Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Αφού όμως δε μιλάνε ούτε αγγλικά,ούτε ελληνικά,πώς προσεγγίζονται;

Ή θα πρέπει να ξέρεις ρωσικά ή να΄'σαι ρουπου
Θέλει κάποιες βασικές φράσεις να γνωρίζεις στα ρωσικά και μετά ξεκινάς χορό μαζί της και κεράσματα ποτά.

Αν δεν παίξει φάση μέσα στο μαγαζί ή φόρτωμα, τσιμπας ένα telegram για επικοινωνία και ψήσιμο με μεταφρασμένα μηνύματα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
Εγώ φίλε είμαι άστεγος,μαζεύω φλούδες από μπανάνες μαζί με τον @enduro :confused::confused::confused:

τυπε ελα να σου δειξω ολα τα ποστα για να μαζευεις μπανανοφλουδες και χρησιμοποιημενα ρουχα απο τους καδους :confused::confused::confused:
σε λιγο θα ανοιξω μπουτικ για αστεγους και θα γινω πλουσιος :wanker::wanker::wanker:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
τυπε ελα να σου δειξω ολα τα ποστα για να μαζευεις μπανανοφλουδες και χρησιμοποιημενα ρουχα απο τους καδους :confused::confused::confused:
σε λιγο θα ανοιξω μπουτικ για αστεγους και θα γινω πλουσιος :wanker::wanker::wanker:
Συμβιε μου σου βρήκα τοπ πόστο για πολλή μπαζα:confused::confused: κ είναι κ αθώοι οπότε θα τους ξεψειριζουμε ακοπα:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Τι λένε οι σχιστοματες Γιαπωνέζες?:smiling-face-with-heart-eyes:

Είναι ωραία γκομενάκια?:jade:

Είναι εύκολες? :knockinb:
Ποιος τις γαμαει αυτές;!! Εμείς θέλουμε τις φίλες της κουμπαράς του τασουλη κ ο πιξη τις φωτογραφίες αυτών μπας κ φτιαχτει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ψάχνω την κουμπάρα του τασουλη ....έχει κάτι φίλες πυροβόλα ....

ώπα ώπα τι έχουμε εδώ? :smiling-face-with-heart-eyes: μήπως τελικά αποφάσισες να νοικοκυρευτείς να κεμάσεις καπότα και να ανοίξεις σπιτικό? :woldman:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
ΚΜΑΝ ΖΕΙΣ.......

ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ..........

Τι να κανει αραγε ο αρχοντας;

Σιγουρα εχει κανει τα κουμαντα του για τον βαρυ χειμωνα που ερχεται, με νεες προσθηκες στο χαρεμι και νεους βαλκανικους πυραυλους στο οπλοστασιο.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.922
Πόντοι
3.506
Από τον Τάσσο μην περιμένεις κονέ! :woldman:

Εγώ ακόμη περιμένω το τηλ. της ξανθιάς..... μίας κοινής πόρνης που την έχει πάρει όλη η Μολδαβία.....και δεν το δίνει!:2funny:

Ο Τάσσος είναι χειρότερος από τον Kman!
Τουλάχιστον ο Kman μας έλεγε και τα Club & Bar Restaurant που γινόντουσαν παιχνίδι με κορασίδες!:smitten:

Ο άλλος δεν λέει τίποτα!:headbang:
Μεγάλο Πουτινακι ,θες να γαμησεις και δε σε αφήνει.

Μη σου πω ότι σου λέει φιδια για Κισιναου για να μη πας και του φας τις γκόμενες.

Εγώ πιστεύω αν πας,θα σου πετάνε από το αεροδρόμιο μέχρι το Ελ Γκρέκο ροδοπέταλα γυμνόστηθες μολδαβορουμανες. Μην τους ακούς τι λένε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Πριν 12 ημέρες σε μεγάλο πάρκο στο Κίεβο!

Καιταξτε από το 6:31 του βίντεο και μετά και δείτε τα καυλομουνα με τις ποδαρες έξω!

Εύκολο καμάκι! :wink:

Τζων αν γαμήσεις εσύ με καμάκι στο Κίεβο καμμια κάτω των 49 χρόνων εγώ θα πάω διευθυντής στην ΝΑΣΑ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Ρε μλκ σε αυτές τις χώρες της πρώην σοβιετικής Ένωσης είναι άλλος κόσμος φουλ εξωστρεφής..... openmind people!:angel:
Καμιά σχέση με Ελλαδισταν-αγαμισταν και κομπλεξικες εσωστρεφής Ελλεηνιδες που το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι τι δουλειά κάνεις?
Και κοιτάνε το super status!

Στο ανατολικό μπλοκ άμα είσαι νέος και ωραίος όπως εγώ με ένα ποτάκι γ@μ@ς ΘΕΟΜΟΥΝΟ!

:wink:
Με ποτάκι θα γαμησεις το 2063 που θάχει ξανάρθει ο Στάλιν. Οπότε υπομονή

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Πειτε στο διαχειριστη να φερει πισω το μελος kman2 η να τον ξεμπλοκαρει για να μπορει να γραφει στο νημα που ανοιξε και εχουν γραφτει παρα πολλες σελιδες.
να δωσει και αυτος μια υποσχεση να μην γραφει μαλακιες για τον πολεμο γτ απο τι καταλαβα για αυτο το λογο εφαγε μπαν.
αρκετο καιρο εχει να γραψει και ειμαι σιγουρος θα θελει να μοιραστει τις περιπετειες του και τις σκεψεις του.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.569
Πόντοι
2.306
Πειτε στο διαχειριστη να φερει πισω το μελος kman2 η να τον ξεμπλοκαρει για να μπορει να γραφει στο νημα που ανοιξε και εχουν γραφτει παρα πολλες σελιδες.
να δωσει και αυτος μια υποσχεση να μην γραφει μαλακιες για τον πολεμο γτ απο τι καταλαβα για αυτο το λογο εφαγε μπαν.
αρκετο καιρο εχει να γραψει και ειμαι σιγουρος θα θελει να μοιραστει τις περιπετειες του και τις σκεψεις του.

Σαν το Θρύλο το κατάντησαν το νήμα. Απο εκει που βλέπαμε Τζιοβάνηδες και Ριβάλντους τώρα τρώμε στη μάπα Μολδαβούς και Βιετναμέζους. Φέρτε πίσω τον Τζένγκις Χαν των μουνολίβαδων ρεεεεεεε :uzi::uzi::uzi::uzi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Ρε μλκ σε αυτές τις χώρες της πρώην σοβιετικής Ένωσης είναι άλλος κόσμος φουλ εξωστρεφής..... openmind people!:angel:
Καμιά σχέση με Ελλαδισταν-αγαμισταν και κομπλεξικες εσωστρεφής Ελλεηνιδες που το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι τι δουλειά κάνεις?
Και κοιτάνε το super status!

Στο ανατολικό μπλοκ άμα είσαι νέος και ωραίος όπως εγώ με ένα ποτάκι γ@μ@ς ΘΕΟΜΟΥΝΟ!

:wink:
Τζων τι έγινε
Σουκιψαν το ίντερνετ? Δεν έχεις να πιεις καφέ να πας σε μια καφετέρια για wifi?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Ο Πούτιν αποτελείωσε το σλαβικό όνειρο.

Την αρχή έκανε ο θείος Σαμ βέβαια

Όλοι οι ισχυροί μας θέλουν αγαμητους

Με πιθηκάκια ταυλανδη ,να την πας στο μανκι μπιτς να μη ξεχωρίζεις την γκομενα από τη μαϊμού
Κορυφαιο ποστ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΤΟ ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ!

ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ?.....ΟΧΙ!

ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ?.....ΟΧΙ!

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΠΑΝΑΡΑΤΕ ΤΟΤΕ?
Φοβήθηκαν μήπως ακολουθήσεις κι εσύ κ χάσει το Μεταξουργείο τον πελάτη

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Από τα κονέ μου από Ρωσία, όλες πάνε και γαμιουνται πλέον σε Ασία, Τουρκία.
Μάλιστα μέσω Αρμενίας περνάνε και Ευρώπη, αλλά λιγότερο πια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.762
Πόντοι
3.656
Παιδιά τι γίνεται? Θα τρελαθώ!

Βλέπω τις τελευταίες ημέρες βιντεάκια στο YouTube από όλη την Ουκρανία και κλαίει η ψυχή μου!

Οι άνθρωποι ζουν χωρίς ρεύμα..... χωρίς φώς..... είναι με κεριά και γεννήτριες!
Σε σπίτια..... μαγαζιά παντού!
Η κατάσταση πλέον είναι δραματική!

#Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΟΥΝΟΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

--------------- ΤΕΛΟΣ ---------------

Τύπε πριν καμια βδομάδα μας έβαζες γκόμενες και ότι όλα κυλάνε φυσιολογικά στο Κίεβο.
:undecided:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Μεμονωμένα περιστατικά!

Η πραγματικότητα είναι άλλη.....πιο σκληρή.....πιο κακή.....πιο δραματική.....πιο αληθινή.....!!!!!

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΕΘΑΝΕ!

:priest::priest::priest::priest:
Καλά ρε Drama queen, μερικές ρουκέτες έπεσαν στις υποδομές ενέργειας της χώρας και έμειναν χωρίς ρεύμα.
Δεν έπεσαν πυρηνικά στη χώρα (ακόμα).
Πώς κάνεις έτσι; Καλά είναι οι άνθρωποι ακόμα, όσο ζουν ελπίζουν.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Να πούμε και το άλλο!

Η Ευρώπη δίνει επίδομα 400 ευρώ σε πρόσφυγες Ουκρανούς και Ουκρανεζες!

Τι σημαίνει αυτό?

Λοιπόν η σπονσορετα Ουκρανιδουλα έχει πάρει τους γονείς της και έχουν πάει Γερμανία!
400€+400€+400€= 1200 ΕΥΡΩ!

Ή

Σπονσορετα Ουκρανιδουλα έχει πάρει τον Αγαπητικό γκόμενο της και έχει πάει Γερμανία!
400€+400€= 800 ΕΥΡΩ!

ΖΩΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΟ GERMANY!

:woldman:
Πόσο απλός είσαι στο μυαλό που νομίζεις ότι 800€ είναι κανένα ιδιαίτερο ποσό για 2 άτομα στη Γερμανία.

Θα πρότεινα να μην ξανασχολιασεις για καμιά χώρα εκτός Ελλάδος γιατί δεν έχεις καμία επαφή με την πραγματικότητα του εξωτερικού.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.156
Πόντοι
3.656
Στη νέα τάξη , μας θέλουν όλους σώγαμπρους κατουρημένους στραπονιάρηδες , για να είμαστε πιστά κομματόσκυλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom