dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.476
- Πόντοι
- 4.746
Καλα μαθε πρωτα σωστα ελληνικα, και μετα μιλαμε.. που δεν εμαθες ακομη να κατανοεις τι διαβαζειςΡουμάνικα, Βουλγάρικα και Αλβανικά;
Καλα μαθε πρωτα σωστα ελληνικα, και μετα μιλαμε.. που δεν εμαθες ακομη να κατανοεις τι διαβαζειςΡουμάνικα, Βουλγάρικα και Αλβανικά;
Δεν μας ειπε τι ποσα ζητησε η Ιταλιδα
ποσο κοντα ειναι τα βουλγαρικα με την γλωσσα που μιλανε στα σκοπια?ειναι σχεδον ιδια?πρπει να σπασει το αυτι σου στο πως λεγεται η καθε λεξη καθως και καποιους κανονες
πχ εγω σπουδαα σε ανοικτο πανεπιστημιο παραλληλα με την κυρια σπουδη μου και αρχαια σλαβικα δλδ σλαβονικα
πχ αγελαδα νιτιοσλαβικα κραβα στα ανατολικα σλαβικα κοροβα γλα μλιακο στα ανατολικα σλαβικα μολοκο ετσι και στα λατινικα πρεπει να μαθεις κανονες γλωσσικους
οσο πιο δυσκολες επιστημονικες λεξεις ειναι τοσο πιο κοινες θα ειναι
κατι σαν τα αρχαια ελληνικα με τα νεοελληνικα και τα ελληνιστικα
μιλάω τρείς ξένες γλώσσες εκ των οποίων οι δύο είναι λατινογενείς, εσύ ο ειδικός πόσες ξένες γλώσσες μιλάς;
Εδώ είσαι! Δεν το απέρριψε--->Το εχω ρωτησει απεξω απεξω, δεν απανταει.
Τιμες μιλανου θα πληρωσε.
Από τη χαρά της κοπέλας στο πρόσωπο πιστεύω πως για όλη τη συνάντηση (κάπου 10-12 ωρών) πρέπει να τσίμπησε ένα 1000αρικάκι!
Έξυπνη η κοπέλα και καμιά σχέση με την ηλίθια Λευκορωσίδα που το άφησε στην τσέπη του αρχηγού! Δηλαδή το παραχώρησε στην επόμενη..
Και οι δύο εμπλεκόμενοι ευχαριστημένοι και όλα καλά!!
Εδώ είσαι! Δεν το απέρριψε--->
oσο τα ελληνικα της ελλαδος με τα ελληνικα της κυπρουποσο κοντα ειναι τα βουλγαρικα με την γλωσσα που μιλανε στα σκοπια?ειναι σχεδον ιδια?
Βερολίνο Και Ιταλίδα ανεβάζουν έως διπλασιάζουν τις τιμές να υποθέσω .. :'( :'( :'(Οχι,δεν είναι αυτές οι τιμές.
Δε δίνω τις τιμές Βερολίνο,τι παίζει γενικώς γιατί έχει πολλούς Γερμανία.
Για Ουκρανία γράφω τιμές γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πατάνε.
κυπριακα δεν υπρχουν σα γλωσσα---------ειναι ελληνικα με προφορα ή αλλιως ελληνικη διαλεκτος οπως και τα ποντιακαΕλληνικά με Κυπριακά φάση.
κυπριακα δεν υπρχουν σα γλωσσα---------ειναι ελληνικα με προφορα ή αλλιως ελληνικη διαλεκτος οπως και τα ποντιακα
τσι και σκοπιανικα δεν ειναι γλωσσα αλλα βουλγαρικη διαλεκτος
Βερολίνο Και Ιταλίδα ανεβάζουν έως διπλασιάζουν τις τιμές να υποθέσω .. :'( :'( :'(
Οχι,δεν είναι αυτές οι τιμές.
Δε δίνω τις τιμές Βερολίνο,τι παίζει γενικώς γιατί έχει πολλούς Γερμανία.
Για Ουκρανία γράφω τιμές γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πατάνε.
Ναι αλλα η χαρα στη φατσα της γκομενας ανεκτιμητη.
οχι σαν εκεινη τη ξανθια ουκρανη που βρωμαγε ξενερα.
χαλαλι της!
Οι Ιταλίδες είναι γενικά πιο εύθυμες,χαρούμενες,κεφάτες,Μεσογειακές.Οι Σλάβες έχουν συνέχεια μια μιζέρια και συχνά πολύ κακή διάθεση εκτός αν πέσει παραδάκι,δώρα ή αρχίσει να ρέει αλκοόλ,ισχύει αυτό.
Μάλλον για σπονσορετ μιλάς ! Εγώ τη διαρκή μιζέρια και το ξινισμένο πρόσωπο το βλέπω στις Ελλεινίδες!Οι Ιταλίδες είναι γενικά πιο εύθυμες,χαρούμενες,κεφάτες,Μεσογειακές.Οι Σλάβες έχουν συνέχεια μια μιζέρια και συχνά πολύ κακή διάθεση εκτός αν πέσει παραδάκι,δώρα ή αρχίσει να ρέει αλκοόλ,ισχύει αυτό.
Μάλλον για σπονσορετ μιλάς ! Εγώ τη διαρκή μιζέρια και το ξινισμένο πρόσωπο το βλέπω στις Ελλεινίδες!
Ρωσιδούλες και Ουκρανίδες είναι χαμογελαστες και αισιόδοξες με τα προσωπάκια τους να λάμπουν! Οι κανονικές κοπέλες βέβαια με δουλειές και κανονική ζωή!
Απο τα κρατιδια/πολεις στα δυτικα, ποια ειναι η καλυτερη?
Απλα οι Ιταλιδες,Ισπανιδες απαιτούν υψηλότερα επίπεδα ενέργειας,θέλουν να μιλας,να κανεις πλακα να εισαι διασκεδαστικός κτλ ενω με τις Σλαβες μπορείς να εισαι στωικος σταρχιδιστης,δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις κοινωνικής συμπεριφοράς.Αρκει να ρεει το κασερι και είναι ολα εντάξει.