Αγαπητέ πρόεδρε με όλο το σεβασμό σου προτείνω να κάνεις μία ανακαίνιση στο διαμέρισμα σου.
Οχι για να σταματήσουν να σου τη λένε εδώ μέσα, αλλά για να ζεις σε ένα ωραίο περιβάλλον που θα προδιαθέτει καλα μία σκιουρίνα όταν έρχεται στο σπιτικό σου.
Δεν καταλαβαίνω πώς δίνεις προτεραιότητα σε καινούργιες ηλεκτρονικές συσκευές?
Με τα λεφτά αυτά μπορείς να βρεις έναν μάστορα να σουλουπώσει την κατάσταση.
Όποια και αν είναι η αξία του ακινήτου σου, δεν είναι δυνατόν να ζεις σε τέτοιο αχούρι, ενω εχεις την οικονομική δυνατότητα να το ανακαινίσεις.
Δεν λέω να βάλεις χρυσές βρυσες και χεστρες,απλα μερικα μαζεματα
Να σου πω την αληθεια βαριέμαι γιατί ότι και να κάνω σε 5-6 μήνες θα γίνει ακριβώς όπως είναι τώρα
Το διαμέρισμα αυτό γιά την Ρωσσία είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο,και καμία γκόμενα ποτέ δεν μου είπε τίποτα ότι έχω κακό διαμέρισμα.Σας έβαλα την αγγελία γιά ένα διαμέρισμα 22-23 τετραγωνικά που πουλιέται στον ίδιο όροφο με το δικό μου (ζητάνε 40.500 ευρώ) όπως είδατε είναι πολύ χειρότερο από το δικό μου.
Το δωμάτιο αρέσει πολύ στις γκόμενες,γιατί είναι μεγάλο και τετράγωνο και οι ντουλάπες τους αρέσουν με τους καθρέφτες.
Αν προσέξατε και στο άλλο σπίτι το δωματιο μου έχει της ίδιες σχεδόν ταπετσαρίες και μοιάζει.
Αν είχα πρόβλημα θα το άλλαζα
εγώ να γαμάω θέλω
Εδώ δε σκάνε οι γκόμενες γιά τα διαμερίσματα,και παλιό να ήταν με χαλιά στους τοίχους αν ήταν δικό μου πάλι θα ρχόντουσαν να
οι γκόμενες που σε βλέπουν σοβαρά μπορεί να μην πάνε μαζί σου αν δεν εχεις δικό σου διαμέρισμα,εκεί μπορείς να χάσεις.
Οι ηλεκτρονικές συσκευές μου αρέσαν πάντα.Και το Tab θα με βολέψει πάρα πολύ γιατί είναι ελαφρύ να το παίρνω στο άλλο σπίτι όταν πηγαίνω και μπορώ να το πάρω μαζί αν πάω Πορνοεκδρομή.Του έβαλα και μία σιμ κάρτα που με 120 ρούβλια το μήνα (που είναι λιγοτερα από 1.5 Ευρώ) δίνουν 2 γίγα ιντερνέτ και 200 λεπτά προς όλους.
Τώρα τι
γράφει ο Ιωσήφ και ο Νυχτοφύλακας είναι γιά