Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εδώ ρωσικό λεσβιακό ζευγάρι.Ερχονται Germany με 1500 ευρώ δωράκι το διήμερο αλλά είναι ακριβές.

Αν και θα τράβαγα έναν πούτσο σα Βαλκάνιος άρχοντας.
Αξίζουν όμως?Τι λέτε εσείς που είστε έμπειροι?Η να αρκεστώ στα κλασσικά Ουκρανές,Πολωνές?

ρε αγορι μου εδω ερχεται μια τρελη και σε ξεφτιλιζει χωρις να σου καθεται.
θες να παρεις και πακετο 2 τρελες?
δε βαζεις μυαλο με τιποτα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτές όμως είναι Ρωσίδες.Ο βαθμός μαλάκυνσης είναι σε αυτή την περίπτωση σαφώς μικρότερος από ό,τι στις Λευκορρωσίδες.Είναι σίγουρο οτι θα περάσεις καλά.
Αλλά 1500 για διήμερο δεν τα δίνω.
Αν ήταν αμφότερες άνω του 185 και έκαναν όλα τα γούστα,ίσως να τα έδινα.
Τώρα δεν περνάνε τον πήχυ.
Το κάνω για να δείξω τον ανταγωνισμό,τι παίζει σε Ρωσία vs Ουκρανία vs Τσεχία vs Πολωνία και με ποια κριτήρια επιλέγεις σπονσορέτς.
Καλές οι Ρωσίδες αλλά ζητάνε χοντρά πακέτα.Πρότεινα στο δίδυμο χιλιάρα για το διήμερο,ζήτησαν 1500.
Καλά που υπάρχουν οι Τσέχες αυτό το golden standard,οι πιο σταθερές γκόμενες στο μπλοκ.Καλά που υπάρχουν οι Ουκρανές που είναι οι πιο εύκολες και πάνε με παππούδες και καλά που υπάρχουν οι Πολωνέζες και κάνουν όλες τις ανωμαλίες.
Γενικά είναι ψιλοπαράδεισος ο σλαβικός κήπος,τόσες ευκαιρίες και γούστα,νιώθεις ημίθεος και βάλε.
Γαμάς μια μούνα και μετά από δυο βδομάδες την έχεις ξεχάσει αφού γαμάς την επόμενη.
Αύριο έρχεται η Τσέχα,σε δέκα μέρες φέρνω την Ουκρανή και ήδη κάνω τζόγο για τους επόμενους πούτσους μετά το δεκαήμερο.Excess φάση,άρχοντας.

Τι λέτε να δώσω στην Τσέχα μια διακοσάρα που έκανε τον κόπο και ήρθε για χριστουγεννιάτικο καυλί ή να το παίξω χουβαρντάς και να σκάσω 300?
Θα δούμε αν ξηγηθεί καλό μπούκι,γλυφοκώλι,πρωκτικό.Αν με αφήσει να ρίξω κανά κατούρημα,την τσίμπησε την τρακοσάρα.
Το γλυφοκώλι είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα το τσιμπήκω.για την ούρηση δεν είμαι βέβαιος.Για να δούμε.
Γενικά η τσεχική επαρχία γαμεί και δέρνει.Και αυτή είναι ακριβώς από εκεί από τη ζώνη με τις καυλιάρες,holky z ulice φάση.Οι κοπέλες από εκεί μου έχουν εξηγήσει οτι η μόνη διασκέδαση στο χωριό τους είναι το γαμήσι και για αυτό είναι φανατικές με το χωριό,τοπικίστριες φάση.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά όλοι σκέφτονται το ίδιο.Είναι τόσο ανώτερος,τόσο παικτούρας,τόσο παιδαράς άμα ήμουνα στη θέση σου θα γαμούσα και θα έδερνα.Μόνο τα λεφτά μου λείπουνε,τέλειος είμαι κατά τα άλλα.
Αμα βέβαια τους ρίξεις στην αρένα και δουν το παίγνιο εκ του μετώπου,κλάνουν.Ε,αυτά δεν είναι για εμένα,κωλύομαι,δεν είναι καλό το περιβάλλον,δε θέλω τέτοια,πολλή κούραση,λίγο vfm,πολύ δύσκολα είναι,δεν τα λες καλά,μάλλον θέλω κάτι πιο απλό και ξεκούραστο,αλλιώς είναι,δεν είναι αυτό ούτε θα έπρεπε να είναι αυτό κτλ.
Μα ακριβώς,μπες στον ανταγωνισμό,βγες στη μπερλίνα,τσίμπα τα γκαφρά και μετά παίξε με τα μουνιά να δεις πώς είναι η ρεαλιστική κατάσταση.
Αλλιώς είσαι προπονητής από τον καναπέ φάση,δεν έχεις βγει στον ανταγωνισμό να σου σπάσουν τα μούτρα,να διαπιστώσεις τη ρεαλιστική κατάσταση ιδίοις όμμασι και λες αμπελοφιλοσοφίες.

Αν κάποιος δε βγει έξω,να φάει άπειρες φάπες,να τον λιώσουν τα μουνιά με τις απαιτήσεις και τις μαλακίες,να φάει τη σκόνη του game,να ατσαλωθεί δε δικαιούται να ομιλεί γιατί απλά δεν έχει παίξει επί του πεδίου.
Θέλει χιλιόμετρα πτήσης,να έχεις στα ρουθούνια σου τη σκόνη από τα τακούνια όταν πλησιάζουν τα μουνιά.
Ολοι εδώ χύνουν με τις φωτό που ανεβάζω αλλά από ποιες γκόμενες?
Αυτές που γνώρισα live,τις άλλες μέσω ίντερνετ δεν τις θέλουν.Θέλουν αυτές που γνώρισα live υπό δυσμενείς συνθήκες.Θέλουν το εύκολο γαμήσι χωρίς να καταβάλουν τον αντίστοιχο κόπο.
Φυσικά το live είναι το δύσκολο έχει τεράστιο ρίσκο και πιθανότατα να πιάσεις τα αρχίδια σου.Πας να χτυπήσεις live?Οχι βέβαια.Γιατί φοβάσαι οτι θα πιάσεις τα αρχίδια σου σε ασημένιο πιάτο.
Ρε πάπαρε άμα δεν παίρνεις το ρίσκο να αποτύχεις,πώς θες να γαμάς καλύτερα μουνιά από ό,τι οι άλλοι?Τι έχεις?Το χρυσό πούτσο?Τι είναι αυτό που σε ξεχωρίζει?

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
και χιλιαδες ευρω πεταμενα χωρις λογο

Ευρώ και ώρες καμακιού που μεταφράζονται σε ευρώ αν δούλευες.Θέλει θυσίες.
Ας πούμε αξίζει περισσότερο να δουλέψεις 2 ώρες παραπάνω και να κονομήσεις 300 ευρώ ή να κάνεις 2 ώρες καμάκι παραπάνω για να χτυπήσεις μουνάρα?Αυτά είναι τα ρεαλιστικά διλήμματα στην πράξη.Ο,τι δίνεις εδώ το κόβεις από αλλού.
Ο ένας θα πει καλύτερα να δουλεύω 12 ώρες να μαζεύω γκαφρά να γίνω ελκυστικός και να γαμάω αβέρτα ο άλλος θα πει καλύτερα να δουλεύω οχτάωρο και να καμακώνω 4 ώρες για να επιλέγω αυτές που θέλω να έχω χρόνο και να γαμάω καλύτερα.Τι είναι καλύτερο?Μπες στο παίγνιο να δεις.Χτύπα υπερωρίες ή τρέξε στα μουνολίβαδα.Βγάλε το ατομικό σου συμπέρασμα.

Εγώ έχω γνώμη τι είναι καλύτερο αλλά το θέμα είναι εξατομικευμένο.Κάποιος μπορεί να προτιμά να τα χώνει σε ένα καλό ουίσκυ ή ένα καλό αμάξι αντί να γαμάει εννιάρι γκόμενα και να λέει αρκούμαι σε οχτάρι και τα χώνω αλλού.
Είναι πολύ θέμα ατομικής επιλογής,πόσο αξιολογείς το μουνί πόσο τα άλλα υλικά αγαθά και τι θυσίες είσαι διατεθειμένος να κάνεις για να γαμάς.
Αν σε ικανοποιούν οι αγοραίες τιμές,οι έσκορτς κτλ πόσο καυλωμένος είσαι ή αν τη βρίσκεις αλλιώς.
Γενικά εγώ απευθύνομαι σε υπερκαυλείς,άτομα που σκέφτονται αποκλειστικά με το κάτω κεφάλι.Βλέπουμε τις γκόμενες σε κενό,δε μας ενδιαφέρει το κοινωνικό πλαίσιο απλά πόσα πιάνει και τι κάνει.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά πάντως τα μουνιά είναι ακριβά παίδες.Ακόμα και οι Πολωνέζες που παλιά ήταν τα Mc girls του μπλοκ η εύκολη λύση σε ξανθιές Σλάβες που όλοι γαμούσαν φτηνά πουλώντας παπά,έχουν ακριβύνει.Τι να λέμε παγκοσμιοποίηση.Χρειάζεται μπαγιόκο.
Και εγώ διαφωνώ με το προτσές είμαι εναντίον,θα ήθελα να γαμάω με τα μισά λεφτά ή με το ένα τρίτο ή τζάμπα όπως τον παλιό καλό καιρό αλλά δε γίνεται και πρέπει να προσαρμοστώ.
Μακάρι να βιώναμε τις εποχές προ δεκαετίας,δεκαπενταετίας αλλά το βλέπω χλωμό.
Πάλι καλά που έχουμε και αυτά που έχουμε δηλαδή,με τόση αντίδραση και κωλοπετσωμένους θα μπορούσαν να μας είχαν αφήσει τελείως εκτός.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Γενικά πάντως τα μουνιά είναι ακριβά παίδες.Ακόμα και οι Πολωνέζες που παλιά ήταν τα Mc girls του μπλοκ η εύκολη λύση σε ξανθιές Σλάβες που όλοι γαμούσαν φτηνά πουλώντας παπά,έχουν ακριβύνει.Τι να λέμε παγκοσμιοποίηση.Χρειάζεται μπαγιόκο.
Και εγώ διαφωνώ με το προτσές είμαι εναντίον,θα ήθελα να γαμάω με τα μισά λεφτά ή με το ένα τρίτο ή τζάμπα όπως τον παλιό καλό καιρό αλλά δε γίνεται και πρέπει να προσαρμοστώ.
Μακάρι να βιώναμε τις εποχές προ δεκαετίας,δεκαπενταετίας αλλά το βλέπω χλωμό.
Πάλι καλά που έχουμε και αυτά που έχουμε δηλαδή,με τόση αντίδραση και κωλοπετσωμένους θα μπορούσαν να μας είχαν αφήσει τελείως εκτός.

αυτό που αλλαξε σιγουρα είναι η ηλικια σου

πριν 15 χρονια ησουν και 15 χρονια μικρότερος
πιο αρεστος και full of potentials

αρεσες σε καποιες και ισως εβλεπαν καποια προοπτικη μαζι σου

τωρα το μονο που βλεπουν είναι πως να μασησουν μαρουλι από ένα τυπο που ηλικιακα θα επρεπε να ασχολείται με τα παιδια του

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Γενικά εγώ απευθύνομαι σε υπερκαυλείς,άτομα που σκέφτονται αποκλειστικά με το κάτω κεφάλι.Βλέπουμε τις γκόμενες σε κενό,δε μας ενδιαφέρει το κοινωνικό πλαίσιο απλά πόσα πιάνει και τι κάνει.

Το ερωτημα ειναι ενα:
Σε ενδιαφερει ο χρονος με τις γυναικες εκτος σεξ;
Δηλαδη αν εχεις να επιλεξεις μεταξυ ενος κοριτσιου που θα σου δωσει 2-3 ωρες σεξ και θα φυγει η ενος κοριτσιου που θα κατσει μαζι σου ολο το 24ωρο, τι θα διαλεγες;
Αυτο πιστευω ειναι που ξεχωριζει τον σπονσορα απο τους αλλους.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αυτό που αλλαξε σιγουρα είναι η ηλικια σου

πριν 15 χρονια ησουν και 15 χρονια μικρότερος
πιο αρεστος και full of potentials

αρεσες σε καποιες και ισως εβλεπαν καποια προοπτικη μαζι σου

τωρα το μονο που βλεπουν είναι πως να μασησουν μαρουλι από ένα τυπο που ηλικιακα θα επρεπε να ασχολείται με τα παιδια του

Οντως παίζει ρόλο και η ηλικία αλλά έχουν αλλάξει και οι εποχές.
Δε νομίζω οτι αν πήγαινε τώρα ένας τριαντάρης Πίλσεν ή Λβωφ θα έκανε ό,τι εγώ το 2005.
Δηλαδή το θεωρώ αδύνατον.Εχουν αλλάξει αντικειμενικά τα μέρη.
Εδώ άλλαξε το Κίεβο σε σχέση με το 2016.Μιλάμε για πολύ κοντινές εποχές.Η το Πόζναν σε σχέση με το 2013.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το ερωτημα ειναι ενα:
Σε ενδιαφερει ο χρονος με τις γυναικες εκτος σεξ;
Δηλαδη αν εχεις να επιλεξεις μεταξυ ενος κοριτσιου που θα σου δωσει 2-3 ωρες σεξ και θα φυγει η ενος κοριτσιου που θα κατσει μαζι σου ολο το 24ωρο, τι θα διαλεγες;
Αυτο πιστευω ειναι που ξεχωριζει τον σπονσορα απο τους αλλους.

Την πουτάνα δεν τη θες να είναι μαζί σου παραπάνω από τα λεπτά που απαιτούνται για σεξ.
Το σπόνσορινγκ είναι άλλη φάση.Είναι σχέση με λεφτά.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σιγά εγώ παραμένω μάχιμος.Ο roosh είδατε ξόφλησε στα 40,έκαψε τα βιβλία του και το έριξε στη θρησκεία.Ο δημητράκης έχει καμιά δεκαετία να γαμήσει κανονική γκόμενα.Οι PUA ψόφησαν όλοι,τους γάμησε ο χρόνος.Δείτε κατάντια του Style,του Mystery κτλ.
Ακόμα και ο Β.Π. δύο χρόνια άντεξε τους ξέφρενους ρυθμούς και μετά συμβιβάστηκε
Μόνο εγώ παραμένω μάχιμος και ζωντανός(άντε και ο Tyler Durden).Είναι τεράστια ισχύς,rage against the machine.
Είναι η κλάση Generation X,αμεταννόητοι.

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
282
Πόντοι
21
Αρχηγε η μοναξια ειναι δυσκολη σ αυτη την ηληκια και φοβασαι να τη δεις καταματα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τότε ήταν ωραίες εποχές.Θυμάμαι τα σκηνικά 1999 Πράγα.Πού να ζήσει ο νέωπας αυτά.Η Βρότσλαβ 2002.Κίεβο 2003.Λβωφ 2005.Δεν παίζουνε πια αυτά.
Τώρα για να κρατήσεις τη φλόγα του παρελθόντος αναμμένη χρειάζεται κασέρι.Και πάλι δεν είναι το ίδιο,η παλιά ρομαντική ατμόσφαιρα.
Και πάλι και τώρα εμείς γαμάμε δηλαδή.Εστω και σε dejavu.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Τότε ήταν ωραίες εποχές.Θυμάμαι τα σκηνικά 1999 Πράγα.Πού να ζήσει ο νέωπας αυτά.Η Βρότσλαβ 2002.Κίεβο 2003.Λβωφ 2005.Δεν παίζουνε πια αυτά.
Τώρα για να κρατήσεις τη φλόγα του παρελθόντος αναμμένη χρειάζεται κασέρι.Και πάλι δεν είναι το ίδιο,η παλιά ρομαντική ατμόσφαιρα.
Και πάλι και τώρα εμείς γαμάμε δηλαδή.Εστω και σε dejavu.

και οι γονεις μου λενε τι ωραια που ηταν το 70
και οι παππούδες μου τι ωραια ηταν το 50

για ολους ηταν ωραια η εποχη που ηταν νεοι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
και οι γονεις μου λενε τι ωραια που ηταν το 70
και οι παππούδες μου τι ωραια ηταν το 50

για ολους ηταν ωραια η εποχη που ηταν νεοι

Εχω πάει στα ίδια μέρη και δεν ήταν το ίδιο.Αντικειμενικά δηλαδή δεν ήταν το ίδιο.
Πράγα π.χ. το 1999 δεν έβλεπες καθόλου χοντρές.Ηταν όλες λεπτές,σα μοντέλα.Οταν λέμε,0% παχυσαρκία το εννοούμε,για να βρεις χοντρή έπρεπε να ψάχνεις για ώρες.
Τώρα πας Τσεχία και παίζει 40% παχυσαρκία.Πλησιάζουν τα γερμανικά στάνταρτς.
Τότε τατού και πίρσινγκς άντε να είχε μαμιά φυλακόβια.Τώρα έχουν όλες.
Τότε όλες φορούσαν φορεματάκια ή φούστες,τώρα οι περισσότερες είναι με τζιν και σπορτέξ.
Καμία σχέση απολύτως.
Και τι να πούμε για Πολωνία ή Ουκρανία.
Είναι αντικειμενικές οι μεταβολές.
Τώρα βέβαια και το καμάκι του 80 τα ίδια θα λέει.Οτι οι Σουηδέζες και οι Νορβηγίδες ήταν τη δεκαετία του 80 στιλάκια,θηλυκές και γούσταραν Ελληνες ενώ το 90 είχαν παχύνει και προτιμούσαν τους δικούς τους.
Εχει και αυτός δίκιο όμως.Ισως γιατί αυτά που ισχυρίζεται δεν τα έχω δει το 80 αφού δεν ήμουν μάχιμος.

Τώρα να πάει Ελληναράς άφραγκος να γαμήσει Τσεχία ή Πολωνία όπως κάναμε στα 00s,καμία πιθανότητα.Δεν έχει καμία τύχη.
Η Ρωσία μόνο έχει μείνει ίδια με το 2010,όλες οι άλλες χώρες έχουν αλλάξει.

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
282
Πόντοι
21
Κμαν δεν αλλαξε ο κοσμος, ο κοσμος ιδιος ειναι απλα εσυ μεγαλωσες και τα βλεπεις με αλλα ματια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom