Βασικά όλοι σκέφτονται το ίδιο.Είναι τόσο ανώτερος,τόσο παικτούρας,τόσο παιδαράς άμα ήμουνα στη θέση σου θα γαμούσα και θα έδερνα.Μόνο τα λεφτά μου λείπουνε,τέλειος είμαι κατά τα άλλα.
Αμα βέβαια τους ρίξεις στην αρένα και δουν το παίγνιο εκ του μετώπου,κλάνουν.Ε,αυτά δεν είναι για εμένα,κωλύομαι,δεν είναι καλό το περιβάλλον,δε θέλω τέτοια,πολλή κούραση,λίγο vfm,πολύ δύσκολα είναι,δεν τα λες καλά,μάλλον θέλω κάτι πιο απλό και ξεκούραστο,αλλιώς είναι,δεν είναι αυτό ούτε θα έπρεπε να είναι αυτό κτλ.
Μα ακριβώς,μπες στον ανταγωνισμό,βγες στη μπερλίνα,τσίμπα τα γκαφρά και μετά παίξε με τα μουνιά να δεις πώς είναι η ρεαλιστική κατάσταση.
Αλλιώς είσαι προπονητής από τον καναπέ φάση,δεν έχεις βγει στον ανταγωνισμό να σου σπάσουν τα μούτρα,να διαπιστώσεις τη ρεαλιστική κατάσταση ιδίοις όμμασι και λες αμπελοφιλοσοφίες.
Αν κάποιος δε βγει έξω,να φάει άπειρες φάπες,να τον λιώσουν τα μουνιά με τις απαιτήσεις και τις μαλακίες,να φάει τη σκόνη του game,να ατσαλωθεί δε δικαιούται να ομιλεί γιατί απλά δεν έχει παίξει επί του πεδίου.
Θέλει χιλιόμετρα πτήσης,να έχεις στα ρουθούνια σου τη σκόνη από τα τακούνια όταν πλησιάζουν τα μουνιά.
Ολοι εδώ χύνουν με τις φωτό που ανεβάζω αλλά από ποιες γκόμενες?
Αυτές που γνώρισα live,τις άλλες μέσω ίντερνετ δεν τις θέλουν.Θέλουν αυτές που γνώρισα live υπό δυσμενείς συνθήκες.Θέλουν το εύκολο γαμήσι χωρίς να καταβάλουν τον αντίστοιχο κόπο.
Φυσικά το live είναι το δύσκολο έχει τεράστιο ρίσκο και πιθανότατα να πιάσεις τα αρχίδια σου.Πας να χτυπήσεις live?Οχι βέβαια.Γιατί φοβάσαι οτι θα πιάσεις τα αρχίδια σου σε ασημένιο πιάτο.
Ρε πάπαρε άμα δεν παίρνεις το ρίσκο να αποτύχεις,πώς θες να γαμάς καλύτερα μουνιά από ό,τι οι άλλοι?Τι έχεις?Το χρυσό πούτσο?Τι είναι αυτό που σε ξεχωρίζει?