Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εδώ φωτό της Ουκρανέζας που προτίθεται να έρθει σε 2 βδομάδες Γερμανία άνευ χρημάτων.

p7SrZE.jpg

Αξίζει λέτε να τη φέρω?Η να πάω απλά Κίεβο το ίδιο διάστημα να γαμήσω καμιά δεκαριά?
Μάλλον Κίεβο θα πάω βέβαια για να δούμε.
Δύσκολοι καιροί για σπόνσορες.Η μία επιλογή ακυρώνει την άλλη και τελικά δεν τις γαμάς όλες.Πάντα μερικές ξεφεύγουν.
Και η Τσέχα τίποτα δε ζήτησε αλλά υπολόγισα μια τετρακοσάρα συνολικά θα μου φύγει σίγουρα σε όλο το ταξίδι.Μιλάμε για μια μέρα Ντύσσελντορφ,έρχεται 25 και φεύγει 26.
Για να δούμε πόσους πούτσους θα προλάβω να ρίξω το 24ωρο που θα μείνει μαζί με τα romance.Εκμεταλεύονται τις ρομαντικές μας καρδιές αυτό είναι.

Τυπε εχεις χοντρυνει το παιγνιο.

Ακου τι θα κανουμε. Εαν ερθει η γκομενα της φωτογραφιας, μου στελνεις πμ το κινητο σου, σε καλω, ερχομαι στο απο κοντα να διαπιστωσω οτι δεν τρολαρεις και μετα γραφω μεσα εδω δημοσια οτι λες αληθεια.

Εως να γινει αυτο, απλα λες οτι να ναι παλι, ετσι να κανεις παιχνιδι με το στρατο σου και να δημιουργεις εντυπωσεις στους ασχετους που δεν σε ξερουν.

Εδω η χοντρομπουτα, τη χρυσοπληρωσες και δεν εκατσε, θα ερθει αυτη στο δωρεαν;

Σε ερωτευτηκε τυπε;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντα μιλάς στις γκόμενες σε γυναικεία γλώσσα,μεταφράζεις δηλαδή αυτό που θες να πεις σαν άντρας.Μερικές φορές για να εκφράεις αυτό που οι άντρες λένε σε 3 λέξεις,πρέπει να κάνεις ολόκληρη διάλεξη σε γυναικεία γλώσσα.
Εχει σχέση με το πόσο θηλυκή είναι η άλλη.Υπάρχουν γκόμενες που είναι συνηθισμένες σε μεγάλο βαθμό αρσενικής γουρουνοποίησης,είναι άλλες πιο ευαίσθητες και λεπτεπίπλεπτες.Πρέπει να κόψεις το επίπεδο ευαισθησίας της γκόμενας πόσο χυμαδιό είναι,πόσο εύκολα προσβάλλεται να είσαι λεπτός,διακριτικός να τα λες όλα έμμεσα και με υποννοούμενα και να της αφήνεις τεράστιο περιθώριο ελευθερίας να αναπνέει να μην πιέζεται να νιώθει άνετη με τις επιλογές που κάνει.
Γενικά όλα πρέπει να τα λες έμμεσα π.χ. αντί να λες μου αρέσει η πολωνική πίπα λες μου αρέσουν πολύ οι Πολωνέζες έχουν υψηλή κουλτούρα και είναι ελκυστικές,τέλειες για τους άντρες.Για τους άντρες είναι σαν παράδεισος.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπε εχεις χοντρυνει το παιγνιο.

Ακου τι θα κανουμε. Εαν ερθει η γκομενα της φωτογραφιας, μου στελνεις πμ το κινητο σου, σε καλω, ερχομαι στο απο κοντα να διαπιστωσω οτι δεν τρολαρεις και μετα γραφω μεσα εδω δημοσια οτι λες αληθεια.

Εως να γινει αυτο, απλα λες οτι να ναι παλι, ετσι να κανεις παιχνιδι με το στρατο σου και να δημιουργεις εντυπωσεις στους ασχετους που δεν σε ξερουν.

Εδω η χοντρομπουτα, τη χρυσοπληρωσες και δεν εκατσε, θα ερθει αυτη στο δωρεαν;

Σε ερωτευτηκε τυπε;

Αυτή είναι μία από τις πολλές.Εχει και καλύτερες.
Απλά ξέρω οτι πειράζουν τις φωτό,σίγουρα δε θα είναι όπως στις φωτό.Σίγουρα όχι στις δικές μου.
Οπότε εναλλακτικά μπορεί να πάω Κίεβο να γαμήσω 10 της ίδιας ή καλύτερης εμφάνισης(για φωτό μιλάμε πάντα).
Δείχνω πώς λειτουργεί το παίγνιο.
Η Λευκορρωσίδα που λες με εξαπάτησε έβαλε ψεύτικες φωτό κτλ.Τελικά τα αρχίδια της έπιασε βέβαια δεν της έδωσα ούτε 50 ευρώ αφού με φλόμωσε στις μαλακίες.Και αυτά της τα έδωσα για το ταξί στο αεροδρόμιο του Μινσκ αφού τη λυπήθηκα κλαιγόταν οτι πλήρωσε 30 ευρώ να πάει αεροδρόμιο.

Οι Ουκρανέζες δεν κάνουν τέτοιες απάτες με τις φωτό.Περιμένω δηλαδή τη γκόμενα να είναι 80% όπως στις φωτογραφίες.
Αν και όλα πρέπει να τα περιμένεις,είναι ένα ρίσκο αυτό πόσο εμπιστεύεσαι την άλλη.
Για αυτό προτιμώ πάντα την επίσκεψη επί του εδάφους αν δε σου αρέσει η άλλη και έχει παίξει απάτη,τη στέλνεις και καλείς την επόμενη για γούστα.
Σλαβικά κέντρα έχεις πάντα το πάνω χέρι σαφώς.
Αρκεί να είσαι εκεί φορτωμένος,μετά μετράνε όλα υπέρ σου.Αλλιώς θέλει τέχνη να ξεδιαλέγεις προσφορές να διακρίνεις τις απάτες κτλ.
Από την άλλη Γερμανία έχω άλλα υπέρ μου,παίζω εντός έδρας,τραπεζικό σύστημα τα πάντα όλα είναι υπέρ μου,εκτός ΕΕ έχεις εκπλήξεις είναι πιο περιπετειώδης φάση.Μπορεί να έρθει μια γκόμενα διαμέρισμα και να σε ξαφρίσει και να μείνεις με το πουλί στο χέρι να αλλάζεις 5 σώβρακα.
Γερμανία έχω το πάνω χέρι δεν παίζουν τέτοια εδώ.Αμα κάνει καμιά μαλακία η γκόμενα σκάει η Polizei και έχει αυτή το πρόβλημα.
Ουκρανία και τώρα ψιλοχεσμένος πάω έχουν δει πολλά τα μάτια μου.Αν και τις τσακώνω όλες όταν πάνε να ψειρίσουνε,δεν είναι οτι δεν προσέχω.
Γυαλίζουν τα μάτια των Ουκρανέζων για πότσο και χρήμα και είναι πολύ γρήγορες οι άτιμες.
Αλλά είναι το ρίσκο που παίρνεις.Αλλιώς Ρωσία ή Δύση να πληρώνεις premium.
Ουκρανία άμα πας για σεξοτουρισμό παίρνεις σα δεδομένο οτι ένα διακοσάρι τουλάχιστον θα σου φύγει σε απάτες.Από αυτά ζούνε οι ντόπιοι εξάλλου.Αν θες νομιμότητες και στανταριές μένεις Γερμανία και πληρώνεις τα διπλά.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αυτή είναι μία από τις πολλές.Εχει και καλύτερες.
Απλά ξέρω οτι πειράζουν τις φωτό,σίγουρα δε θα είναι όπως στις φωτό.Σίγουρα όχι στις δικές μου.
Οπότε εναλλακτικά μπορεί να πάω Κίεβο να γαμήσω 10 της ίδιας ή καλύτερης εμφάνισης(για φωτό μιλάμε πάντα).
Δείχνω πώς λειτουργεί το παίγνιο.

Θες να μιλησουμε στο τηλεφωνο να ερθω τωρα αυτη τη στιγμη εκει που εισαι να μου δειξεις πως λειτουργει το παιγνιο;

Θελω να δω δραση απο κοντα τυπε, απο εδω μεσα δεν μου λεει κατι. Θελω να σε δω την ωρα της μαχης, οταν πεφτουν κορμια και το παιγνιο γινεται ολοενα και πιο σκληρο.

Μπορω να φερω και κοπελες μαζι; Να σε βλεπουμε εν ωρα δρασης; Εχουν διαβασει τοσα και αυτες απο αυτα που γραφεις που μου εξεφρασαν την επιθυμια τους να σε γνωρισουν απο κοντα. Να σε δουν στη πραξη αν οντως παιζεις ετσι σκληρη μπαλα μεσα στο παιγνιο ή απλα εισαι λογια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θες να μιλησουμε στο τηλεφωνο να ερθω τωρα αυτη τη στιγμη εκει που εισαι να μου δειξεις πως λειτουργει το παιγνιο;

Θελω να δω δραση απο κοντα τυπε, απο εδω μεσα δεν μου λεει κατι. Θελω να σε δω την ωρα της μαχης, οταν πεφτουν κορμια και το παιγνιο γινεται ολοενα και πιο σκληρο.

Μπορω να φερω και κοπελες μαζι; Να σε βλεπουμε εν ωρα δρασης; Εχουν διαβασει τοσα και αυτες απο αυτα που γραφεις που μου εξεφρασαν την επιθυμια τους να σε γνωρισουν απο κοντα. Να σε δουν στη πραξη αν οντως παιζεις ετσι σκληρη μπαλα μεσα στο παιγνιο ή απλα εισαι λογια.

Εγώ Ντύσσελντορφ θα είμαι με την Τσέχα στις 25 Δεκεμβρίου ανήμερα Χριστούγεννα.Οποιος θέλει να θαυμάσει Βαλκάνιο άρχοντα μπορεί να προσέλθει.
Εχω καλέσει πολλές φορές κόσμο για γούστα Κίεβο,Λβωβ,Πόζναν,Βρότσλαβ κτλ δεν ήρθε ποτέ κανένας.
Δεν έρχονται ποτέ,θέλουν τα έτοιμα δεν τους λέει κάτι να δώσουν μάχη να μπουν στο παίγνιο κτλ.Θέλουν να πας εσύ να εντοπίσεις το μουνί να τη γαμήσεις και μετά να την πασάρεις σε αυτούς που δεν κούνησαν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι.
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?
Δεν πιστεύω στο sharing γενικώς.Οποιος θέλει να μπει στα γούστα μπορεί να ενισχύσει,αλλά έτοιμη τροφή όχι.Πρέπει να μοχθήσει και να βοηθήσει να είναι χρήσιμος.
Πρέπει να κάνει κάτι,να κουνήσει τον κώλο του και να δώσει κάτι πρώτα για να πάρει.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εγώ Ντύσσελντορφ θα είμαι με την Τσέχα στις 25 Δεκεμβρίου ανήμερα Χριστούγεννα.Οποιος θέλει να θαυμάσει Βαλκάνιο άρχοντα μπορεί να προσέλθει.
Εχω καλέσει πολλές φορές κόσμο για γούστα Κίεβο,Λβωβ,Πόζναν,Βρότσλαβ κτλ δεν ήρθε ποτέ κανένας.

Στειλε με πμ το τηλεφωνο σου τυπε να μιλησουμε να κανονισουμε, δεν μπορω να ερθω ετσι στα τυφλα και να στηριχτω σε αυτα που λες εδω μεσα, θελω να εχω το τηλεφωνο σου.

Στειλε πμ, σε καλω και κανονιζουμε.

Ελπιζω να εχεις λεφτα μαζι, μη γινουμε ξεφτιλα. Να δουμε βαλκανικους πυραυλους εκτοξευσεις και σκληρο παιγνιο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στειλε με πμ το τηλεφωνο σου τυπε να μιλησουμε να κανονισουμε, δεν μπορω να ερθω ετσι στα τυφλα και να στηριχτω σε αυτα που λες εδω μεσα, θελω να εχω το τηλεφωνο σου.

Στειλε πμ, σε καλω και κανονιζουμε.

Ελπιζω να εχεις λεφτα μαζι, μη γινουμε ξεφτιλα. Να δουμε βαλκανικους πυραυλους εκτοξευσεις και σκληρο παιγνιο.

Σιγά μην έρθεις εσύ ανήμερα Χριστούγεννα για να με δεις να γαμάω την Τσέχα Γερμανία.
Στην καλύτερη να έρθεις Κίεβο αν πάω εκεί τη δεύτερη βδομάδα του Ιανουαρίου.
Αλλά ούτε εκεί θα έρθεις.Δεν είσαι τέτοιος τύπος.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οτι να ναι λες τυπε, αστο. Δεν το εχεις. Μαπα το καρπουζι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
χαχαχαχαχαχα

μπαμ κανουν τα κλωνακια σου ρε τυπε, ακομα δεν λογκαραν και σε υμνουν υπερασπιζουν...χαχαχαχαχαχαχ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
χαχαχαχααχα....τι μανικι βρε καημενο...αφου δεν μπορεις

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.830
Πόντοι
216
Σαββίδη παιχταρά,
τσίμπα κομματάκι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν είναι κάτι σπουδαίο η Ουκρανέζα από την επαρχία.Εχει άπειρες τέτοιες.Το θέμα είναι αν αξίζει να τη φέρεις για τριήμερο και να χάσεις 10 Κιεβιώτισσες το ίδιο διάστημα.
Βέβαια θα κοστίσει πολύ λιγότερο από 10 Κιεβιώτισσες αλλά πάντα κοιτάμε και ποιότητα και όχι αυστηρά ποσότητα.

Εγώ δίνω σε όλες ευκαιρίες.Δε σημαίνει οτι επειδή η άλλη είναι από Μόσχα,Σιβηρία,Ρίγα,Αμστερνταμ,Στοκχόλμη κτλ έχει λιγότερα δικαιώματα στο μπάλκαν πέος.Είμαι equal opportunity,η καλύτερη κερδίζει.Δε χωνεύω τις σκάμερς βέβαια,τις απατεώνισσες αλλά τι να κάνουμε είναι και αυτές στο παίγνιο.

judea

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
DP θα σας παει ο ΚΜΑΝιος,με δυσκολία θα περπατάτε μετά .

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ρε σεις, ο ΚΜΑΝιος οταν ειχε κατέβει αθήνα τις "υπέυθυνες δημοσιων σχεσεων" στα κλαμπς τις διαπραγματευόταν για 400 την ημέρα -πήδημα ινκλουντεντ. εσεις για να τους μιλησετε καν θέλετε χιλιαρούμπα σε κεράσματα.

αυτά είναι τα κονε..τι να κάνουμε...δεν είναι όλα για όλους :takethis:

Οι γκόμενες έχουν το σπονσοροραντάρ.Να κατεβαίνουν 3 μουνάρες Ρωσίδες Τέγκελ την ώρα που περιμένω την παντρεμένη Πολωνέζα,να είναι γύρω χιλιάδες νοματαίοι Γερμανοί,Αραβες,international κτλ και οι Ρωσίδες να χαμογελάνε σε εμένα και να γράφουν όλους τους άλλους.
Κάπως τα πιάνουν τα σπονσοροvibes οι γκόμενες όπως εμείς έχουμε το ραντάρ για τις ψώλες.
Σε ακτίνα χιλιομέτρου ανιχνεύουν ποιος είναι διατεθειμένος να τα σκάσει για το μουνί τους και ποιος όχι.
Αμα είσαι στο παίγνιο σπόνσορας,καμάκι σε βλέπουν σαν gold και τους λοιπούς σαν απομιμήσεις.
Οι γκόμενες με δυο λέξεις που θα πεις και το βλέμμα σου σε κόβουν αμέσως τι καπνό φουμάρεις.Εχουν υπερευαισθησία.
Είναι και θέμα φυσικής επιλογής στις Σλάβες.Οσες επέλεξαν τον άφραγκο παραμυθά αντί για το γνήσιο σπόνσορα πέθαναν από την πείνα.Οπότε επιβίωσαν οι ικανές και οι καπάτσες.
Αυτές σε κόβουν ακριβώς οπότε δε χρειάζεται να δείξεις κάτι που δεν είσαι.Σε θέλουν όπως είσαι.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σε αυτή τα έλεγα για χαβαλέ.Σιγά μην έχει τα φόντα να γίνει σπονσορέτ.
Αν δείτε με τι Ελληνίδες σπονσορέτς μίλαγα όταν ήρθα Αθήνα θα κουφαινόσασταν.Απλά είχαν πολύ ψηλά τον αμανέ.400 ευρώ τον πούτσο θέλανε.
Ακου πράγματα.

Τι Ελληνίδες σπονσπορέτς βρε καϋμένε.

Που τις βρήκες τις Ελληνίδες σπονσπορέτς να τις βρούμε και εμείς;

Τι παραμύθια είναι αυτά;

Και να ξέρεις, αν υπάρχουν αυτές οι Ελληνίδες σπονσορέτς εσένα θα σου ζητήσουν 4000 και όχι 400.

Τι λέει ρε ο τύπος......

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Τι παραμύθια είναι αυτά;

Και να ξέρεις, αν υπάρχουν αυτές οι Ελληνίδες σπονσορέτς εσένα θα σου ζητήσουν 4000 και όχι 400.

Τι λέει ρε ο τύπος......

Και με 4000 τύπε, είσαι σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να γαμήσουμε ελληνίδα μουνάρα ; Εγώ καθόλου.
Μη σου πω ούτεκαι με 40000.

Είναι μεγάλες καραπουτανάρες που δεν γαμιούνται .
Σπάνια περίπτωση.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Τι παραμύθια είναι αυτά;

Τι λέει ρε ο τύπος......

Δεν πάω με τις τύπισσες.Απλά δεν το έχουνε.
Οι Ελληνίδες δε θέλουν να εκτεθούν.Προτείνουν απευθείας διακριτική συνάντηση στο χώρο σου,βίζιτα φάση.Κοροιδία δηλαδή.
Αν θέλω να γαμήσω βίζιτα,θα πάω απευθείας σε βίζιτα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και με 4000 τύπε, είσαι σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να γαμήσουμε ελληνίδα μουνάρα ; Εγώ καθόλου.

Σπάνια περίπτωση.

Μπορείς να γαμήσεις με 300-400 απλά δεν το έχουνε στο ελευθέριο πουτανιλίκι όπως οι Σλάβες ούτε είναι χυμαδιό όπως οι Δυτικές οπότε ξενερώνεις.
Ελληνίδα μπορείς να γαμήσεις μουνάρα αλλά πάντα διακριτικά,πριβέ και ίντιμ και μόνο σαν τουρίστας των λίγων ημερών που εξαφανίζεται μετά από τη χώρα,μην τυχόν και παρεξηγηθεί το περιβάλλον της.

Αμα θέλω έσκορτ θα παραγγείλω έσκορτ.
Στο σπόνσορινγκ πρέπει η άλλη να σκάει μαζί σου έξω να συνοδεύει να φέρεται τέλεια σα γκόμενα κτλ δεν έχει μαλακίες.
Σιγά μη σκάσω εγώ 400 ευρώ για βιζιτιλίκι όταν στα FKK δίπλα βρίσκω περίπου το ίδιο επίπεδο εμφάνισης με 50 ευρώ.
Οι Ελληνίδες είναι απλώς υπερτιμημένες.
Σου λέει είμαι Ελληνίδα όχι ξένη άρα θα πληρώσεις διπλά είμαι free και όχι πουτάνα οπότε θα πληρώσεις άλλα τόσα.
Γελοία λογική άμα συγκρίνεις με σλαβικά κέντρα Κίεβο,Μόσχα,Βαρσοβία.
Γιατί να μην πάω Κίεβο να γαμήσω 10 Ουκρανέζες οχτάρια με 2000 ευρώ αντί να πάω Αθήνα να γαμήσω 3 Ελληνίδες οχτάρια με τα ίδια λεφτά?Οι Ελληνίδες δεν το βλέπουν έτσι.Σου λένε θα πληρώσεις πρίμιουμ γιατί γάμησες Ελληνίδα και όχι Σλάβα.
Και θα πληρώσεις άλλα τόσα γιατί δε γάμησες πουτάνα αλλά γκόμενα ελεύθερη που ήθελε αρπαχτή και κινδύνευσε την υπόληψή της.Και άλλα γιατί δεν της έσκασες τα ΣΕΑ σε δώρα και παροχές και χρόνο πριν τη γαμήσεις.
Πληρώνεις τρελλό αέρα για τις μεσογειακές γενικά,πολύ υπερτιμημένο μουνί.
Ολο μαλακίες,με τα ίδια λεφτά γαμάς μουνάρα Ολλανδέζα ή Σουηδέζα πλέον άπειρες ψάχνονται.Απλά οι Ελληνίδες ψάχνουν τζιτζιφιόγκους που ψάχνονται και είναι πατριώτες θέλουν να γαμήσουν εγχώριο μουνί να κάνουν το καθήκον τους.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Σπάνια περίπτωση.

Άμα είσαι ο Κυριακού κάτι μπορεί να γίνει.

Τα 9άρια και τα 10άρια πάνω από 1,75 δεν γαμιούνται με τίποτε.

Εδώ ο Μάτζικ αυτήν εδώ που δεν είναι και καμία μουνάρα την χρεώνει 6900 το εικοσιτετράωρο:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom