Εγώ δεν διαψεύτηκα καθολου.Εσύ μας λες ότι βγάζεις περισσότερα λεφτά από τον διευθυντή σου στο εργοστάσιο και γιά απόδειξη μας έβαλες 2 μήνες μετά ένα περίεργο χαρτί
ότι και καλά είναι ο μισθός σου
.εγώ όταν είπες μαλακίες όπως ότι έχω ένα διαμέρισμα 25 τετραγωνικά φάγατε πάνω από 10 φωτογραφίες και από τα δύο διαμερίσματα που μένω τώρα
.Μετά λόγω μαλακίας είπες ότι εδώ τα διαμερίσματα είναι φτηνά
απέδειξα το αντίθετο.
Οταν το παιδί σου είπε να του δώσεις το τηλέφωνο σου να έρθει να δει όλα αυτά που μας λες
τα κανες πάνω σου
.Μία φορά τόλμησες τότε με τον Φιντέλ να πάτε μαζί στο κλαμπ στην Κρακοβία και έγινες ρεζίλι τελείως έφαγες χυλόπιτες απ'όλες της γκόμενες που πηγες να μιλησεις και παραλιγο να σε πεταξει εξω ο σεκιουριτας γιατι του ειπαν ότι της ενοχλεις
Ολα αυτά υπάρχουν γραμμένα.
Στις Η.Π.Α που πήγες 2 φορές που είναι οι φωτογραφίες?
Από τα 3 διαμερίσματα που λες ότι έχεις
τι μας έβαλες?φώτο από ένα διαμέρισμα από R bnb
και μας λες ότι είναι δικό σου
.
Μα πόση μαλακία μπορεί να υπάρχει σε έναν άνθρωπο
μ'αρέσει που το παίζετε και σχετικοί με τη Ρωσσία όλοι
.Εχω γράψει πάρα πολλές φορές ότι στη Ρωσσία η θέρμανση είναι κεντρική,το καλοριφέρ ούτε το ανοίγεις ούτε το κλείνεις
.Αν ζεστένεσε όπως τώρα που έξω έχει +4 ανοίγεις το παράθυρο.
Οποιος έχει έρθει Ρωσσία έστω και μία φορά του κάνει εντύπωση η ζέστη που έχουν τα σπίτια!Τώρα το (Σταλινικό) σπίτι που είμαι τώρα όπως σας έβαλα κάνει κοντά 80.000 ευρώ,το άλλο που έχω κάνει πολύ περισσότερο (όταν έγραφε μαλακίες ο Βλάκμαν έβαλα πραγματικές αποδείξεις γιά όλα αυτά,και όχι μούφες,υπάρχουν όλα σε πιό παλιές σελίδες σε αυτό το Tread).
Πάρτε και το καινούργιο Macbook που πήρα.Είχα πει πριν μερικές μέρες ότι πάω να το πάρω,σας βάζω φώτο γιά να μη νομίζετε ότι είμαι σα το Βλάκμαν το είπα και ξεχάστηκε
Προς το τέλος του μήνα θα σας βάλω και της κρέμες που θα πάρω (κοντά 500 Ευρώ) με την απόδειξη όχι παπατζιλίκια σαν του Βλάκμαν
.
Αφού είμαι φτωχός και δεν έχω ρευστότητα τι να κάνω?
Βέβαια τον άρχιμαλάκα τον Whois δεν τον φτάνει κανένας
έγραψε ότι το όριο ταχύτητας στην Ρωσσία είναι 20 χλμ. και θα το κάνουν 10 χλμ.