παρατήρησα τις γκόμενες μια προς μια όσο μπορούσα από το βίντεο και δεν είδα ούτε μια αξιόλογη! Καμία σχέση με Κίεβο δεν έχουν όλες αυτές! Το γέλιο είναι πως έχουν βάλει και τα καλύτερα τους ρούχα και πάλι δεν συμμαζεύεται!
Στο dekadance το 2012 είχε τα πιο πολλά 8-9αρια που έχω δει ποτέ συγκεντρωμένα! Κοπέλες ψηλές πανέμορφες περιποιημένες!Ήταν μεθεξιακή ατμόσφαιρα!
Στο βίντεο του αρχηγάρα βλέπουμε 5-7αρια σε ομορφιά !
Βέβαια για τους μπαρμπάδες αμερικάνους μια χαρά είναι αυτές!
Στην Αμερική μόνο χοντρές αμερικανες με πατσιες από τα φαστ φουντ θα μπορούσαν να βρουν..
πριν χρονια γινωνταν στο νικολαεβ τετεια παρτυ και ηταν γνωστα νυφοπαζαρα
εκει που ερχωνταν οργανωμενα απο αμερικη και καναδα μπαρπες.τωρα εδω και μια δεκαετια
δεν βλεπω να παιζουν τετεια και τα τελευταια χρονια οδυσσο σπανιο να δω μπαρπα
να τρυγυρνα με κοπελες απο πρακτορεια γαμου.ιδικα τα τελευταια 4 χρονια ειδα μονο εναν μαυρο
που θυμαμε και εναν χαζο αμερικανο με βερμουδες να κανει σαν 15 χρονο με 2 κοπελες
απο πρακτορειο που εχαναν τον χρονο τους μαζι του.φενωταν εντελως αφραγγος που
δεν θα μπορουσαν τιποτα να βγαλουν απο αυτον.τωρα οι γκομενες δεν νομιζω να ασχολουντε με τετεια
ολες ειναι στο ιτερνετ και παιζουν μονες με ολο τον κοσμο.
σας ειπα το φεβρουαριο οδυσσο ακουα 4 γκομενες να συζητανε και ελεγαν για αμερικανους
και αυστραλους και εδειχναν τα μυνηματα να γελανε.σκεφτηκα ποσες εκαναν το ιδιο
και μαζι μου στο παρελθον να διαβαζουν μυνηματα μου με τον γκομενο και φιλες
και να γελανε μαζι μου χχαχαχαχααχαχα.τωρα που εμεις χρονια εκει τα ξερουμε
γελουμε και εμεις μαζι τους που τα κανουν σε αλλους.
αυτα τα γραφω γιατι τοτε που σας ελεγα αμφισβητω τον μιστερ λοβ δεν γινετε να πας μια
φωρα και να εισαι αποτυχημενος και απο την δευτερη ιδικος.
εφαγα πολλα λεφτα και χρονια να καταλαβω πολλα πραγματα εκει για αυτο δεν με πιανουν κοροιδο
ολοι αυτοι που σας δουλευουν και τους θαυμαζετε.γελαμε με τον δασκαλο μαζι τους παρεα χαχαχαχα