Γαμησα μια σεμιπρο.Οχι κατι σπουδαιο εμφανισιακα,ειχε καυλοφατσα βέβαια αλλά φοβερό γλυφοκωλι,χυσιμο στα μάτια κτλ.
κμαν εγω μιλαω καλοπροαιρετα
1 αν δεν εχεις πρόβλημα με την δουλεια σου η με σεξουαλικη αντοχή ,γιατι να πας σε 1 χρονο 5 φορες στο
κιεβο για 4 μερες δινοντας 5 φορες αεροπορικα και όχι 1 20 μερες
2 λες για βαλκανικη υπεροχη. πιστευεις ότι αν ερχεται στο κιεβο ο μεσος αμερικανος αγγλος γερμανος σουηδος με τα ιδια χρηματα να ξοδεψει περιπου ιδιας ηλικιας και εμφανισης μετα την πρωτη φορα θα περναγε χειροτερα με γυναικες που ηθελαν παροχες
3 αν αντι να κανεις καποια ταξίδια στο κιεβο προσκαλούσες καποιες από τις γνωστες και μονιμες σπιτι σου στην γερμανια η ελλαδα η καποιες από αυτές σου προτειναν φιλες τους αν δεν μπορουσαν και τις γνώριζες και ενεκρινες πρωτα από skype για μικρο χρονικο διάστημα πιο πολλες φορες, γλυτώνοντας εξοδα ξενοδοχείου δεν θα ηταν καλυτερα,εστω και αν μερος από αυτ τα εδινες σε παραπανω παροχες
4 ποσο ρολο πιστευεις με δεδομενη ηλικια και εμφανιση του ανδρα , στις γυναικες που ζητανε χρηματα αμεσα η εμμεσα, η συμπεριφορά (οχι ακραιες καταστασεις) και ο τροπος προσεγγισης και η εμπειρια σου
και αν ναι αν αυτό μπορει να αντισταθμιστεί με λιγο περισσοτερες παροχες από τους αντιζηλους που εχουν περισσοτερα χρηματα λογω καλυτερου μισθου στην χωρα τους
5 γενικα πιστευεις ότι οι περισσοτερες γυναικες που πηδας ετσι με παροχες ,αν τους εκανε καμακι καποιος παραπληςιων προδριαγραφων εκτος της εμπειριας, θα ειχε μικροτερη επιτυχια
δηλαδή με αλλα λογια οι γκομενες πηγαινουν με παροχες με σχεδόν ολους η σε προτιμανε και γιατι
επειδή λογω εμπειριας ξερεις πως να τις πλησιασεις και να μιλησεις
επιμενω σε αυτό και θα φερω ένα παραδειγμα
αν 5 ανδρες περιπου ιδιας ηλικιας και εμφανισης καθαροι σε διαφορετικες χρονικες στιγμες σε ένα μπαρακι πλησιασουν στην ελλαδα μια ημιεπαγγελματια με διαφορετικούς τροπους προσσεγγισης και παντα ευγενικα εγω πιστευω ότι δεν εχει σημασια η εμπειρια καποιου αλλα μονο η προσφορα
θα ελεγα αν η προσφορα είναι παρομοια η γυναικα θα παει με ολους
αν η γυναικα δεν περνει χρηματα τοτε πεζουν ρολο ,τροπος προσσεγγισης ομιλιας η πειρα κλπ
6 και 1 τελευταιο
θα ελεγες αυτές τις γυναικες που προσφερες παροχες οι γκομενες μου