Οντως τα τριολέ είναι εύκολα.Παλιά τα πρότεινες εσύ,τώρα τα προτείνουν οι γκόμενες μόνες τους.Εχουν ξεφύγει οι μικρές.
Πρακτικά άμα έχεις Πολωνέζα ή Ουκρανέζα γκόμενα το τριολέ κάποια στιγμή είναι περίπου αναπόφευκτο εκεί που γαμάς ή βγαίνεις με τη γκόμενα εμφανίζεται και μια φίλη.
Εχω κάνει πολλά τριολέ με Ουκρανέζες,Ρωσίδες,Τσέχες,Πολωνέζες καλή φάση.Και τις γκόμενες τις συμφέρει είναι μισή δουλειά για τη γκόμενα.Δύσκολη καμιά φορά είναι η διαχείριση του χαρεμιού άμα βγαίνεις με δύο δεν ξέρεις τι να πεις καμία φορά.Αλλά είναι ωραία να φιλάς τη μία ενώ χουφτώνεις την άλλη.Συχνά στα κλαμπ μπορεί να γίνει αυτό.
Θυμάμαι μια Ρωσίδα στην Κω μου λέει το 2008.
-Αποφασίσαμε με τη φίλη μου να κάνουμε μαζί σου τριολέ.Το έχεις ξανακάνει?
-Ναι,λέω εγώ.
-Θα πάμε πρώτα στα μαγαζιά να αγοράσεις ένα φόρεμα στην κάθε μία μετά θα πάρουμε ένα μπουκάλι κρασί και θα έρθουμε στο ξενοδοχείο σου.
-Καλή ιδέα λέω.
Με καλούν στο παραβάν που δοκίμαζαν τα φορέματα να πω ποιο εγκρίνω,είχα κατακαυλώσει.
Μετά στο ξενοδοχείο αφού μου πλένει τον πούτσο,μου λέει η Ρωσίδα σε παρακαλώ, η φίλη μου θέλει να τη γαμήσεις από τον κώλο,της αρέσει πολύ.Θα μπορούσες να το κάνεις?
-Βεβαίως λέω εγώ.
Η μια παρέα από Ουκρανέζες μου λέει το 2007.Θα έχεις εσύ δύο κοπέλες και δύο ο φίλος σου.Τον ρωτάω μου λέει κοίτα εγώ θέλω μία.Θέλει μία τους λέω.Καλά μου λέει η Ουκρανέζα ανώμαλος είναι ο φίλος σου και θέλει μόνο μία κοπέλα?τι να κάνουμε λέω είναι περίεργος.