Τυπε εχεις χοντρυνει το παιγνιο.
Ακου τι θα κανουμε. Εαν ερθει η γκομενα της φωτογραφιας, μου στελνεις πμ το κινητο σου, σε καλω, ερχομαι στο απο κοντα να διαπιστωσω οτι δεν τρολαρεις και μετα γραφω μεσα εδω δημοσια οτι λες αληθεια.
Εως να γινει αυτο, απλα λες οτι να ναι παλι, ετσι να κανεις παιχνιδι με το στρατο σου και να δημιουργεις εντυπωσεις στους ασχετους που δεν σε ξερουν.
Εδω η χοντρομπουτα, τη χρυσοπληρωσες και δεν εκατσε, θα ερθει αυτη στο δωρεαν;
Σε ερωτευτηκε τυπε;
Αυτή είναι μία από τις πολλές.Εχει και καλύτερες.
Απλά ξέρω οτι πειράζουν τις φωτό,σίγουρα δε θα είναι όπως στις φωτό.Σίγουρα όχι στις δικές μου.
Οπότε εναλλακτικά μπορεί να πάω Κίεβο να γαμήσω 10 της ίδιας ή καλύτερης εμφάνισης(για φωτό μιλάμε πάντα).
Δείχνω πώς λειτουργεί το παίγνιο.
Η Λευκορρωσίδα που λες με εξαπάτησε έβαλε ψεύτικες φωτό κτλ.Τελικά τα αρχίδια της έπιασε βέβαια δεν της έδωσα ούτε 50 ευρώ αφού με φλόμωσε στις μαλακίες.Και αυτά της τα έδωσα για το ταξί στο αεροδρόμιο του Μινσκ αφού τη λυπήθηκα κλαιγόταν οτι πλήρωσε 30 ευρώ να πάει αεροδρόμιο.
Οι Ουκρανέζες δεν κάνουν τέτοιες απάτες με τις φωτό.Περιμένω δηλαδή τη γκόμενα να είναι 80% όπως στις φωτογραφίες.
Αν και όλα πρέπει να τα περιμένεις,είναι ένα ρίσκο αυτό πόσο εμπιστεύεσαι την άλλη.
Για αυτό προτιμώ πάντα την επίσκεψη επί του εδάφους αν δε σου αρέσει η άλλη και έχει παίξει απάτη,τη στέλνεις και καλείς την επόμενη για γούστα.
Σλαβικά κέντρα έχεις πάντα το πάνω χέρι σαφώς.
Αρκεί να είσαι εκεί φορτωμένος,μετά μετράνε όλα υπέρ σου.Αλλιώς θέλει τέχνη να ξεδιαλέγεις προσφορές να διακρίνεις τις απάτες κτλ.
Από την άλλη Γερμανία έχω άλλα υπέρ μου,παίζω εντός έδρας,τραπεζικό σύστημα τα πάντα όλα είναι υπέρ μου,εκτός ΕΕ έχεις εκπλήξεις είναι πιο περιπετειώδης φάση.Μπορεί να έρθει μια γκόμενα διαμέρισμα και να σε ξαφρίσει και να μείνεις με το πουλί στο χέρι να αλλάζεις 5 σώβρακα.
Γερμανία έχω το πάνω χέρι δεν παίζουν τέτοια εδώ.Αμα κάνει καμιά μαλακία η γκόμενα σκάει η Polizei και έχει αυτή το πρόβλημα.
Ουκρανία και τώρα ψιλοχεσμένος πάω έχουν δει πολλά τα μάτια μου.Αν και τις τσακώνω όλες όταν πάνε να ψειρίσουνε,δεν είναι οτι δεν προσέχω.
Γυαλίζουν τα μάτια των Ουκρανέζων για πότσο και χρήμα και είναι πολύ γρήγορες οι άτιμες.
Αλλά είναι το ρίσκο που παίρνεις.Αλλιώς Ρωσία ή Δύση να πληρώνεις premium.
Ουκρανία άμα πας για σεξοτουρισμό παίρνεις σα δεδομένο οτι ένα διακοσάρι τουλάχιστον θα σου φύγει σε απάτες.Από αυτά ζούνε οι ντόπιοι εξάλλου.Αν θες νομιμότητες και στανταριές μένεις Γερμανία και πληρώνεις τα διπλά.