κμαν εγω μιλαω καλοπροαιρετα
1 αν 5 περιπου ιδιας ηλικιας και εμφανισης καθαροι σε διαφορετικες χρονικες στιγμες σε ένα μπαρακι πλησιασουν στην ελλαδα μια ημιεπαγγελματια με διαφορετικούς τροπους προσσεγγισης και παντα ευγενικα εγω πιστευω ότι δεν εχει σημασια η εμπειρια καποιου αλλα μονο η προσφορα
θα ελεγα αν η προσφορα είναι παρομοια η γυναικα θα παει με ολους
αν η γυναικα δεν περνει χρηματα τοτε πεζουν ρολο ,τροπος προσσεγγισης ομιλιας η πειρα κλπ
6 και 1 τελευταιο
θα ελεγες αυτές τις γυναικες που προσφερες παροχες οι γκομενες μου
Αυτό που λες είναι λάθος γιατί είναι υποθετικό.
Εγώ θα στο αντιστρεψω.Σου λέω ας πούμε ότι σε κάθε κλαμπ στο Βρότσλαβ υπάρχουν μία ή δύο γκόμενες που σπονσοραρονται.
Εσύ άν πας στο Βρότσλαβ για τριήμερο θα τις βρεις?
Το ίδιο ισχύει και Κίεβο.Δεν ισχύει το αν που λες γιατί απλά δεν τις βρίσκεις.
Ξεκινάς δηλαδή από μία προϋπόθεση που δεν υφίσταται.
Π.χ. σα να λέω εγώ αν έμπαινα στο Τσι,θα έβρισκα κατά 50% οχτάρι σπονσορετ.Ισχυει αυτό?Όχι βέβαια.Γιατι για να μπω στο Chi πρέπει η να σκάσω με εμφανισιμη γκόμενα ή να δώσω 300 ευρώ για τραπέζι που δε θα το κάνω.Συνεπως είναι υπόθεση άνευ νοήματος.
Εδώ βλέπεις τους λέω ελάτε π.χ. Πόζναν ή Κίεβο να χτυπήσουμε στα κλαμπς να βρούμε τις γκόμενες που σπονσοραρονται που λες και εσύ,δεν έρχεται κανένας.Συνεπως πώς λες αν,όταν ο άλλος απλά δεν έρχεται,δεν παίρνει το ρισκο να ξοδέψει π.χ. 500 ευρώ μόνο και μόνο για να έχει ένα 10% πιθανότητα να βρει σπονσορετ σε ντίσκο Βρότσλαβ το ΠΣΚ.