Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μάζεψες πολύ φάπα και σήμερα...βγάλε το περουκίνι και κοιμήσου
Ναι  :2funny:μάλλον σκάσατε με το Macbook που πήρα  :2funny:όσο γιά το κρεβάτι,καναπές όπως θες πέστο ταιριάζει με της ταπετσαρίες καμία γκόμενα ποτέ δεν είπε τίποτα κακό γιά το δώματιο μου.
  Εσυ γιά δε μας βάζεις φώτο το διαμέρισμα σου  :2funny:που δεν έχεις  :2funny:το αυτοκίνητο σου  :2funny:που ούτε αμάξι έχεις :2funny: τα ταξήδια που έχεις κάνει  :2funny:.
  Σε μερικές μέρες θα σας βάλω φώτο της κρέμες που θα πάρω  :2funny:αλλά με της κρέμες δεν  σκάτε και πολύ δεν της καταλαβαίνετε,το Macbook όμως ήταν κόκκινο πανί όπως βλέπω,ειδικά τώρα που σας έκωψε ο κούλης και το επίδομα σκάσατε :2funny: :2funny: :2funny:
  Πρέπει να είσαστε πολύ κακομοίρηδες  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1d.jpg
    1d.jpg
    369,2 KB · Εμφανίσεις: 62
  • 1e.jpg
    1e.jpg
    267,2 KB · Εμφανίσεις: 54
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Γιατί το λες αυτό ρε τύπε;

Για δες τι υδραυλικά έχει η τρύπα που λες:

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1173752;image[/img[/URL]]
[/quote]

Ζωάρα...σα τη μύγα μες στα σκατά :S

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πούλα το να αγοράσεις κρεβάτι...αν δε χωράει βάλτο δίπλα στο ασανσέρ :2funny:
Τώρα καταλαβαίνω γιατί λυσάξατε  :2funny:
. spitogatos.gr/ενοικίαση_Studio_Γκαρσονιέρα_Άγιος_Παντελεήμονας__Κέντρο_Αθήνας_-l8916757?fbclid=IwAR2CeJNcfpR9tQuFWcQ0e23DsTRtXhMk5UefqC9HLQVaqHOyyn8T0_H_T2E

Όταν θέλεις γ'αυτό εδώ ενοίκιο 500 ευρώ  :2funny: :headbang: :headbang: :headbang:πως να μη μένεις με τους γονείς σου  :headbang: :headbang:.Η πλάκα είναι ότι στην Αγία Πετρούπολη ένα διαμέρισμα 24 τετραγωνικά σαν αυτό,καινούργιο 1000 φορες καλύτερο,ζεστό σε νορμάλ πόλη και φυσικά όχι ισόγειο το νοικιάζεις με 300-350 ευρώ το μήνα μαζί με τα κοινόχρηστα.
  Τώρα καταλαβαίνω τη δυστηχία σας :headbang: :headbang: :headbang:Δηλαδή αν κάποιος από σας έχει ένα καλό μισθό και παίρνει 700 ευρώ το μήνα δεν μπορεί ούτε ένα τέτοιο να νοικιάσει  :headbang: :headbang: :headbang:.
  Οσο γιά το κρεβάτι που έχει το διαμέρισμα με τα 500 ευρώ ενοίκιο είναι πολύ χειρότερο από το δικό μου  :2funny:.
  Όντως έχω μείνει λιγάκι πίσω  :2funny:.Τελικά η ζωη στην Ελλάδα είναι εντελώς σκυλίσια  :headbang:δεν υπάρχει τίποτα θετικό  :headbang:
  Για σας ο Βλάκμαν είναι προνομιούχος  :vomit: :2funny:μένει στο μαγαζί τρώει μοσχάρι,πίνει κρασί  σε πλαστικά ποτηράκια:2funny:βγάζει το πολύ 2.000 ευρώ που γιά σας τελικά είναι τρελλό ποσό  :rockon:εχει μια φορα το χρονο γκομενα για τρεις μερες και ίσως να την γαμισει αν του κατσει  :2funny:ενώ εσείς δεν έχετε τίποτα  :jerking:άντε κανα Μεταξουργείο να πάτε  :2funny:
  Τι να πω είσαστε γιά κλάματα  :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• aa.jpg
    aa.jpg
    603,5 KB · Εμφανίσεις: 64
  • aaa.jpg
    aaa.jpg
    624,6 KB · Εμφανίσεις: 94

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
halloween.gif

dimitrakis ο πεπονογάμης
τι λες ρε φιλε?την σασα μπαστα ποιος  την γαμουσε στο κοτερο?
εγω ξερω οτι ο προεδρος την εφτυσε την σασα μπαστα σαν σταρ και ατομο.
θες να πεις ρε φιλε την εκλασε την μπαστα να πουλησει μουρη και μετα
εκτονωσε την καβλα του σε κανα πεπονι?οχι δεν πιστευω τετειο σκανδαλο για τον προεδρο.
αν δεν τον δω να γαμα το πεπονι με τα ματια μου δεν πιστευω τις κατηγοριες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αύριο έρχεται η Τσέχα.Για να δούμε πώς θα πάει.Εντωμεταξύ ψοφόκρυο στη Γερμανία,με βλέπω ξενοδοχείο μόνο.
Δε ζήτησε τίποτα σε δώρα και λεφτά οπότε υποθέτω θα αρκέσει το μπάλκαν πέος.Συναρπαστική εμπειρία.
Σε δέκα μέρες παίζουν 3 επιλογές.2 Ουκρανέζες,μια Πολωνέζα ή απλά θα πάω Κίεβο κλασσικά.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ε ναι, μετα τα ρεζιλικια-μπινελικια που εφαγες στα ποστ που ελεγες τα ποσα σου αρπαξαν χωρις να γαμησεις, τωρα ερχονται χωρις λεφτα να γαμηθουν μαζι σου Χριστουγεννιατικα. Δεν ειχαν επιλογες, ευτυχως που τις δεχεσαι και δεν οδηγουνται στα κουφετα και την αυτοκτονια.

Πονοψυχιαρης εισαι τυπε, ευγε.

Στα επομενα ποστ θα ερχονται και θα δινουν αυτες λεφτα και δωρα;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Αύριο έρχεται η Τσέχα.Για να δούμε πώς θα πάει.Εντωμεταξύ ψοφόκρυο στη Γερμανία,με βλέπω ξενοδοχείο μόνο.
Δε ζήτησε τίποτα σε δώρα και λεφτά οπότε υποθέτω θα αρκέσει το μπάλκαν πέος.Συναρπαστική εμπειρία.
Σε δέκα μέρες παίζουν 3 επιλογές.2 Ουκρανέζες,μια Πολωνέζα ή απλά θα πάω Κίεβο κλασσικά.

Αναμένουμε ενημέρωση και άσε το Γιωρίκα να φαντασιώνεται ότι είναι ο γαμιστής του κάμπου.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αναμένουμε ενημέρωση και άσε το Γιωρίκα να φαντασιώνεται ότι είναι ο γαμιστής του κάμπου.

Καλά τα έχω κανονίσει σε γενικές γραμμές.Πάντα όμως υπάρχουν εκπλήξεις.Το καλό με τις Τσέχες είναι οτι είναι αξιόπιστες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Καλά τα έχω κανονίσει σε γενικές γραμμές.Πάντα όμως υπάρχουν εκπλήξεις.Το καλό με τις Τσέχες είναι οτι είναι αξιόπιστες.

Δεν πιστεύω τύπε να χαλάσει το αεροπλάνο και να θέλει κανέναν βαλκανικό πύραυλο για να πετάξει.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Ε ναι, μετα τα ρεζιλικια-μπινελικια που εφαγες στα ποστ που ελεγες τα ποσα σου αρπαξαν χωρις να γαμησεις, τωρα ερχονται χωρις λεφτα να γαμηθουν μαζι σου Χριστουγεννιατικα. Δεν ειχαν επιλογες, ευτυχως που τις δεχεσαι και δεν οδηγουνται στα κουφετα και την αυτοκτονια.

Δυσκολες εποχες για σπονσορετες

αυτή δηλωνει 25 οποτε πρεπει να πλησιαζει τα 30
προσφερει ιδεες και το κορμι της για την πρωτοχρονιά σε καποιο classy μερος

σπονσορετα ανω των 22 είναι να την κλαινε οι ρεγγες

Συνημμένα

• Καταγραφή212.PNG
    Καταγραφή212.PNG
    137,8 KB · Εμφανίσεις: 44
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οχι,είναι όλα τακτοποιημένα.Οι Τσέχες είναι γενικά νορμάλ κοπέλες.
Ψήνω και μια Πολωνέζα να έρθει αλλά ζητάει 300 ευρώ ημερησίως.Είναι όμως εντυπωσιακή μουνάρα ξανθιά άνω του 185.
Το καλό με τις Πολωνέζες είναι οτι κάνουν και ανωμαλίες,δηλαδή και κώλο θα γαμήσεις και θα κατουρήσεις κτλ.Καμιά φορά κάνουν και οι Τσέχες αλλά πιο σπάνια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Οχι,είναι όλα τακτοποιημένα.Οι Τσέχες είναι γενικά νορμάλ κοπέλες.
Ψήνω και μια Πολωνέζα να έρθει αλλά ζητάει 300 ευρώ ημερησίως.Είναι όμως εντυπωσιακή μουνάρα ξανθιά άνω του 185.
Το καλό με τις Πολωνέζες είναι οτι κάνουν και ανωμαλίες,δηλαδή και κώλο θα γαμήσεις και θα κατουρήσεις κτλ.Καμιά φορά κάνουν και οι Τσέχες αλλά πιο σπάνια.

Ακόμα να σου ξεβουλώσουν την χέστρα ρε τύπε;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ενα κατουρηματάκι πάντα θες να το ρίχνεις στη γκόμενα.Τις Πολωνέζες που είχα τις έχω κατουρήσει σχεδόν όλες.Αντίθετα δε θα το έλεγα αυτό για τις Ουκρανές,Ρωσίδες κτλ.
Το κατούρι αρέσει σε όλες,κοπέλα για σκατ βρίσκεις πολύ πιο δύσκολα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitrakis29 εχεις πιασει το νοημα.. Κανεις ντολτσε βιτα στο εξωτερικο, παιζεις με τα γατακια σου (δηλαδη τις γκομενες), και τρολαρεις τους παντες και τα παντα, στα βιντεακια σου. Και αυτο γιατι σε παιρνει και μπορεις.. Δεν χρειαζεται να ξυπνας απο τις 5 τα χαραματα για να πηγαινεις μεσα στο κρυο στην φαμπρικα.  :sunglasses:
Η πλάκα είναι ότι εγώ βάζω διαμερίσματα και αποδικνύω την αξία τους και αυτοι οι αγάμητοι φουκαράδες που μένουν στην Κυψέλη με τους γονείς τους  :2funny:κολλάνε στη μπαταρία του μπάνιου  :jerking:και στο αν έχω κρεβάτι ή ντιβάνι  :2funny: :jerking:.

Ψοφόκρυο δεν κάνει έξω,ψωφόκρυο κάνει μέσα στο μαγαζί που έχεις μετατρέψει σε διαμέρισμα γιά να μένεις και δεν έχει θέρμανση  :2funny:με το ηλεκτρικό καλοριφεράκι να ζεσταθείς είναι σα να προσπαθείς να βράσεις ένα τσουκάλι  ρύζι βάζοντας ένα κεράκι από κάτω  :2funny:.Μάλλον τον έχεις δαγκώσει απ΄το κρύο μες το μαγαζί:2funny:

Να σου πω τι πάει να κάνει,πάει σε μιά βίζιτα που θα την πάρει γιά κάποιες ώρες,πιθανόν 1-2 ώρες γαμήσι συν βόλτα μαζί με φωτογράφιση,θα της δωσει κάνα 500άρικο στο σύνολο και θα μας βάλει φωτογραφίες και θα μας πει ότι είναι η γκόμενα που ήρθε να τον βρει.
  Τώρα γιατί θα παει σε άλλη πόλη?και δεν έρχεται η (γκόμενα) στην πόλη του αφού έτσι κ αλλιώς θα κάνει ταξήδι?Γιατί απλούστατα η έδρα της πουτάνας είναι εκεί :)γ'αυτό και πάει.Απλά πράγματα  :)

Συνημμένα

• 1b.jpg
    1b.jpg
    813,4 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 2b.jpg
    2b.jpg
    648,4 KB · Εμφανίσεις: 46
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η πλάκα είναι ότι εγώ βάζω διαμερίσματα και αποδικνύω την αξία τους και αυτοι οι αγάμητοι φουκαράδες που μένουν στην Κυψέλη με τους γονείς τους  :2funny:κολλάνε στη μπαταρία του μπάνιου  :jerking:και στο αν έχω κρεβάτι ή ντιβάνι  :2funny: :jerking:.
Ψοφόκρυο δεν κάνει έξω,ψωφόκρυο κάνει μέσα στο μαγαζί που έχεις μετατρέψει σε διαμέρισμα γιά να μένεις και δεν έχει θέρμανση  :2funny:με το ηλεκτρικό καλοριφεράκι να ζεσταθείς είναι σα να προσπαθείς να βράσεις ένα τσουκάλι  ρύζι βάζοντας ένα κεράκι από κάτω  :2funny:.Μάλλον τον έχεις δαγκώσει απ΄το κρύο μες το μαγαζί:2funny:
 Να σου πω τι πάει να κάνει,πάει σε μιά βίζιτα που θα την πάρει γιά κάποιες ώρες,πιθανόν 1-2 ώρες γαμήσι συν βόλτα μαζί με φωτογράφιση,θα της δωσει κάνα 500άρικο στο σύνολο και θα μας βάλει φωτογραφίες και θα μας πει ότι είναι η γκόμενα που ήρθε να τον βρει.
  Τώρα γιατί θα παει σε άλλη πόλη?και δεν έρχεται η (γκόμενα) στην πόλη του αφού έτσι κ αλλιώς θα κάνει ταξήδι?Γιατί απλούστατα η έδρα της πουτάνας είναι εκεί :)γ'αυτό και πάει.Απλά πράγματα  :)

Εγώ έχω γαμώ τις θερμάνσεις στο διαμέρισμα.Φέτος δουλεύει άριστα η υποδαπέδια θέρμανση.
Ρε βλάκα γιατί επαναλαμβάνεις τις ίδιες και τις ίδιες πίπες?Θέλεις να εκνευρίσεις τον άλλον?
Θες να πείσεις κάποιους επειδή λες τα ίδια και τα ίδια?
Αν συνεχίσεις να επαναλαμβάνεις τις ίδιες και τις ίδιες τρίχες θα σε βρίζω συνέχεια.
Ετσι στέλνω και μήνυμα τους πουσταράδες,γόνους ψωλάδες κτλ.
Εμαχέσθησαν αλλά εχέσθησαν.
Και όσο θα μάχονται,τόσο θα τους χέζουμε.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Μογγολοπίθηκε Δημητράκι έχεις το χειρότερο στιλ ντυσίματος που υπάρχει,έτσι ντυνόντουσαν Πολωνοί & Αλβανοί όταν ερχόντουσαν Ελλάδα αρχές του 90,ζεις σε μια τρύπα που αποκαλείς διαμέρισμα,κοιμάσαι σε ντιβάνι και έχεις αυτοκίνητο δεκαπενταετίας...ζεις το όνειρο.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Η πλάκα είναι ότι εγώ βάζω διαμερίσματα και αποδικνύω την αξία τους και αυτοι οι αγάμητοι φουκαράδες που μένουν στην Κυψέλη με τους γονείς τους  :2funny:κολλάνε στη μπαταρία του μπάνιου  :jerking:και στο αν έχω κρεβάτι ή ντιβάνι  :2funny: :jerking:.

δημητρακη ανοιξε ένα θρεντ με τιτλο ''διαμερισματα'' και γραφε εκει

μην σπαμαρεις το σπονσορινγκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom