dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εσύ είσαι πιό παρατηριτικός από μένα,εγώ αυτά δεν τα είχα προσέξει.ρε ναυαγιο της ζωης Βλακμαν, γιατι πετας μεσα στις προτασεις σου και μερικες ασχετες αγγλικουρες?
αφου στη γερμανια μενεις ρε καραγκιοζη,γερμανικες φρασεις θα επρεπε να πετας"κατα λαθος" οχι αγγλικες
μηπως επειδη εχεις φαει τη ρωσσια και την ουκρανα με το κουταλι και ενω υποτιθεται μιλας ρωσσικα, σου βγαινει αυθορμητα το αγγλικο?
μηπως νομιζεις οτι αμα πεταξεις δυο αγγλικουρες αναμεσα στις ΠΙΠΕΣ που γραφεις και οι οποιες ειναι ολες ΨΕΜΜΑΤΑ και προερχονται απο την αρρωστημενη φαντασια σου σε συνδυασμο με κατι ασχετες ΜΑΛΑΚΙΕΣ που βλεπεις στο Youtube , θα αποκτησουνε κυρος τα γραφομενα σου?
ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ρε αποτυχημενε ξεφτιλα?
Αληθεια, γιατι οταν στριμωχνεσαι παντα πετας δυο φωτο απο γκομενες που βρηκες στο ιντερνετ και υποτιθεται θα συναντησεις αλλα παντα κατι συμβαινει και μενεις με το σαπιο πουλι στο χερι? Νομιζεις οτι αμα βαζεις φωτο απο ασχετες γκομενες που βρηκες στο ιντερνετ γραφοντας απο κατω ενα ψεμμα θα σε παρει κανεις στα σοβαρα?
και γιατι οπως λενε οι τυποι εδω δεν εχεις ΟΥΤΕ ΜΙΑ φωτο να γαμας? Αντιθετα σου αρεσει να ασχολουνται με το κωλαρακι σου τοσο πολυ, μηπως γουσταρεις και οπισθεν διεισδυσεις μωρη κρυφη? μηπως τελικα πληρωνεις για να σου ανοιγουνε τη σουφρα ρε φτωχομπινε βρωμιαρη/
Καταρχήν ότι γράφει γιά ανατολικό μπλοκ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και γίνονταν 20 χρόνια πίσω!
Εγώ τον κράζω γιά την φτωχομπινεδιά του και την κακομοιριά του .
Η Ερμού τι να πω είναι μιά χαβούζα,μαλλιάδες,ζητιάνοι.Θα σε πλησιάσουν καμιά δεκαριά βρωμιάριδες να σου ζητήσουν λεφτά .Το Δημητράκι για αξία ακίνητων μιλάμε,πάρε ένα παράδειγμα χαζοβιόλη και όταν έρθεις Ελλάδα έλα να δεις τι χτίζουν δίπλα στη θάλασσα,μη γυρνάς μόνο στα μπουρδέλα.
Τι χτίζουν?Ηλίθια σπίτια χτίζουν αντιλειτουργικά!Που μπορεί να περιμένεις μετά να το πουλήσεις 3 χρόνια και αν φοβερή επένδυση τι να σου πω μ'αρέσει που όλοι οι κακομοίρηδες μου μιλάνε γιά σπίτια άλλων.Πως και δεν μου έγραψες και γιά την Μυκονο?
Εσύ βέβαια μπορεί να είσαι υπανάπτικτος και αυτά να σου φένονται ότι είναι κάτι και να τα θαυμάζεις.