Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.904
Πόντοι
366
ασχοληθούν εδώ αρχηγέ είναι ωραίο μωρό μόνο μην την χέσεις γιατί θα χεστουμε  :grin:

Τύπε, λες να είναι το Paul στην Πανεπιστημίου;

Γιατί για του Κιέβου δεν φαίνεται.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.139
Πόντοι
506
Αυτός ο δημητράκης είναι βλάκας.Αφού ό,τι και να γράφει σα συκοφαντίες διαψεύδεται συνεχώς.
Ο Δημητράκης είναι μακράν ο μεγαλύτερος ψεύτης του σάιτ.

Πχ. λέει ότι δεν του αρέσει η ζέστη και ότι.... έφυγε από την Ελλάδα επειδή μεταξύ άλλων δεν άντεχε τον ελληνικό καύσωνα.

Πέρυσι το χειμώνα ανέβασε φωτογραφίες από το σταλινικής κατασκευής διαμερισμα του
για να μας δείξει ότι το καλοριφέρ του δουλεύει ΕΠΙ ΩΡΕΣ στο full με συνέπεια η θερμοκρασία στο δωμάτιο να ξεπερνάει τους 30 βαθμούς...

Ερώτηση: Είναι ποτέ δυνατόν άνθρωπος να υποφέρει από τη ζέστη και να βάζει την ένταση του καλοριφέρ να δουλεύει στο τέρμα;;;

Δημητράκης=μινχάουζεν

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Άμα είσαι ο Κυριακού κάτι μπορεί να γίνει.
Τα 9άρια και τα 10άρια πάνω από 1,75 δεν γαμιούνται με τίποτε.
Εδώ ο Μάτζικ αυτήν εδώ που δεν είναι και καμία μουνάρα την χρεώνει 6900 το εικοσιτετράωρο:
]

Τα ναυάγια των πλαστικών με χαλάνε. Πολύ δύσκολα θα έτρωγα πλαστικό βυζί.
Για ελληνίδες μουνάρες , έχω ακούσει άπειρες καφενειακές ιστορίες , αλλά αν ζητήσω κάτι συγκεκριμένο για να φάω κάποια,
αρχίζουν μαλακίες να πάμε εκεί , να πιούμε με τον τάδε μαλάκα ..... ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΥΠΟΚΟΣΜΟ, με προοπτική να μας κάνει κονέ να τα σκάσουμε να φάμε.
Δεν το ανέχομαι αυτό .

Για πληρωμένο , θέλω να ξέρω τι θα πάρω , για πόσα και κατευθείαν στο ψητό . Χωρίς εισαγωγικά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτός ο δημητράκης είναι βλάκας.Αφού ό,τι και να γράφει σα συκοφαντίες διαψεύδεται συνεχώς.Εγραφε εκεί πίπες οτι πάω λέει μια φορά το χρόνο Ουκρανία ενώ έχω βγάλει ήδη φωτό φέτος από 3 ταξίδια.Εγραφε οτι η γκόμενα ήταν 170 κρίνοντας από τις διαστάσεις στην πόρτα.Εγραφε οτι μένω σε οικοτροφείο κτλ.
Οτι παίρνω αστεία λεφτά και ένα σωρό άλλες πίπες ανακρίβεις και συκοφαντίες.
Σε όλα διαψεύστηκε.
Το πρόβλημα με αυτούς τους στόκους είναι αυτά που λέω για τους στόους ψωλάδες.Οτι συνεχώς μάχονται.
Δηλαδή ο άλλος πάει να επιβάλλει το λάθος και τη μαλακία του με το στανιό.
Εκεί μπαίνεις στον πειρασμό να τον αφανίσεις.
Δεν είναι πειρασμός?
Δεν είναι καλή φάση που λένε?
Γιατί όχι?

Εγώ δεν διαψεύτηκα καθολου.Εσύ μας λες ότι βγάζεις περισσότερα λεφτά από τον διευθυντή σου στο εργοστάσιο και γιά απόδειξη μας έβαλες 2 μήνες μετά ένα περίεργο χαρτί  :jerking:ότι και καλά είναι ο μισθός σου  :jerking:.εγώ όταν είπες μαλακίες όπως ότι έχω ένα διαμέρισμα 25 τετραγωνικά φάγατε πάνω από 10 φωτογραφίες και από τα δύο διαμερίσματα που μένω τώρα :2funny:.Μετά λόγω μαλακίας είπες ότι εδώ τα διαμερίσματα είναι φτηνά :jerking: απέδειξα το αντίθετο.
  Οταν το παιδί σου είπε να του δώσεις το τηλέφωνο σου να έρθει να δει όλα αυτά που μας λες  :2funny:τα κανες πάνω σου  :2funny: :2funny: :2funny:.Μία φορά τόλμησες τότε με τον Φιντέλ να πάτε μαζί στο κλαμπ στην Κρακοβία και έγινες ρεζίλι τελείως έφαγες χυλόπιτες απ'όλες της γκόμενες που πηγες να μιλησεις και παραλιγο να σε πεταξει εξω ο σεκιουριτας γιατι του ειπαν ότι της ενοχλεις  :2funny: :2funny: :2funny:Ολα αυτά υπάρχουν γραμμένα.
  Στις Η.Π.Α που πήγες 2 φορές που είναι οι φωτογραφίες? :2funny:Από τα 3 διαμερίσματα που λες ότι έχεις  :jerking:τι μας έβαλες?φώτο από ένα διαμέρισμα από R bnb  :jerking:και μας λες ότι είναι δικό σου  :jerking: :2funny:.

Ο Δημητράκης είναι μακράν ο μεγαλύτερος ψεύτης του σάιτ.

Πχ. λέει ότι δεν του αρέσει η ζέστη και ότι.... έφυγε από την Ελλάδα επειδή μεταξύ άλλων δεν άντεχε τον ελληνικό καύσωνα.

Πέρυσι το χειμώνα ανέβασε φωτογραφίες από το σταλινικής κατασκευής διαμερισμα του
για να μας δείξει ότι το καλοριφέρ του δουλεύει ΕΠΙ ΩΡΕΣ στο full με συνέπεια η θερμοκρασία στο δωμάτιο να ξεπερνάει τους 30 βαθμούς...

Ερώτηση: Είναι ποτέ δυνατόν άνθρωπος να υποφέρει από τη ζέστη και να βάζει την ένταση του καλοριφέρ να δουλεύει στο τέρμα;;;

Δημητράκης=μινχάουζεν
Μα πόση μαλακία μπορεί να υπάρχει σε έναν άνθρωπο  :jerking:μ'αρέσει που το παίζετε και σχετικοί με τη Ρωσσία όλοι  :jerking:.Εχω γράψει πάρα πολλές φορές ότι στη Ρωσσία η θέρμανση είναι κεντρική,το καλοριφέρ ούτε το ανοίγεις ούτε το κλείνεις  :jerking:.Αν ζεστένεσε όπως τώρα  που έξω έχει +4 ανοίγεις το παράθυρο.
  Οποιος έχει έρθει Ρωσσία έστω και μία φορά του κάνει εντύπωση η ζέστη που έχουν τα σπίτια!Τώρα το (Σταλινικό) σπίτι που είμαι τώρα όπως σας έβαλα κάνει κοντά 80.000 ευρώ,το άλλο που έχω κάνει πολύ περισσότερο (όταν έγραφε μαλακίες ο Βλάκμαν έβαλα πραγματικές αποδείξεις γιά όλα αυτά,και όχι μούφες,υπάρχουν όλα σε πιό παλιές σελίδες σε αυτό το Tread).
  Πάρτε και το καινούργιο Macbook που πήρα.Είχα πει πριν μερικές μέρες ότι πάω να το πάρω,σας βάζω φώτο γιά να μη νομίζετε ότι είμαι σα το Βλάκμαν το είπα και ξεχάστηκε  :2funny:Προς το τέλος του μήνα θα σας βάλω και της κρέμες που θα πάρω (κοντά 500 Ευρώ) με την απόδειξη όχι παπατζιλίκια σαν του Βλάκμαν  :jerking: :2funny:.
   Αφού είμαι φτωχός και δεν έχω ρευστότητα τι να κάνω? :2funny: :2funny: :2funny:
  Βέβαια τον άρχιμαλάκα τον Whois δεν τον φτάνει κανένας  :2funny: έγραψε ότι το όριο ταχύτητας στην Ρωσσία είναι 20 χλμ. και θα το κάνουν 10 χλμ.  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1a.jpg
    1a.jpg
    365,2 KB · Εμφανίσεις: 53
  • 2a.jpg
    2a.jpg
    317,2 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 3a.jpg
    3a.jpg
    272,3 KB · Εμφανίσεις: 46
  • 4a.jpg
    4a.jpg
    342,1 KB · Εμφανίσεις: 38
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
  Οποιος έχει έρθει Ρωσσία έστω και μία φορά του κάνει εντύπωση η ζέστη που έχουν τα σπίτια!Τώρα το (Σταλινικό) σπίτι που είμαι τώρα όπως σας έβαλα κάνει κοντά 80.000 ευρώ,

Όσο κάνει ένα δωμάτιο 20τ.μ. στα καλά νότια ή βόρεια προάστια :S :S

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγε αυτο το νημα δε σηκωνεται με τιποτα

Υπάρχει αντίδραση.Δείχνουν λάπτοπ,λεωφορεία,γκαράζ,καλοριφέρ,κινητά,στραγάλια κτλ για να με αντιρροπήσουν.
Γκόμενες δε βλέπουμε βέβαια άντε καμιά πουτάνα να βάλουν.
Είναι λογική αντιρρόπηση.Σηκώνουμε το επίπεδο και οι άλλοι πάνε να μας ρίξουν στη χαβούζα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.541
Πόντοι
1.706
Εγώ δεν διαψεύτηκα καθολου.Εσύ μας λες ότι βγάζεις περισσότερα λεφτά από τον διευθυντή σου στο εργοστάσιο και γιά απόδειξη μας έβαλες 2 μήνες μετά ένα περίεργο χαρτί  :jerking:ότι και καλά είναι ο μισθός σου  :jerking:.εγώ όταν είπες μαλακίες όπως ότι έχω ένα διαμέρισμα 25 τετραγωνικά φάγατε πάνω από 10 φωτογραφίες και από τα δύο διαμερίσματα που μένω τώρα :2funny:.Μετά λόγω μαλακίας είπες ότι εδώ τα διαμερίσματα είναι φτηνά :jerking: απέδειξα το αντίθετο.
  Οταν το παιδί σου είπε να του δώσεις το τηλέφωνο σου να έρθει να δει όλα αυτά που μας λες  :2funny:τα κανες πάνω σου  :2funny: :2funny: :2funny:.Μία φορά τόλμησες τότε με τον Φιντέλ να πάτε μαζί στο κλαμπ στην Κρακοβία και έγινες ρεζίλι τελείως έφαγες χυλόπιτες απ'όλες της γκόμενες που πηγες να μιλησεις και παραλιγο να σε πεταξει εξω ο σεκιουριτας γιατι του ειπαν ότι της ενοχλεις  :2funny: :2funny: :2funny:Ολα αυτά υπάρχουν γραμμένα.
  Στις Η.Π.Α που πήγες 2 φορές που είναι οι φωτογραφίες? :2funny:Από τα 3 διαμερίσματα που λες ότι έχεις  :jerking:τι μας έβαλες?φώτο από ένα διαμέρισμα από R bnb  :jerking:και μας λες ότι είναι δικό σου  :jerking: :2funny:.

Μα πόση μαλακία μπορεί να υπάρχει σε έναν άνθρωπο  :jerking:μ'αρέσει που το παίζετε και σχετικοί με τη Ρωσσία όλοι  :jerking:.Εχω γράψει πάρα πολλές φορές ότι στη Ρωσσία η θέρμανση είναι κεντρική,το καλοριφέρ ούτε το ανοίγεις ούτε το κλείνεις  :jerking:.Αν ζεστένεσε όπως τώρα  που έξω έχει +4 ανοίγεις το παράθυρο.
  Οποιος έχει έρθει Ρωσσία έστω και μία φορά του κάνει εντύπωση η ζέστη που έχουν τα σπίτια!Τώρα το (Σταλινικό) σπίτι που είμαι τώρα όπως σας έβαλα κάνει κοντά 80.000 ευρώ,το άλλο που έχω κάνει πολύ περισσότερο (όταν έγραφε μαλακίες ο Βλάκμαν έβαλα πραγματικές αποδείξεις γιά όλα αυτά,και όχι μούφες,υπάρχουν όλα σε πιό παλιές σελίδες σε αυτό το Tread).
  Πάρτε και το καινούργιο Macbook που πήρα.Είχα πει πριν μερικές μέρες ότι πάω να το πάρω,σας βάζω φώτο γιά να μη νομίζετε ότι είμαι σα το Βλάκμαν το είπα και ξεχάστηκε  :2funny:Προς το τέλος του μήνα θα σας βάλω και της κρέμες που θα πάρω (κοντά 500 Ευρώ) με την απόδειξη όχι παπατζιλίκια σαν του Βλάκμαν  :jerking: :2funny:.
   Αφού είμαι φτωχός και δεν έχω ρευστότητα τι να κάνω? :2funny: :2funny: :2funny:
  Βέβαια τον άρχιμαλάκα τον Whois δεν τον φτάνει κανένας  :2funny: έγραψε ότι το όριο ταχύτητας στην Ρωσσία είναι 20 χλμ. και θα το κάνουν 10 χλμ.  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:
Το θερμομετρο γιατι το βιδωσες αναποδα?

Ειναι τιποτα σατανιστικο, καμμια προκαταληψη ή απλα ετυχε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Υπάρχει αντίδραση.Δείχνουν λάπτοπ,λεωφορεία,γκαράζ,καλοριφέρ,κινητά,στραγάλια κτλ για να με αντιρροπήσουν.
Γκόμενες δε βλέπουμε βέβαια άντε καμιά πουτάνα να βάλουν.
Είναι λογική αντιρρόπηση.Σηκώνουμε το επίπεδο και οι άλλοι πάνε να μας ρίξουν στη χαβούζα.
Καλά με τους κλώνους σου γράφεις? :jerking: :2funny:.
  Βάλε μας κ'εσυ της φωτογραφίες από της Η.Π.Α που μας είπες ότι πήγες 2 φορές (στον ύπνο σου)  :jerking: :2funny: και τα τρία διαμερίσματα που μας λες ότι έχεις στην Αθήνα  :jerking: :2funny:ενώ δεν έχεις τίποτα και μετά μίλα :2funny:Δε τολμάς βέβαια μετά το ρεζίλι που έπαθες όταν μας έβαλες την αποθηκη που έχιες μετατρέψει σε διαμέρισμα γιά να μένεις :2funny: μόνο φώτο από πουτάνες μας βάζεις:jerking: :2funny:

Το θερμομετρο γιατι το βιδωσες αναποδα?

Ειναι τιποτα σατανιστικο, καμμια προκαταληψη ή απλα ετυχε?
Δε το βίδωσα,αν προσέξεις έχει κάτι σαν αυτοκόλητα.Είναι έτσι γιατί είναι εξωτερικό θερμόμετρο τζαμιού.Κανονικά το βάζεις στην έξω πλευρά του τζαμιού και βλέπεις τι θερμοκρασία έχεις έξω.Γ'αυτο και φένεται έτσι  :2funny:τίποτα το σατανικό  :2funny:

Όσο κάνει ένα δωμάτιο 20τ.μ. στα καλά νότια ή βόρεια προάστια :S :S
Τώρα τι μαλακία είπες πάλι? :2funny:Εκτός αυτού έκτός από αυτό το διαμέρισμα έχω και άλλα 2.Το ένα σας απέδειξα ότι κάνει 200.000 ευρώ ίσως και παραπάνω.Και εδώ τα διαμερίσματα πουλιώντα το πολύι σε μιά βδομάδα δεν είναι Ελλάδα να περιμένεις να το πουλήσεις 2 χρόνια  :2funny:Ελλάδα βάζουν μιά τιμή που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και περιμένουν 2-3 χρόνια να το πουλήσουν  :headbang: :2funny:.

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
280
Πόντοι
21
για να μη διαβαζει σωστα τη θερμοκρασια των 30 βαθμων :headbang: :headbang: :headbang:

σα μοιρογνωμονιο φαινεται

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
  Βάλε μας κ'εσυ της φωτογραφίες από της Η.Π.Α που μας είπες ότι πήγες 2 φορές (στον ύπνο σου)  :jerking: :2funny: και τα τρία διαμερίσματα που μας λες ότι έχεις στην Αθήνα  :jerking: :2funny:ενώ δεν έχεις τίποτα και μετά μίλα :2funny:Δε τολμάς βέβαια μετά το ρεζίλι που έπαθες όταν μας έβαλες την αποθηκη που έχιες μετατρέψει σε διαμέρισμα γιά να μένεις :2funny: μόνο φώτο από πουτάνες μας βάζεις:jerking: :2funny:

δεν ειναι πουτανες ρε μητσο οι σπονσορετς.
αφου της πληρωνει για να βγαινουν βολτα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.690
Πόντοι
2.606
ρε Δημητράκη τι σημασία έχει που μένει ο αρχηγός; Στην καλύβα του μπαρμπαθωμα μένει ενδιαφέρει κανέναν; Τι θέμα του θρεντ αυτό είναι ;στα παπάρια μας που μένει ας μένει και σε χαρτοκιβωτιο στο σταθμό του Μονάχου επί του πρακτεου να είναι η κριτική η η συζήτηση τα αλλά δεν μας ενδιαφέρουν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν ειναι πουτανες ρε μητσο οι σπονσορετς.
αφου της πληρωνει για να βγαινουν βολτα
Ακομα χειρότερα δεν της γαμάει κιόλας  :2funny:μόνο βόλτα βγαίνουν  :2funny:ακριβώς όπως το είπες  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε Δημητράκη τι σημασία έχει που μένει ο αρχηγός; Στην καλύβα του μπαρμπαθωμα μένει ενδιαφέρει κανέναν; Τι θέμα του θρεντ αυτό είναι ;στα παπάρια μας που μένει ας μένει και σε χαρτοκιβωτιο στο σταθμό του Μονάχου επί του πρακτεου να είναι η κριτική η η συζήτηση τα αλλά δεν μας ενδιαφέρουν
Οχι αυτό μας ενδιαφέρει.Νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο και θα μας γράφει  ψέματα :jerking: και θα τον πιστεύουμε.
  Πουτάνες να γαμήσουν όλοι μπορούνε  :2funny:.Είπε ότι πήγε 2 φορές Η.Π.Α  :jerking:τι πηγε και δεν έβγαλε καμία φωτογραφία? :2funny:
  Για να βγάζεις γκόμενες η αρχή και το τέλος είναι αν μετράς και αν έχεις στάτους!Αν είσαι κακομοίρης καταντάς σαν τον βλάκμαν  :2funny:δίνεις τρελλά ποσά κια δε σου κάθονται κιόλας  :headbang: :2funny:.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.690
Πόντοι
2.606
Ακομα χειρότερα δεν της γαμάει κιόλας  :2funny:μόνο βόλτα βγαίνουν  :2funny:ακριβώς όπως το είπες  :2funny: :2funny: :2funny:
  Οχι αυτό μας ενδιαφέρει.Νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο και θα μας γράφει  ψέματα :jerking: και θα τον πιστεύουμε.
   Πουτάνες να γαμήσουν όλοι μπορούνε  :2funny:.Είπε ότι πήγε 2 φορές Η.Π.Α  :jerking:τι πηγε και δεν έβγαλε καμία φωτογραφία? :2funny:
   Για να βγάζεις γκόμενες η αρχή και το τέλος είναι αν μετράς και αν έχεις στάτους!Αν είσαι κακομοίρης καταντάς σαν τον βλάκμαν  :2funny:δίνεις τρελλά ποσά κια δε σου κάθονται κιόλας  :headbang: :2funny:.
δεν έβαλε ότι το σπίτι του είναι η έπαυλη του Ιόλα ένα ξεγυμνωμενο  διαμέρισμα έβαλε οικονομικός μετανάστης είναι που δουλεύει σαν τον μαύρο σκύλο να ταιζει το καβλι του ακριβά η φτηνά λάθος η σωστά επικεντρωσου εκεί στις γαμιολες τα άλλα δεν μας ενδιαφέρουν

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
  Τώρα τι μαλακία είπες πάλι? :2funny:Εκτός αυτού έκτός από αυτό το διαμέρισμα έχω και άλλα 2.Το ένα σας απέδειξα ότι κάνει 200.000 ευρώ ίσως και παραπάνω.Και εδώ τα διαμερίσματα πουλιώντα το πολύι σε μιά βδομάδα δεν είναι Ελλάδα να περιμένεις να το πουλήσεις 2 χρόνια  :2funny:Ελλάδα βάζουν μιά τιμή που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και περιμένουν 2-3 χρόνια να το πουλήσουν  :headbang: :2funny:.

Εκτός από καθυστέρηση στον εγκέφαλο έχεις και καθυστέρηση επί των εξελίξεων.Δεν σου εξηγώ γιατί είσαι βλάκας και δε μπορείς να καταλάβεις.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
ρε ναυαγιο της ζωης Βλακμαν, γιατι πετας μεσα στις προτασεις σου και μερικες ασχετες αγγλικουρες?  :2funny: :2funny:

αφου στη γερμανια μενεις ρε καραγκιοζη,γερμανικες φρασεις θα επρεπε να πετας"κατα λαθος" οχι αγγλικες  :2funny: :2funny: :2funny:

μηπως επειδη εχεις φαει τη ρωσσια και την ουκρανα με το κουταλι και ενω υποτιθεται μιλας ρωσσικα, σου βγαινει αυθορμητα το αγγλικο?  :2funny: :2funny:

μηπως νομιζεις οτι αμα πεταξεις δυο αγγλικουρες αναμεσα στις ΠΙΠΕΣ που γραφεις και οι οποιες ειναι ολες ΨΕΜΜΑΤΑ και προερχονται απο την αρρωστημενη φαντασια σου σε συνδυασμο με κατι ασχετες ΜΑΛΑΚΙΕΣ που βλεπεις στο Youtube , θα αποκτησουνε κυρος τα γραφομενα σου?

ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ρε αποτυχημενε ξεφτιλα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αληθεια, γιατι οταν στριμωχνεσαι παντα πετας δυο φωτο απο γκομενες που βρηκες στο ιντερνετ και υποτιθεται θα συναντησεις  :2funny: :2funny: αλλα παντα κατι συμβαινει και μενεις με το σαπιο πουλι στο χερι? :2funny: :2funny: :2funny:  Νομιζεις οτι αμα βαζεις φωτο απο ασχετες γκομενες που βρηκες στο ιντερνετ γραφοντας απο κατω ενα ψεμμα θα σε παρει κανεις στα σοβαρα?

και γιατι οπως λενε οι τυποι εδω δεν εχεις ΟΥΤΕ ΜΙΑ φωτο να γαμας? Αντιθετα σου αρεσει να ασχολουνται με το κωλαρακι σου τοσο πολυ, μηπως γουσταρεις και οπισθεν διεισδυσεις μωρη κρυφη? :2funny: :2funny: :2funny: μηπως τελικα πληρωνεις για να σου ανοιγουνε τη σουφρα ρε φτωχομπινε βρωμιαρη/  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν έβαλε ότι το σπίτι του είναι η έπαυλη του Ιόλα ένα ξεγυμνωμενο  διαμέρισμα έβαλε οικονομικός μετανάστης είναι που δουλεύει σαν τον μαύρο σκύλο να ταιζει το καβλι του ακριβά η φτηνά λάθος η σωστά επικεντρωσου εκεί στις γαμιολες τα άλλα δεν μας ενδιαφέρουν
Καταρχήν αυτό δεν είναι διαμέρισμα αλλά μαγαζί ή αποθήκη που έχει μετατρέψει σε διαμέρισμα  :2funny:ναι είναι ένας άφραγκος φουκαράς που στα 50 του  δουλεύει γιά να μην πεθάνει και πάει με τα πόδια  :2funny:και αυτό εσείς το θαυμάζετε? :headbang:
  Αυτά μας ενδιαφέρουν.Εδώ είναι η απάντηση γιατί του τα παίρνουν και δεν του κάθονται  :2funny:γιατί είναι ένας κακομοίρης και φένεται αμέσως!
  Δεν είπα εγώ ότι έχω τρία διαμερίσματα στην Αθήνα ούτε ότι πήγα Η.Π.Α 2 φορές χωρίς να μπορώ να το αποδείξω!Ο Βλάκμαν τα είπε αυτά.
  Εγώ ότι λέω το αποδικνύω και με το παραπάνω!Είπε π.χ. ο κομπλεξικός ο Βολταίρος ότι δεν πήγα Αμερική και τον βούλωσα  :2funny:.

Εκτός από καθυστέρηση στον εγκέφαλο έχεις και καθυστέρηση επί των εξελίξεων.Δεν σου εξηγώ γιατί είσαι βλάκας και δε μπορείς να καταλάβεις.
Ναι τώρα οι τιμες στα ακίνητα στην Ελλάδα και στα βόρεια προάστια εκτοξευθήκαν πάλι  :jerking: :2funny:και είναι εξωπραγματικές όπως ήταν πριν την κρίση  :jerking: :2funny:.και τα διαμερίσματα στην Ελλάδα πουλιώνται αμέσως  :jerking:αν είναι έτσι τότε να έρθω να εκποιήσω αυτά που έχω.
   Πάντος όσες βλακείες και να γράψεις τον βολταίρο και τον Τραμουντάνα στην ηλιθιότητα δεν τον φτάνεις με τίποτα  :2funny: :2funny: :2funny:
  Τελικά βλέπω ότι στην Ελλάδα όσο πάτε και χαζεύετε περισσότερο! :headbang:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
.
  Ναι τώρα οι τιμες στα ακίνητα στην Ελλάδα και στα βόρεια προάστια εκτοξευθήκαν πάλι  :jerking: :2funny:και είναι εξωπραγματικές όπως ήταν πριν την κρίση  :jerking: :2funny:.και τα διαμερίσματα στην Ελλάδα πουλιώνται αμέσως  :jerking:αν είναι έτσι τότε να έρθω να εκποιήσω αυτά που έχω.

Το Δημητράκι για αξία ακίνητων μιλάμε,πάρε ένα παράδειγμα χαζοβιόλη και όταν έρθεις Ελλάδα έλα να δεις τι χτίζουν δίπλα στη θάλασσα,μη γυρνάς μόνο στα μπουρδέλα.  

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.901
Πόντοι
1.686
Δε το βίδωσα,αν προσέξεις έχει κάτι σαν αυτοκόλητα.Είναι έτσι γιατί είναι εξωτερικό θερμόμετρο τζαμιού.Κανονικά το βάζεις στην έξω πλευρά του τζαμιού και βλέπεις τι θερμοκρασία έχεις έξω.Γ'αυτο και φένεται έτσι  :2funny:τίποτα το σατανικό  :2funny:

:2funny:.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom