Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Αυτές οι σλαβικές ποδάρες... :smiling-face-with-heart-eyes: Σαν κίονες είναι

Θυμάμαι να παίρνω νυχτερινό το τραμ από τη ντίσκο Λέτνα στη στάση Sparta το 1999 και οι Τσέχες να κάθονται όλες πλαγιαστά,τα πόδια τους ήταν τόσο μακρυά που δε χωρούσαν στο διάστημα ανάμεσα στις θέσεις του τραμ.Ολες χαμογελαστές να βλέπεις τις ποδάρες να ξεπροβάλλουν από τα μίνι ,αμα ήταν Ελληνες εκεί θα πλημμύριζε χύσι το τραμ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Θυμάμαι να παίρνω νυχτερινό το τραμ από τη ντίσκο Λέτνα στη στάση Sparta το 1999 και οι Τσέχες να κάθονται όλες πλαγιαστά,τα πόδια τους ήταν τόσο μακρυά που δε χωρούσαν στο διάστημα ανάμεσα στις θέσεις του τραμ.Ολες χαμογελαστές να βλέπεις τις ποδάρες να ξεπροβάλλουν από τα μίνι ,αμα ήταν Ελληνες εκεί θα πλημμύριζε χύσι το τραμ.

Καλά οι Έλληνες και καμια χοντρή να δουν με μίνι,πάλι θα τον παίζουν :2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Θα την κρατήσω την ξανθιά,εξαιρετική.Θα μου γνωρίσει και μια φίλη παρόμοιας εμφάνισης για τριολέ όπως είπε.Εντωμεταξύ και οι Πολωνέζες στέλνουν αγωνιώδη μηνύματα για τριολέ.Αντε να εστιάσεις.
Εξερευνήσεις στις πεδιάδες της Δαλματίας.

NyG2g2.jpg

Γενικά εξαιρετικές καταστάσεις επί του εδάφους,απλώνουμε τα πλοκάμια μας όπως η κομμουνιστική αράχνη.
Εντωμεταξύ βλέπω παντού Ουκρανέζες να ψάχνουν απεγνωσμένα,θα πάω Αμβούργο σε δυο βδομάδες να ρίξω έναν πούτσο σε ένα λεσβιακό ζευγάρι προσφύγων από Κίεβο.
Ρε φίλε με το μπαρδον είσαι πιο αρκούδα εκεί κάτω και από τον γουινι δε που.

Πουλόβερ φτιάχνει η ντεβουσκα καλά λέει ο @xenitemenos

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Ρε φίλε με το μπαρδον είσαι πιο αρκούδα εκεί κάτω και από τον γουινι δε που.

Πουλόβερ φτιάχνει η ντεβουσκα καλά λέει ο @xenitemenos
Πού να δεις όταν τ' αρχίδια του είχαν μπλε χρώμα, τι σαπιοκάβλης ήτανε...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Αρχοντα, εστω θεωρητικα πως σε υποχρεωνει το διεθνες καθεστως να επιστρεψεις και να διαμεινεις Ελλαδα για τα επομενα 10 ετη

Πως θα κινοσουν στη νυχτερινη Ελλαδα και στο ελληνικο νυφοπαζαρο;

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Αρχοντα, εστω θεωρητικα πως σε υποχρεωνει το διεθνες καθεστως να επιστρεψεις και να διαμεινεις Ελλαδα για τα επομενα 10 ετη

Πως θα κινοσουν στη νυχτερινη Ελλαδα και στο ελληνικο νυφοπαζαρο;

Θα έφερνα Τσέχες και Πολωνέζες Ελλάδα για διακοπές όπως έκανα και τότε.Το καλοκαίρι θέρετρα κυρίως Χερσόνησσο.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Αρχοντα πηγα τσεχια και σλοβακια ολο τον Οκτώβρη, πηρα τα αρχιδια μου,περα οτι δεν μπορούσα να συννενοηθω μιας και πολυ λιγες ξερουν αγγλικά δεν ειδα τις κοπέλες δεκτικες γενικά.
Έκατσα 15 μερες μερες μπρατισλαβα και αλλες 13 μερες Μπρνο.
Πιστευω οτι το τσεχοσλοβακικο πεδιο εχει τελειώσει

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Αρχοντα πηγα τσεχια και σλοβακια ολο τον Οκτώβρη, πηρα τα αρχιδια μου,περα οτι δεν μπορούσα να συννενοηθω μιας και πολυ λιγες ξερουν αγγλικά δεν ειδα τις κοπέλες δεκτικες γενικά.
Έκατσα 15 μερες μερες μπρατισλαβα και αλλες 13 μερες Μπρνο.
Πιστευω οτι το τσεχοσλοβακικο πεδιο εχει τελειώσει

Τσεχία άμα ξέρεις τσέχικα απογειώνεσαι.Από όσες έφερα Ελλάδα μόνο μία μίλαγε αγγλικά.Πώς είδες το Μπρνο?Θεωρείται πολύ καλή φοιτητούπολη για γούστα.Είχα πάει μόνο μια φορά για μια γκόμενα από νότια Μοραβία.
Σλοβακια ειναι φιλικες αλλα δεν καθονται ευκολα οπως οι Τσεχες.Μετα το 2003 δεν ξαναπατησα εκει.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Η Πολωνια ξεπερασε την Πορτογαλια οικονομικα και τωρα εχει βαλει στο ματι την Τσεχια.Ετσι και ξεπερασει την Τσεχια θα μιλαμε για τη μεγαλυτερη ανατροπη στα τελευταια 100 χρονια.Ακολουθει το ηνωμενο Βασιλειο,θα τους μασησουν ολους τα δοντια των Πολωνων.

Αποκλείω να αφήσουν οι Γερμανοί να δυναμώσουν τόσο πολύ οι Πολωνοί,τίθεται θέμα Ευρώπης συνολικά.Κάποια στιγμή θα αντιδράσουν μάλλον μέσω Ρώσων.

Τελευταία τροποποίηση:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Τσεχία άμα ξέρεις τσέχικα απογειώνεσαι.Από όσες έφερα Ελλάδα μόνο μία μίλαγε αγγλικά.Πώς είδες το Μπρνο?Θεωρείται πολύ καλή φοιτητούπολη για γούστα.Είχα πάει μόνο μια φορά για μια γκόμενα από νότια Μοραβία.
Σλοβακια ειναι φιλικες αλλα δεν καθονται ευκολα οπως οι Τσεχες.Μετα το 2003 δεν ξαναπατησα εκει.
Δεν ειχα καλή εντύπωση γενικά, περίμενα αλλιως τα πραγματα,και δεν ειμαι κανα λετσος,35 ετων κανονικός απλα έβλεπα μια κρυαδα στη συμπεριφορα τους.
Το μπρνο καλο για να μείνεις 20 χρονια μπροστα απο ελλαδα και η Μπρατισλάβα επίσης

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Τσεχες και σλοβακες ιδιες τις ειδα αρχοντα,ναι εβλεπες πολλες ψηλες αλλες ωραιες αλλες ασχημες βεβαια.
Πάντως δεν κάθονται και επαιξα καλη μπάλα, ισως επρεπε να παω Πολωνία.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Δεν ειχα καλή εντύπωση γενικά, περίμενα αλλιως τα πραγματα,και δεν ειμαι κανα λετσος,35 ετων κανονικός απλα έβλεπα μια κρυαδα στη συμπεριφορα τους.
Το μπρνο καλο για να μείνεις 20 χρονια μπροστα απο ελλαδα και η Μπρατισλάβα επίσης

Οι Τσέχες δεν είναι πολυ ζεστές γενικά.Πήγες στα μεγάλα κλαμπ του Μπρνο?Πώς είδες τις Σλοβάκες σε σχέση με τις Τσέχες?Είναι πολλοί που τις προτιμούν εμφανισιακά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τσεχες και σλοβακες ιδιες τις ειδα αρχοντα,ναι εβλεπες πολλες ψηλες αλλες ωραιες αλλες ασχημες βεβαια.
Πάντως δεν κάθονται και επαιξα καλη μπάλα, ισως επρεπε να παω Πολωνία.
Επρεπε να πας Κατοβίτσε,Κρακοβία ή Βρότσλαβ.Κοντά ήτανε.Οι Πολωνέζες δεν είναι τόσο εντυπωσιακές εμφανισιακά αλλά κάθονται πιο εύκολα γενικώς και είναι πιο πρόσχαρες.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Οι Τσέχες δεν είναι πολυ ζεστές γενικά.Πήγες στα μεγάλα κλαμπ του Μπρνο?Πώς είδες τις Σλοβάκες σε σχέση με τις Τσέχες?Είναι πολλοί που τις προτιμούν εμφανισιακά.

Επρεπε να πας Κατοβίτσε,Κρακοβία ή Βρότσλαβ.Κοντά ήτανε.
Ιδιες ειναι αρχοντα,δεν πηγα πραγα,πηγα μπρνο.
Ειχα προβλημα με τη γλώσσα, αγγλικα με το κυαλι.
Ενας μου ειπε οτι στη πολη ζιλινα της σλοβακιας κάθονται ευκολα και στο κοσιτσε, οταν το εμαθα βεβαια ηταν αργά γιατι έφευγα

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206

Επρεπε να πας Κατοβίτσε,Κρακοβία ή Βρότσλαβ.Κοντά ήτανε.Οι Πολωνέζες δεν είναι τόσο εντυπωσιακές εμφανισιακά αλλά κάθονται πιο εύκολα γενικώς και είναι πιο πρόσχαρες.
Αυτο ηθελα να ειναι πιο προσχαρες,με μουτσουνες δεν γινεται δουλειά.
Για κοσιτσε αρχοντα εχεις γνωμη? Τι παίζει εκει?

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Ιδιες ειναι αρχοντα,δεν πηγα πραγα,πηγα μπρνο.
Ειχα προβλημα με τη γλώσσα, αγγλικα με το κυαλι.
Ενας μου ειπε οτι στη πολη ζιλινα της σλοβακιας κάθονται ευκολα και στο κοσιτσε, οταν το εμαθα βεβαια ηταν αργά γιατι έφευγα

Κόζιτσε είναι όντως καλά,Ζίλινα όχι και τόσο είναι πολύ μικρή.Καλή πρέπει να είναι η Μπάνσκα Μπύστριτσα,πάμπολλα μοντέλα προέρχονται από εκεί όπως η Σκλεναρίκοβα.Μου έλεγε μια Σλοβάκα το 2002 οτι έρχονταν πρακτορεία μοντέλων στο σχολείο της στη Μπύστριτσα και διάλεγαν κοπέλες.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Αυτο ηθελα να ειναι πιο προσχαρες,με μουτσουνες δεν γινεται δουλειά.
Για κοσιτσε αρχοντα εχεις γνωμη? Τι παίζει εκει?

Κόζιτσε είναι πιο έκφυλες και καυλέτες βέβαια υπάρχει μεγάλη ουγγρική επιμιξία εκεί δεν είναι σαν τις Σλοβάκες της Μπρατισλάβας,είναι πιο μελαχρινές με ουγγρικά χαρακτηριστικά.Μου άρεσε,έκανα μια φάση αλλά έφυγα μετά για Ουκρανία που ήταν καλύτερα.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Κόζιτσε είναι όντως καλά,Ζίλινα όχι και τόσο είναι πολύ μικρή.Καλή πρέπει να είναι η Μπάνσκα Μπύστριτσα,πάμπολλα μοντέλα προέρχονται από εκεί όπως η Σκλεναρίκοβα.Μου έλεγε μια Σλοβάκα το 2002 οτι έρχονταν πρακτορεία μοντέλων στο σχολείο της στη Μπύστριτσα και διάλεγαν κοπέλες.
Παντως μπρατισλαβα εφαγα τα μουτρα μου όπως και στο μπρνο και σπαταλησα 28 μερες

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Κόζιτσε είναι πιο έκφυλες και καυλέτες βέβαια υπάρχει μεγάλη ουγγρική επιμιξία εκεί δεν είναι σαν τις Σλοβάκες της Μπρατισλάβας,είναι πιο μελαχρινές με ουγγρικά χαρακτηριστικά.Μου άρεσε,έκανα μια φάση αλλά έφυγα μετά για Ουκρανία που ήταν καλύτερα.
Αρχοντα αν πηγαινα κοσιτσε θα πεταγομουν μετα ουζγκοροντ,δεν θα μπορούσα να ειμαι σε αποσταση αναπνοης και να μην πάω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom