You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.283
- Πόντοι
- 3.656
ακομα τετοια δεν γαμισεςΤυπική Ουκρανέζα στον αστερισμό του τσομπάνη.Εχει άπειρες σαν αυτήν.
Και στραβά να πάνε όλα,πας Κίεβο σόλο γιόλο,βρίσκεις καινούργιες ακόμα καλύτερες και καθαρίζεις.Απόλυτη ανωτερότητα άρχοντος.
Αν και η μικρή μου αρεσει.Πιστεύω είναι πλασμένη για τον μπάλκαν καύλο παρόλο που είναι αρκετά κοντή για τα γούστα μου.
Μπορεί και να κάνω τη θυσία.Για να δούμε.
Τρελαίνονται όλες για μπάλκαν πέος πού να προλάβεις να τις ικανοποιήσεις όλες?Τεράστια ζήτηση για ποιοτικό προιόν.
Αν και σίγουρα πολωνικού επιπέδου μπούκι αποκλείεται να αποδώσει.Κάποια πράγματα είναι αυτοννόητα.
Μη σας παρασέρνουν παίδες τα τσιμπουκόχειλα και κρίνετε έτσι εύκολα.Δε θα είναι με την καμία μπούκι πολωνικού επιπέδου.Αυτό το παίρνει κανείς σα δεδομένο αν θέλει να πάει μπροστά.
Εκεί είναι η ανωτερότητα άρχοντος.Το ξέρεις πριν καν συμβεί.Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.
ολες πολυ κατω απο αυτη
αλογομουρες η πλειοψηφια και ξυλλαγκουρα
για να δουθμε μπας κ το 20 σπΑΣΕΙ; ΤΟ ΡΟΔΙ Κ ΓΑΜΗΣΕΙς ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΟΜΕΤΡΙΑ Κ ΑΝΩ,ας ειναι κ κοντοπουτανο οπως η ξανθια
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Πυραυλική συλλογή έτοιμη για στόχευση επί ουκρανικών κώλων.
Εχω ένα πολύ μπερδεμένο σχέδιο αλλά καλό προαίσθημα.
Είναι θεοπάλαβο χαοτικό πλάνο αλλά αν όλα κάτσουν καλά θα πετύχει.Για να δούμε.
Συνημμένα
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Aυτα που λες.. καποτε γινοταν για ενα μπουκαλι metaxa, ενα καλσον bic, ή για ενα κουτακι nescafe' μπορει και μια σοκολατα. Απο την στιγμη που επαψαν αυτα.. και τωρα θελει πολυ $$$ για να γινουν γουστα, δεν νομιζω οτι αξιζει.. Τωρα πια βρισκεις τετοιες (οσες θες), σε studios στην τιμη του 50ρικου, μπορει και με λιγοτερα..Στο επίπεδο αυτής που δείχνω έχει εκατοντάδες διαθέσιμες Κίεβο.Μόσχα έχει ακόμα καλύτερες.
Το ζήτημα είναι η ισχύς πυρός και πόσο διάστημα μένεις.
Αν πας επανειλλημένα ανανεώνεις συνεχώς το ρόστερ ανάλογα με τα γούστα σου.Κάποιες τις γαμάς και τις παρατάς άλλες δεν περνάνε το κάστινγκ και τελικά διαλέγεις 3-4 σπονσορέτς που τις έχεις σταθερές και άμα παρακμάσουν τις ανανεώνεις.
Είναι δυναμική προσέγγιση,go woth the flow φάση.Γαμάς τη μία παρατάς την άλλη,κουμπώνεις την τρίτη,βάζεις στο πλάνο την τέταρτη κτλ.Είναι ρευστή κατάσταση,ξανά και ξανά επαναπροσδιορισμός επί του πεδίου δεν υπάρχουν σταθερές.
Καποτε υπηρχαν οι Τσαροι, τωρα που Τσαροι.. - Σε λαθος εποχη γεννηθηκες kman
Aυτα που λες.. καποτε γινοταν για ενα μπουκαλι metaxa, ενα καλσον bic, ή για ενα κουτακι nescafe' μπορει και μια σοκολατα. Απο την στιγμη που επαψαν αυτα.. και τωρα θελει πολυ $$$ για να γινουν γουστα, δεν νομιζω οτι αξιζει.. Τωρα πια βρισκεις τετοιες (οσες θες), σε studios στην τιμη του 50ρικου, μπορει και με λιγοτερα..
Καποτε υπηρχαν οι Τσαροι, τωρα που Τσαροι.. - Σε λαθος εποχη γεννηθηκες kman
Αξίζει απλα χρειάζεσαι διπλάσια λεφτά σε σχέση με εποχή προ φρι βίζας.Τώρα οι λεφταδες μαζεύουν όλο το μουνι ενω πριν ήταν πιο δίκαιη η μοιρασια.
Εγώ πηγαίνω συνέχεια οπότε βλέπω πώς αλλάζει η πόλη.
Σεμιπρο στο εύκολο με 100 ευρώ δε βρίσκεις ούτε για πλάκα.Τωρα θέλει τρέξιμο και οι μισές δε δέχονται ούτε 200 ευρώ θέλουν παραπάνω ή μηνιαία χορηγία.
Σαφώς πιο απαιτητικό περιβάλλον αν και η οικονομία τα ίδια χάλια.
Το ευρώ στα 26.5 γκριβνια.
Αν κάποιος πάει Κίεβο για σεμιπρος θα φάει σκόνη εκτός αν έχει γνωστές απο παλιά προ φρι βιζας ή χρησιμοποιήσει τα κονβε κάποιου εμπειρου που πάει συνέχεια.
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 1.446
Πυραυλική συλλογή έτοιμη για στόχευση επί ουκρανικών κώλων.
Εχω ένα πολύ μπερδεμένο σχέδιο αλλά καλό προαίσθημα.
Είναι θεοπάλαβο χαοτικό πλάνο αλλά αν όλα κάτσουν καλά θα πετύχει.Για να δούμε.
Και νόμιζα ότι εμένα μου τρώγανε οι βίζιτες τα λεφτά εσύ το έχεις πάει σε άλλο επίπεδο
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.031
- Πόντοι
- 2.606
αρχηγε εχει δυνατο μασταρι ορμαΕδώ φωτο που μου έστειλε χτες η μικρή.Αξιζει λετε?Κάπως κοντή για τα γούστα μου αλλά φαίνεται να γουστάρει.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
Ειπαμε να την ποτισεις ειναι ωραιο μωροΕδώ φωτο που μου έστειλε χτες η μικρή.Αξιζει λετε?Κάπως κοντή για τα γούστα μου αλλά φαίνεται να γουστάρει.
αχ ρε πορνοσοφε mindwriter τι εκανες στον βαλκανιο αρχοντα χαχαχαχαΦέρνω 2500 ευρώ για τετρατήμερο.Πιστεύω οτι θα φτάσουν.Αν δουλεύει και η Maestro ποιος μας πιάνει.
Θα χτυπήσω δυνατά αλλά όπως πάντα όλα εξαρτώνται από την κατάσταση στο έδαφος.Χρειάζονται χερσαίες δυνάμεις,με πυραύλους κανείς δεν κέρδισε τον πόλεμο.
αυτος ο ανταγωνισμος με τον πορνοσοφο σε εκανε να τρελαθεις και να τρως
πεντοχιλιαρα σε τριημερα.αρχοντα σαρανταωρα κανεις υπερωριες?χαχαχαχααχ
ο αλλος ο βλακας αθηναιος βαζει φωτο απο γκομενα και ονειρευετε.
αν δεις σε τι θεματα γραφει μονο για chat room!!!!! δηλαδη βλεπει φωτο η γυμνες ονλιν
και τον παιζει χαχαχαχαχα.αυτοι ολοι οι προβληματικοι τρολαρες στην λενε απο πανω.
γαμα κανα σαλον γερμανια να σου φυγει η καβλα και ασε τα πενταχιλιαρα σε τριημερα.
η αν θες μπες και εσυ στο chat room οπως ο παραπληγας αθηναιος να τον παιξεις φρι χαχαχαχαχ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
βλακα κοντοπουτανε μην πιανες στο στομα σου ατομα που δεν ξερεις..επειδη εισαι κομπλεξικο ανθρωπακι και δεν ξερεις απο χιουμορ και εχεις ζαλιστει απο τις φαπες δεν σου φταιμε εμεις μυγοχεσμα...ισα ισα ενω σε ξεφτυλιζουν ολοι εγω ουτε εσενα ουτε κανενα αλλο ναυαγιο εχω πειραξειαχ ρε πορνοσοφε mindwriter τι εκανες στον βαλκανιο αρχοντα χαχαχαχα
αυτος ο ανταγωνισμος με τον πορνοσοφο σε εκανε να τρελαθεις και να τρως
πεντοχιλιαρα σε τριημερα.αρχοντα σαρανταωρα κανεις υπερωριες?χαχαχαχααχ
ο αλλος ο βλακας αθηναιος βαζει φωτο απο γκομενα και ονειρευετε.
αν δεις σε τι θεματα γραφει μονο για chat room!!!!! δηλαδη βλεπει φωτο η γυμνες ονλιν
και τον παιζει χαχαχαχαχα.αυτοι ολοι οι προβληματικοι τρολαρες στην λενε απο πανω.
γαμα κανα σαλον γερμανια να σου φυγει η καβλα και ασε τα πενταχιλιαρα σε τριημερα.
η αν θες μπες και εσυ στο chat room οπως ο παραπληγας αθηναιος να τον παιξεις φρι χαχαχαχαχ
αρχοντα καλητερα να ειχα τα λεφτουδακια τωρα παρα να τα σκορπουσα οπως τωτε αλεστα
σε αυτες τις μαλακισμενες που δεν αξιζουν μια.τα ιδια λεει και ο δασκαλος
και δεν συμφωνει μαζι σου με αυτο το αλογιστο ξοδεμα που κανεις.
ακομα δεν βαρεθηκες να γαμας πουτανες?να χρυσοπλερωσω ναι μια νορμαλ μουναρα τουρκαλα,
αρμενου,γεωργιανη,ελληνιδα αλλα οχι αυτους τους οχετους παλιοπουτανες στην ουκρανια.
θα σας το ξαναπω οτι ουτε τζαμπα δεν γαμω ολες αυτες που ναζετε φωτο και αηδιαζω
μονο που τις βλεπω.ιδικα αν εχουν σιλικονη στα χειλη και μιλανε και κανουν μπαμ
καραπουταναρες σιγα μην πλιρωσω να τις κυκλοφορω να γινωμε ρεζιλι στον νορμαλ κοσμο.
σου ειπα ξανα αρχοντα εμας μας γνωριζουν ουκρανια λογο δουλειας και οικογενειας.
παραδειγμα χτες ο θειος μου βολταρε με αλλο ελληνα οδυσσο και καπου που πηγαν
μια κοπελιτσα που δουλευε εκει ρωτουσε ποτε θα παω και εστειλε χαιρετισμους.
καταλαβε τωρα οτι ουτε εγω,ουτε οι 2 θειοι μου κιεβ και οδυσσο που εμειναν εκει
απο την οικογενεια δεν το κανουμε αυτο γιατι οπου παμε μας γνωριζουν.
αυτα που κανεις τωρα αρχοντα τα εκανα πριν 20 χρονια σε κυπρο και μοσχα στα 20 μου.
για αυτο προτιμω σαλον που δεν σε ξερει η βλεπει κανεις και οχι να γινομαι θεαμα
και να ρεζιλευομαι μπροστα σε νορμαλ γκομενες που γουσταρω και με γνωριζουν.
σε αυτες τις μαλακισμενες που δεν αξιζουν μια.τα ιδια λεει και ο δασκαλος
και δεν συμφωνει μαζι σου με αυτο το αλογιστο ξοδεμα που κανεις.
ακομα δεν βαρεθηκες να γαμας πουτανες?να χρυσοπλερωσω ναι μια νορμαλ μουναρα τουρκαλα,
αρμενου,γεωργιανη,ελληνιδα αλλα οχι αυτους τους οχετους παλιοπουτανες στην ουκρανια.
θα σας το ξαναπω οτι ουτε τζαμπα δεν γαμω ολες αυτες που ναζετε φωτο και αηδιαζω
μονο που τις βλεπω.ιδικα αν εχουν σιλικονη στα χειλη και μιλανε και κανουν μπαμ
καραπουταναρες σιγα μην πλιρωσω να τις κυκλοφορω να γινωμε ρεζιλι στον νορμαλ κοσμο.
σου ειπα ξανα αρχοντα εμας μας γνωριζουν ουκρανια λογο δουλειας και οικογενειας.
παραδειγμα χτες ο θειος μου βολταρε με αλλο ελληνα οδυσσο και καπου που πηγαν
μια κοπελιτσα που δουλευε εκει ρωτουσε ποτε θα παω και εστειλε χαιρετισμους.
καταλαβε τωρα οτι ουτε εγω,ουτε οι 2 θειοι μου κιεβ και οδυσσο που εμειναν εκει
απο την οικογενεια δεν το κανουμε αυτο γιατι οπου παμε μας γνωριζουν.
αυτα που κανεις τωρα αρχοντα τα εκανα πριν 20 χρονια σε κυπρο και μοσχα στα 20 μου.
για αυτο προτιμω σαλον που δεν σε ξερει η βλεπει κανεις και οχι να γινομαι θεαμα
και να ρεζιλευομαι μπροστα σε νορμαλ γκομενες που γουσταρω και με γνωριζουν.
τραβα να παιξεις μαλακια με την σβετλανα στο τσατ ρουμ.βλακα κοντοπουτανε μην πιανες στο στομα σου ατομα που δεν ξερεις..επειδη εισαι κομπλεξικο ανθρωπακι και δεν ξερεις απο χιουμορ και εχεις ζαλιστει απο τις φαπες δεν σου φταιμε εμεις μυγοχεσμα...ισα ισα ενω σε ξεφτυλιζουν ολοι εγω ουτε εσενα ουτε κανενα αλλο ναυαγιο εχω πειραξει
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
φυγε ρε ΜΑΛΑΚΑ τουρκοσπορε λεμε μην ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσομπανη υβριδιο ανθρωπου με σαυρατραβα να παιξεις μαλακια με την σβετλανα στο τσατ ρουμ.
ειναι χιουμορ οτι εχεις κανει 350 ποστ και ολα ειναι για τσατ ροομ και μαλακιες?βλακα κοντοπουτανε μην πιανες στο στομα σου ατομα που δεν ξερεις..επειδη εισαι κομπλεξικο ανθρωπακι και δεν ξερεις απο χιουμορ και εχεις ζαλιστει απο τις φαπες δεν σου φταιμε εμεις μυγοχεσμα...ισα ισα ενω σε ξεφτυλιζουν ολοι εγω ουτε εσενα ουτε κανενα αλλο ναυαγιο εχω πειραξει
εδω ειναι θεμα ουκρανια δωσε πλιροφοριες απο ταξιδι σου.
ολοι οι τρολαρες εδω γραφετε στα ιδια θεματα για τσατ ροομ και πορνογραφιες.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
ρε αχρηστιδη με εχεις δει να τρολαρω εδω μεσα;καποιες παραθεσεις στον kman εκανα για την γκομενα που εβαλε..χαβαλε κανω στα νηματα που πρεπειειναι χιουμορ οτι εχεις κανει 350 ποστ και ολα ειναι για τσατ ροομ και μαλακιες?
εδω ειναι θεμα ουκρανια δωσε πλιροφοριες απο ταξιδι σου.
ολοι οι τρολαρες εδω γραφετε στα ιδια θεματα για τσατ ροομ και πορνογραφιες.
ζεις σε μια κολοπολη που 20 χρονια πριν οταν πηγα ειπα δεν ξαναρχωμεφυγε ρε ΜΑΛΑΚΑ τουρκοσπορε λεμε μην ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσομπανη υβριδιο ανθρωπου με σαυρα
σε αυτους τους βρωμιαρηδες μαλακες χαχαχαχα.πριν 3 χρονια σε 10 ωρες τρανζιτ
δικαιωθηκα που δεν ερχωμουν τοσα χρονια.οκ η αφραγγια σας εκανε ποιο φιλικους και
η κακομοιρια αλλα παλι απο τους βρομυλους που ειδα μακρια!
εγω μια ζωη ημουν σε μοσχα και κιεβο και εσυ στην βρομοαθηνα που περπατουσανε παντου αδεσπωτα σκυλια
αγελες χειροτερα απο βουκουρεστι πριν 20 χρονια.τι να κανω στην κολοχωρα σας πουτανας γιε?
ο μονος λογος που θελω να ερθω ειναι για να δω αν θα εμφανιστειτε διαφωρα αρχιδια να σας
γαμησω.ειδα τι μαλακες εισαστε στην αθηνα χρονια πριν στα 12 και 15 μου για αυτο σας
βριζω και κοροιδευω τοσα χρονια.ελλαδα μονο σαλονικη θα ξαναπαω που ειναι καλυτεροι
απο εσας τους βρωμιαρηδες κακομοιρηδες στην αθηνα.
οταν πας με γκομενα καφε την κερνας?η πληρωτετε ξεχωριστα μετρωντας κερματα να γινυν 2 ευρο?χαχαχαχα
αυτη ηταν η καλυτερη εικονα της πολης σου που με διασκεδασε αφανταστα και αν δεις
το κραξιμο που τρωτε απο τα βιντεακια ρωσων σκετη απολαυση.ουστ στο γκετο που μενεις
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
Η διαφορα μας μισανδρο κομπλεξικο ανθρωπακιν ειναι οτι εμεις γαμαμε γκομενες και πουτανες και δεν ειμαστε κομπλεξες και εσυ ζεχνεις απο αμορφωσια και αγαμησια.Τελος με κουρασες ξερουν τι εισαι εδω μεσα δεν χρειαζεται να μακρυγορω.Καλη τυχη καραφλα κοντορεβυθουληζεις σε μια κολοπολη που 20 χρονια πριν οταν πηγα ειπα δεν ξαναρχωμε
σε αυτους τους βρωμιαρηδες μαλακες χαχαχαχα.πριν 3 χρονια σε 10 ωρες τρανζιτ
δικαιωθηκα που δεν ερχωμουν τοσα χρονια.οκ η αφραγγια σας εκανε ποιο φιλικους και
η κακομοιρια αλλα παλι απο τους βρομυλους που ειδα μακρια!
εγω μια ζωη ημουν σε μοσχα και κιεβο και εσυ στην βρομοαθηνα που περπατουσανε παντου αδεσπωτα σκυλια
αγελες χειροτερα απο βουκουρεστι πριν 20 χρονια.τι να κανω στην κολοχωρα σας πουτανας γιε?
ο μονος λογος που θελω να ερθω ειναι για να δω αν θα εμφανιστειτε διαφωρα αρχιδια να σας
γαμησω.ειδα τι μαλακες εισαστε στην αθηνα χρονια πριν στα 12 και 15 μου για αυτο σας
βριζω και κοροιδευω τοσα χρονια.ελλαδα μονο σαλονικη θα ξαναπαω που ειναι καλυτεροι
απο εσας τους βρωμιαρηδες κακομοιρηδες στην αθηνα.
οταν πας με γκομενα καφε την κερνας?η πληρωτετε ξεχωριστα μετρωντας κερματα να γινυν 2 ευρο?χαχαχαχα
αυτη ηταν η καλυτερη εικονα της πολης σου που με διασκεδασε αφανταστα και αν δεις
το κραξιμο που τρωτε απο τα βιντεακια ρωσων σκετη απολαυση.ουστ στο γκετο που μενεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις
- 201K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις