Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κμαν δεν αλλαξε ο κοσμος, ο κοσμος ιδιος ειναι απλα εσυ μεγαλωσες και τα βλεπεις με αλλα ματια

Πώς δεν άλλαξαν.Το 1999 που πρωτοπηγα Τσεχία ο μέσος μισθός ήταν 300 δολλάρια και τώρα είναι πάνω από 1000 ευρώ.Ενα δολλάριο ήταν 40 κορωνες και τώρα είναι 15 κορώνες.Το εισιτήριο του μετρό είχε σημερινά 20 λεπτά του ευρώ και τώρα έχει ενάμισυ ευρώ.Πως δεν άλλαξε.Αν άλλαξε λέει.
Ο Έλληνας τότε ακομα και ο φοιτητης και ο τουρίστας ήταν υπερμαγκας,master blaster κυρίαρχος του σύμπαντος,μέτραγε τρομερά  και τώρα είναι ένας βλάκας άφραγκος από το Νότο,συμπαθητική μορφή.
Δε συζητάμε Πολωνία που ήταν όλες οι διαφορες πολλαπλασιασμενες επί τρία,μισθος 150 ευρω,ανεργία 40% και όλες οι γκόμενες διψασμένες για μετανάστευση και ξένο καυλί.Απελπισμενες στην κυριολεξία μόλις έβλεπαν ξένο,οποιοδήποτε ξένο να φωνάζουν πουτσα,πουτσα.

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
280
Πόντοι
21
Ναι αλλα παραλληλα αυξηθηκε και ο μισθος και η αγοραστικη σου δυναμη μεσω ευρω οποτε μια απο τα ιδια ειναι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι αλλα παραλληλα αυξηθηκε και ο μισθος και η αγοραστικη σου δυναμη μεσω ευρω οποτε μια απο τα ιδια ειναι

Τι λες?Τότε ο Έλληνας έβγαζε 1000 δολλάρια μηνιαίως και ο Τσέχος 300.Τωρα ο Έλληνας βγάζει 800 και ο Τσέχος 1000.Απο 3 φορές ανώτερος κατάντησες κατώτερος από το ντόπιο.
Το ίδιο και Πολωνία.
Ακόμα και οι Έλληνες φοιτητές είχαν τότε περισσότερα λεφτά από τους ντόπιους εκείνοι γκόμενες τους προτιμούσαν.Ο Τσέχος φοιτητής και η φοιτητρια είχε 50 δολλάρια για ολο το μήνα.
Ο Έλληνας με 500 το μήνα φάνταζε μαχαραγιάς.Εμενε στα καλύτερα διαμερίσματα, έτρωγε στα καλύτερα εστιατόρια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι αλλα εσυ δουλευεις Γερμανια

Ναι,για αυτό έχω ακόμα leverage και κάνω ζημιά.
Γιατί ο Τσέχος της Πράγας βγάζει χίλια αλλά εγώ 5000 οπότε μπαίνω στο ραντάρ από τις γκόμενες.
Ο μέσος Γερμανός δεν μπαίνει κατ' ανάγκη αλλά ένα 15% περνάει τον πήχυ για Σλάβες.
Αλλά και οι Γερμανοί  που έχουν σουξέ στις Σλάβες δεν ασχολούνται,γαμανε Γερμανίδες οπότε τις Σλάβες τις καθαρίζουμε εμείς.
Εννοείται αν πήγαινα τώρα σα σαρανταπενταρης Έλληνας με 1500 μηνιαίως να κάνω τον τζοβενο σλαβικές χώρες,θα έπαιρνα τα αρχίδια μου σε ασημένιο πιάτο,δεν παίζουν αυτά.
Ακόμα και οι δικοί τους μεσήλικες σπόνσορες περισσότερα διαθέτουν,τι να σε κάνουν εσένα.

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
280
Πόντοι
21
Αρα στα λογια μου ερχεσε
Εσυ δεν επηρεαστηκες οικονομικα ουτε απο την αυξηση του βιοτικου επιπεδου των χωρων ουτε απο την κριση
Αρχοντας ησουν απο οικονομικης πλευρας και αρχοντας εμεινες
απλα γερασες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρα στα λογια μου ερχεσε
Εσυ δεν επηρεαστηκες οικονομικα ουτε απο την αυξηση του βιοτικου επιπεδου των χωρων ουτε απο την κριση
Αρχοντας ησουν απο οικονομικης πλευρας και αρχοντας εμεινες
απλα γερασες

Το επίπεδο έμεινε το ίδιο αλλά άλλαξαν οι γκόμενες αντικειμενικά αυτό λέμε.Οπως και οι απαιτήσεις τους.
Άλλο Πράγα 1999 με όλες τις γκόμενες στιλάκια και 80% γαμήσιμος και άλλο Πράγα σήμερα με 40% παχυσαρκία.
Άλλο Πολωνία 2010 με τις ψώλες να σε κυνηγάνε στα κλαμπ και άλλο Πολωνία σήμερα με τις μη μου απτου.Εχει επέλθει σοβαρή δυτικοποιηση,δεν είναι το ίδιο.
Ακόμα και οι Ουκρανές έχουν άπειρες δυνατότητες πλέον με τη φρι βίζα.

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
280
Πόντοι
21

Το επίπεδο έμεινε το ίδιο αλλά άλλαξαν οι γκόμενες αντικειμενικά αυτό λέμε.Οπως και οι απαιτήσεις τους.
Άλλο Πράγα 1999 με όλες τις γκόμενες στιλάκια και 80% γαμήσιμος και άλλο Πράγα σήμερα με 40% παχυσαρκία.
Άλλο Πολωνία 2010 με τις ψώλες να σε κυνηγάνε στα κλαμπ και άλλο Πολωνία σήμερα με τις μη μου απτου.Εχει επέλθει σοβαρή δυτικοποιηση,δεν είναι το ίδιο.
Ακόμα και οι Ουκρανές έχουν άπειρες δυνατότητες πλέον με τη φρι βίζα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εχουν αλλάξει λέμε τα σκηνικά.Θα πάει τώρα ο άλλος Πόζναν ή Βρότσλαβ για ΠΣΚ να καμακώσει ή θα τρέξει χύμα Λβωφ για πενθήμερο?
Με την καμία,δεν έχει νόημα.
Ενώ παλιά είχε και παραείχε νόημα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny:

Καλες Γιορτες σε ολους!
Τον έχεις δει από κοντά τον Χάρη? :2funny: :2funny: :2funny:
4 Σελίδες παραλήρημα του βλάκμαν με τους κλώνους του  :2funny:
  Δες τι έγραψε ο πανηλίθιος ο Whois  :2funny:το όριο ταχύτητας στη Ρωσσία είναι 20χλμ./ώρα  :2funny:και τώρα θα το κανουν 10 χλμ/ώρα :2funny:
  Πήγα στο εμπορικό που είναι καμιά 15αριά χιλιόμετρα,και έκανα μία ώρα να πάω και μία ώρα να γυρίσω  :2funny:τώρα που θα μας κατεβάσουν το όριο στα 10χλμ. την ώρα θα κάνω πολύ περισσότερη ώρα να πάω γιατί δεν θα πηγαίνω πιά με 20 αλλά με 10  :2funny:.
  Ότι βλακεία έγραψε ο Whois σχετικά με αυτό  :2funny:τέτοιες βλακείες γράφει και ο Βλάκμαν γιά την ανατολική ευρώπη και τη Ρωσσία  :jerking: :2funny:.
  Της φώτο από της Η.Π.Α που λέει ότι πήγε 2 φορές δεν προκειται να της δούμε ποτέ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Το αμάξι το έκανα ηλεκτρικό γιατί είμαι φτωχός και δεν έχω ρευστότητα  :2funny:το βάζω και το φορτίζω τη νύχτα και τη μέρα πηγαίνω :2funny:κάνει 150χλμ. το χειμώνα ,το καλοκαίρι μπορεί και 200.Φορτίζει σε 8 ώρες.Αλλά γιά ένα φτωχό σαν εμένα που τη βγάζει με το ζόρι είναι πολύ καλή λύση:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• b3.jpg
    b3.jpg
    290,7 KB · Εμφανίσεις: 41
  • b2.jpg
    b2.jpg
    274,1 KB · Εμφανίσεις: 47
  • b1.jpg
    b1.jpg
    279,6 KB · Εμφανίσεις: 55
  • b.jpg
    b.jpg
    423,7 KB · Εμφανίσεις: 41
  • b6.jpg
    b6.jpg
    428,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • b5.jpg
    b5.jpg
    440,3 KB · Εμφανίσεις: 52

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Τον έχεις δει από κοντά τον Χάρη? :2funny: :2funny: :2funny:
4 Σελίδες παραλήρημα του βλάκμαν με τους κλώνους του  :2funny:
  Δες τι έγραψε ο πανηλίθιος ο Whois  :2funny:το όριο ταχύτητας στη Ρωσσία είναι 20χλμ./ώρα  :2funny:και τώρα θα το κανουν 10 χλμ/ώρα :2funny:
  Πήγα στο εμπορικό που είναι καμιά 15αριά χιλιόμετρα,και έκανα μία ώρα να πάω και μία ώρα να γυρίσω  :2funny:τώρα που θα μας κατεβάσουν το όριο στα 10χλμ. την ώρα θα κάνω πολύ περισσότερη ώρα να πάω γιατί δεν θα πηγαίνω πιά με 20 αλλά με 10  :2funny:.
  Ότι βλακεία έγραψε ο Whois σχετικά με αυτό  :2funny:τέτοιες βλακείες γράφει και ο Βλάκμαν γιά την ανατολική ευρώπη και τη Ρωσσία  :jerking: :2funny:.
  Της φώτο από της Η.Π.Α που λέει ότι πήγε 2 φορές δεν προκειται να της δούμε ποτέ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Το αμάξι το έκανα ηλεκτρικό γιατί είμαι φτωχός και δεν έχω ρευστότητα  :2funny:το βάζω και το φορτίζω τη νύχτα και τη μέρα πηγαίνω :2funny:κάνει 150χλμ. το χειμώνα ,το καλοκαίρι μπορεί και 200.Φορτίζει σε 8 ώρες.Αλλά γιά ένα φτωχό σαν εμένα που τη βγάζει με το ζόρι είναι πολύ καλή λύση:2funny: :2funny: :2funny:

ωραιος ο προεδρος!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.350
Πόντοι
4.746
Τι λες?Τότε ο Έλληνας έβγαζε 1000 δολλάρια μηνιαίως και ο Τσέχος 300.Τωρα ο Έλληνας βγάζει 800 και ο Τσέχος 1000.Απο 3 φορές ανώτερος κατάντησες κατώτερος από το ντόπιο.
Το ίδιο και Πολωνία.
Ακόμα και οι Έλληνες φοιτητές είχαν τότε περισσότερα λεφτά από τους ντόπιους εκείνοι γκόμενες τους προτιμούσαν.Ο Τσέχος φοιτητής και η φοιτητρια είχε 50 δολλάρια για ολο το μήνα.
Ο Έλληνας με 500 το μήνα φάνταζε μαχαραγιάς.Εμενε στα καλύτερα διαμερίσματα, έτρωγε στα καλύτερα εστιατόρια.
Εδω θα συμφωνησω.. Καποτε ειμασταν Τσαροι.. τωρα που-τσαροι;  :grin:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.350
Πόντοι
4.746
Εχω πάει στα ίδια μέρη και δεν ήταν το ίδιο.Αντικειμενικά δηλαδή δεν ήταν το ίδιο.
Πράγα π.χ. το 1999 δεν έβλεπες καθόλου χοντρές.Ηταν όλες λεπτές,σα μοντέλα.Οταν λέμε,0% παχυσαρκία το εννοούμε,για να βρεις χοντρή έπρεπε να ψάχνεις για ώρες.
Τώρα πας Τσεχία και παίζει 40% παχυσαρκία.Πλησιάζουν τα γερμανικά στάνταρτς.
Τότε τατού και πίρσινγκς άντε να είχε μαμιά φυλακόβια.Τώρα έχουν όλες.
Τότε όλες φορούσαν φορεματάκια ή φούστες,τώρα οι περισσότερες είναι με τζιν και σπορτέξ.
Καμία σχέση απολύτως.
Και τι να πούμε για Πολωνία ή Ουκρανία.
Είναι αντικειμενικές οι μεταβολές.
Τώρα βέβαια και το καμάκι του 80 τα ίδια θα λέει.Οτι οι Σουηδέζες και οι Νορβηγίδες ήταν τη δεκαετία του 80 στιλάκια,θηλυκές και γούσταραν Ελληνες ενώ το 90 είχαν παχύνει και προτιμούσαν τους δικούς τους.
Εχει και αυτός δίκιο όμως.Ισως γιατί αυτά που ισχυρίζεται δεν τα έχω δει το 80 αφού δεν ήμουν μάχιμος.

Τώρα να πάει Ελληναράς άφραγκος να γαμήσει Τσεχία ή Πολωνία όπως κάναμε στα 00s,καμία πιθανότητα.Δεν έχει καμία τύχη.
Και εδω θα συμφωνησω.. Μολις αρχισαν να τους ταιζουν σαβουρα, φανηκαν τα αποτελεσματα.. Βέβαια οχι τα ιδια χαλια με τις ελληνιδες..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.350
Πόντοι
4.746
Το αμάξι το έκανα ηλεκτρικό το βάζω και το φορτίζω τη νύχτα και τη μέρα πηγαίνω κάνει 150χλμ. το χειμώνα ,το καλοκαίρι μπορεί και 200. Φορτίζει σε 8 ώρες. Αλλά γιά εμένα είναι πολύ καλή λύση
το αυτοκινητο σου εxει γινει kitt και εσυ ο gamai-rider  :sunglasses:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.752
Πόντοι
6.030
Χρονια πολλα σε ολους.
Kman εχει δικιο ο θρασυβουλας. Πλεον εισαι γέρος και σαπιοκοιλιας. Οι γυναικες ερχονται μαζι σου μονο για τα λεφτα. Βρες καμια χοντρη τσατσα καλυτερα να πινεται τα τσαγακια σας τις κρυες νυχτες του χειμωνα και να πηγαινετε στη Βαρκιζα το καλοκαιρι για μπανιο με το ΚΤΕΛ.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Και εδώ βλέπουμε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
Ακριβώς από κάτω ηλεκτρικό αυτοκίνητο από τα LIDL Ρωσίας :S

Συνημμένα

• jaguar_i-pace_trikala_2_resize.jpg
    jaguar_i-pace_trikala_2_resize.jpg
    705,1 KB · Εμφανίσεις: 41
  • b.jpg
    b.jpg
    423,7 KB · Εμφανίσεις: 59
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Τέλος βλέπουμε το όχημα του Δημητράκι μετά τη τελευταία τροποποίηση :grin:

Συνημμένα

• dimitrakis car.jpg
    dimitrakis car.jpg
    75,1 KB · Εμφανίσεις: 15
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Χρονια πολλα σε ολους.

Την λετε ολοι στον αρχηγο, οτι ταχα γερασε, φτωχυνε, τον περιμενουν δυσκολες μερες κλπ αλλα ο αρχηγος παλι θα σας ξηγηθει βαλκανια ανατροπη και πουτσακλικι
Περιμενετε εσεις χοντρη τσατσα, τσαγακι, φτωχια και ΚΤΕΛ για τη Βαρκιζα, αλλα ο αρχων θα σας ξηγηθει επαυλη στη Βουλα, παρεα με νεαρη Σλαβα και ξεκοκκαλισμα περιουσιας ανω του εκατομμυριου και εισοδηματων απο ακινητα.

Ειναι η βαλκανια υπεροχη που δε θα αντιληφθειτε ποτε. Πατε με ρεβολβερ να αντιμετωπισετε το βαρυ πολυβολο του αρχηγου. Το αποτελεσμα προδιαγεγραμμενο

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.752
Πόντοι
6.030
Χρονια πολλα σε ολους.

Την λετε ολοι στον αρχηγο, οτι ταχα γερασε, φτωχυνε, τον περιμενουν δυσκολες μερες κλπ αλλα ο αρχηγος παλι θα σας ξηγηθει βαλκανια ανατροπη και πουτσακλικι
Περιμενετε εσεις χοντρη τσατσα, τσαγακι, φτωχια και ΚΤΕΛ για τη Βαρκιζα, αλλα ο αρχων θα σας ξηγηθει επαυλη στη Βουλα, παρεα με νεαρη Σλαβα και ξεκοκκαλισμα περιουσιας ανω του εκατομμυριου και εισοδηματων απο ακινητα.

Ειναι η βαλκανια υπεροχη που δε θα αντιληφθειτε ποτε. Πατε με ρεβολβερ να αντιμετωπισετε το βαρυ πολυβολο του αρχηγου. Το αποτελεσμα προδιαγεγραμμενο

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Απαιτουμε αμεση τοποθετηση του γερου και σαπιοκοιλιά Κman για την ευρεση της χοντρης τσατσας που θα εχουν το φτωχικο τους στη φυλής και τα καλοκαιρια θα πηγαινουν με τα καπι και το Κτελ για μπανιο στη Βαρκιζα. Στο λεωφορειο μαλ8στα θα εχουν και θεματικες ενοτητες απο τις ιστοριε2 του Κμαν. Πχ σπονσορινγκ ουκρανια-σλαβες κλπ, οπου τα παππουδια θα ακουν και θα τα παιρνει ο υπνος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom