καλα τα λες αλλα δεν εχεις καταλαβει ποιος ειναι ο κμαν..ολα αυτα δεν εχουν καμμια εφαρμογη σε αυτον.πως να της πει δηλαδη αμα γουσταρεις ελα να περασουμε καλα?τι να γουσταρει αυτη δηλαδη?η καθε wannabe σταρλετιτσα δεχεται καθημερινα τετοια μηνυματα εκατονταδες και απο πιο νεους και φραγκατους και ωραιους και οτι θες.για να το κανεις αυτο απο το νετ σε αγνωστες, στις ηλικιες που θελει να γαμαει ο κμαν πρεπει να εισαι ο μαρλον μπραντο η αλεν ντελον στα 35 και να φυσας και καποιο μαρουλι..ενας αντρας σαν τον κμαν κοντα στα 50 που θελει να γαμαει μεχρι 25 χρονων γυναικες,ο μονος δρομος ειναι μονο με λεφτα.
Υπαρχει και αλλος τροπος φιλε στο να μη χρειαζεται καν να μπαινει σε αυτη τη διαδικασια, αλλα δεν ηθελε να ακουσει, ηταν αρνητικος.
Πρεπει να πουμε για ακομα μια φορα τα αυτονοητα.
Οταν εχεις μια δικη σου δουλεια, εχεις βαλει το νερο στο αυλακι, ντυνεσαι σωστα, φερεσαι αντρικα ολα τα αλλα ερχονται μονα τους.
Οταν εισαι αποτυχημενος κακομοιρος σκλαβος, ντυνεσαι σκατα, δεν προσεχεις το σωμα σου και εισαι πλαδαρο πλασματακι, δεν εχεις αντρισμο στο τροπο ζωης σου, εισαι υποτακτικος, παρακαλας μεσω χρηματων τη καθε γαμιολα, εχεις κομπλεξ κατωτεροτητας που προσπαθεις να καλυψεις με γελοιους τροπους και το παιζεις και μαγκας οταν σε πλησιαζει ενας ανθρωπος στο να σε βοηθησει, τοτε εισαι αξιος του οτι και να σου ερθει στο κεφαλι.
Αν ειχε την ελαχιστη νοημοσυνη, θα μιλουσε ομορφα, θα δεχοταν να μιλησουμε τηλεφωνικα και να κανονισουμε συναντηση, να μιλησουμε, να δουμε τι θα μπορουσε να κανει ως ξεκινημα και να αλλαζε τη ζωη του προς το καλυτερο.
Δηλαδη, ερχομαι να σε βοηθησω, να σου δωσω μια ευκαιρια και εσυ μου το παιζεις μαγκιες και μου ζητας να κανω αρρωστημενες μαλακιες να ανεβαζω φωτο και παπαριες λες και ειμαι κανα κομπλεξικο μαλακισμενο που προσπαθει μεσα απο αυτο να ακουσει τα μπραβο και να παρει αξια.
Ειναι τοσο χαζος, θα μπορουσε ολα αυτα, να ειχε φερθει σωστα, ανθρωπινα και να τα εβλεπε απο κοντα οπως αλλωστε τα εχουν δει αλλα μελη. Οταν πουλας μαγκια, απλα σε αφηνει ο αλλος στη μιζερια σου και στο να μιλας μονος σου. Δεν εχουν ολη την αναγκη για να αποδειξουν κατι. Ξερουν τι ειναι και τι ζωη κανουν, δεν περιμενουν τα μπραβο απο εναν χ ανθρωπο πισω απο μια οθονη. Στα αρχιδια τους, ζουν αυτο που ζουν και δεν τους απασχολει αν εσυ πιστευεις ή οχι. Στη πουτσα τους.
Αυτος εχει επικεντρωθει σε αυτο, εχει τοσα πολλα κομπλεξ και εσωτερικες πιεσεις και αντιφασεις που αναπνεει μεσα απο αυτο. Να το παιζει αρχηγος, αφηνιασμενος πιθηκος και οτι αλλη μαλακια σκεφτει να γραψει μεσα στη τραγικοτητα που ζει.
Μεσα σε ολο αυτο, δεχεται και "επιθεσεις" απο αλλα καψουλια, χειροτερα απο αυτον. Τουλαχιστον ο κμαν ειναι σκυλι του πολεμου στο θεμα δουλεια και ειναι ΚΑΛΟΨΥΧΟΣ. Οι αλλοι που του τη πεφτουν, εχουν κακια και μισος για τον κμαν χωρις να τους εχει ενοχλησει. Αυτο δειχνει το ποσο πιο ψυχικα αρρωστοι ειναι. Καψουλακια δυνατα, φουρνελα. Μπαμ μπουμ παντου σε ολα τα νηματα. Ψυχανωμαλαρες, δυνατοι παιχτες στα κουμπια. Με τις χουφτες. Και τη πεφτουν στον κμαν. Γιατι; Γιατι ο ιδιος τους εχει δωσει δικαιωμα με αυτα που κανει και γραφει για να τους το παιξει αρχηγος και αφηνιασμενος πιθηκος.
Μια καλη αρχη θα ειναι να φτιαξει τα οικονομικα του. Με τοσα που πεταει, θα ειχε στησει κατι και θα εβγαζε ενα καλο μεροκαματο ξεκουραστα. Μετα την υγεια του, το σωμα του, το ντυσιμο του και να μιλησει καποιες ωρες με εναν ανθρωπο που ξερει το παιχνιδι, να κατσει να ακουσει. Να βγαλει το σκασμο που λεει τις μαλακιες που λεει και να ακουσει, να δει απο κοντα, να μαθει.
Το κεφαλι του το ξερο τα φταιει ολα. Μαγκια, εγωισμος, αρνητισμος.
Κατσε εκει τωρα φουκαριαρη να δουλευεις σαν το σκυλι 1000 ωρες να στα τρωνε οι γυπες και να γινεσαι ρεζιλι, να μη βλεπεις ουτε τι χρωμα εχει το μουνι τους.
Ο εγωισμος σου θα σε φαει, η μαγκια σου. Εισαι αξιος για το οτι τραβας και οτι θα τραβηξεις αν δεν γινεις ανθρωπος συντομα. Ο τοιχος ερχεται γοργα, στο εχω ξαναπει κμαν, δεν θα εχεις παντα κουραγια να γαμιεσαι στη δουλεια. Μετα να σε δω τι θα κανεις.
Σκεψου τον εαυτο σου, γραψε στα αρχιδια σου τι σου λεει το καθε καψουλι και φτιαξε τον εαυτο σου, σε ολα τα επιπεδα.
Επειδη ειναι σιγουρο οτι δεν θα τα κανεις και απλα θα συνεχισεις να γραφεις τις μαλακιες σου μαζι με τα αλλα καψουλια, στα αρχιδια μου. Πειτε τα μονοι σας. Εγω ως ανθρωπος, στα ειπα για ακομα μια φορα μηπως και ακουσεις και αγαπησεις τον εαυτο σου.