Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
Εδώ μία από τις γκόμενες που με περιμένει Κίεβο.Αξίζει λέτε?Η να ασχοληθώ μόνο με τις κλασσικές και τη Λευκορρωσίδα?

cyVkUc.jpg

Θα ρίξω όμως έναν πούτσο και σε αυτή.Πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο αν και είναι καθαρά μέσος όρος σε σχέση με το τι έχεις διαθέσιμο στα μουνολίβαδα.Είμαστε κάπως χουβαρντάδες οι Βαλκάνιοι.
τρελλη τσοντα..ποσο θελει το 2ωρο αυτη?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
Στην τέταρτη φωτογραφία με προβληματίζει λίγο η μούρη της αλλά κατά τα άλλα είναι πιστόλι  :wanker:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
Στην τέταρτη φωτογραφία με προβληματίζει λίγο η μούρη της αλλά κατά τα άλλα είναι πιστόλι  :wanker:
εσυ που εχεις φραγκα φερτην για ενα τριημερο και θα τσονταρω και εγω :grin:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτή δεχόταν να έρθει Γερμανία για τριήμερο με 800άρα.Οπότε λογικά θα δεχτεί τη 200άρα για μια βραδυά Κίεβο.Για να δούμε.Εχω και άλλες στην ουρά,αυτό είναι το θέμα.
Αλλά άμα λέτε οτι αξίζει θα τη γαμήσω,τι να κάνουμε?
Εγώ συνήθως γαμάω ξανθές και άνω του 185,εσείς εδώ στο φόρουμ με κάνατε να προσέχω και τις άλλες.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
:grin:τι θα τσονταρεις τυπε θα πας να της δείξεις την Ακρόπολη ;
και οχι μονο θα βαλω και τον οβολο μου :grin: :grin:
Αυτή δεχόταν να έρθει Γερμανία για τριήμερο με 800άρα.Οπότε λογικά θα δεχτεί τη 200άρα για μια βραδυά Κίεβο.Για να δούμε.Εχω και άλλες στην ουρά,αυτό είναι το θέμα.
Αλλά άμα λέτε οτι αξίζει θα τη γαμήσω,τι να κάνουμε?
φερτην Αθηνα να τσονταρουμε και εμεις να φαει 2-3 διαφορετικες πουτσες :grin:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
και οχι μονο θα βαλω και τον οβολο μου :grin: :grin:φερτην Αθηνα να τσονταρουμε και εμεις να φαει 2-3 διαφορετικες πουτσες :grin:

Κάτσε να ρίξω τον πρώτο να δούμε τι παίζει.
Πάντως όποιος θέλει να πάρει μεζέ μπορεί να ανέβει Κίεβο σε δυο μέρες.Εχω τόσες στο pipeline που δεν ξέρω πώς να τις ξεφορτωθώ και περιμένουν και οι Ρωσίδες.Οπότε ευγενές έργο θα κάνουν.
Πολύ σπονσοριλίκι,μας έχουν γαμήσει τα logistics πλέον,η απαγκίστρωση που λένε.
Σε λίγο θα χρειάζεσαι έναν trailer να τις γαμάει,αλλιώς θα βγαίνεις off.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φίλε Δημητράκι είσαι άδικος.
Τι και αν ο ΚΜΑΝ βγάζει πιο πολλά από σένα και τα επενδύει σε γούστα και γκόμενες Ά διαλογής,αντί να τον ζηλεύεις προσπάθησε να τον ακολουθήσεις!

Και πάλι καλά Χριστούγεννα να έχουμε και αύριο,τα γιορτάζουμε δυνατά με καλή παρέα και στη Ελλάδα!
Πάλι  :jerking:γράφεις  :2funny:
 Αφου ο Βλάκμαν βγαζει περισσότερα από μένα γιατί δεν το  αποδεικνύει  :2funny:
 Μετά το ρεζιλεμα που έπαθε όταν έβαλε φωτογραφίες την αποθήκη που μένει  :2funny:αποφεύγει να μιλάει  :2funny:ρεζιλευτηκε που είπε ότι πήγε 2 φορές Η.Π.Α και ακόμα περιμένουμε φωτο  :2funny:Όπως και για τα  3 διαμερισμα που έχει στην Αθήνα  :jerking:.
 Εγώ θέλω να λέει για να ξεφτηλιζετε,χτες είπε ότι έβγαζε 1.500 ευρώ από τη δουλειά του το 2005 τότε που οι Πιρφόροι αγόραζαν αυτοκίνητα στις γκόμενες τους  :headbang:και παραδεχτηκε οτι του κοπηκε το μεροκαματο και πηγε Γερμανια γιατί δεν είχε φραγκο  :2funny:μια ζω μπίθουλας είναι  :2funny:
 Δε λέει τι δουλειά κάνει γιατί τότε είναι που θα γελάσετε με αυτά που λέει ότι βγάζει  :2funny:Που ειναιβο Πάρης να τον κάνει? :2funny:
 Σήμερα εβαλε παλι κλώνους να τον υποστηριξουν  :headbang: :2funny:
 Εγω τι να κανω ειμαι φτωχός και δεν εχω ρευστότητα  :2funny:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
Κάτσε να ρίξω τον πρώτο να δούμε τι παίζει.
Πάντως όποιος θέλει να πάρει μεζέ μπορεί να ανέβει Κίεβο σε δυο μέρες.Εχω τόσες στο pipeline που δεν ξέρω πώς να τις ξεφορτωθώ και περιμένουν και οι Ρωσίδες.Οπότε ευγενές έργο θα κάνουν.
Πολύ σπονσοριλίκι,μας έχουν γαμήσει τα logistics πλέον,η απαγκίστρωση που λένε.
Ριξε πεος και δωσε ινφος και εντυπωσεις...ελπιζω να δινει κωλο

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ριξε πεος και δωσε ινφος και εντυπωσεις...ελπιζω να δινει κωλο

Σίγουρα θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ.Αν και τελευταία μου τα έχουν σπάσει με τις φωτό,δε θέλουν να βγάζεις γυμνές ή σε κλειστούς χώρους και σου διαγράφουν όσες έβγαλες.
Θα βρω όμως λύση στο πρόβλημα,ας είναι καλά η τεχνολογία.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
Σίγουρα θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ.Αν και τελευταία μου τα έχουν σπάσει με τις φωτό,δε θέλουν να βγάζεις γυμνές ή σε κλειστούς χώρους και σου διαγράφουν όσες έβγαλες.
:rockon: :rockon:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Δημητράκι πάρε παράδειγμα από τον άρχοντα που είναι large και με σαφώς ανώτερες γκόμενες από τις δικές σου και άσε τα πικρόχολα σχόλια.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1

Αρχηγε θα λες πως θα τραβας φωτο για την καβλα σου και μετα θα μπορουν να τις σβηνουν εκεινες αμεσως απο το κινητο σου

Μετα κανεις data recovery απο την καρτα μνημης του κινητου και τις ξαναπαιρνεις

Εγω την βαζω στο λαπτοπ και γινεται ευκολα αλλα πιστευω οτι υπαρχουν και εφαρμογες για κινητα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγε θα λες πως θα τραβας φωτο για την καβλα σου και μετα θα μπορουν να τις σβηνουν εκεινες αμεσως απο το κινητο σου

Μετα κανεις data recovery απο την καρτα μνημης του κινητου και τις ξαναπαιρνεις

Εγω την βαζω στο λαπτοπ και γινεται ευκολα αλλα πιστευω οτι υπαρχουν και εφαρμογες για κινητα

Το android έτσι κι αλλιώς τις ανεβάζει αμέσως στο cloud,οπότε και να τις διαγράψουν αμέσως οι γκόμενες από το Gallery του κινητού,οι φωτός μένουν στο photos.
Γενικά οι γκόμενες δεν είναι πολύ σχετικές με την τεχνολογία.
Το πρόβλημα είναι οτι δε στήνονται πλέον για φωτό δεν ποζάρουν όπως παλιά με τα μπούτια ανοιχτά,μουνί χύμα,κώλους έξω,πούτσους στο στόμα κτλ,χύσια στα βυζιά κτλ.
Πιστεύω είναι γιατί πολλές την πάτησαν είδαν πριβέ φωτό τους να κυκλοφορούν δημοσίως,χάλασε το κασέ τους που φρόντιζαν με το ίνσταγκραμ και έχουν γίνει πλέον πολύ προσεκτικές.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο επίπεδο αυτής που δείχνω έχει εκατοντάδες διαθέσιμες Κίεβο.Μόσχα έχει ακόμα καλύτερες.
Το ζήτημα είναι η ισχύς πυρός και πόσο διάστημα μένεις.
Αν πας επανειλλημένα ανανεώνεις συνεχώς το ρόστερ ανάλογα με τα γούστα σου.Κάποιες τις γαμάς και τις παρατάς άλλες δεν περνάνε το κάστινγκ και τελικά διαλέγεις 3-4 σπονσορέτς που τις έχεις σταθερές και άμα παρακμάσουν τις ανανεώνεις.
Είναι δυναμική προσέγγιση,go woth the flow φάση.Γαμάς τη μία παρατάς την άλλη,κουμπώνεις την τρίτη,βάζεις στο πλάνο την τέταρτη κτλ.Είναι ρευστή κατάσταση,ξανά και ξανά επαναπροσδιορισμός επί του πεδίου δεν υπάρχουν σταθερές.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πυραυλική συλλογή έτοιμη για στόχευση επί ουκρανικών κώλων.

NiNIPi.jpg

Εχω ένα πολύ μπερδεμένο σχέδιο αλλά καλό προαίσθημα.
Είναι θεοπάλαβο χαοτικό πλάνο αλλά αν όλα κάτσουν καλά θα πετύχει.Για να δούμε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φέρνω 2500 ευρώ για τετρατήμερο.Πιστεύω οτι θα φτάσουν.Αν δουλεύει και η Maestro ποιος μας πιάνει.
Θα χτυπήσω δυνατά αλλά όπως πάντα όλα εξαρτώνται από την κατάσταση στο έδαφος.Χρειάζονται χερσαίες δυνάμεις,με πυραύλους κανείς δεν κέρδισε τον πόλεμο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στον αστερισμό του Βαλκανιου και σήμερα.Να δούμε πώς θα οργανωσω τα κονέ.

7670

zCv6L8.jpg

YajYHG.jpg

qepfnf.jpg

Εχω αύριο σκληρό πρόγραμμα.Για να δούμε πώς θα τα προλαβω όλα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδω η δεύτερη σημερινη αποστολή.

Εχει δυσκολεψει το Κίεβο σαφώς.Πανε οι εποχες που εριχνες τρεις πουτσους και δύο καυλια.
Τωρα δυο πουτσους ρίχνεις και ευχαριστημένος είσαι.
Τι να κάνουμε όμως συμβιβαζόμαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom