Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι,μωρέ το σκατόβλημα.Πάει ο άλλος να γράψει κάτι και πετάγεται σαν την τσαπού για να δημιουργήσει αμφιβολίες.
Ο μπουχέσας τώρα θα μας κάνει μαθήματα.
Γκόμενες τι να βάλει αφού τα λεφτά του φτάνουν ίσα ίσα για να επιβιώνει.Και αντί να το παραδεχτεί και να πάρει τον πούλο μας πρήζει τα αρχίδια.
Ετσι είναι αυτοί οι γύφτοι,μάχονται.
Μάχεσαι?Επαναλαμβάνεσαι?
Τώρα θα δεις τι θα πάθεις.Κάναμε υπομονή,αυτοί εδώ ξεπερνούν τα όρια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ έχω γαμώ τις θερμάνσεις στο διαμέρισμα.Φέτος δουλεύει άριστα η υποδαπέδια θέρμανση.
Ρε βλάκα γιατί επαναλαμβάνεις τις ίδιες και τις ίδιες πίπες?Θέλεις να εκνευρίσεις τον άλλον?
Θες να πείσεις κάποιους επειδή λες τα ίδια και τα ίδια?
Αν συνεχίσεις να επαναλαμβάνεις τις ίδιες και τις ίδιες τρίχες θα σε βρίζω συνέχεια.
Ετσι στέλνω και μήνυμα τους πουσταράδες,γόνους ψωλάδες κτλ.
Εμαχέσθησαν αλλά εχέσθησαν.
Και όσο θα μάχονται,τόσο θα τους χέζουμε.
Ε,τότε γιατί κρυώνεις? :2funny:στο σπίτι σου κάνει ψωφόκρυο :2funny:μ'αρέσει που έβαλες και τον κλώνο σου να γράψει  :jerking: :2funny:
  Τα λεφτά μου φτάνουν ίσα ίσα να επιβιώνω το μάντεψες  :jerking: :2funny:
  Εσκασες γιατί μάντεψα την απάτη που πας να κάνεις  :2funny:θα πας σε μιά βίζιτα και θα μας βάλεις φώτο ότι και καλά είναι γκόμενα σου  :2funny:.
  Η πλάκα είναι ότι στο ότι δε σου σηκώνετε δεν έδωσαν τόσο μεγάλη σημασία  :2funny:της πληρώνεις γιά να βγάζεις φωτογραφίες και να μας της ποστάρεις στο σά'ι'τ  :jerking: :2funny:

Μογγολοπίθηκε Δημητράκι έχεις το χειρότερο στιλ ντυσίματος που υπάρχει,έτσι ντυνόντουσαν Πολωνοί & Αλβανοί όταν ερχόντουσαν Ελλάδα αρχές του 90,ζεις σε μια τρύπα που αποκαλείς διαμέρισμα,κοιμάσαι σε ντιβάνι και έχεις αυτοκίνητο δεκαπενταετίας...ζεις το όνειρο.
Ναι έχεις δίκιο  :2funny:τα διαμερίσματα μου είναι σοβιετικά και δεν αξίζουν τίποτα :2funny:τσάμπα είναι τα διαμερίσματα στη Ρωσσία :jerking: :2funny:το αμάξι μου εκτός από παλιό είναι  και πολύ μικρό μόνο 3.200 κυβικά και 241 άλογα και δεν μετράει,τι να κλάσει  :2funny:
  Οι Αλβανοί τη δεκαετία του '90 έπιαναν της δεντρογαλιές και της έγδερναν και της έκαναν μπουφάν  :2funny:απο κει πήρα την ιδέα γιά τα μπουφάν και της μπότες από φίδι  :2funny:Λες κ'εγώ να μάζεψα φίδια να μου τα έραψαν? :2funny:
  Αμερική δεν πήγα  :2funny:σας κορο'ι'δεύω  :jerking: :2funny:αφού μάζεψα από δω της δεντρογαλιές και την έκανα μπότες  :2funny: :2funny: :2funny:Μπράβο μάντεψες όλα τα ψέματα μου  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1c.jpg
    1c.jpg
    289,9 KB · Εμφανίσεις: 56
  • 2c.jpg
    2c.jpg
    336,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 3c.jpg
    3c.jpg
    453,2 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 4c.jpg
    4c.jpg
    396,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 5c.jpg
    5c.jpg
    571,7 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 6c.jpg
    6c.jpg
    449,3 KB · Εμφανίσεις: 56
  • 9c.jpg
    9c.jpg
    297,5 KB · Εμφανίσεις: 66
  • 8c.jpg
    8c.jpg
    348,5 KB · Εμφανίσεις: 84
  • 7c.jpg
    7c.jpg
    467 KB · Εμφανίσεις: 63

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε ναυαγιο της ζωης Βλακμαν, γιατι πετας μεσα στις προτασεις σου και μερικες ασχετες αγγλικουρες?  :2funny: :2funny:

αφου στη γερμανια μενεις ρε καραγκιοζη,γερμανικες φρασεις θα επρεπε να πετας"κατα λαθος" οχι αγγλικες  :2funny: :2funny: :2funny:

μηπως επειδη εχεις φαει τη ρωσσια και την ουκρανα με το κουταλι και ενω υποτιθεται μιλας ρωσσικα, σου βγαινει αυθορμητα το αγγλικο?  :2funny: :2funny:

μηπως νομιζεις οτι αμα πεταξεις δυο αγγλικουρες αναμεσα στις ΠΙΠΕΣ που γραφεις και οι οποιες ειναι ολες ΨΕΜΜΑΤΑ και προερχονται απο την αρρωστημενη φαντασια σου σε συνδυασμο με κατι ασχετες ΜΑΛΑΚΙΕΣ που βλεπεις στο Youtube , θα αποκτησουνε κυρος τα γραφομενα σου?

ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ρε αποτυχημενε ξεφτιλα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αληθεια, γιατι οταν στριμωχνεσαι παντα πετας δυο φωτο απο γκομενες που βρηκες στο ιντερνετ και υποτιθεται θα συναντησεις  :2funny: :2funny: αλλα παντα κατι συμβαινει και μενεις με το σαπιο πουλι στο χερι? :2funny: :2funny: :2funny:  Νομιζεις οτι αμα βαζεις φωτο απο ασχετες γκομενες που βρηκες στο ιντερνετ γραφοντας απο κατω ενα ψεμμα θα σε παρει κανεις στα σοβαρα?

και γιατι οπως λενε οι τυποι εδω δεν εχεις ΟΥΤΕ ΜΙΑ φωτο να γαμας? Αντιθετα σου αρεσει να ασχολουνται με το κωλαρακι σου τοσο πολυ, μηπως γουσταρεις και οπισθεν διεισδυσεις μωρη κρυφη? :2funny: :2funny: :2funny: μηπως τελικα πληρωνεις για να σου ανοιγουνε τη σουφρα ρε φτωχομπινε βρωμιαρη/  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σχετικά με της γκόμενες που λέει ότι  :knockinb:ο Βλάκμαν  :2funny:θα σας βάλω αυτό εδώ,δε νομίζω ότι έχουμε να προσθέσουμε τίποτα τα είπε όλα  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Εκτός από τη 2 φορές που ο Βλάκμαν μας είπε ότι πήγε στις Η.Π.Α και φυσικά δεν έχει πάει  :2funny: :2funny: :2funny:Εκτός του ότι το έχει δαγκώσει στο μαγαζί που μένει  :2funny:.Αν έκανε ζέστη όπως μας λέει δε θα δούλευαν Οκτώβριο τα ηλεκτρικά καλοριφεράκια  :2funny:.Φανταστείτε αν έχει βάλει Οκτώβριο τα ηλεκτρικά καλοριφέρ τι ψοφόκρυο θα έχει τώρα μες το σπίτι του  :2funny: :2funny:δεν πρέπει και να του σηκώνετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Για μένα το πιό γελοίο δεν είναι ότι πληρώνει πουτάνες γιά να βγάζει φωτογραφίες και να της βάζει στο σά'ι'τ  :2funny:η μεγαλήτερη ξεφτίλα είναι τα ψέματα που λέι :2funny:ότι πήγε Η.Π.Α 2 φορές  :jerking: :2funny:και φυσικά τα τρία διαμερίσματα στην Αθήνα που μας λέι ότι έχει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Απορώ πως δε γελάτε μ'αυτά και τον κράζετε περισσότερο στο ότι πληρώνει και δε γαμάει ? :2funny: :2funny: :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ακόμα να σου ξεβουλώσουν την χέστρα ρε τύπε;

Τυπε ειναι θεμα, μη γελας. Το σκατο εχει φτασει στη καλτσα, χεζουν παντου αναρχα και ακαταπαυστα και οι κλωνοι...χαλια μαυρα...

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Ε,τότε γιατί κρυώνεις? :2funny:στο σπίτι σου κάνει ψωφόκρυο :2funny:μ'αρέσει που έβαλες και τον κλώνο σου να γράψει  :jerking: :2funny:
  Τα λεφτά μου φτάνουν ίσα ίσα να επιβιώνω το μάντεψες  :jerking: :2funny:
  Εσκασες γιατί μάντεψα την απάτη που πας να κάνεις  :2funny:θα πας σε μιά βίζιτα και θα μας βάλεις φώτο ότι και καλά είναι γκόμενα σου  :2funny:.
  Η πλάκα είναι ότι στο ότι δε σου σηκώνετε δεν έδωσαν τόσο μεγάλη σημασία  :2funny:της πληρώνεις γιά να βγάζεις φωτογραφίες και να μας της ποστάρεις στο σά'ι'τ  :jerking: :2funny:
  Ναι έχεις δίκιο  :2funny:τα διαμερίσματα μου είναι σοβιετικά και δεν αξίζουν τίποτα :2funny:τσάμπα είναι τα διαμερίσματα στη Ρωσσία :jerking: :2funny:το αμάξι μου εκτός από παλιό είναι  και πολύ μικρό μόνο 3.200 κυβικά και 241 άλογα και δεν μετράει,τι να κλάσει  :2funny:
  Οι Αλβανοί τη δεκαετία του '90 έπιαναν της δεντρογαλιές και της έγδερναν και της έκαναν μπουφάν  :2funny:απο κει πήρα την ιδέα γιά τα μπουφάν και της μπότες από φίδι  :2funny:Λες κ'εγώ να μάζεψα φίδια να μου τα έραψαν? :2funny:
  Αμερική δεν πήγα  :2funny:σας κορο'ι'δεύω  :jerking: :2funny:αφού μάζεψα από δω της δεντρογαλιές και την έκανα μπότες  :2funny: :2funny: :2funny:Μπράβο μάντεψες όλα τα ψέματα μου  :2funny: :2funny: :2funny:

δημητρακη εγω θα ντρεπομουν να τα φορεσω αυτά

υπαρχει το casual ντύσιμο, υπαρχει το business dress code

αυτά που ποσταρεις είναι για τον φλωρινιωτη

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Γιωρίκα διασκέδασε μας,γράψε φίδια να τα κάνει μπότες το γκρέμλιν της Πετρούπολης :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη εγω θα ντρεπομουν να τα φορεσω αυτά

υπαρχει το casual ντύσιμο, υπαρχει το business dress code

αυτά που ποσταρεις είναι για τον φλωρινιωτη
Πιο άθλιο ντύσιμο από αυτό της Ελλάδας δεν υπάρχει  :headbang:ένα ελαστικό κολλητό τζιν,μιά άθλια μπλούζα,μούσια,ένα κινητό των 50 ευρώ  :headbang:μιά κινητή παρακμή  :headbang:γιά τα μπουφάν από δερματίνη που είναι της μόδας δε μιλάω καν  :2funny:
  Θυμάμαι ήταν Ουκρανές τουρίστριες αρχες Νοεμβρίου (αυτούς που φέρνουν με πούλμαν το Νοέμβριο από την επαρχία της Ουκρανίας) και άκουγα που σχολίαζαν τους πιτσιρικάδες που περνάγαν στο Σύνταγμα πόσο χάλια ντυμένοι είναι  :headbang: :2funny:.
  Τα φιδομπουφάν σκίζουν!Στην αρχή νόμιζα ότι θα είναι φανταχτερά αλλά όχι!Μονο απο κοντα καταλαβαίνει καποιος οτι είναι από φίδι.Οταν περπατάς νομίζουν ότι είναι ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν!Περνάει απαρατήρητο,αν όμως σταματίσω κάπου οι γκόμενες ψαρώνουν  :2funny:
  Θέλω να πάρω και 2 ίδια μπουφάν καφέ χρώματος αλλά δυστηχώς δεν έχει  >:(.
  Και το ντύσιμο του Βλάκμαν είναι εμετικό  :vomit: :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δημητρακη, με ολη τη καλη διαθεση τυπε θα σου πω οτι οι γκομενες δεν καυλωνουν καν με τετοια ρουχα σαν αυτα που μας δειχνεις, ειδικα με μποτες που εχουν φιδοκεφαλες πανω.

Φορα τα σε ενα ακριβο νυχτερινο μαγαζι και κοψε αντιδρασεις οταν θα πας να πλησιασεις κοπελα με αυτα τα ρουχα και παπουτσια, παρατηρησε το πως θα σε κοιταξει και πως θα αντιδρασει και ελα μετα να μας πεις τα οσα βιωσες.

Ο αφηνιασμενος, μπορει να κανει αστοχιες και διαφορες αλλες μαλακιες, τα ρουχα του ομως ειναι πιο συμβατα με το θεμα. Δεν ειναι οι καλυτερες επιλογες, δεν ειναι ομως τραγικα.

Το να σκασεις τωρα σε μουνετο 8αρι και πανω και να φορας φιδοκεφαλες, θα της ερθει λιγο καπως, στη καλυτερη θα βαλει τα γελια.

Αν θες να λεμε την αληθεια, να τα λεμε οπως ειναι τα πραγματα.

Νταξει, ολοι μας κραζουμε τις μαλακιες του αφηνιασμενου (οχι τον ιδιο, δεν εχουμε κατι με τον ανθρωπο, τις μαλακιες που κανει κραζουμε) αλλα στο θεμα ντυσιμο εισαι εκτος, εχεις λαθος και εχει δικιο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σχετικη εμπειρια με την αντιδραση σλαβας σε αυτο το στυλ ρουχα και παπουτσια, εχει ενα τακτικο μελος απο εδω μεσα. Αν θελει, οταν διαβασει, ας μας πει τι παιχτηκε. Εγω δεν εχω δικαιωμα να πω κατι πλεον τουτου. Αν θελει, ας μας τα πει ο ιδιος.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Σχετικά με της γκόμενες που λέει ότι  :knockinb:ο Βλάκμαν  :2funny:θα σας βάλω αυτό εδώ,δε νομίζω ότι έχουμε να προσθέσουμε τίποτα τα είπε όλα  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Εκτός από τη 2 φορές που ο Βλάκμαν μας είπε ότι πήγε στις Η.Π.Α και φυσικά δεν έχει πάει  :2funny: :2funny: :2funny:Εκτός του ότι το έχει δαγκώσει στο μαγαζί που μένει  :2funny:.Αν έκανε ζέστη όπως μας λέει δε θα δούλευαν Οκτώβριο τα ηλεκτρικά καλοριφεράκια  :2funny:.Φανταστείτε αν έχει βάλει Οκτώβριο τα ηλεκτρικά καλοριφέρ τι ψοφόκρυο θα έχει τώρα μες το σπίτι του  :2funny: :2funny:δεν πρέπει και να του σηκώνετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Για μένα το πιό γελοίο δεν είναι ότι πληρώνει πουτάνες γιά να βγάζει φωτογραφίες και να της βάζει στο σά'ι'τ  :2funny:η μεγαλήτερη ξεφτίλα είναι τα ψέματα που λέι :2funny:ότι πήγε Η.Π.Α 2 φορές  :jerking: :2funny:και φυσικά τα τρία διαμερίσματα στην Αθήνα που μας λέι ότι έχει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Απορώ πως δε γελάτε μ'αυτά και τον κράζετε περισσότερο στο ότι πληρώνει και δε γαμάει ? :2funny: :2funny: :2funny:

θα σου ελεγα να συμπληρώσεις το φιδι με χρυσο
αλλα μην κανεις τσιγκουνιες εκτος από τις αλυσιδες και τις καδενες βαλε και χρυσα δοντια θα ξεροχυσουν οι γκομενες

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Απορω παντως και με τους δυο σας.

Αφου λετε οτι εχετε οικονομικη ανεση, γιατι δεν δινεται 500 ευρω ως αμοιβη σε εναν επαγγελματια στυλιστα να σας παει για ψωνια στα σωστα μαγαζια να σας μαθει να ντυνεστε σαν ανθρωποι;

Επενδυση στον εαυτο σας λεγεται αυτο, δοκιμαστε το και οι δυο.

Ειδικα εσυ δημητρακη, παρατα αυτο το σκηνικο με τις φιδοκεφαλες ή τουλαχιστον μη μας τα πετας συνεχεια μεσα εδω, δεν μας λεει κατι αυτο ουτε σε ανεβαζει.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Βάλε τσαρούχι να κάνεις τη διαφορά!

Συνημμένα

• jey.jpg
    jey.jpg
    6,1 KB · Εμφανίσεις: 22

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θα σου ελεγα να συμπληρώσεις το φιδι με χρυσο
αλλα μην κανεις τσιγκουνιες εκτος από τις αλυσιδες και τις καδενες βαλε και χρυσα δοντια θα ξεροχυσουν οι γκομενες
Ο χρυσός έχει παρεξηγηθεί πάρα πολύ στη Ρωσσία !Επειδή το παράκαναν οι Νεορώσσοι της δεκαετίας του '90  :2funny:.Εχει αντίθετα αποτελέσματα στις γκόμενες δυστηχώς.
  Στην εποχή μας συνήθως χρυσες αλυσίδες φοράνε φτωχομπινεδες και κακομτυμένοι στο στυλ του Βλάκμαν  :2funny:.
 Μέχρι πριν 4-5 χρόνια μέτραγε πολύ το Vertu αλλά τώρα έχει φύγει και αυτό από τη μόδα.

Αφου λετε οτι εχετε οικονομικη ανεση, γιατι δεν δινεται 500 ευρω ως αμοιβη σε εναν επαγγελματια στυλιστα να σας παει για ψωνια στα σωστα μαγαζια να σας μαθει να ντυνεστε σαν ανθρωποι;

Ειδικα εσυ δημητρακη, παρατα αυτο το σκηνικο με τις φιδοκεφαλες ή τουλαχιστον μη μας τα πετας συνεχεια μεσα εδω, δεν μας λεει κατι αυτο ουτε σε ανεβαζει.
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος εμένα με το ντύσιμο μου οι γκόμενες ξετρελένονται και αυτό το έχουν γράψει όσοι έχουν έρθει εδώ και με έχουν συναντήσει.Δεν υπήρξε ποτέ γκόμενα να πει κάτι αρνητικό γιά το ντύσιμο μου.Απλός στην Ελλάδα ντύνετε ο κόσμος εντελώς άθλια  :vomit:.
  Εμένα οι περισσότερες φίλες μου μου ζητάνε πάντα τη γνώμη μου γιά το πως θα ντυθούνε!Αρκετές με μου παίρνουν μαζί στα μαγαζιά γιά να τους πω τι να πάρουν (τα πληρώνουν αυτές εννοείται:2funny:).
  Ελλάδα είναι χαβούζα πιό κακόγουστα,πιό φτηνά και πιό άθλια ντυμένους από τους Ελληνες δεν έχω δει  :headbang:έχω γράψει σε παλιά ποστ πως τους κοιτάνε όταν έρχονται εδώ και φοράνε τα αντιανεμικά μπουφάν και τα ορειβατικά μποτάκια  :2funny:
  Σχετικά με το Βλάκμαν δεν έχει να πάρει βρακί  :2funny:τι στυλίστες και ρούχα  :2funny:
  Ο κομπλεξικός ο Βολταίρος πάει να μου την πει και ξεφτιλίζετε  :2funny: γιατί έχει έρθει στην Ρωσσία και έχει δει τι παίζει!

Συνημμένα

• 1563646381129586673.jpg
    1563646381129586673.jpg
    66,4 KB · Εμφανίσεις: 38

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εγω ειπα οτι ειχα να πω πανω στο θεμα, δεν επιμενω, κανε οτι θελεις τυπε, στα αρχιδια μου.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Αύριο έρχεται η Τσέχα.Για να δούμε πώς θα πάει.Εντωμεταξύ ψοφόκρυο στη Γερμανία,με βλέπω ξενοδοχείο μόνο.
Δε ζήτησε τίποτα σε δώρα και λεφτά οπότε υποθέτω θα αρκέσει το μπάλκαν πέος.Συναρπαστική εμπειρία.
Σε δέκα μέρες παίζουν 3 επιλογές.2 Ουκρανέζες,μια Πολωνέζα ή απλά θα πάω Κίεβο κλασσικά.

Εννοειται οτι ερχεται για το μπαλκαν πεος μονο.
Εισαι ψηλος,γυμνασμενος,καλοντυμενος,ομορφος με τεραστια πουτσα,που γαμας ανελεητα για ωρες

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1

δεν χρειαζεται στυλίστας, κοινη λογικη χρειαζεται

για δειπνο, θεατρο κλπ βαζεις ''στολη'' δηλαδή κοστουμι γραβατα απλο σκαρπινι
για καφε κλπ ένα τζιν με μονοχρομο σκουρο πουκαμισο/μπλουζα/φλισ/ζακετα και trekking παπούτσια μια χαρα είναι

και όλα να είναι στο νουμερο μας

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ναι,για το ντύσιμο,οτι είμαι αγύμναστος,χαλιας,δε χρησιμοποιω αποσμητικα,δεν καθαριζω το διαμερισμα,δεν αλλαζω ρουχα,κανω λαθος επιλογες στα μαγαζια,δεν την ακουω,δεν ξερω να μιλαω για τιποτα γιατι μονο δουλευω και κοιμαμαι,ειμαι βρωμιάρης που θελει γρηγορο σεξ αντι για σοβαρη σχεση,φερεται σκατα στις κοπελες,δε δεσμευεται ποτε,δε θελει σοβαρη σχεση,οικογενεια κτλ.
Αρχιδια μυδια.Το ζητημα είναι να ξεκουμπιστεί,να γαμησω την Πολωνεζα και να φερω και καμια άλλη.
Πιστευω αν εβλεπε το ελληνικο σωβρακο θα αλλαζε γνωμη.
Για τον πουτσο καβαλα.Κανει ο,τι της καπνισει χωρις να σεβεται κανεναν κανονα.Της ελεγα Ελλαδα απαγορευεται να τρως στο ταξι και αυτή ετρωγε παρολο που εκανε παρατηρηση ο ταξιτζής.Της εξηγησα για μια άλλη Λεζκορρωσιδα που εσκασε με το σκυλακι στο ραντεβού και ο σκυλος τα γαμησε όλα στο καφε με ειχε κατακνευρισει,κοντεψαν να μας πεταξουν εξω και μου ειπε καλα εκανε η κοπελα,δεν αγαπας τα ζωα.
Μιλαμε για μαλακια.

Ωραια,πες μου εσυ τι θα εκανες καλυτερα.Εδω βλέπεις την παω στα καλυτερα μερη,πληρωνω μπουκαλια κτλ και δεν καθεται.Ξερει ότι αν κατσει θα παρει 1000 ευρω και δεν το κανει.Τι παραπανω θα επιχειρούσες?
Το λαθος είναι ότι επελεξα με βαση τις φωτο οπου φαινοταν λεπτοτερη.Οταν την ειδα απογοητευτηκα που εχει κιλακια,δεν της εδωσα αμεσως τα 1000 και προφανως η γκομενα στραβωσε.Φυσικα τωρα με αυτά που κανει μισο αρχιδι θα παρει,οχι λεφτα.

:S :S :S

Σελιδα 32 και μετα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν χρειαζεται στυλίστας, κοινη λογικη χρειαζεται

για δειπνο, θεατρο κλπ βαζεις ''στολη'' δηλαδή κοστουμι γραβατα απλο σκαρπινι
για καφε κλπ ένα τζιν με μονοχρομο σκουρο πουκαμισο/μπλουζα/φλισ/ζακετα και trekking παπούτσια μια χαρα είναι

και όλα να είναι στο νουμερο μας
Συγγνώμη δεν έχω κουστούμι να βάλω?6-7 έχω! :2funny:φώτο τρία που έχω στη ντουλάπα με τα καθημερινα ρούχα.Και πουκάμισα έχω.Και στο άλλο σπίτι έχω κ'εκεί πολλά ρούχα! :2funny:μαγαζί ανοίγω αν θέλω  :2funny: :2funny: :2funny:
  Εδώ δυστηχώς κουστούμι,γραβάτα  φοράνε οι σωφέρ οι αντμινιστράτορ στα μαγαζιά και οι χαμηλόβαθμοι ιδιωτικοί υπάλληλοι στις εταιρίες ή στην καλύτερη περίπτωση σωματοφύλακας :2funny:.Το ίδιο και τα αμάξια Sedan αν έχεις μιά Mersedes E ή S class (που επειδή έχει πέσει πολύ η ποιότητα τους 6-7 ετών τέτοιο αμάξι το παίρνεις τσάμπα) και βάλεις και κουστούμι και γραβάτα θα είσαι σαν σωφέρ.
 Το δε κουστούμι σε κάνει πάντα μεγαλύτερο σε ηλικία.Οσο γιά το σκαρπίνι το φωράνε οι Καυκάσιοι  :vomit: :2funny:
 Τη δεκαετία του '90 μέχρι το 2002-2003 αν έβαζες κουστούμι και γραβάτα σίγουρα οι γκόμενες ψαρώναν τώρα όμως αυτό το ντύσιμο δε μετράει πιά.
  Αν θες να βγάζεις γκόμενς πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ το ντύσιμο σου ακόμα και την τελευταία λεπτομέρια!Αν φορέσεις ένα τζιν με ένα μονόχρωμο πουκάμισο θα είσαι απλός.Τα trekking παπούτσια σπορτέξ,αθλητικά,ορειβατικά φένονται γελοία  :vomit:εδώ τα φοράνε κάτι πιτσιρικάδες.Είναι τα γελοία παπούτσια που φωράνε οι Ελληνες :vomit:πολύ άσχημα και φτηνά δείχνουν.
  Η πλάκα είναι ότι με αυτά τα παπούτια εδώ δε σε βάζουν πουθενά :2funny:όταν είχε έρθει ο πορνορεπόρτερ ο Gangxza είχε φέρει τέτοια παπούτσια και πήγαμε και αγωράσαμε απλά μαύρα παπούτσια γιατί δεν θα τον έβαζαν πουθενά ούτε ντίσκο ούτε καν σε μπαρ το απόγευμα!

Εγω ειπα οτι ειχα να πω πανω στο θεμα, δεν επιμενω, κανε οτι θελεις τυπε, στα αρχιδια μου.
Κάποιος που μένει Ελλάδα δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό.Οι Ελληνες εδω κανουν μπαμ με την κακογουστιά τους  :headbang:Στην Ελλάδα όλοι είναι έτσι ντυμένοι οπότε δεν ξεχωρίζουν!Εδώ όταν έρχονται όμως είναι σαν τη μύγα μες το γάλα!
  Οι μόνοι που είναι ακόμα πιό κακόγουστα,φτηνά και άθλια ντυμένοι είναι οι Αμερικάνοι  :headbang: :2funny:αυτοι έχουν το παγκόσμιο ρεκόρ  :2funny:πως μπορεί να είναι εκεί τα ρούχα τσάμπα και να είναι έτσι χάλια ντυμένος κανείς δεν το καταλαβαίνω  :headbang:.

Συνημμένα

• pier.jpg
    pier.jpg
    198,5 KB · Εμφανίσεις: 41
  • pier2.jpg
    pier2.jpg
    217,5 KB · Εμφανίσεις: 58
  • pier3.jpg
    pier3.jpg
    198,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 1a1.jpg
    1a1.jpg
    223,9 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 1a2.jpg
    1a2.jpg
    244,5 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 1a3.jpg
    1a3.jpg
    297,1 KB · Εμφανίσεις: 38

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ο χρυσός έχει παρεξηγηθεί πάρα πολύ στη Ρωσσία !Επειδή το παράκαναν οι Νεορώσσοι της δεκαετίας του '90  :2funny:.Εχει αντίθετα αποτελέσματα στις γκόμενες δυστηχώς.
  Στην εποχή μας συνήθως χρυσες αλυσίδες φοράνε φτωχομπινεδες και κακομτυμένοι στο στυλ του Βλάκμαν  :2funny:.
 Μέχρι πριν 4-5 χρόνια μέτραγε πολύ το Vertu αλλά τώρα έχει φύγει και αυτό από τη μόδα.
  Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος εμένα με το ντύσιμο μου οι γκόμενες ξετρελένονται και αυτό το έχουν γράψει όσοι έχουν έρθει εδώ και με έχουν συναντήσει.Δεν υπήρξε ποτέ γκόμενα να πει κάτι αρνητικό γιά το ντύσιμο μου.Απλός στην Ελλάδα ντύνετε ο κόσμος εντελώς άθλια  :vomit:.
  Εμένα οι περισσότερες φίλες μου μου ζητάνε πάντα τη γνώμη μου γιά το πως θα ντυθούνε!Αρκετές με μου παίρνουν μαζί στα μαγαζιά γιά να τους πω τι να πάρουν (τα πληρώνουν αυτές εννοείται:2funny:).
  Ελλάδα είναι χαβούζα πιό κακόγουστα,πιό φτηνά και πιό άθλια ντυμένους από τους Ελληνες δεν έχω δει  :headbang:έχω γράψει σε παλιά ποστ πως τους κοιτάνε όταν έρχονται εδώ και φοράνε τα αντιανεμικά μπουφάν και τα ορειβατικά μποτάκια  :2funny:
  Σχετικά με το Βλάκμαν δεν έχει να πάρει βρακί  :2funny:τι στυλίστες και ρούχα  :2funny:
  Ο κομπλεξικός ο Βολταίρος πάει να μου την πει και ξεφτιλίζετε  :2funny: γιατί έχει έρθει στην Ρωσσία και έχει δει τι παίζει!
ποιες φιλες σου διμητρακη?ενοεις τις πουτανες απο το σαλον φανταζωμε.
ρε διμητρακη ποιο ντυσιμο?φιλος μου σε κραζει συνεχεια για το ντυσιμο σου λεει
σε ολα τα βιντεακια σε βλεπει με το καφε κοντο πουκαμισακι των 2 ευρο και σε κραζει.
λεει ακομα εχει μια δυο γουνες και τις φωρα πανω απο το τριχωμα του!
εγω παντως του λεω οτι δεν εχει δικαιο και οτι το σεντονι που τιληχτηκες στην ακροπολη
ειναι βαλεντινο και απο εκει ψωνιζουν κελεπια οι σειχηδες!
του ειπα  ακομα οτι βλεπει ειναι οφθαλμαπατη και οχι οτι φενετε.
σε βλεπει με τις τιγρεις μαλαισιας στο μπανιο και νομιζει μπαναρεσε με γατακια αδεσπωτα!
σε βλεπει να γαμας την σασα μπαστα και αυτος νομιζει μονο πεπονια και την μογγολα γαμας.
διμητρακη εκτος απο ζηλιαρηδες,κακομοιρηδες ειναι και τυφλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom