Τι Gastarbeiter,αυτός δουλεύει νυχτοφύλακας και βγάζει ένα σωρό λεφτά.Είναι και Mgtow και κοροιδεύει το σύστημα,ούτε σπονσοριλίκια ούτε τίποτα.
Δεν μπορεί ο δημητράκης να ανταγωνιστεί,είναι κώνωψ κατά ελέφαντα.
Εμένα μπορούν να μου βρουν αδυναμίες αν και βγάζω τα διπλά ενώ αυτός έχει Mgtowίσει,αναίσθητος,ατσαλάκωτος,τζάμπα μάγκας κι έτσι.
Πού πας ξεβράκωτος μες στους κωλομπαράδες φάση.
Μήπως βγάζει κ'αυτός 6.800 το μήνα όπως κ'εσύ?
Με της υπερωρίες οι σεκιουριτάδες φτάνουν της 2.000 Ευρώ.Αν τώρα αυτά είναι πολλά εγώ τι να πω.
Αυτά τα λεφτά είναι ξεκάθαρο ότι δεν όλα είναι δικά του.Φένεται ότι είναι από διαφορετικου΄ς πάκους γιά να μην τα μπερδέψουν
Όπως και τα πρώτα λεφτά που εβαλε
Κάποια απ'αυτά πρέπει να είναι τα ίδια
απλός τώρα του έδωσαν περισσότερα
Δεν ξέρω κανέναν να έπαιρνε σε 20ευρα δεσμίδες και να μην της άνοιγε! Μάλλον δεν τον αφήσαν να τα ανοίξει.
Πανεύκολο είναι να του τα έδωσαν από το ταμείο,Σεκιουριτάς είναι και εκεί που μένει μπορεί να είναι στη δουλειά του,σε υπερησιακό διαμέρισμα μένουν 5-6 μαζί.έβαλαν από 1.500 ο καθένας τους έδωσε κ'από το ταμείο τα 20ευρα και τα έβγαλε φωτογραφία
Όποιος λέει την αλήθεια το αποδικνύει όπως απέδειξα εγώ με χαρτιά,φώτο στην τράπεζα που τα παίρνω και σας έβαλα και αγορές που έκανα
.
Όταν σας έβαλα την πρώτη φώτο με λεφτά είπατε ότι είναι από το σεντούκι μου
εγώ όμως απέδειξα ότι αυτό το ποσό το παίρνω κάθε μήνα.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Καμμια πρωην δεν πληρωνω πανω απο δεκαετια .αυτα ειναι φαντασιωσεις του ψευταρακη .
Τα αρχιδια μου στις πρωην.
Αν λεω ψεματα να μου κοπει το χερι τωρα που γραφω.
Εγω τα τρωω σε ταξιδια κ κανω επενδυσεις.
Περσι πηρα διαμερισμα θεσνικη αγιων παντων. Ειχα ανοιξει κ σχετικο θρεντ περσι.
Περσι πηγα βραζιλια φιλιπινες πορτογαλια κ 4-5 φορες ελλαδα[/quote]
Ποιές 4-5 φορες
μία φορά πήγες Ελλάδα τώρα και το καυχιεσαι
Είδαμε της φώτο από τη Βραζιλία της Φιλιπίνες και την Πορτογαλία
Διατροφή πληρώνεις στη γυναίκα σου στα Γιαννιτσά και λες κ'ένα τραγούδι
όπως και της δόσεις της τράπεζας πληρώνεις κάθε μήνα.
Τώρα γιά τη Γερμανική σύνταξη που είναι 800-900 ευρώ θα την πάρεις και θα πας στην Ελλάδα να ζήσεις τα τελευταία 5-6 χρόνια της ζωής σου