το πόδι Ελλάδα τον περιμένει η πρώην και η τράπεζα
ο κλώνος μου δεν έχει να φοβάται τίποτα μια παγκόσμια κρίση περιμένει να πολλαπλασοασει την περιουσία του, εσείς θα πάτε στον μονσελα να σας σώσει
έχει να πέσει απίστευτο γέλιο τον χειμώνα, επαναλαμβάνω ότι Βαλκάνιος φουκαράς και ντουντ 33 πρέπει να μένουν Ελλάδα και όχι έξω