αποκλειετε να ηταν χοντρος ο κονορ αν για αυτον λες!ναι μωρε συμπαθητικουλης ειναι ο καημενος αν και σε μερικα βιντεο που τη πέφτει σε κατι πιπινορωσιδακια θυμιζει τρελοπενηνταρη κωνστανταρα
ειναι υπερβολικα αδυνατος γυρω στα 45 θα ειναι.
δεν την πεφτει σε καμια ,σε ενα βιντεο που φιλησε μια γκομενα αυτη ειναι συνοδος.
αυτη συμετεχει σε πολλα βιντεο του,υπαρχουν αγλωφωνες συνοδοι που διαφωροι αυνανες
προσλαμβανουν για να τους δειξουν την πολη ελπιζωντας αδικα να της γαμησουν.
φιλος μου κιεβ 2 πηρε για να του δειξουν την πολη και τις πληρωνε και καιρνουσε.
αυτος πλεον εινααι αναγνωρισημος οδυσσο και εκανε κυκλο με ολες αυτες απο τα βιντεακια.
αυτον βλεπουν σαν ξενο ρεπορτερ και ολες οι γκομενες οταν τον βλεπουν με τα ντρον και φωτο
θα του μιλησουν.αντιθετα αν παω εγω η εσυ πριν να πλισιασουμε θα μας κανουν στοπ απο μακρια
με τα χερια.ακομα και εμενα με βαζουν στην κατηγορια ντοπιος πεσουλας η ξενος πεσουλας
μιλωντας ρωσικα.χανω γιατι δεν ξερουν ειμαι ξενος αλλα με νομιζουν ντοπιο ετσι δεν
αφηνουν αγνωστους να πλισιασουν.αν διαβασεις οδυσσο που εγραφα μαρτιο ελεγα οτι 3 κυπριους
μεγαλης ηλικιας οπως καθωμασταν εξω απο μακτοναλτσ ερχωνταν γκομενες μπαζα ομως και αφηναν
σε χαρτη το τηλεφωνο τους.εμενα δεν τυχαινει ποτε αυτο γιτι με θεωρουν ντοπιο αν δεν με ξερουν.
πριν 4 μηνες ομως οδυσσο γκομενα που ξερει οτι ειμαι ξενος και εχω λεφτα ηρθε και μου την επεσε.
λεει σε γουσταρω,παρε με σπιτι να με γαμησεις!ετσι στα ισια μια 18 με 20 ετων αλλα κατω
του μετριου.σκεφτηκα με ξερει αυτη θα μου την στησουν και θα με ληστεψουν παλι.
τελικα την εκανα βολτες περα δωθε για να δω δεν με ακολουθα κανεις και την πηγα σπιτι.
μου λεει μου αρεσεις και θα με γαμησεις αλλα βοηθα με λεφτα,οκ λεω.
καταλαβες ποποβ?ο κονορ δεν χρειαζετε να κανει τιποτα για να βρει γκομενες,του την πεφτουν στα ισια.
αυτο λεει και ο θειος μου,εσυ λεει τους μιλας ρωσικα σε βλεπουν και καλοντυμενο με λεφτα
και δεν εισαι ο συνηθησμενος ξενος που ψαχνουν για να το παιξουν ιστορια.
τα ιδια λεει ο δασκαλος,εσυ δεν εισαι διαχειρησημος και του χεριου τους που τις ξερεις
απεξω και ανακατωτα.αν δουν εναν αγγλο,αυστραλο,αμερικανο θα δεις βρεθωντε ξαφνικα διαφωρες
να τους στρυφογυριζουν με γυαλισμενο ματι.πολλες φωρες ειδα αμερικανους 45 με 50 οχι
χαλια οπως αυτους που ερχωντε για νυφες και να τους πιανουν διαφωρες κουβεντα συνηθως γκομενες
στην ηλικια τους πουτανες δευτερης κατηγοριας που ειναι σε συνταξη και παιζουν απο ιτερνετ.