Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.701
Πόντοι
1.446
Συναγωνιστή Balkan Cowboy ...
καλά τα μπριζολικα αλλά τα έχω φάει σε
Ρουμανία, Ουγγαρία, Σερβία, Ουκρανία ....

Με τα ποσά που ξοδεύεις θα μπορούσες να πας μια Αγία Πετρούπολη και να χτυπήσεις φλέβα χρυσού με καθαρόαιμα Ρωσιδια ...

Ελπίζω να έχουμε κατάπαυση του πυρός φέτος...
να πατήσει η μπότα του σεξοτουριστα Ουκρανικό έδαφος...

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.802
Πόντοι
1.056
Συναγωνιστή Balkan Cowboy ...
καλά τα μπριζολικα αλλά τα έχω φάει σε
Ρουμανία, Ουγγαρία, Σερβία, Ουκρανία ....

Με τα ποσά που ξοδεύεις θα μπορούσες να πας μια Αγία Πετρούπολη και να χτυπήσεις φλέβα χρυσού με καθαρόαιμα Ρωσιδια ...

Ελπίζω να έχουμε κατάπαυση του πυρός φέτος...
να πατήσει η μπότα του σεξοτουριστα Ουκρανικό έδαφος...

Καταρχάς Ρωσία δε λειτουργούν οι κάρτες και πρέπει να φέρεις κασέρι.Υστερα έχει ανάκριση στα σύνορα μου έβγαλαν την Παναγία στο Καλίνινγκραντ,δυο ώρες ανάκριση και παραλίγο να μη με αφήσουν να περάσω.Εφερα κάπου 3500 ευρώ για μια βδομάδα και κάλεσα 3 Ρωσίδες να έρθουν αλλά ήταν τέτοια η ταλαιπωρία στα σύνορα που δε θα το ξαναέκανα.

Εδώ φωτό της μιας Ρωσίδας από τη βαθιά επαρχία που έφερα Καλίνινγκραντ.

pEJRBu.jpg

Το ξενοδοχείο εντυπωσιακό,καινούργιο δίπλα στη λίμνη, μέχρι όμως να πάω σε 2 βδομάδες ανέβηκε το ρούβλι από 80 προς ένα σε 60 προς ένα προς το ευρώ και η τιμή του δωματίου πήγε στα 220 ευρώ τη μέρα.

aO4lRL.jpg

Τις επόμενες τις έφερα σε διαμερίσματα,το ένα ήταν αρκετά καλό κεντρικό αλλά έπαιξε μπινιά,είχε χαλάσει ο νεροχύτης την πρώτη μέρα.Εδώ είναι η πολυκατοικία που έμενα Καλίνινγκραντ.

c7tq9O.jpg

ADJTxE.jpg

Κλασσικό Καλίνινγκραντ.

iENKG9.jpg

Καραγουστάρουν οι Ρωσίδες να τις φέρνεις διακοπές εκεί,θεωρείται θέρετρο ευρωπαικού τύπου,βέβαια δε συγκρίνεται με Μόσχα σε χλίδα.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.802
Πόντοι
1.056
Πως δαγκωνουν δηλαδη. Δεν εχει μενου;

Εχει μενού αλλά σου φέρνουν παπαριές που δεν έχεις παραγγείλει,μετά σου βάζουν εξτρά φόρους και καλά που πρέπει να πληρώσεις και δεν έχεις προσέξει,μετά θέλουν φιλοδώρημα,γενικά κλέβουν απίστευτα.
Οταν με έγδαραν στο Beyoglu ζήτησε και φιλοδώρημα το αρχίδι ο σερβιτόρος.Του λέω δε δίνω κανένα φιλοδώρημα.Why not Sir? ρωτάει.Γιατί είσαι μαλάκας του απαντάω στα ελληνικά.

Γενικά οι Τούρκοι είναι απίστευτα θρασείς,πάνε να σε ξεγελάσουνε με πρωτόγωνο τρόπο.Ελλάδα άμα πήγαιναν να τα κάνουν αυτά θα έπεφτε η φάπα σύννεφο.Αλλά Τουρκία είναι ανεκτή συμπεριφορά.Θεωρείται θεμιτό δηλαδή να κλέβουν τους ξένους,τους τουρίστες κτλ.
Γενικά μουσουλμανικές χώρες παίζει το παζάρι,άμα σε κόψουν άσχετο και κορόιδο πάνε να σε γδάρουνε,είναι άλλη νοοτροπία.
Από μία άποψη βέβαια έτσι έγινε και η Οθωμανία ισχυρή δεν πουλούσαν φτηνά το τομάρι τους αλλά διαπραγματεύονταν.Αλλιώς θα τους είχαν πατήσει κάτω,θα τους τα είχαν πάρει όλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
227
Πόντοι
21
ο θειος και φιλος μου θα ειναι οδυσσο παλι αυτες τις μερες αλλα αυτοι επιδει ζουνε αθηνα
μπορουν να βρουνε πτησεις απο ρουμανια και μολδαβια.απο κυπρο δεν εχουμε πτησεις
και ετσι αναγκαστικα την βγαζω σε θεσαλονικη και βελιγραδι προσφατα.μου λενε εχει πολλα μικρα
στην οδυσσο αλλα νομιζω μετα τον πολεμο ολες θα την κανουν.κιεβο ο δασκαλος μου ελεγε μονο αντρες
εβλεπε και μετα θα γεμιση παραλυτους.οι γκομενες σιγουρα καταρ και ντουπαι θα εφυγαν

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
227
Πόντοι
21
μπορω να παω ρωσια αλλα εμεις θελουμε βιζα δεν ξερω πλεον πως να παρω.
ισως παω αρμενια αργοτερα γιατι φεβρουαριο που πηγα 17 δεν ηταν καλος καιρος.
σκεφτωμε για βελιγραδι παλι φεβρουαριο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
ο θειος και φιλος μου θα ειναι οδυσσο παλι αυτες τις μερες αλλα αυτοι επιδει ζουνε αθηνα
μπορουν να βρουνε πτησεις απο ρουμανια και μολδαβια.απο κυπρο δεν εχουμε πτησεις
και ετσι αναγκαστικα την βγαζω σε θεσαλονικη και βελιγραδι προσφατα.μου λενε εχει πολλα μικρα
στην οδυσσο αλλα νομιζω μετα τον πολεμο ολες θα την κανουν.κιεβο ο δασκαλος μου ελεγε μονο αντρες
εβλεπε και μετα θα γεμιση παραλυτους.οι γκομενες σιγουρα καταρ και ντουπαι θα εφυγαν
Όλοι ξέρουν ότι όλες οι Ρωσίδες στην Κύπρο έρχονται μέσω Αρμενίας.
Πώς και δεν το ξέρεις εσύ;
Προχτές μιλούσα με μια βιζιτα που σκιζω στη Λεμεσό και ανεβαίνει Αθήνα σύντομα και μετά πάει πίσω Μόσχα μέσω Yerevan.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
227
Πόντοι
21
Όλοι ξέρουν ότι όλες οι Ρωσίδες στην Κύπρο έρχονται μέσω Αρμενίας.
Πώς και δεν το ξέρεις εσύ;
Προχτές μιλούσα με μια βιζιτα που σκιζω στη Λεμεσό και ανεβαίνει Αθήνα σύντομα και μετά πάει πίσω Μόσχα μέσω Yerevan.
το ξερω!για βιζα πως να παρω δεν ρωτησα ουτε ασχοληθηκα.αλλα θες 1000 αεροπορικα.
μπορεις 200 ευρο να πας βελιγραδι που ημουν τωρα απο εκει αλλα 200 ισως πας πετρουπολη
η μοσχα.εχω βαρεθει την μοσχα ,πετρουπολη πηγα 2009 δεν μου αρεσε αλλα σιγουρα αλλαξε.
απλα με κουραζι η διαδικασια για βιζα και ταλαιπωρια.ουτε ουκρανια παω γιατι δεν θελω ταλαιπωρια
και πτησεις να ειχε κισινιοβ θες 5 ωρες με λεωφορειο για αποσταση 200 κμ.δεν μπορω σε λεωφορεια.
ο φιλος μου εχει δικαστηρια και ο θειος μου μαζι του θα πανε απο αθηνα στην μολδαβια μεσω ρουμανιας.
απο βελιγραδι εχει πτησεις η ταρομ ισως φεβρουαριο παω μολδαβια απο σερβια.αλλα ταλαιπωρια να μπω
οδυσσο δεν θελω.γιερεβαν εχω παει ειναι οι πιο ομορφες αλλα φεβρουαριο δεν λεει ο καιρος.
δεκεβριο δεν θα ταξιδευσω παλι γιατι τωρα αγορασα νεο αμαξι πληρωσα ολο το ποσο αμεσως,δευτερο η κλοπη
που εχασα αλλα 1500 και ξοδευτηκα αγρια και στο βελιγραδι με 2 δερματινα απο 370 ευρο,αλλους 2 στρατιοτικουσ
σακους απο 150 και αλλα 500 ευρο σε φουτερ με την σερβια.εχω μανια με σακακια αλφα,η στρατιωτικα πανω απο
200 εχω.πριν μια εβδομαδα γυρισα απο σερβια θα πηγαινα και δεκεβριο ταξιδι αλλα πεταμενα λεφτα.
φεβρουαριο καλυτερα να εχω και χρονο να βρω που θα παω.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
227
Πόντοι
21
σερβια δεν επαιξα με πληρωμενο ουτε εψαξα δεν εβαλα καν σερβικη καρτα ισως αλλη φωρα να το κανω.
τα εσκορτ ζητανε 300 για μια ωρα.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.802
Πόντοι
1.056
Μόσχα,σλαβικός παράδεισος.Η Βαρσοβία δεν είναι έτσι,το Κίεβο πλησίαζε λίγο.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.802
Πόντοι
1.056
Την Κυριακη παω Φρανκφουρτη να ριξω εναν πουτσο σε Βοσνια.Καλη φαινεται,πληθωρικη.Εντωμεταξυ Γερμανια εχει γεμισει Ουκρανεζες ζητανε ομως διπλασια απο ό,τι οι Ουκρανεζες Ουκρανια και εχει και πολλα λαμογια.Πιο οικονομικες ερχονται οι Πολωνεζες,Βαλτικες παρα οι Ουκρανεζες.
Οι Πολωνεζες το λενε εμεις οι Πολωνεζες ειμαστε οικονομικες,οι Ουκρανεζες ειναι πουτανες.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.802
Πόντοι
1.056
Εδω φωτο απο τα φαγια στο εστιατοριο που με γδαρανε κατω απο τη γεφυρα του Γαλατα.

pBSfMI.jpg

nMughu.jpg

Η θέα άξιζε βέβαια.

fq9aoD.jpg

Εχει καμια εικοσαρια εστιατορια εκει,χτυπανε σε ολα.
Δυνατο μπουκι βέβαια η Λευκορρωσίδα έκανε πολλά κόλπα αλλά με χάλασαν οι Τουρκαλάδες που γδέρνουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.802
Πόντοι
1.056
Παω σημερα Φρανκφουρτη να ριξω εναν πουτσο σε Βοσνια.Για να δουμε.Καλη φαινεται αλλα γενικα με τα Βαλκανια πρεπει να προσεχεις.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.064
Πόντοι
3.556
:wanker::wanker::wanker:τυπαρα κμαν φαίνεσαι αδυνατισμένος στη φωτο. εχεις ξεκινησει γυμναστική η’ γαμας τα τεμαχια και γραμμωνεις;

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.802
Πόντοι
1.056
Εκεί που νομίζεις οτι έχεις ανιχνεύσει ένα τμήμα του,ο σλαβικός κόσμος δεν παύει να σε εκπλήσσει με το βάθος και την ποικιλομορφία του.

neNrI3.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
:wanker::wanker::wanker:τυπαρα κμαν φαίνεσαι αδυνατισμένος στη φωτο. εχεις ξεκινησει γυμναστική η’ γαμας τα τεμαχια και γραμμωνεις;

Τι αδυνατισμενος ρε μαν; Μην τον παρασερνετε, εγω βλεπω κοιλια-μπυροκοιλι σε σχεση με παλιοτερες φωτο :tickedoff:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.064
Πόντοι
3.556
Τι αδυνατισμενος ρε μαν; Μην τον παρασερνετε, εγω βλεπω κοιλια-μπυροκοιλι σε σχεση με παλιοτερες φωτο :tickedoff:
τύπε τη ζωνη την εχει τελευταια τρυπα κουμπωμένη. εχεις αλλες 5 τρυπες να πουμε πιο μετα. το παντελονι αερατο. μη κρινεις απο ποκαμισο. εμφανιση μαζι με το κούρεμα τζακ νίκολσον εχει ανεβει συνολικα το βαλκανιο ευεργέτημα :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
μπορω να παω ρωσια αλλα εμεις θελουμε βιζα δεν ξερω πλεον πως να παρω.
ισως παω αρμενια αργοτερα γιατι φεβρουαριο που πηγα 17 δεν ηταν καλος καιρος.
σκεφτωμε για βελιγραδι παλι φεβρουαριο
καπου στο χαλανδρι ειχα βγαλει εγω μια βιζα για 3 μηνες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλλα ειχα σκασει ενα 150ρι...σε 3-4 μερες βγηκε

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.802
Πόντοι
1.056
Θα την κρατήσω την ξανθιά,εξαιρετική.Θα μου γνωρίσει και μια φίλη παρόμοιας εμφάνισης για τριολέ όπως είπε.Εντωμεταξύ και οι Πολωνέζες στέλνουν αγωνιώδη μηνύματα για τριολέ.Αντε να εστιάσεις.
Εξερευνήσεις στις πεδιάδες της Δαλματίας.

NyG2g2.jpg

Γενικά εξαιρετικές καταστάσεις επί του εδάφους,απλώνουμε τα πλοκάμια μας όπως η κομμουνιστική αράχνη.
Εντωμεταξύ βλέπω παντού Ουκρανέζες να ψάχνουν απεγνωσμένα,θα πάω Αμβούργο σε δυο βδομάδες να ρίξω έναν πούτσο σε ένα λεσβιακό ζευγάρι προσφύγων από Κίεβο.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom