Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.762
Πόντοι
3.656
Εκεί που νομίζεις οτι έχεις ανιχνεύσει ένα τμήμα του,ο σλαβικός κόσμος δεν παύει να σε εκπλήσσει με το βάθος και την ποικιλομορφία του.

neNrI3.jpg

Ga3uJ3.jpg

Τι μουνάρα είναι αυτή ρε άρχοντα; :smiling-face-with-heart-eyes: Στις καλύτερες που έχουμε δει

Για άλλη μια φορά :kneel:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.762
Πόντοι
3.656
Τι αδυνατισμενος ρε μαν; Μην τον παρασερνετε, εγω βλεπω κοιλια-μπυροκοιλι σε σχεση με παλιοτερες φωτο :tickedoff:

Εντάξει,είναι εμφανώς αδυνατισμένος

Τέτοια μουνιά...θέλουν υπερωρίες

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Τι μουνάρα είναι αυτή ρε άρχοντα; :smiling-face-with-heart-eyes: Στις καλύτερες που έχουμε δει

Η φίλη της λέει είναι ακόμα καλύτερη.Με ρώτησε αν θέλω να γίνει γκόμενά μου.Εχει έναν παντρεμένο μόνιμο γκόμενο λέει τρία χρόνια τώρα που την έχει στο φτύσιμο .
Νομίζω είναι καλή προοπτικήΕξαιρετικό μπούκι με κατάποση,τα πάντα όλα.Γενικά χαλαρώνεις με τις Σλάβες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056

Αυτός είναι Σέρβος.Μεγάλοι γαμίκοι οι Σέρβοι τελικά.
Μου φαίνεται θα τις μαζέψω όλες μαζί Πολωνέζες,Γιούγκες,Ουκρανές,Τσέχες για κανένα reverse gangbang.Η νέα γενιά τα έχει τα τριολέ για πλάκα.Οχι οτι παλιά ήταν πολύ δύσκολα.Τώρα πρέπει να βλέπουνε πολλή τσόντα οι μικρές.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.762
Πόντοι
3.656
Κι ο Λάκης μια τέτοια ψάχνει,αλλά δε βρίσκει :sad2:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Αν είναι αυτή μουνάρα,πήγαινε σέ κανένα οφθαλμίατρο νά κοιτάξεις τά μάτια σου,
αυτές εσύ εννοείς μουνάρες ? -Ενα καθαρό 7.5άρι είναι-

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Αυτή στη φωτό είναι χωρίς τακούνια.Αμα βάλει κανά δεκάποντο θα είναι φοβερά εντυπωσιακή.Και η φίλη στο ίδιο στυλ παίζει αλλά είναι μελαχρινή.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Αρχοντα πιστευω πως αμα ειχες το ιδιο εισοδημα Ελλαδα θα πηδουσες περισσοτερο τεμαχια τετοιου επιπεδου απο αυτο που κανεις τωρα (πχ ενα δυο 3-4ημερα το μηνα + κασερι συνδρομητικο)

Νομιζω ηρθε η ωρα να στρεψεις τους βαλκανικους πυραυλους εκει που ειναι το αληθινο value for money, δηλαδη κορασιδες της Δυσης με πολυ, παρα πολυ παλαιο χρημα, πχ Γερμανιδες με παππουδες με καστρα, απεραντες φαρμες, ρεσορτ, κ.ο.κ.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Αρχοντα πιστευω πως αμα ειχες το ιδιο εισοδημα Ελλαδα θα πηδουσες περισσοτερο τεμαχια τετοιου επιπεδου απο αυτο που κανεις τωρα (πχ ενα δυο 3-4ημερα το μηνα + κασερι συνδρομητικο)

Νομιζω ηρθε η ωρα να στρεψεις τους βαλκανικους πυραυλους εκει που ειναι το αληθινο value for money, δηλαδη κορασιδες της Δυσης με πολυ, παρα πολυ παλαιο χρημα, πχ Γερμανιδες με παππουδες με καστρα, απεραντες φαρμες, ρεσορτ, κ.ο.κ.

Αυτές είναι για το Βαλκάνιο πουτσαρά.Εγώ δε χωράω σε αυτό το πλαίσιο.Με συναρπάζει η ελευθερία του σλαβικού κόσμου,δεν είμαι της γερμανοποίησης.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556
η επιστροφή του άρχοντα τραβηξε τα φώτα της δημοσιότητας. θεμα χρονου το μεγαλο ανατολικό νήμα να επανελθει στην κορυφή του σαη. το μονο που λειπει ειναι να σκασουν γκεστ δημητρακης τροβαδούρος ιωσηφ μαηντριντερ για να γινει μακελειό :bigdick::bigdick::bigdick:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
η επιστροφή του άρχοντα τραβηξε τα φώτα της δημοσιότητας. θεμα χρονου το μεγαλο ανατολικό νήμα να επανελθει στην κορυφή του σαη. το μονο που λειπει ειναι να σκασουν γκεστ δημητρακης τροβαδούρος ιωσηφ μαηντριντερ για να γινει μακελειό :bigdick::bigdick::bigdick:

Αφιερωμενο στην επιστροφη των αρχοντων :headbaning1: :

Ειμαι πολυ χαρουμενος τις τελευταιες μερες
τοσο που ειμαι ετοιμος να σχηματισω ριμα
Τον Αρχοντα ξαναδαμε στης Πολωνιας το νημα
νομιζαμε ολοι μας καιρο πως ειχε βαλει βερες

Ακομα τον Καλογερο που ταν χαμενος μηνες
τον ειδαμε τριγυρω δω μας ξυπνησε τις μνημες
Αραγε να καταφερε κεινες τις μεντορετες
επανω στο κρεβατι του να κανουν πιρουετες;

Μα η πιο μεγαλη εκπληξη τις τελευταιες μερες
κανεις που δεν περιμενε, μειναμε ολοι ξερες
Ο ιδιος ο Βαλκανιος ο Μεγας Πουτσαρας